Maaltijdservice Bovelingen

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Bovelingen voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Op zoek naar opwarm-maaltijden aan huis voor ouderen in Bovelingen? D.m.v. maaltijdbutler.be vergelijkt u moeiteloos alle firma’s die bij u thuisbezorgen. Tafeltje dekje, of koelverse maaltijden die u zelf moet opwarmen: er is veel mogelijk. Dit kan al vanaf €4,70 p.p. Aan tafel voor Varkensgebraad Orloff Wortelen En Aardappelgratin en Gepaneerde kipstukjes? Maar heeft u moeite met het doen van boodschappen en koken? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Geholpen door de maaltijddienst in Bovelingen profiteert u van uitstekende gerechten, die gratis aan huis geleverd worden.

ProvincieLimburg
GemeenteHeers
RecensieBezorging aan huis
Postcode3870
Gemiddelde kosten€5,8
Vaak gekozen maaltijdBiogarde

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis laten bezorgen in Bovelingen

We zien meer en meer maaltijdendiensten die bezorgen in Bovelingen. U kunt denken aan erkende bezorgers als Home Cuisine of Colruyt. Maar ook lokaal kan men kiezen voor tal van instanties en restaurants. Elke optie wordt bestempeld door een heel eigen aanbod en bestel-, betaal-, en bezorgopties. Geholpen door maaltijdbutler.be kan u de bezorgers rustig op een rijtje zetten. Een keuze maken voor een solide aanbieder van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is zo wat minder gecompliceerd. Twijfelt u nog? Kijk dan eerst naar een betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Zijn er specifieke wensen als bijvoorbeeld lactosebeperkte of andere verse dieetmaaltijden in Bovelingen? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Flink wat traiteurs en cateraars houden hier rekening mee.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden elke dag bereid, met uitsluitend verse groenten. Nadien wordt het gerecht gekoeld naar onder 5⁰C. Door deze handeling blijven vitaminen en mineralen ongeschonden. Je kunt het 1 week bewaren.

 • Maximale versheid
 • Rijke smaak en beleving
 • Geen slechte toevoegingen (e-nummers)

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na het koken in zeer korte tijd ingevroren (shock-freeze). Vitamines en mineralen raken niet bedorven. Ongeveer 6 maanden te bewaren. Wekelijks een bezorger aan huis is dan ook overbodig.

 • Maandenlang te bewaren
 • Behoud van voedingswaarden en vitamines
 • Ruime keuze

Warme maaltijden aan huis

Via de dagschotel ontvangt u: warme maaltijden aan huis voor senioren in Bovelingen. Een goede vervanger voor bijv. bejaarden die niet zelfstandig kunnen koken of opwarmen. Opwarmen niet nodig, gelijk aanschuiven! Dikwijls geregeld via lokale vrijwilligers.

 • Maaltijden warm aangeleverd
 • Maximale versheid
 • Vaste bezorgdienst

Boodschappendienst

Een aantal bezorgers hebben daarnaast een speciale boodschappendienst voor ouderen. Op die manier haalt u zonder moeite nuttige boodschappen zoals zoetwaren of groenteburger. Doorgaans zonder extra kosten bezorgd tot in de keuken.

 • Boodschappen doen niet meer nodig
 • Vaste bezorger en tijdstip
 • Alles op voorraad

Maaltijdendiensten in Bovelingen vergelijken

Liefhebber van een smaakvolle diepvriesmaaltijd in Bovelingen? Of houdt u juist van een structurele oplossing zoals koelverse seniorenmaaltijden? Of prefereert u een lokale organisatie gericht op tafeltje dekje (daghap) voor uw ouders of iemand anders? U kunt kiezen uit diverse bezorgmaaltijden die kloppen met uw omstandigheden en eventuele voedingsvoorschrift. U kunt denken aan Omelet Met Hollandaisesaus Broccoli En Puree of Lamsslavink Bloemkool Bechamelsaus En Krieltjes? Aan de hand van deze website achterhaalt u de grootste aanbieders van maaltijdbedeling in de omgeving Heers. Onze tip: begin met een proefpakket. Doorgaans is er een proef-mogelijkheid. U kan verse bereide gerechten met lekker veel groenten en weinig kunstmatige toevoegingen proberen. Bestellen kan telefonisch, maar ook online. De menu’s worden bezorgt door een vaste bezorgdienst, op een vast moment in de week. Er is geen sprake van een vast contract.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Bovelingen voor ouderen verschillen onderling enorm. De prijs voor een gerecht wordt gevormd door factoren als de maaltijdservice, het productieproces, en eventuele dieetvoorkeuren.

 • Dagverse maaltijd als Boereworst Rode Kool Aardappel Peterselie wordt al bezorgd vanaf €5,7.
 • Diepvriesmaaltijd als Zuurkoolstamppot Met Rookworst In Mosterdsaus kunt u al laten bezorgen vanaf €5,35.
 • Een warme daghap voor senioren als Rundergehaktbal met vleesjus, gekookte aardappelen, rode kool met appel kunt u al laten bezorgen vanaf €7,5.
De maaltijden is niet het enigste: Wat te denken van Spinaziesoep, iets te drinken en niet te vergeten een toetje als Tiramisu om het feest compleet te maken. Heeft u weinig financiële middelen? Dan kunt u mogelijk vragen om een vergoeding of subsidie bij de gemeente Heers voor een maaltijdservice aan huis.

Stats & Facts

Populaire bereide maaltijden

 • Kipvink in jus
 • Rundergoulash
 • Pastaschotel
 • Kip Andorra
 • Paëlla

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Bovelingen regelen

 1. Beschrijf uw voorkeuren

  Trek eerst na wat voor bezorgmaaltijd rijmt met uw leefpatroon. Diepvries-, koelvers of tafeltje dekje?

 2. Kies een cateringdienst / traiteur

  Vergelijk aangeraden maaltijddiensten en kies een geschikte. Check vooral het aanbod, bezorg- en betaalmogelijkheden, en beoordelingen van huidige klanten.

 3. Een proefpakket nemen

  De bekende maaltijdservices stunten met een zeer betaalbaar proefpakket. Denk dan aan 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Zo kunt u zonder hoge kosten kennismaken met gespecialiseerde maaltijd-verzorgers.

 4. Bestellingen plaatsen

  Was de proefbestelling goed? Zo ja, dan kunt u snel en simpel opnieuw bestellen. Meestal is dat mogelijk via de telefoon, met behulp van de menukaart, of email / internet. De maaltijden voor thuis worden meestal geleverd door een regionale bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Bestaat er de keuze uit maaltijden?

Zodra u kiest voor koelvers, dan kunt u gerechten kiezen op een lijst met ruwweg 30 menu’s. Als we het hebben over diepvries is het aanbod gelimiteerd tot 70+ vaste vaste gerechten. Met een tafeltje dekje heeft u te maken met één maaltijd per dag. Meer en meer is zelf uw menu samenstellen een speciale feature.

Kan ik kiezen uit dieetmaaltijden?

Ja, de meeste services hanteren een speciaal afgestemd dieetmaaltijden recept. Als bijv. Macaroni Ham Kaassaus of Kalkoenfilet, sinaasappelsaus, appelcompote, krieltjes. Zodoende kan iedereen gebruik maken van warme maaltijden aan huis! Past het ook bij mijn eetpatroon? Neem gerust contact op met uw eigen dienstverlener.

Is er een minimale afname?

Nee, leveranciers werken niet met een vast abonnement voor thuismaaltijden. Er wordt alleen wat bij u thuisbezorgd wanneer u op welke wijze ook een bestelling hebt doorgegeven. Door het invullen van een speciale menukaart kan men eenvoudig – op meerdere manieren – uw wensen doorgeven.

Hoe werken de leveringen?

De verse maaltijden worden gewoonlijk door een vaste bezorgdienst elke week op hetzelfde moment geleverd. Bij koelverse maaltijden elke week 2 keer. Het vriesverse aanbod om de 14 dagen.


Warme dieetmaaltijden aan huis bezorgd

Gezond en vers eten is van belang voor uw lichamelijke gezondheid. Een lekkere en gezonde warme schotel is daarbij van groot belang. Diverse senioren of invaliden hebben speciale dieetmaaltijden nodig. Mede daardoor zijn er een aantal vormen van dieetmaaltijden aan huis. We hebben het over zoutarm, glutenvrij, natriumarm, lactosevrij en ook eiwitrijk, koolhydraatarm, veganistisch, vegetarisch: vrijwel alles is mogelijk bij eten bezorgen Bovelingen. Is uw inkomen niet toereikend? Dan bekijk dan de mogelijkheden voor een subsidie. Enkele voorbeelden van een speciale dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met maximaal 0,3 gram zout (of 0,12 gram natrium) per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: praktisch in het geval van coeliakie of een glutenintolerantie.
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer als slikken & kauwen een probleem geeft.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit