Maaltijdservice Aalbeke

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Aalbeke voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Zoekt u verse maaltijden aan huis voor ouderen in Aalbeke? Dankzij onze tool bekijkt u gemakkelijk alle services die aan huis leveren. Warme gerechten, of een thuismaaltijd die een paar minuten in de microgolf gaan: het kan allemaal. Al beschikbaar vanaf €4,40 per maal. Genieten van Spitskoolschotel met aardappelpuree en Rundergehaktbal met jus, witlof à la crème en gekookte aardappelen? Maar is zelf koken geen optie meer? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Geholpen door de maaltijddienst in Aalbeke krijgt u complete gerechten, die gratis aan huis geleverd worden.

ProvincieWest Vlaanderen
GemeenteKortrijk
ErvaringEenvoudig te verwarmen
Postcode8511
Prijs per maaltijd€6,68
Nummer 1-maaltijdRunderlapje in champignonsaus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Vers bereidde maaltijden aan huis in Aalbeke

Ze zijn niet meer weg te denken, maaltijdendiensten in de omgeving van Aalbeke. Bijvoorbeeld landelijke organisaties als 15Gram en HelloFresh. Ook binnen de gemeente ontstaan er tal van aanbieders en sociale voorzieningen. Ieder bedrijf heeft weer een “eigen” productaanbod en procedures rondom bestellen en betaling. Middels deze pagina kunt u derhalve de aanbieders overzichtelijk vergelijken op allerlei onderdelen. Het uitzoeken van de best passende bezorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat derhalve wat aangenamer. Eerst kijken of het wat is? Kijk dan eerst naar een eenmalig proefpakket zonder verplichtingen bij de maaltijdservice. Zijn er in uw geval dieetwensen zoals lactosebeperkte of andere verse dieetmaaltijden in Aalbeke? Geen probleem! Legio traiteurs voor ouderen zijn ook geschikt voor ouderen met een allergie of dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden iedere dag bereid, bomvol natuurlijke ingrediënten. Daaropvolgend wordt het eten gelijk gekoeld en in speciale verpakkingen gedaan. Met deze techniek blijven vitaminen en mineralen ongeschonden. Een houdbaarheid van wel 6 dagen.

 • 100% dagvers
 • Rijke smaak en beleving
 • Geen geur- kleur-, en smaakstoffen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden na bereiding middels de shock-freeze procedure ingevroren. Kleur, smaak en geur gaan zo niet verloren. Meerdere maanden te bewaren. Continue bestellingen plaatsen is dan ook overbodig.

 • 1 levering per maand mogelijk
 • Behoud van voedingswaarden en vitamines
 • Maaltijden uit alle keukens

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel betekent: warme maaltijden aan huis voor senioren in Aalbeke. Een prima oplossing voor bijv. senioren die geen maaltijden meer kunnen opwarmen. Het eten wordt warm bezorgd. In de regel geïnitieerd door een lokale zorginstelling.

 • Maaltijden warm aangeleverd
 • Ondersteuning uit gemeente
 • Dagelijkse persoonlijk geleverd

Boodschappendienst

Meerdere aanbieders bieden ook een nuttige boodschappendienst voor ouderen. Daarmee krijgt u zonder moeite de supermarktartikelen als oude kaas of chocoladevla. In algemene zin zonder bezorgkosten door uw eigen bezorger.

 • Niet afhankelijk van anderen
 • Op een vast moment in de week
 • Koffie, fris, brood, zuivel etc.

Maaltijdendiensten in Aalbeke vergelijken

Af en toe profiteren van een heerlijke diepvriesmaaltijd in Aalbeke? Of bent u meer op zoek naar echt 100% verse koelverse maaltijden voor senioren? Of prefereert u een bedrijf die zich focust op tafeltje dekje (daghap), kortom: een warme maaltijd aan huis? We onderscheiden flink wat thuismaaltijden die overeenstemmen met uw wensenlijstje en eventuele voedingsvoorschrift. Denk maar aan Dieet Wortelstamppot Met Rundsstoverij en Kipfilet Provencaal, Groentemix Met Krieltjes? Op deze pagina treft u de grootste aanbieders van maaltijdbedeling in de streek Kortrijk. Overweeg ook altijd het proefpakket. Dikwijls kunnen ouderen via een proefbox uitstekende bereide gerechten met veel groenten en weinig koolhydraten beoordelen. Bestellen kan zowel online, telefonisch als via de bestellijst. De gerechten worden geleverd door een persoonlijke bezorger. Ook is het vrijblijvend, er is niet iets als een doorlopende overeenkomst.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Aalbeke voor ouderen fluctueren ontzettend. De prijs voor een gerecht is afhankelijk van elementen als de organisatie, het productieproces, en of er rekening gehouden moet worden met diëten.

 • Dagverse maaltijd zoals Kalkoenroulade Fine Champagne Saus Met Kroketten wordt al bezorgd vanaf €6,05.
 • Een vriesverse maaltijden zoals Kipgyros Rijst is beschikbaar vanaf €5,3.
 • De daghap voor ouderen als Linguine Zalm Met Erwten & Courgette kan je kopen vanaf €7,4.
De recepten is niet waar het bij blijft. Ook Rundvleessoep, iets te drinken en iets lichts zoals Sinaasappel mousse om mee af te sluiten. Is uw budget niet toereikend? Doorgaans kunt u ondersteuning aanvragen via uw gemeente Kortrijk voor een maaltijdservice aan huis.

Kerngegevens

Geliefde bereide maaltijden

 • Champignonsoep
 • Bloemkoolsoep
 • Babi pangang
 • Bami goreng
 • Spareribs, gebakken wedges, broccoli

Steden in deze regio


Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Aalbeke aanvragen

 1. Inventariseer wensen

  Achterhaal eerst wat voor categorie bezorgmaaltijd past bij uw situatie. Warm geleverd, vriesvers, of misschien koelvers?

 2. Vergelijk traiteurs en cateraars

  Vergelijk de aangesloten aanbieders en bekijk de beschikbaarheid. Let met name op de voedingswaarden, flexibiliteit in bestellen en bezorgen, en de klantwaardering.

 3. Begin met het proefpakket

  De belangrijkste verstrekkers stunten met een spotgoedkoop proefpakket. Bijvoorbeeld 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Daardoor kunt u – zonder verdere verplichtingen – kennismaken met gespecialiseerde aanbieders.

 4. Bezorgafspraken maken

  Beviel het proefpakket? Vervolgens kunt u supersnel weer nieuwe gerechten bestellen. Gewoonlijk kan dit via telefoon, via de papieren bestellijst of via de iPad. De seniorenmaaltijden worden meestal thuisbezorgd middels een regionale bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Bestaat er de keuze uit maaltijden?

Zodra u kiest voor koelvers, dan krijgt u meestal te maken met een bestellijst met ongeveer 15 menu’s. Gaat men voor diepvries, dan kunt u kiezen uit 75 – 125 blijvende menu’s. Rondom tafeltje dekje treft men een vaste menulijst zonder al te veel keuze. Bij meer en meer leveranciers is zelf uw menu samenstellen een optie die wordt aangeboden.

Houdt de maaltijdservice rekening met mijn dieet?

Zeker. Landelijke maaltijd-verzorgers hanteren een uniek en ambachtelijk assortiment dieetmaaltijden. Denk aan Gehakt in jus en Gemalen Kip In Cremesaus Met Broccoli En Puree. Hierdoor zijn er voor iedereen seniorenmaaltijden aan huis! Vragen? Neem contact op met de organisatie waar u klant bent.

Zit ik vast aan een abonnement?

Nee, er geldt geen vast lidmaatschap voor thuismaaltijden. Er worden alleen maaltijden bezorgd zodra u een bestelling heeft doorgegeven. Via een handige bestellijst kunt u wekelijks zelf – op meerdere manieren – uw wensen doorgeven.

Hoe werkt de bezorging?

De microgolf-maaltijden worden in de regel door een vaste bezorger op een terugkerend moment in de week geleverd. In het geval van koelvers: 1 a 2 keer per 7 dagen. In het geval van vriesvers: maandelijks.


Gezonde dieetmaaltijden geleverd aan huis

Een goede maaltijd helpt mee aan een vitaal en energiek lichaam. Een lekkere en gezonde warme schotel is essentieel. Sommige bejaarden of invaliden hebben behoefte aan dieetmaaltijden. Hierom kun je bij steeds meer organisaties terecht voor dieetmaaltijden aan huis. Dit heeft te maken met zoutarm, natriumarm, lactosevrij, glutenvrij of juist koolhydraatarm, eiwitrijk, vegetarisch, veganistisch: er is steeds meer mogelijk bij eten bezorgen Aalbeke. Heeft u onvoldoende financiële middelen? Dan kunt u mogelijk aankloppen bij overheid of gemeente. Enkele voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met maximaal 0,3 gram zout (of 0,12 gram natrium) per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: biedt uitkomst in het geval van een glutenintolerantie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer kauwen & slikken een probleem vormt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit