Maaltijdservice Batsheers

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Batsheers voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Op zoek naar opwarm-maaltijden aan huis voor ouderen in Batsheers? Middels maaltijdbutler.be doorzoekt u overzichtelijk alle leveranciers die leveren in uw plaats. Maaltijden warm bezorgd, of microgolf-maaltijden die u kunt verwarmen met de oven of microgolf: dat kunt u zelf beslissen. Verkrijgbaar vanaf €4,55. Aan tafel voor Paëlla en Kalkoenfilet champagnesaus, jonge wortel, spinazie, aardappelgratin? Maar is koken en boodschappen doen lastig voor u? Geen probleem! D.m.v. de maaltijddienst in Batsheers ontvangt u vers bereidde maaltijden, gemakkelijk bij u thuisbezorgd.

ProvincieLimburg
GemeenteHeers
ErvaringAltijd verse ingrediënten
Postcode3870
Kosten maaltijd (gemiddeld)€5,79
Geliefde maaltijdKipfilet

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis geleverd in Batsheers

Tegenwoordig zijn er flink wat maaltijdendiensten die actief zijn in Batsheers. Denk dan aan veel gekozen leveranciers als Foodbag en 15Gram. Ook in deze plaats zelf ontwikkelen zich verschillende instanties en restaurants. Elke organisatie wordt bestempeld door z’n eigen aanbod en bestel-, betaal-, en bezorgopties. Door gebruik te maken van deze website kunt u derhalve de firma’s op uw gemak naast elkaar zetten. De keuze maken voor de best passende verstrekker van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat hierdoor wat overzichtelijker. Moeite met kiezen? Bestel in dat geval een goedkoop proefpakket bij de maaltijdservice. Is er sprake van bepaalde wensen als bijv. veganistische of andere verse dieetmaaltijden in Batsheers? Er is gelukkig een alternatief. Een groot aantal traiteurs voor senioren zijn geschikt voor mensen met een dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers klaargemaakt, met altijd verse producten. Later wordt het gerecht gelijk gekoeld en in speciale verpakkingen gedaan. Door deze handeling blijven voedingsstoffen en smaak in topconditie. Je kunt het 1 week bewaren.

 • Altijd 200 gram groente
 • Vol van smaak
 • Geen pakjes en zakjes

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden vers bereid en direct shock-freeze ingevroren. Kleur, smaak en geur blijven optimaal behouden. Maximaal 3 maanden houdbaar. Iedere 7 dagen inkopen doen is dan ook overbodig.

 • Groot en voordelig inkopen
 • Bevatten belangrijke voedingsstoffen
 • Veel verschillende menu’s

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel staat voor: warme maaltijden aan huis voor senioren in Batsheers. Vaak toegepast door bijv. gehandicapten die geen gebruik kunnen maken van de magnetronmaaltijden. Opwarmen niet nodig, gelijk aanschuiven! Normaliter geïnitieerd door een meer lokale partij.

 • Gelijk bezorgd na het koken
 • Maximale versheid
 • Dagelijkse persoonlijk geleverd

Boodschappendienst

Een aantal bedrijven hebben daarnaast een bruikbare boodschappendienst voor ouderen. Zodoende bestelt u direct de boodschappen zoals hagelslag en kaas extra belegen blaarkop. Meestal zonder extra kosten bezorgd op een vast tijdstip.

 • Boodschappen doen niet meer nodig
 • Tot in de keuken geleverd
 • Een volwaardige supermarkt

Maaltijdendiensten in Batsheers vergelijken

Zoekt u een smaakvolle diepvriesmaaltijd in Batsheers? Of geeft u de voorkeur aan een blijvende oplossing als koelverse maaltijden voor senioren? Of houdt u juist van een bedrijf die zich heeft toegelegd op tafeltje dekje (daghap) waarbij het eten warm geleverd wordt? Er is de keuze uit talloze leveranciers die overeenstemmen met uw wensen en eventuele voedingsvoorschrift. Wat dacht u van Dieet Kalkoen Tomatensaus Prinsessen Puree en Spirelli In Tomatensaus Met Ham En Kaas? Verderop vergelijkt u een aantal relevante bedrijven die zich focussen op maaltijdbedeling in de streek Heers. Overweeg ook altijd het proefpakket. Steeds vaker kunnen senioren d.m.v. een proefbestelling verse bereide gerechten met dagverse artikelen en weinig vet testen. U kunt via verschillende manieren bestellen. De menu’s worden geleverd door een lokale / regionale bezorger. U zit niet vast aan een doorlopende afneemverplichting.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Batsheers voor ouderen fluctueren ontzettend. Het uiteindelijke tarief heeft te maken met factoren als de aanbieder, de mate van versheid, en eventuele allergieën.

 • Dagverse maaltijd zoals Dieet Varkensvlees Broccolimix Puree bestelt u vanaf €5,25.
 • Een vriesverse maaltijd als Dieet Vlaamse Stoverij Appelmoes Aardappelen wordt al bezorgd vanaf €5,25.
 • Een bereide dagschotel voour ouderen als Rundergehaktbal met vleesjus, gekookte aardappelen rode kool met appel wordt al bezorgd vanaf €6,6.
De gerechten hoeft niet het enige te zijn. Neem ook Kippensoep, een extra salade en om het compleet te maken Trifle na. Heeft u te maken met geldproblemen? Doorgaans kunt u een subsidie of tegemoetkoming indienden bij de gemeente Heers voor een maaltijdservice aan huis.

Kerngegevens

Populaire bereide maaltijden

 • Spekpannenkoek
 • Gehakt in jus
 • Foe yong hai
 • Runderlapje
 • Pilav

Steden in de omgeving


Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Batsheers regelen

 1. Wat zijn de wensen?

  Trek eerst na wat voor soort bezorgmaaltijd matcht met uw wensen. Vriesvers, koelvers of warm bezorgd?

 2. Selecteer een cateringdienst of traiteur

  Vergelijk beschikbare maaltijdservices en bekijk de beschikbaarheid. Achterhaal altijd eerst de voedingswaarden, op welke manieren u kunt bestellen, en beoordelingen van huidige klanten.

 3. Begin met het proefpakket

  Het gros van de services verstrekken een extra goedkoop proefpakket. U moet dan denken aan 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Zodoende kunt u laagdrempelig kennismaken met goede services.

 4. Een vaste leverdag

  Genoten van de proefmaaltijd? Gelukkig, nu kunt u zonder moeite nog een bestelling doen. Bij veel aanbieders doet u dat door even te bellen, door maaltijden aan te kruisen, of met de tablet. De kant-en-klaar maaltijden worden meestal geleverd door een lokale leverancier in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik zelf gerechten kiezen?

Zodra u kiest voor koelvers, dan is er een wekelijks wisselend assortiment van zo’n 30 menu’s. Spreken we over diepvries, dan kan men kiezen uit 70+ blijvende menu’s. Via het tafeltje dekje principe is er vaak een vaste menulijst zonder al te veel keuze. Meer en meer is zelf mixen en combineren een extra dienst die afgenomen kan worden.

Kan ik kiezen uit dieetmaaltijden?

Ja, steeds meer leveranciers komen u tegemoet met een ruim assortiment dieetmaaltijden. Als bijv. Runderstooflapje met jus, bloemkool à la crème en gekookte aardappelen of Gebonden kerrie-champignonsoep. Hierdoor zijn er voor alle ouderen kant-en-klaar maaltijden aan huis! Ook voor uw dieet? Vraag het na bij uw bezorger.

Abonnement of verplichte afname?

Nee, aanbieders hanteren geen doorlopend abonnement voor thuismaaltijden. U ontvangt alleen maaltijden thuis op het moment dat u op welke wijze ook een bestelling hebt doorgegeven. Via een speciale menukaart kunt u iedere week zelfstandig – op meerdere manieren – de maaltijdservice bestellen.

Hoe verloopt de levering?

De gerechten worden in de meeste gevallen door een lokale bezorger op een vast moment in de week bezorgd. Het koelverse aanbod om de 3 dagen. Bij vriesverse gerechten 1 of 2 keer per maand.


Gezonde dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een maaltijd met voldoende groenten is cruciaal voor uw lichamelijke gezondheid. Een dagelijkse warme schotel is essentieel. Sommige bejaarden of hulpbehoevenden volgen een dieet of hebben een allergie. Om die reden faciliteren steeds meer bedrijven dieetmaaltijden thuisbezorgd. Bijvoorbeeld glutenvrij, gemalen, natriumarm, zoutarm en ook koolhydraatarm, vegetarisch, eiwitrijk, vloeibaar: er kan meer dan u denkt bij eten bezorgen Batsheers. Heeft u onvoldoende financiële middelen? Dan is er wellicht iets te regelen met de gemeente of overheid. Voorbeelden van een dieetmaaltijd :

 • Zoutarm: maaltijden met < 0,3 gram zout per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: perfect in het geval van een glutenvrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als kauwen en slikken een probleem geeft.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit