Maaltijdservice Bavikhove

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Bavikhove voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Behoefte aan opwarm-maaltijden aan huis voor ouderen in Bavikhove? Via onze tool vergelijkt u overzichtelijk alle firma’s in uw regio! Een warme maaltijdservice, of dagverse gerechten die u kunt eten wanneer u dat uitkomt: het kan allemaal. Nu al voor €5,55 per persoon. Uitgebreid dineren met een maaltijd als Rundvlees in kruidige jus, spruiten, gekookte aardappelen of Dieet Vol Au Vent Puree? Maar is koken/boodschappen doen (tijdelijk) onmogelijk? Er is gelukkig een alternatief. Door de maaltijdendienst in Bavikhove beschikt u over uitstekende maaltijden, kant-en-klaar aangeleverd.

ProvincieWest Vlaanderen
GemeenteHarelbeke
Waarom bestellen?Heldere instructies
Postcode8531
Prijs per maaltijd€6,69
Nummer 1-maaltijdDraadjesvlees in rode wijnsaus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Maaltijden aan huis voor één persoon in Bavikhove

Tegenwoordig zijn er flink wat maaltijdendiensten in Bavikhove. Bijvoorbeeld populaire aanbieders als Smartmat en Delhaize. Maar ook op regionaal niveau ontstaan er interessante leveranciers en verswinkels. Ieder bedrijf heeft weer een “eigen” assortiment en voorwaarden. D.m.v. deze website kan u de aanbieders snel en makkelijk met elkaar vergelijken. Het kiezen van de beste dienstverlener van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt zo wat aangenamer. Eerst eens proberen? Bestel dan een eenmalig proefpakket zonder verplichtingen bij de maaltijdservice. Spelen er voorkeuren zoals onder andere vloeibare of andere verse dieetmaaltijden in Bavikhove? Er is gelukkig een alternatief. Een groot aantal traiteurs in België zijn “dieet-proof”.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden elke dag bereid, met altijd kakelverse ingrediënten. Vervolgens wordt het eten gekoeld naar onder 5⁰C. Zo blijven structuur en smaak beschermd. Circa 5 tot 7 dagen houdbaar.

 • Vers van het land
 • Ruime keuze in maaltijden
 • Geen slechte toevoegingen (e-nummers)

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers gekookt en meteen shock-freeze ingevroren. Structuur en smaak blijven in goede conditie. Ongeveer 6 maanden te bewaren. Elke week bestellen is geen verplichting.

 • Groot inslaan is mogelijk
 • Gezond en lekker
 • Groot keuzemenu

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel houdt in: warme maaltijden aan huis voor senioren in Bavikhove. Een redding voor bijv. bejaarden die niet zelfstandig kunnen koken of opwarmen. Gerechten zijn direct op te eten. Normaal geïnitieerd door een meer lokale partij.

 • Direct na bereiding geleverd
 • WMO mogelijkheden
 • Vaste bezorger

Boodschappendienst

Meerdere bedrijven hebben ook een handige boodschappendienst voor ouderen. Hiermee bestelt men gelijk de boodschappen zoals appelsap en ontbijtspek. Normaal kosteloos afgeleverd op een vooraf gekozen moment.

 • Direct alles in huis
 • Geen zware boodschappen tillen
 • Koffie, fris, brood, zuivel etc.

Maaltijdendiensten in Bavikhove vergelijken

Incidenteel eens genieten van een gemakkelijke diepvriesmaaltijd in Bavikhove? Of houdt u juist van een wekelijkse bezorgde koelverse bezorgmaaltijden? Of bent u meer op zoek naar een lokale organisatie gespecialiseerd in tafeltje dekje (daghap), ofwel warme maaltijden aan huis? We onderscheiden flink wat menu’s die overeenstemmen met uw eisen en mogelijke diëten. Wat te denken van Spaghetti Carbonara of Dieet Vol Au Vent Puree? Onderstaand treft u de meest populaire aanbieders van maaltijdbedeling in de regio Harelbeke. Bestel eerst eens een proefpakket. Meestal kunnen ouderen via een proefbox voedzame bereide gerechten met veel voedingsstoffen en weinig kunstmatige toevoegingen proeven. U kunt via verschillende manieren bestellen. De maaltijden worden bezorgd door een persoonlijke bezorger. Ook is het vrijblijvend, er is niet iets als een doorlopende afneemverplichting.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Bavikhove voor ouderen zijn ontzettend divers. De prijs die u betaalt hangt af van onderdelen als de leverancier, het aantal maaltijden waar u uit kunt kiezen, en of er rekening gehouden moet worden met diëten.

 • Dagverse maaltijd als Dieet Visfilet Dillesaus Groenten Aardappelen is er al voor €5,9.
 • Diepvriesmaaltijd als Linguine Zalm Met Erwten & Courgette is verkrijgbaar vanaf €3,8.
 • Een warme dagschotel als Kabeljauw, dillesaus, sperziebonen, krieltjes is er al vanaf €7,2.
Het eten hoeft niet het enige te zijn. Neem ook Mosterdsoep, een stukje fruit en niet te vergeten een toetje als Banana split als afsluiter. Beschikt u niet over voldoende geld? Soms kan u hulp aanvragen bij de gemeente Harelbeke voor een maaltijdservice aan huis.

Stats & Facts

Meest gekozen bereide maaltijden

 • Spekpannenkoek
 • Gehakt in jus
 • Foe yong hai
 • Runderlapje
 • Pilav

Plekken in de omgeving


Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Bavikhove aanvragen

 1. Wat zoekt u precies?

  Check als eerst wat voor soort seniorenmaaltijd rijmt met uw omstandigheden. Dagvers, koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Selecteer een traiteurshop of cateringdienst

  Vergelijk professionele bezorgservices en bekijk de beschikbaarheid. Achterhaal altijd eerst het maaltijd-aanbod, flexibiliteit in bestellen en bezorgen, en natuurlijk ervaringen van andere senioren.

 3. Start met een proefpakket

  De meeste maaltijd-verzorgers verstrekken een zeer betaalbaar proefpakket. U moet dan denken aan 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Daardoor kunt u op een prettige manier kennismaken met bepaalde aanbieders.

 4. Elke week een levering

  Bevalt het proefpakket? Vervolgens kan men moeiteloos nieuwe gerechten bestellen. Steeds vaker is dat mogelijk telefonisch, door maaltijden aan te kruisen, of met de computer. De bezorgmaaltijden worden gewoonlijk geleverd aan huis door een persoonlijke bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Is er iets zoals een keuzemenu?

In het geval van koelverse maaltijden is er een wekelijks wisselend assortiment van zo’n 15 gerechten. In het aanbod van diepvries is er een keus te maken uit 70 – 150 blijvende gerechten. Met een tafeltje dekje gebruikt men een vaste menulijst zonder al te veel keuze. Bij meer en meer leveranciers is zelf gerechten samenstellen ook een optie.

Zijn er ook speciale allergie- of dieetmaaltijden?

Praktisch alle leveranciers bieden een speciale menulijst voor mensen met een dieet. Bijvoorbeeld Stamppot boerenkool en Stoofpotje, andijvie à la crème, aardappelpuree. Zo zijn er voor alle bejaarden opwarmmaaltijden aan huis! Voor meer info neem contact op met vaste maaltijd-dienstverlener.

Geldt er een afnameverplichting?

Nee, er geldt geen vast abonnement voor thuismaaltijden. De maaltijden worden uitsluitend bezorgd op het moment dat u telefonisch/online/menulijst iets besteld hebt. Aan de hand van een handige bestellijst kan men eenvoudig – online, telefonisch of op papier – de gerechten inkopen.

Wanneer wordt er geleverd?

De kant-en-klaar maaltijden worden gewoonlijk door een eigen bezorger iedere week op dezelfde dag/tijdstip afgeleverd. Het koelverse aanbod 2 wekelijks. Bij vriesvers is dat om de 14 dagen.


Verse dieetmaaltijden aan huis geleverd

Een goede maaltijd heeft invloed op een optimale lichamelijke gesteldheid. De warme schotel mag dan ook niet ontbreken. Veel bejaarden of mensen met een beperking hebben speciale dieetmaaltijden nodig. Hierdoor bieden een aantal organisaties dieetmaaltijden aan huis. U kunt denken aan gemalen, glutenvrij, natriumarm, zoutarm en niet te vergeten eiwitrijk, vloeibaar, vegetarisch, koolhydraatarm: er kan meer dan u denkt bij eten bezorgen Bavikhove. Heeft u een laag inkomen? Dan is er wellicht iets mogelijk bij de gemeente. Voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met maximaal 0,3 gram zout (of 0,12 gram natrium) per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: handig bij een situatie als glutenvrije wensen (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: zodra slikken of kauwen complicaties met zich mee brengt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit