Maaltijdservice Kooigem

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Kooigem voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Interesse in gezonde maaltijden aan huis voor ouderen in Kooigem? Met behulp van onze tool ontdekt u supersnel alle bedrijven in uw eigen gemeente. Maaltijden warm bezorgd, of een vriesvers maaltijd die u kunt eten wanneer u dat uitkomt: dat kunt u zelf beslissen. Verkrijgbaar vanaf €5,40 per maaltijd. Aanschuiven voor Preischotel met aardappelschijfjes in kaassaus en Pastaschotel met spinazie? Maar Is boodschappen doen, koken én afwassen te inspannend voor u? Er kan meer dan u denkt! Door middel van de maaltijddienst in Kooigem profiteert u van smaakvolle maaltijden, die u gewoon zelf kunt opwarmen.

ProvincieWest Vlaanderen
GemeenteKortrijk
RecensieLekker en persoonlijk
Postcode8510
Gemiddelde kosten€6,65
Populaire maaltijdRunderhachee met rode kool

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Maaltijden aan huis voor één persoon in Kooigem

We zien een sterke groei in het aantal maaltijdendiensten die bezorgen in Kooigem. Neem bijv. belangrijke bezorgers als Home Cuisine en/of Marley Spoon. Maar ook lokaal ontwikkelen zich verschillende initiatieven en vrijwilligersorganisaties. Elke organisatie wordt gekenmerkt door een heel eigen keuken en bestel-, betaal-, en bezorgopties. Door gebruik te maken van onze tool kan u daardoor de firma’s probleemloos met elkaar vergelijken. Het uitzoeken van een geschikte dienstverlener van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat dan een stuk eenvoudiger. Weet u niet of het wat voor u is? Bestel in dat geval een betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Is er sprake van menu-voorkeuren zoals gemalen of andere verse dieetmaaltijden in Kooigem? Dat hoeft niet erg te zijn! Steeds meer traiteurs passen zich hierop aan.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers bereid, met 100% verse ingrediënten. In de volgende stap wordt het eten teruggekoeld en luchtdicht verpakt. Daardoor blijven vitaminen en mineralen optimaal behouden. Het is 1 week houdbaar.

 • Meest verse maaltijden
 • Vol van smaak
 • Geen pakjes en zakjes

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden vers klaargemaakt en op een speciale shock-freeze manier ingevroren. Structuur en smaak gaan zo niet verloren. Ongeveer 6 maanden te bewaren. Iedere 7 dagen inkopen doen is dus niet noodzakelijk.

 • Hoeven niet direct gegeten te worden
 • Vitamines en mineralen blijven behouden
 • Veel keuze

Warme maaltijden aan huis

Bij de dagschotel krijgt men: warme maaltijden aan huis voor senioren in Kooigem. Een redding voor bijv. hulpbehoevenden die het eten niet meer kunnen opwarmen. U kunt direct de maaltijd nuttigen. Veelvuldig georganiseerd door een lokale keuken.

 • Direct na bereiding geleverd
 • WMO mogelijkheden
 • Levering op vaste tijden

Boodschappendienst

Diverse bezorgers voorzien in een praktische boodschappendienst voor senioren. Zo haalt u zonder moeite broodnodige boodschappen als leverpastei en halfvolle melk. Gewoonlijk gratis afgeleverd wanneer u dat wil.

 • Niet afhankelijk van anderen
 • Tot in de keuken geleverd
 • Ruim assortiment

Maaltijdendiensten in Kooigem vergelijken

Wilt u af en toe genieten van een gezonde diepvriesmaaltijd aan huis in Kooigem? Of neigt u meer naar vers bereidde koelverse bezorgmaaltijden? Of geeft u de voorkeur aan een service gericht op tafeltje dekje (daghap) waarbij het eten warm geleverd wordt? U kunt kiezen uit flink wat soorten maaltijden die voldoen aan uw wensen voedingspatroon. Wat dacht u van Dieet Hamburger Viergroentenstamppot of Runderstoofpot Champignonsaus Sperziebonen Puree? Op maaltijdbutler.be bekijkt u de erkende traiteurswinkels gericht op maaltijdbedeling in en rondom Kortrijk. Bestel eerst eens een proefpakket. Dikwijls is er een proef-mogelijkheid. U kan heerlijke bereide gerechten met min. 200 gram groenten en weinig kunstmatige toevoegingen uittesten. Bestellen kan online, telefonisch of met de bestellijst. Het eten wordt geleverd door een persoonlijke bezorger. Zij werken vaak niet met een doorlopend abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Kooigem voor ouderen zijn erg wisselend. De prijs hangt namelijk af van onderdelen als de organisatie, het productieproces, en de bezorgmogelijkheden.

 • Dagverse maaltijd als Tagliatelle Ham Champignon Kaassaus wordt al bezorgd vanaf €5,5.
 • Een vriesverse maaltijden zoals Gehaktballetjes Tomatensaus Met Broccoli En Rösti bestelt u vanaf €4,6.
 • Een warme daghap voor senioren als Varkensvlees in satésaus met nasi goreng kunt u al bestellen vanaf €7,15.
Het eten hoeft niet het enige te zijn. Neem ook Tomatensoep, een extra salade en iets fris zoals Custard om mee af te sluiten. Heeft u te maken met geldproblemen? Mogelijk kan u dan ondersteuning aanvragen via uw gemeente Kortrijk voor een maaltijdservice aan huis.

Feiten

Vaak gekozen bereide maaltijden

 • Bami kip saté
 • Kipschnitzel
 • Groentensoep
 • Pompoensoep
 • Snijbonenstamppot met slavink en jus

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Kooigem bestellen

 1. Inventariseer behoeftes

  Bedenk eerst wat voor type seniorenmaaltijd in overeenkomst is met uw eetpatroon. Koelvers, diepvries of warme maaltijden?

 2. Selecteer cateringdienst of traiteur

  Vergelijk de aangeraden bezorgdiensten en maak een keuze. Bekijk met name de versheid van ingrediënten, de bestel en bezorgopties, en natuurlijk ervaringen van andere senioren.

 3. Het proefpakket laten bezorgen

  De populaire aanbieders hebben een scherp geprijsd proefpakket. U kunt denken aan 7 bezorgmaaltijden voor €35,00. Zo kunt u laagdrempelig kennismaken met bepaalde maaltijdservices.

 4. Vaste levermomenten

  Beviel het proefpakket? Zo ja, dan kan men eenvoudignog een bestelling doen. Dikwijls kan dit via een speciaal telefoonnummer, met behulp van de menulijst, of met de computer. De maaltijden voor ouderen worden niet zelden bezorgd tot in de keuken via een behulpzame bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Uit hoeveel recepten kan ik wekelijks kiezen?

Wanneer u gaat voor koelvers, dan is er een wekelijks wisselend assortiment met gemiddeld 20 menu’s. Gaat men voor diepvries, dan is het assortiment beperkt tot 80+ blijvende menu’s. In het geval van tafeltje dekje gebruikt men een vaste maaltijd per dag, zonder keuze. Bij sommige aanbieders is zelf mixen en combineren een extra dienst die afgenomen kan worden.

Zijn er ook dieetmaaltijden?

Ja, heel veel maaltijdverstrekkers gebruiken een speciale categorie met dieetmaaltijden. ZoalsSpeklapje in jus of Dieet Kippenblanket Met Broccoli Wortelen Puree. Hiermee zijn er voor iedereen opwarmmaaltijden aan huis! Ook voor uw dieet? Vraag het na bij uw bezorger.

Abonnement of verplichte afname?

Nee, leveranciers werken niet met een doorlopend abonnement voor thuismaaltijden. Er worden alleen maaltijden bezorgd als u op welke wijze ook een bestelling hebt doorgegeven. Aan de hand van de unieke menukaart / lijst kan men eenvoudig – telefonisch, digitaal of ouderwets met pen en papier – een bestelling plaatsen.

Hoe verloopt de levering?

De maaltijden voor ouderen worden in de regel door een vaste bezorgdienst op een terugkerend moment in de week geleverd. Het koelverse assortiment om de 3 dagen. Bij vriesverse maaltijden 1 of 2 keer per maand.


Verse dieetmaaltijden aan huis geleverd

Een verse maaltijd bevordert uw algehele gesteldheid. Een dagelijkse warme schotel is heel belangrijk. Veel bejaarden of invaliden eten volgens een bepaald dieet. Hierdoor onderscheiden we een aantal vormen van dieetmaaltijden voor thuis. Het gaat om gemalen, natriumarm, glutenvrij, lactosevrij of juist koolhydraatarm, eiwitrijk, veganistisch, vloeibaar: de maaltijdservice is er voor iedereen bij eten bezorgen Kooigem. Heeft u moeite met de financiën? Dan is er wellicht iets mogelijk bij de gemeente. Voorbeelden van een dieetmaaltijd aan huis:

 • Zoutarm: gerechten met minder dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: aan te raden als u te maken heeft met een glutenintolerantie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als als slikken & kauwen een probleem geeft.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit