Maaltijdservice Heist-Op-Den-Berg

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Heist-Op-Den-Berg voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Meer weten over gemakkelijke maaltijden aan huis voor ouderen in Heist-Op-Den-Berg? Met behulp van onze tool vergelijkt u probleemloos alle bedrijven die bij u thuisbezorgen. Een warme maaltijdservice, of koelverse gerechten die u kunt eten wanneer u dat uitkomt: u kunt alle kanten op. Al beschikbaar vanaf €5,00. Aan tafel voor Varkenslapje in champignonsaus of Rundertartaartjes, rode kool, gebakken aardappelen? Maar lukt het niet (meer) om voor uzelf boodschappen te doen en te koken? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Middels de maaltijdendienst in Heist-Op-Den-Berg beschikt u over verse gerechten, die gratis aan huis geleverd worden.

ProvincieAntwerpen
GemeenteHeist-Op-Den-Berg
RecensieGeen kunstmatige toevoegingen
Postcode2220
Gemiddelde menuprijs€5,8
Maaltijd-topperFoe yong hai

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis in Heist-Op-Den-Berg

Ze zijn niet meer weg te denken, maaltijdendiensten die actief zijn in Heist-Op-Den-Berg. Denk aan veel gekozen firma’s als Marley Spoon of Traiteur Goossens. Ook in de gemeente zelf kan men kiezen voor allerlei aanbieders en wijkrestaurants. Elk bedrijf wordt bestempeld door een “eigen” keuken en voorwaarden. Via maaltijdbutler.be kan u daardoor de bezorgers op uw gemak vergelijken op allerlei onderdelen. Uitkomen bij een solide verzorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is op die manier een stuk eenvoudiger. Moeite met kiezen? Begin dan met een eenmalig proefpakket zonder verplichtingen bij de maaltijdservice. Zijn er in uw geval speciale voorkeuren als bijvoorbeeld vegetarische of andere verse dieetmaaltijden in Heist-Op-Den-Berg? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Best veel traiteurs in België houden hier rekening mee.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden iedere dag bereid, met altijd verse producten. Hierna wordt de maaltijd snel afgekoeld en verpakt zonder lucht. Zo blijven vitaminen en mineralen beschermd. Maximaal 5 dagen houdbaar.

 • Altijd 200 gram groente
 • Vol van smaak
 • Zonder toevoegingen (kunstmatig)

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden vers klaargemaakt en ingevroren via de shock-freeze methode. Vitamines en mineralen blijven zo intact. Meerdere maanden te bewaren. Wekelijks een bezorger aan huis is niet altijd nodig.

 • Tot half jaar houdbaar
 • Porties ruim voldoende
 • Veel keuze

Warme maaltijden aan huis

Via de dagschotel ontvangt u: warme maaltijden aan huis voor senioren in Heist-Op-Den-Berg. Een redding voor bijv. bejaarden die het eten niet meer kunnen opwarmen. Gerechten zijn direct op te eten. Doorgaans geïnitieerd door een meer lokale partij.

 • Maaltijden warm aangeleverd
 • Mogelijke subsidie
 • Elke dag bezorgd

Boodschappendienst

Meerdere organisaties hanteren ook een praktische boodschappendienst voor ouderen. Zodoende krijgt u moeiteloos de supermarktartikelen als falafel burger of paté. Dikwijls gratis mee bezorgd op een vast tijdstip.

 • Boodschappen doen niet meer nodig
 • Vaste bezorger en tijdstip
 • Groente, fruit, snacks etc.

Maaltijdendiensten in Heist-Op-Den-Berg vergelijken

Houdt u van een smaakvolle diepvriesmaaltijd in Heist-Op-Den-Berg? Of zoekt u een structurele oplossing zoals koelverse maaltijden voor ouderen? Of prefereert u een service die actief is op het gebied van tafeltje dekje (daghap) waarbij het eten warm geleverd wordt? U kunt kiezen uit flink wat thuismaaltijden die voldoen aan uw voorkeuren en eetpatroon. Denk maar aan Gemalen Rundergehakt Met Rode Kool En Puree of Blinde Vink Bloemkool-Broccoli Kaassaus En Puree? Hieronder achterhaalt u een aantal leveranciers gespecialseerd in maaltijdbedeling in de omgeving Heist-Op-Den-Berg. Onze tip: begin met een proefpakket. Dikwijls kan men voor aantrekkelijke prijzen de lekkerste bereide gerechten met veel groenten en weinig zout beoordelen. U kunt via verschillende manieren bestellen. Uw bestelling wordt geleverd door een lokale / regionale bezorger. Daarnaast is het flexibel, leveranciers werken niet met een doorlopende afneemverplichting.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Heist-Op-Den-Berg voor ouderen fluctueren ontzettend. Het uiteindelijke tarief hangt af van zaken als de leverancier, het type gerecht en of er rekening gehouden moet worden met diëten.

 • Dagverse maaltijd zoals Zuurkoolstamppot Met Rookworst In Mosterdsaus is beschikbaar vanaf €5,75.
 • Een vriesverse maaltijd als Dieet Hamburger Viergroentenstamppot vindt u vaak al vanaf €4,9.
 • Een warme daghap voor senioren als Lekkerbekje met vegetarische jus, gekookte aardappelen, sperziebonen kunt u al laten bezorgen vanaf €6,85.
De avondmaaltijd is niet het enigste: Wat te denken van Roomsoep, iets te drinken en een dessert als Irish coffee om het feest compleet te maken. Heeft u moeite met de financiën? Wellicht kunt u hulp aanvragen bij de gemeente Heist-Op-Den-Berg voor een maaltijdservice aan huis.

Feiten

Populaire bereide maaltijden

 • Wrap kip madras
 • Pasta carbonara
 • Doperwtenpuree
 • Spekpannenkoek
 • Foe yong hai

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Heist-Op-Den-Berg aanvragen

 1. Maak een maaltijd-indicatie

  Trek eerst na wat voor categorie seniorenmaaltijd past bij uw wensen. Vriesvers, koelvers of warm bezorgd?

 2. Kies een cateringdienst of traiteurshop

  Vergelijk de gespecialiseerde maaltijd-bedrijven en kies een geschikte. Achterhaal altijd eerst het type maaltijden, de manier van bezorging, en recensies van andere klanten.

 3. Het proefpakket laten bezorgen

  Het gros van de dienstverleners stunten met een goedkoop of gratis proefpakket. Bijvoorbeeld 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Daardoor kunt u op een prettige manier kennismaken met bekende services.

 4. Bezorgafspraken maken

  Bevalt het proefpakket? Vervolgens kan men overzichtelijk een nieuwe bestelling doorgeven. Meestal doet u dit per telefoon, door gerechten in te vullen, of via de iPad. De kant-en-klaar maaltijden worden doorgaans geleverd aan huis door een vertrouwde bezorger in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Mag ik zelf mijn maaltijden kiezen?

Wanneer u gaat voor koelvers, dan is er een wekelijks wisselend assortiment met ongeveer 25 gerechten. In het aanbod van diepvries kunt u kiezen uit 50 – 100 vaste maaltijden. Bij tafeltje dekje gebruikt men een vaste menulijst zonder al te veel keuze. Soms is zelf gerechten samenstellen een speciale feature.

Zijn er ook dieetmaaltijden?

Vaak wel. Bijna alle maaltijdservices hanteren een speciaal ontwikkeld aanbod dieetmaaltijden. Denk aan Speklapjes met jus en preistamppot of Rode kool met aardappel en gehaktbal in jus. Hierdoor zijn er voor alle bejaarden bezorgmaaltijden aan huis! Voor meer info neem contact op met uw leverancier.

Moet ik een abonnement afsluiten?

Nee, maaltijdservices hanteren meestal geen abonnementsvorm voor thuismaaltijden. De gerechten kunnen alleen worden ontvangen in het geval u een bestelling heeft doorgegeven. Door het invullen van de menulijsten kunt u gemakkelijk – via het internet, door te bellen of aan de hand van de papieren lijst – de gerechten laten brengen.

Wanneer wordt er bezorgd?

De maaltijden voor ouderen worden in de meeste gevallen door een vaste bezorger iedere week op dezelfde dag/tijdstip afgeleverd. Bij koelvers: 2 wekelijks. Bij vriesverse gerechten 2 keer per maand.


Gezonde dieetmaaltijden geleverd aan huis

Een gewoon goede maaltijd vormt het fundament van een goede balans en energie. De warme schotel is daarbij cruciaal. Veel ouderen of hulpbehoevenden eten volgens een strikt dieet. Op basis daarvan zijn er een aantal vormen van dieetmaaltijden voor thuis. We hebben het over lactosevrij, zoutarm, natriumarm, glutenvrij of misschien eiwitrijk, vegetarisch, vloeibaar, veganistisch: iedereen kan terecht bij eten bezorgen Heist-Op-Den-Berg. Is er sprake van een laag inkomen? Dan bekijk dan de mogelijkheden voor een subsidie. Voorbeelden van een dergelijke dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met max. 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: aan te raden bij een situatie als een glutenvrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer kauwen en/of slikken voor problemen zorgt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uitAlle plaatsen in deze gemeente