Maaltijdservice Hulste

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Hulste voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Zoekt u bereide maaltijden aan huis voor ouderen in Hulste? Dankzij maaltijdbutler.be vergelijkt u moeiteloos alle bedrijven in uw eigen gemeente. Een maaltijd die warm wordt aangeleverd, of kant-en-klaar maaltijden die u kunt verwarmen met de oven of microgolf: dat kunt u zelf beslissen. Al beschikbaar vanaf €5,20 p.p. Aanschuiven voor Vol Au Vent Met Puree Met Bieslook En Peterselie of Champignonsoep? Maar is boodschappen doen/koken niet meer mogelijk? Dat hoeft niet erg te zijn! Door de maaltijdendienst in Hulste smult u weer van smaakvolle gerechten, gemakkelijk bij u thuisbezorgd.

ProvincieWest Vlaanderen
GemeenteHarelbeke
ErvaringGezond, goed en lekker
Postcode8531
Gemiddelde prijs€6,7
Vaak bestelde maaltijdStoofpotje (rundvlees)

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Vers bereidde maaltijden aan huis in Hulste

Vandaag de dag kunnen we kiezen uit flink wat maaltijdendiensten die actief zijn in Hulste. Denk dan aan interessante firma’s als Dienstenthuis.be en 0. Ook in deze plaats zelf zijn er prima instellingen en slagerijen. Iedere aanbieder heeft zo een eigen keuken en mogelijkheden rondom bestellen en bezorgen. Met behulp van maaltijdbutler.be kan u de bezorgdiensten op uw gemak tegen elkaar afzetten. Een keuze maken voor de best passende leverancier van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat hierdoor wat minder gecompliceerd. Zijn er nog twijfels? Profiteer nu van een speciaal voordelig proefpakket via uw maaltijdservice. Zijn er bepaalde wensen als o.a. kaliumbeperkte of andere verse dieetmaaltijden in Hulste? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Meer en meer traiteurs voor ouderen passen zich hierop aan.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden iedere dag bereid, vol verse producten en veel groenten. Vervolgens worden de ingrediënten gekoeld en goed verpakt. Zo blijven voedingsstoffen en smaak ongedeerd. Maximaal 5 dagen houdbaar.

 • Altijd volledig vers
 • Rijk aan gezonde voedingsstoffen
 • Zonder kunstmatige toevoegingen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na het koken op een speciale shock-freeze manier ingevroren. Structuur en smaak gaan zo niet verloren. Weken lang goed te houden. Continue bestellingen plaatsen is hier niet aan de orde.

 • Groot en voordelig inkopen
 • Porties ruim voldoende
 • Veel verschillende menu’s

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel biedt: warme maaltijden aan huis voor senioren in Hulste. Een uitkomst voor bijv. bejaarden die de kant-en-klaar maaltijd niet kunnen opwarmen. Gerechten zijn direct op te eten. Meestal georganiseerd door een lokale keuken.

 • Direct aanschuiven
 • Vaak subsidie mogelijk
 • Dagelijkse persoonlijk geleverd

Boodschappendienst

Veel aanbieders bieden ook een handige boodschappendienst voor senioren. Op die manier bestelt u eenvoudig praktische of verse producten als komijnekaas en koffiekoeken. Doorgaans gratis afgeleverd wanneer u dat wil.

 • Minder afhankelijkheid van familie
 • Niet meer sjouwen met boodschappen
 • Een volwaardige supermarkt

Maaltijdendiensten in Hulste vergelijken

Af en toe profiteren van een ambachtelijke diepvriesmaaltijd in Hulste? Of prefereert u gezonde en lekkere koelverse seniorenmaaltijden? Of houdt u juist van een instelling die actief is op het gebied van tafeltje dekje (daghap), ofwel warme maaltijden aan huis? Er zijn allerlei opwarmmaaltijden die rijmen met uw situatie en voedingsadvies. Genieten van de lekkerste gerechten als Gemalen Rundsvlees Met Rode Kool En Aardappelpuree of Blinde Vink Met Erwten En Wortelen En Puree? Onderstaand ontdekt u de erkende traiteurswinkels gericht op maaltijdbedeling in en rondom Harelbeke. Onze tip: begin met een proefpakket. Bij veel aanbieders kunnen ouderen via een proefbox gezonde bereide gerechten met veel voedingsstoffen en zonder conserveringsmiddelenproeven. U kunt via verschillende manieren bestellen. De gerechten worden geleverd door een vaste bezorger. Zij werken vaak niet met een doorlopende afneemverplichting.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Hulste voor ouderen wijken nogal af. De prijs komt tot stand door zaken als de aanbieder, het aanbod in gerechten, en de bezorgmogelijkheden.

 • Dagverse maaltijd zoals Kabeljauw Kreeftensaus Spinazie Koolrabi Aardappel is verkrijgbaar vanaf €4,85.
 • Een vriesverse maaltijd als Ardeensgebraad Italiaansesaus Gebak. Roseval Aard. is beschikbaar vanaf €3,8.
 • Een aan-huis-geleverde dagschotel als Gehaktballetjes in uienjus kunt u al bestellen vanaf €5,75.
Het diner is niet waar het bij blijft. Ook Koude vruchtensoep, een extra salade en om het compleet te maken Cranachan om het feest compleet te maken. Heeft u een laag inkomen? Mogelijk kan u dan een subsidie of regeling treffen met de gemeente Harelbeke voor een maaltijdservice aan huis.

Stats & Facts

Geliefde bereide maaltijden

 • Kipvink in jus
 • Rundergoulash
 • Pastaschotel
 • Kip Andorra
 • Paëlla

Plaatsen in de omgeving


Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Hulste regelen

 1. Maak een maaltijd-indicatie

  Ga eerst na welk type ouderenmaaltijd matcht met uw omstandigheden. Warm geleverd, vriesvers, of misschien koelvers?

 2. Selecteer een cateringdienst of traiteur

  Vergelijk professionele bezorgdiensten en kies er een. Bekijk met name het gerechten-aanbod, bezorg- en betaalmogelijkheden, en natuurlijk ervaringen van andere senioren.

 3. Begin met het proefpakket

  De meeste dienstverleners werken met een goedkoop of gratis proefpakket. Bijvoorbeeld 7 bezorgmaaltijden voor €35,00. Zodoende kunt u – zonder verdere verplichtingen – kennismaken met professionele maaltijd-verzorgers.

 4. Wekelijks bestellen

  Smaakt de proefmaaltijd naar meer? Zo ja, dan kunt u gemakkelijknog een bestelling doen. Bij veel aanbieders doet u dat per telefoon, door maaltijden aan te kruisen, of online. De kant-en-klaar maaltijden worden gemiddeld genomen geleverd aan huis door een behulpzame bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Uit hoeveel recepten kan ik wekelijks kiezen?

Bij de koelverse variant, dan is er vaak een menulijst met plusminus 25 menu’s. Kiest u voor diepvries dan kunt u meestal kiezen uit 80+ vaste menu’s. Bij tafeltje dekje heeft u te maken met één maaltijd per dag. Soms is vers op maat ook mogelijk.

Zijn er ook speciale allergie- of dieetmaaltijden?

Zeker. Landelijke aanbieders bieden een speciale menulijst voor mensen met een dieet. Zoals bijv. Sperziebonen en Stukjes rundvlees in jus. Daardoor zijn er voor iedereen warme maaltijden aan huis! Vraag na de mogelijkheden bij uw eigen aanbieder.

Zit ik vast aan een abonnement?

Nee, aanbieders hanteren geen vast lidmaatschap voor thuismaaltijden. Er wordt alleen aan huis geleverd indien u zelf een bestelling geplaatst heeft. Door middel van de menulijsten kan men eenvoudig – online, telefonisch of op papier – uw wensen doorgeven.

Hoe verloopt de bezorging?

De bezorgmaaltijden worden normaliter door een eigen bezorger op een vast moment in de week week thuisbezorgd. Bij koelverse maaltijden 2 wekelijks. Bij vriesvers is dat om de 14 dagen.


Gezonde dieetmaaltijden geleverd aan huis

Gezond en vers eten heeft invloed op een optimale lichamelijke gesteldheid. Elke dag een warme schotel wordt dan ook van harte aanbevolen. Diverse ouderen of hulpbehoevenden hebben behoefte aan dieetmaaltijden. Daarom kun je bij steeds meer organisaties terecht voor dieetmaaltijden voor thuis. Bijvoorbeeld natriumarm, gemalen, glutenvrij, lactosevrij of veganistisch, vegetarisch, vloeibaar, koolhydraatarm: het assortiment is ontzettend veelzijdig bij eten bezorgen Hulste. Is uw inkomen niet toereikend? Dan bekijk dan de mogelijkheden voor een subsidie. Enkele voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met < 0,3 gram zout per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: handig bij glutensensitiviteit (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: zodra slikken en/of kauwen steeds moeilijker gaat.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit