Maaltijdservice Bellegem

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Bellegem voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Behoefte aan geschikte maaltijden aan huis voor ouderen in Bellegem? Middels deze pagina bekijkt u eenvoudig alle services die leveren in uw plaats. Warm geleverd, of kant-en-klaar maaltijden die u zelf moet opwarmen: de mogelijkheden zijn enorm. Al beschikbaar vanaf €4,50 per maaltijd. Smullen van Kalfsgehaktbal met vleesjus, gebakken röstikos, prei à la crème of Boomstammetje Savooikool Pastinaakpuree? Maar lukt het niet (meer) om voor uzelf boodschappen te doen en te koken? Dat hoeft geen obstakel te vormen. D.m.v. de maaltijddienst in Bellegem geniet u van ambachtelijke gerechten, eenvoudig op te warmen in de microgolf.

ProvincieWest Vlaanderen
GemeenteKortrijk
RecensieGericht op 50 jaar en ouder
Postcode8510
Prijs per gerecht€6,64
Vaak bestelde maaltijdRunderlever in saus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis laten bezorgen in Bellegem

Er zijn nogal wat maaltijdendiensten in en rondom Bellegem. Denk aan veel gekozen partijen als Traiteur Goossens en/of Marley Spoon. Ook in de gemeente zelf ontwikkelen zich allerlei instellingen en vrijwilligersorganisaties. Iedere service wordt gekenmerkt door een heel eigen manier van bereiding en mogelijkheden rondom bestellen en bezorgen. Via onze tool kan u daarom de firma’s op uw gemak tegen elkaar afzetten. De keuze maken voor de beste maaltijdservice voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt dan ook wat minder gecompliceerd. Moeite met kiezen? Bestel in dat geval een eenmalig proefpakket zonder verplichtingen bij de maaltijdservice. Bestaan er dieetwensen zoals kaliumbeperkte of andere verse dieetmaaltijden in Bellegem? Ook dan bent u welkom! Veel traiteurs kunnen aangepast worden op uw wensen.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers klaargemaakt, met 100% verse ingrediënten. Later worden ze snel teruggekoeld. Door deze handeling blijven voedingsstoffen en smaak ongeschonden. Circa 5 tot 7 dagen houdbaar.

 • Ambachtelijk bereid
 • Net zo lekker als zelf koken
 • Geen pakjes en zakjes

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden bereid met verse producten en ingevroren via de shock-freeze methode. Smaak, geur en mineralen blijven in goede conditie. Maanden lang op te slaan. Continue bestellingen plaatsen is geen verplichting.

 • 1 levering per maand mogelijk
 • Optimaal behoud smaak, geur en vitamines
 • Maaltijden uit alle keukens

Warme maaltijden aan huis

Bij de dagschotel krijgt men: warme maaltijden aan huis voor senioren in Bellegem. Vaak toegepast door bijv. senioren die niet zelfstandig kunnen koken of opwarmen. U kunt meteen aanschuiven! Doorgaans georganiseerd door lokale vrijwilligers.

 • Vanuit de pan op het bord
 • Maximale versheid
 • Levering op vaste tijden

Boodschappendienst

Verscheidenefirma’s hebben daarnaast een bruikbare boodschappendienst voor senioren. In dat geval bestelt men zonder moeite verse of handige boodschappen als boterhamworst en thee. Gewoonlijk kosteloos afgeleverd met de maaltijden.

 • Volledig zelfstandig inkopen doen
 • Vaste persoonlijke bezorger
 • Uitgebreid assortiment

Maaltijdendiensten in Bellegem vergelijken

Zoekt u een smaakvolle diepvriesmaaltijd in Bellegem? Of geeft u de voorkeur aan een wekelijkse bezorgde koelverse maaltijden? Of neigt u meer naar een bedrijf gericht op tafeltje dekje (daghap), ofwel warme maaltijden aan huis? U kunt kiezen uit verscheidene thuismaaltijden die voldoen aan uw situatie voedingspatroon. Neem nu Lamsslavink Bloemkool Bechamelsaus En Krieltjes of Dieet Kalfsworst Rode Kool Aardappel? Op maaltijdbutler.be treft u een aantal leveranciers gespecialseerd in maaltijdbedeling in de gemeente Kortrijk. Bestel eerst eens een proefpakket. Steeds vaker kunt u tegen een zeer scherpe prijs vers bereidde bereide gerechten met veel voedingsstoffen en vrij van geur-, kleur-, en smaakstoffen proeven. Het invullen van de bestellijst kan op papier, telefonisch of online. De menu’s worden geleverd door uw eigen bezorger. Zij werken vaak niet met een doorlopende afneemverplichting.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Bellegem voor ouderen verschillen onderling enorm. De prijs per maaltijd wordt gevormd door aspecten als de maaltijdservice, kwaliteit van ingrediënten, en eventuele extra dienstverlening.

 • Dagverse maaltijd als Zuurkoolstamppot Met Rookworst In Mosterdsaus kunt u al bestellen vanaf €6,25.
 • Diepvriesmaaltijd als Varkensreepjes Zoetzure Saus Met Groenten En Rijst is er al voor €5,2.
 • Een daghap aan huis als Vegetarische cordon bleu met vegetarische jus, aardappelpuree, gemengde groenten kan je kopen vanaf €5,95.
De avondmaaltijd hoeft niet het enige te zijn. Neem ook Mosterdsoep, een stukje fruit en iets fris zoals Yoghurt/perzik mousse achteraf. Zijn kosten voor u een probleem? Mogelijk kan u dan een subsidie of tegemoetkoming indienden bij de gemeente Kortrijk voor een maaltijdservice aan huis.

Informatie

Top-5 bereide maaltijden

 • Nasi kip saté
 • Garnalensoep
 • Beef Squats
 • Aspergesoep
 • Rundergehakt, witlof, aardappelpuree

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Bellegem aanvragen

 1. Wat zoekt u precies?

  Trek eerst na wat voor categorie seniorenmaaltijd aansluit op uw gesteldheid. Diepvries-, koelvers of tafeltje dekje?

 2. Kies een cateringdienst of traiteurshop

  Vergelijk de beschikbare bezorgdiensten en bekijk de beschikbaarheid. Achterhaal altijd eerst het aanbod, keuze in bezorgdagen, en de klantwaardering.

 3. Het proefpakket laten bezorgen

  De populaire dienstverleners geven een extra goedkoop proefpakket. Typische acties zijn 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Hierdoor kunt u op een prettige manier kennismaken met geschikte dienstverleners.

 4. Wekelijks bestellen

  Smaakt de proefmaaltijd naar meer? Dat is fijn, nu kunt u gelijk opnieuw bestellen. Doorgaans doet u dat via de telefoon, met behulp van de menulijst, of via de iPad. Uw bestelling wordt in algemene zin bezorgd tot in de keuken via een vertrouwde bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik kiezen uit maaltijden?

Binnen het koelverse segment is er een wekelijks wisselend assortiment met circa 25 gerechten. Gaat men voor diepvries, dan kunt u kiezen uit 100+ vaste maaltijden. In het geval van tafeltje dekje is er sprake van een vaststaand menu per dag. In steeds meer gevallen is vers op maat een extra dienst die afgenomen kan worden.

Houdt de maaltijdservice rekening met mijn dieet?

Vaak wel. Bijna alle dienstverleners hebben een ruim assortiment dieetmaaltijden. Als o.a. Slavink met jus, doperwten en gekookte aardappelen en Thais gestoofde vis, pikante cajun rijst. Daardoor kan iedereen genieten van bezorgmaaltijden aan huis! Welke diëten zijn beschikbaar? Vraag het na bij de organisatie waar u klant bent.

Abonnement of verplichte afname?

Nee, maaltijdservices hanteren meestal geen doorlopende overeenkomst voor thuismaaltijden. De maaltijden worden uitsluitend bezorgd in het geval u op welke wijze ook een bestelling hebt doorgegeven. Middels de unieke menukaart / lijst kunt u snel en simpel – online, telefonisch of op papier – de gerechten inkopen.

Hoe werkt de bezorging?

De maaltijden worden in de regel door uw eigen bezorger op een vast moment in de week bezorgd. Bij koelverse maaltijden elke week. Bij vriesverse maaltijden maandelijks.


Verse dieetmaaltijden aan huis geleverd

Een goede maaltijd is cruciaal voor uw algehele gesteldheid. Een dagelijkse warme schotel is heel belangrijk. Diverse bejaarden of hulpbehoevenden hebben bepaalde dieetwensen. Hierom kun je bij steeds meer organisaties terecht voor dieetmaaltijden thuisbezorgd. Dit heeft te maken met zoutarm, lactosevrij, natriumarm, gemalen en ook eiwitrijk, vegetarisch, koolhydraatarm, vloeibaar: iedereen kan terecht bij eten bezorgen Bellegem. Heeft u een laag inkomen? Dan kunt u wellicht maaltijden met korting bestellen. Enkele voorbeelden van een speciale dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: biedt uitkomst als er iets speelt als een glutenintolerantie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als kauwen & slikken voor problemen zorgt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit