Maaltijdservice Rukkelingen-Loon

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Rukkelingen-Loon voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Meer weten over verse maaltijden aan huis voor ouderen in Rukkelingen-Loon? Geholpen door www.maaltijdbutler.be doorzoekt u snel en simpel alle leveranciers in uw eigen gemeente. Een warme maaltijdvoorziening, of een vriesvers maaltijd die u gemakkelijk zelf opwarmt: dat kunt u zelf beslissen. Al te verkrijgen vanaf €4,35 per persoon. Aan tafel voor Kersenpannenkoek en Omelet champignon in Provencaalse saus. Parijse worteltjes. Aardappelpuree? Maar geen energie meer om zelf te koken of boodschappen te doen? Er kan meer dan u denkt! Via de maaltijddienst in Rukkelingen-Loon geniet u van voedzame gerechten, 100% vers thuisbezorgd.

ProvincieLimburg
GemeenteHeers
BeoordelingEenvoudig opwarmen
Postcode3870
Prijs per gerecht€5,88
Geliefde maaltijdGele rijst

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis geleverd in Rukkelingen-Loon

Er zijn nogal wat maaltijdendiensten in de regio van Rukkelingen-Loon. Neem bijv. belangrijke firma’s als HelloFresh of 0. Ook in deze plaats zelf bestaan er uitstekende instellingen en slagerijen. Iedere leverancier levert een heel eigen type maaltijd en voorwaarden. D.m.v. onze vergelijker kunt u derhalve de leveranciers eenvoudig met elkaar vergelijken. Uitkomen bij de best passende verstrekker van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is hierdoor wat overzichtelijker. Weet u niet of het wat voor u is? Profiteer nu van een eenmalig proefpakket zonder verplichtingen bij de maaltijdservice. Zijn er in uw geval voorkeuren zoals onder andere lactosebeperkte of andere verse dieetmaaltijden in Rukkelingen-Loon? Er is een oplossing! Steeds meer traiteurs voor ouderen zijn geschikt voor mensen met een dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagelijks gekookt, met altijd kakelverse ingrediënten. Vervolgens worden deze producten snel teruggekoeld. Om die reden blijven geur, kleur en smaak ongedeerd. Een houdbaarheid van wel 6 dagen.

 • Maximale versheid
 • Vol van smaak
 • Geen geur- kleur-, en smaakstoffen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers bereid en direct middels shockfreeze snel en diep ingevroren. Vitamines en mineralen blijven gewaarborgd. Meerdere maanden te bewaren. Een wekelijkse bezorging hoef je niet te doen.

 • Groot en voordelig inkopen
 • Smaak en voedingsstoffen blijven behouden
 • Ruime keuze

Warme maaltijden aan huis

Bij de dagschotel krijgt men: warme maaltijden aan huis voor senioren in Rukkelingen-Loon. Vaak toegepast door bijv. chronisch zieken die de kant-en-klaar maaltijd niet kunnen opwarmen. U kunt direct de maaltijd nuttigen. Veelvuldig op touw gezet door lokale vrijwilligers.

 • Direct na bereiding geleverd
 • Ondersteuning uit gemeente
 • Dagelijkse bezorging

Boodschappendienst

Veel organisaties hanteren ook een handige boodschappendienst voor ouderen. Op die manier bestelt u eenvoudig verse of handige boodschappen als desem bol grof of afbak croissants naturel. In de regel gratis bezorgd door de vaste bezorger.

 • Niet meer naar de supermarkt
 • Vaste persoonlijke bezorger
 • Een volwaardige supermarkt

Maaltijdendiensten in Rukkelingen-Loon vergelijken

Zo nu en dan eens genieten van een voedzame diepvriesmaaltijd in Rukkelingen-Loon? Of houdt u juist van een structurele oplossing zoals koelverse maaltijden voor senioren? Of zoekt u een lokale organisatie gericht op tafeltje dekje (daghap) waarbij het eten warm geleverd wordt? Er zijn allerlei thuismaaltijden die kloppen met uw wensenlijstje voedingspatroon. Zelf maaltijden online bestellen als Gebraad Kruidige Saus Schorseneren Béchamel Kriel of Vol Au Vent Met Puree Met Bieslook En Peterselie? Via onze vergelijker bekijkt u enkele beschikbare organisaties op het gebied van maaltijdbedeling in en rondom Heers. Iets om de gaten te houden is een proefpakket. Steeds vaker kunt u extra voordelig vers bereidde bereide gerechten met dagverse artikelen en weinig koolhydraten keuren. Bestellen kan zowel online, telefonisch als via de bestellijst. De maaltijden worden geleverd door vaak dezelfde persoon, op een vaste dag. Er geldt geen doorlopend abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Rukkelingen-Loon voor ouderen variëren nogal. Het uiteindelijke tarief hangt namelijk af van onderdelen als de organisatie, het totale assortiment, en andere extra services.

 • Dagverse maaltijd als Kippenbout Groentenkrans Met Puree is er al voor €5,1.
 • Een vriesverse maaltijd als Kipbrochette Ratatouille En Gebakken Aardappelen kan je kopen vanaf €4,5.
 • Een thuisbezorgde daghap als Beef Squats kunt u al bestellen vanaf €6,15.
Het eten kan men aanvullen met onder andere Seolleongtang, een extra salade en voor de volledigheid een Berlinerbol na. Heeft u een laag inkomen? Soms kan u hulp aanvragen bij de gemeente Heers voor een maaltijdservice aan huis.

Kerngegevens

Vaak gekozen bereide maaltijden

 • Aardappelpuree
 • Kervelroomsoep
 • Bloemkoolsoep
 • Kip tandoori
 • Spaghetti

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Rukkelingen-Loon bestellen

 1. Wat zoekt u precies?

  Stel eerst vast wat voor categorie kant-en-klaar maaltijd in lijn is met uw omstandigheden. Diepvries-, koelvers of tafeltje dekje?

 2. Vergelijk traiteurs en cateringdiensten

  Vergelijk de aangesloten maaltijdvoorzieningen en kies er een. Kijk goed na het type maaltijden, de wijze van bezorgen, en natuurlijk ervaringen van andere senioren.

 3. Probeer het proefpakket

  Het gros van de services bieden een aantrekkelijk proefpakket of maaltijdbox. Bijvoorbeeld 7 bezorgmaaltijden voor €35,00. Hierdoor kunt u geheel vrijblijvend eens kennismaken met goede verstrekkers.

 4. Elke week een levering

  Genoten van de proefmaaltijd? Zo ja, dan kan men eenvoudigweer nieuwe gerechten bestellen. Meestal doet u dat telefonisch, door de menukaart in te vullen, of online. De kant-en-klaar maaltijden worden in de regel bezorgd middels een lokale leverancier in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik zelf gerechten kiezen?

Bij koelverse gerechten krijgt u meestal te maken met een bestellijst met grofweg 30 maaltijden. In het aanbod van diepvries is het aanbod gelimiteerd tot 70 – 150 blijvende maaltijden. Via het tafeltje dekje principe is er vaak een vaste maaltijd per dag, zonder keuze. In steeds meer gevallen is zelf uw bord samenstellen ook mogelijk.

Kan ik kiezen voor gerechten die passen bij mijn dieet?

Zeker. Landelijke maaltijd-verzorgers hebben een uniek en ambachtelijk assortiment dieetmaaltijden. Zoals bijv. Tagliatelle, zalm, groene aspergepunten en Volkoren Penne Erwtjes Zoete Aardappelen Kaassaus. Zo krijgt iedereen geschikte seniorenmaaltijden aan huis! Past het ook bij mijn eetpatroon? Neem gerust contact op met uw leverancier.

Is er sprake van een abonnement?

Nee, aanbieders hanteren geen doorlopende overeenkomst voor thuismaaltijden. Er wordt alleen wat bij u thuisbezorgd op het moment dat u zelf een bestelling geplaatst heeft. Door middel van de welbekende bestellijst kan men eenvoudig – telefonisch, digitaal of ouderwets met pen en papier – uw wensen doorgeven.

Hoe werkt de bezorging?

De bezorgmaaltijden worden in de meeste gevallen door een vaste bezorger iedere week op dezelfde dag/tijdstip afgeleverd. Het koelverse assortiment 2 wekelijks. Bij vriesvers spreken we van om de 14 dagen.


Gezonde dieetmaaltijden geleverd aan huis

Gezond en vers eten is van belang voor uw vitaliteit en gezondheid. Een dagverse warme schotel is daarbij van groot belang. Sommige bejaarden of invaliden hebben speciale dieetmaaltijden nodig. Hierdoor bieden een aantal organisaties dieetmaaltijden thuisbezorgd. Bijvoorbeeld gemalen, glutenvrij, zoutarm, lactosevrij en niet te vergeten koolhydraatarm, eiwitrijk, vegetarisch, veganistisch: vrijwel alles is mogelijk bij eten bezorgen Rukkelingen-Loon. Is er sprake van een laag inkomen? Dan is er wellicht een kortingsregeling mogelijk (subsidie). Enkele voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: maaltijden met max. 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: zeer nuttig als er iets speelt als een glutenvrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer slikken of kauwen een probleem vormt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit