Maaltijdservice Wijer

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Wijer voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Op zoek naar gezonde maaltijden aan huis voor ouderen in Wijer? Door gebruik te maken van deze pagina achterhaalt u gemakkelijk alle organisaties die leveren in uw plaats. Tafeltje dekje, of opwarmmaaltijden die alleen maar even de microgolf in hoeven: er is veel mogelijk. En dat al vanaf €5,50 per maaltijd. Genieten van Varkenslapjes in jus en Vegetarische balletjes in satésaus. Tjap tjoy. Nasi goreng? Maar vraagt boodschappen doen/koken/afwassen te veel inspanning? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Door middel van de maaltijddienst in Wijer smult u weer van verse maaltijden, eenvoudig op te warmen in de microgolf.

ProvincieLimburg
GemeenteNieuwerkerken
Waarom bestellen?Overheerlijke en gezond
Postcode3850
Gemiddelde prijs€5,78
Geliefde maaltijdMacaroni

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis in Wijer

Ze zijn niet meer weg te denken, maaltijdendiensten in en rondom Wijer. Denk aan interessante services als Delimeal of Intermarché. Ook in deze plaats zelf ontstaan er prima leveranciers en verswinkels. Elke organisatie hanteert zijn eigen aanbod en mogelijkheden rondom bestellen en bezorgen. Door gebruik te maken van de maaltijdservice-vergelijker kan u daarom de bezorgers gemakkelijk vergelijken op allerlei onderdelen. Het kiezen van een relevante verzorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt hierdoor wat aangenamer. Zijn er nog twijfels? Ga dan eerst voor een extra betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Heeft u allergieën of dieetwensen als glutenvrije of andere verse dieetmaaltijden in Wijer? Dat is niet erg! Best veel traiteurs voor ouderen zijn geschikt voor mensen met een dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers klaargemaakt, met uitsluitend verse groenten. Daaropvolgend wordt het eten snel teruggekoeld. Zo blijven vitaminen en mineralen ongeschonden. Maximaal 5 dagen houdbaar.

 • Vers van het land
 • Ook voor vegetariërs en diëten
 • Zonder conserveringsmiddelen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers bereid en direct razendsnel ingevroren (shock-freeze). Structuur en smaak blijven optimaal behouden. Weken lang goed te houden. Elke week bestellen is geen verplichting.

 • Tot half jaar houdbaar
 • Smaak en voedingsstoffen blijven behouden
 • Ruime keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel betekent: warme maaltijden aan huis voor senioren in Wijer. Vaak toegepast door bijv. gehandicapten die geen maaltijden meer kunnen opwarmen. U kunt direct de maaltijd nuttigen. In veel gevallen georganiseerd door een gemeentelijke eetgelegenheid.

 • Gelijk bezorgd na het koken
 • Ondersteuning uit gemeente
 • Individuele bezorgopties

Boodschappendienst

Verschillende aanbieders faciliteren daarnaast een praktische boodschappendienst voor gehandicapten. Hiermee bestelt men direct praktische of verse producten als oude kaas of hopjesvla. Dikwijls gratis afgeleverd door uw eigen bezorger.

 • Minder afhankelijkheid van familie
 • Tot in de keuken geleverd
 • Koffie, fris, brood, zuivel etc.

Maaltijdendiensten in Wijer vergelijken

Zoekt u een uitstekende diepvriesmaaltijd in Wijer? Of zoekt u een structurele oplossing zoals koelverse thuismaaltijden? Of geeft u de voorkeur aan een service die actief is op het gebied van tafeltje dekje (daghap) waarbij het eten warm geleverd wordt? Er zijn velerlei type aanbieders die matchen met uw wensen en eventuele dieet. Wat te denken van Dieet Aardappelgratin Rundsgehakt Bladspinazie of Spirelli In Tomatensaus Met Ham En Kaas? Verderop ontdekt u een aantal relevante bedrijven die zich focussen op maaltijdbedeling in de streek Nieuwerkerken. Bekijk goed het proefpakket. Doorgaans is er een proef-mogelijkheid. U kan de lekkerste bereide gerechten met min. 200 gram groenten en weinig koolhydraten proeven. U kunt via verschillende manieren bestellen. De maaltijden worden geleverd door een persoonlijke bezorger. Ook is het vrijblijvend, er is niet iets als een vast abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Wijer voor ouderen verschillen onderling enorm. De prijs die wordt gerekend komt tot stand door factoren als de leverancier, het soort maaltijd, en eventuele allergieën.

 • Dagverse maaltijd zoals Dieet Gehaktballetje Tomaat Prinsessen Aardappelen is beschikbaar vanaf €5,25.
 • Diepvriesmaaltijd als Kippenbout Met Appelmoes En Puree is verkrijgbaar vanaf €5,1.
 • Een thuisbezorgde daghap als Macaronischotel is er al vanaf €7,5.
Het diner kan uitgebreid worden. Bestel ook Budae jjigae, iets te drinken en iets fris zoals Haagse bluf als nagerecht. Heeft u te maken met geldproblemen? Soms kan u vragen om een vergoeding of subsidie bij de gemeente Nieuwerkerken voor een maaltijdservice aan huis.

Cijfers en feiten

Vaak bestelde bereide maaltijden

 • Champignonsoep
 • Bloemkoolsoep
 • Babi pangang
 • Bami goreng
 • Spareribs, gebakken wedges, broccoli

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Wijer aanvragen

 1. Inventariseer behoeftes

  Achterhaal eerst welk soort maaltijdservice in lijn is met uw omstandigheden. Dagvers, koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Kies een cateringdienst of traiteurshop

  Vergelijk de populaire bezorgservices en kies er een. Let met name op de versheid van ingrediënten, flexibiliteit in bestellen en bezorgen, en recensies van andere klanten.

 3. Bestel het proefpakket

  De populaire dienstverleners hanteren een extra goedkoop proefpakket. Typische acties zijn 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Door hier gebruik van te maken kunt u op een hele aantrekkelijke manier eens kennismaken met bekende leveranciers.

 4. Bezorgafspraken maken

  Bevalt het proefpakket? Gelukkig, nu kan men zonder moeite nieuwe gerechten bestellen. Meestal doet u dat per telefoon, via een menulijst, of online. De kant-en-klaar maaltijden worden vaak tot in de keuken geleverd via een regionale bezorger in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik kiezen uit maaltijden?

Bij de koelverse variant, dan is er een wekelijks keuzemenu met om en nabij de 20 maaltijden. Spreken we over diepvries, dan is het assortiment beperkt tot 80+ vaste vaste gerechten. Rondom tafeltje dekje treft men een vast weekmenu. Bij meer en meer leveranciers is zelf een maaltijd samenstellen een speciale feature.

Zijn er maaltijden voor mijn dieet?

Ja, de meeste aanbieders hebben een speciaal ontwikkeld aanbod dieetmaaltijden. Denk aan Slavink in uienjus of Asperge beenham schotel. Zodoende ontvangt men altijd goede gezonde en voedzame maaltijden aan huis! Voor meer info neem contact op met vaste maaltijd-dienstverlener.

Abonnement of verplichte afname?

Nee, aanbieders hanteren geen abonnementsvorm voor thuismaaltijden. Er worden alleen maaltijden bezorgd nadat u op welke wijze ook een bestelling hebt doorgegeven. Door gebruik te maken van een speciale menukaart kan men op eigen houtje – digitaal, telefonisch of met pen en papier – de maaltijden inplannen.

Wanneer wordt er geleverd?

De opwarmmaaltijden worden meestal door een vaste bezorgdienst op een vast moment in de week week thuisbezorgd. Koelvers: 1 a 2 keer per 7 dagen. Vriesvers: maandelijks.


Warme dieetmaaltijden aan huis bezorgd

Een goede maaltijd is van belang voor uw energie en levenslust. Een dagelijkse warme schotel mag dan ook niet ontbreken. Diverse bejaarden of beperkten eten volgens een bepaald dieet. Om die reden bieden een aantal organisaties dieetmaaltijden aan huis. Het gaat om glutenvrij, lactosevrij, natriumarm, gemalen of juist vloeibaar, veganistisch, koolhydraatarm, vegetarisch: er kan meer dan u denkt bij eten bezorgen Wijer. Is uw budget voor eten niet toereikend? Dan is er wellicht een kortingsregeling mogelijk (subsidie). Voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met maximaal 0,3 gram zout (of 0,12 gram natrium) per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: ideaal wanneer er sprake is van coeliakie / glutenvrije levensstijl.
 • Gemalen/vloeibaar: als kauwen en slikken lastige situaties veroorzaakt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit