Maaltijdservice Marke

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Marke voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Benieuwd naar bereide maaltijden aan huis voor ouderen in Marke? Door middel van www.maaltijdbutler.be treft u supersnel alle services in uw regio! Maaltijden warm bezorgd, of microgolf-maaltijden die u zelf moet opwarmen: de mogelijkheden zijn enorm. Dit kan al vanaf €3,75 p.p. Genieten van Speklapjes met jus en preistamppot en Halskarbonade in jus. Witlof met bacon. Krieltjes? Maar is boodschappen doen/koken niet meer mogelijk? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Middels de maaltijdendienst in Marke smult u weer van uitstekende gerechten, gemakkelijk bij u thuisbezorgd.

ProvincieWest Vlaanderen
GemeenteKortrijk
Waarom bestellen?Gemakkelijk opwarmen
Postcode8510
Prijs per maaltijd€6,66
Nummer 1-maaltijdRundvlees in basilicumsaus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Maaltijden aan huis voor één persoon in Marke

Ze zijn niet meer weg te denken, maaltijdendiensten in Marke. Denk aan interessante services als Prego en/of Marley Spoon. Ook binnen de gemeente bestaan er verschillende leveranciers en zorginstellingen. Iedere organisatie biedt zijn eigen manier van bereiding en werkwijze m.b.t. bestellen en betalen. Middels onze tool kan u de bezorgdiensten eenvoudig naast elkaar zetten. Een keuze maken voor de beste aanbieder van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is op die manier een stuk gemakkelijker. Zijn er nog twijfels? Bestel dan een speciaal voordelig proefpakket via uw maaltijdservice. Heeft u te maken met bepaalde wensen als bijvoorbeeld lactosevrije of andere verse dieetmaaltijden in Marke? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Veel traiteurs voor bejaarden zijn ook geschikt voor ouderen met een allergie of dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden iedere dag bereid, met 100% verse ingrediënten. Nadien worden ze gekoeld en goed verpakt. Om die reden blijven smaak en vitamines beschermd. Tot wel 7 dagen te bewaren.

 • Altijd 200 gram groente
 • Rijk aan gezonde voedingsstoffen
 • Weinig zout en vetten

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden bereid met verse producten en ingevroren via de shock-freeze methode. Structuur en smaak gaan zo niet verloren. Voor meerdere maanden houdbaar. Een wekelijkse bezorging is hier niet aan de orde.

 • Half jaar houdbaar in de vriezer
 • Behoud van voedingswaarden en vitamines
 • Enorm veel keuze

Warme maaltijden aan huis

Bij de dagschotel krijgt men: warme maaltijden aan huis voor senioren in Marke. Een uitkomst voor bijv. chronisch zieken die geen maaltijden meer kunnen opwarmen. U kunt meteen aanschuiven! Meestal georganiseerd door een meer lokale partij.

 • Vanuit de pan op het bord
 • Ondersteuning uit gemeente
 • Elke dag bezorgd

Boodschappendienst

Verschillende services hebben ook een handige boodschappendienst voor ouderen. Hiermee koop men gelijk verse of handige boodschappen als desem bol spelt en katenspek. Doorgaans gratis mee bezorgd door de vaste bezorger.

 • Langer zelfstandig blijven
 • Alles aan huis bezorgd
 • Ruim assortiment

Maaltijdendiensten in Marke vergelijken

Zoekt u een complete diepvriesmaaltijd in Marke? Of zoekt u een structurele oplossing zoals koelverse maaltijden? Of bent u meer op zoek naar een organisatie gespecialiseerd in tafeltje dekje (daghap), met het voordeel dat het warm bezorgd wordt? We onderscheiden talloze thuismaaltijden die passen bij uw uw voorkeuren en diëten/allergieën. Zelf maaltijden online bestellen als Tomatensoep Met Balletjes of Hamburger Bbq Saus Appelmoes Gebakken Aardappel? Onderstaand vindt u de erkende traiteurswinkels gericht op maaltijdbedeling in en rondom Kortrijk. Bekijk goed het proefpakket. Vaak is er een proef-mogelijkheid. U kan heerlijke bereide gerechten met verse producten en zonder ongezonde toevoegingen keuren. Bestellen kan online, telefonisch of met de bestellijst. De gerechten worden bezorgd door een vaste bezorgdienst, op een vast moment in de week. Daarnaast is het flexibel, leveranciers werken niet met een vast abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Marke voor ouderen lopen zeer uiteen. De prijs komt tot stand door elementen als het bedrijf, het aantal maaltijden waar u uit kunt kiezen, en de bezorgmogelijkheden.

 • Dagverse maaltijd zoals Boereworst Met Wortelstamppot is verkrijgbaar vanaf €6,2.
 • Een diepvriesmaaltijd zoals Dieet Gehaktbal Uiensaus Prei Aardappelen vindt u vaak al vanaf €4,95.
 • Een bereide dagschotel voour ouderen als Vleeskroketten, appelcompote, pommes mignonettes kunt u al bestellen vanaf €5,95.
De avondmaaltijd hoeft niet het enige te zijn. Neem ook Chinese tomatensoep, een stukje fruit en niet te vergeten een toetje als Pudding na. Zijn kosten voor u een probleem? Soms kan men hiervoor om hulp vragen bij de gemeente Kortrijk voor een maaltijdservice aan huis.

Kerngegevens

Top-5 bereide maaltijden

 • Wild Crunches
 • Sperziebonen
 • Thaise curry
 • Lekkerbekje
 • Beef teriyaki. Tjap tjoy. Gele rijst

Steden in de omgeving


Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Marke regelen

 1. Maak een maaltijd-indicatie

  Trek eerst na wat voor type thuismaaltijd in overeenkomst is met uw wensen. Vriesvers, koelvers of warm bezorgd?

 2. Vergelijk traiteurwinkels en cateraars

  Vergelijk de aangeraden maaltijdservices en maak een keuze. Let met name op het aanbod, de wijze van bezorgen, en beoordelingen van huidige klanten.

 3. Een proefpakket nemen

  Het gros van de leveranciers werken met een aantrekkelijk proefpakket of maaltijdbox. Zo’n aanbieding kan betekenen 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Door hier gebruik van te maken kunt u heel eenvoudig eens kennismaken met aantrekkelijke services.

 4. Maaltijden afnemen

  Smaakt de proefmaaltijd naar meer? Dan kunt u elke dag opnieuw bestellen. Dikwijls kan dit door even te bellen, door maaltijden aan te kruisen, of via de iPad. De maaltijden worden meestal tot in de keuken geleverd via een behulpzame bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Uit hoeveel recepten kan ik wekelijks kiezen?

Wanneer u gaat voor koelvers, dan profiteert u van een menukaart met circa 25 gerechten. In het aanbod van diepvries kunt u meestal kiezen uit 80+ maaltijden die het hele jaar vaststaan. Bij de tafeltje dekje service gebruikt men een daghap, zonder keuze. Steeds vaker is zelf uw bord samenstellen een extra service die wordt aangeboden.

Kan ik kiezen uit dieetmaaltijden?

Praktisch alle maaltijdverstrekkers hanteren een speciaal afgestemd dieetmaaltijden recept. Onder andere Procureurlapje met jus. Schorseneren à la crème. Gekookte aardappelen en Gehaktbal, bloemkool, broccoli, gekookte aardappelen. Handig, want zo ontvangt men altijd goede seniorenmaaltijden aan huis! Welke diëten zijn beschikbaar? Vraag het na bij uw maaltijdservice.

Ga ik een verplichting aan?

Nee, leveranciers werken niet met een doorlopende afnemings-verplichting voor thuismaaltijden. Er worden alleen maaltijden bezorgd als u zelf een bestelling geplaatst heeft. Met behulp van een handige bestellijst kan men direct en zonder moeite – digitaal, telefonisch of met pen en papier – uw wensen doorgeven.

Hoe gaat de bezorging in z’n werk?

De verse maaltijden worden normaliter door een lokale bezorger op een terugkerend moment in de week geleverd. Bij koelverse maaltijden elke week 2 keer. Vriesvers: 1 of 2 keer per maand.


Hoe zit het met dieetmaaltijden aan huis?

Een gewoon goede maaltijd is van belang voor uw lichamelijke gezondheid. Elke dag een warme schotel mag dan ook niet ontbreken. Veel senioren of invaliden hebben specifieke voorkeuren betreft voeding. Om die reden zijn er een aantal vormen van dieetmaaltijden voor thuis. Bijvoorbeeld lactosevrij, zoutarm, gemalen, glutenvrij en ook eiwitrijk, koolhydraatarm, vloeibaar, vegetarisch: iedereen kan terecht bij eten bezorgen Marke. Heeft u een laag inkomen? Dan is er wellicht iets mogelijk bij de gemeente. Enkele voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met maximaal 0,3 gram zout (of 0,12 gram natrium) per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: zeer nuttig wanneer er sprake is van glutensensitiviteit (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als slikken of kauwen steeds moeilijker gaat.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit