Maaltijdservice Morkhoven

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Morkhoven voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Geïnteresseerd in bereide maaltijden aan huis voor ouderen in Morkhoven? Geholpen door onze vergelijker treft u gemakkelijk alle leveranciers die aan huis leveren. Tafeltje dekje, of microgolf-maaltijden die een paar minuten in de microgolf gaan: er is veel mogelijk. Verkrijgbaar vanaf €5,55 per keer. Aanschuiven voor Visfilet met gemengde groenten en krieltjes met peterselie of Kip satésaus, Tjaptjoy en witte rijst? Maar is boodschappen doen/koken niet meer mogelijk? Er kan meer dan u denkt! D.m.v. de maaltijddienst in Morkhoven smult u weer van verse gerechten, die gratis aan huis geleverd worden.

ProvincieAntwerpen
GemeenteHerentals
ReactieLekkerder dan ik dacht
Postcode2200
Maaltijd prijs€5,69
Maaltijd-topperKip kantonees, rijstmix

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Maaltijden aan huis voor één persoon in Morkhoven

We zien meer en meer maaltijdendiensten in de omgeving van Morkhoven. We hebben het over erkende aanbieders als Ekomenu en/of 15Gram. Ook in deze plaats zelf bestaan er allerlei organisaties en restaurants. Ieder bedrijf heeft weer z’n eigen menu en voorwaarden. Geholpen door deze pagina kan u de organisaties probleemloos met elkaar vergelijken. Het uitkiezen van een goede verzorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is hierdoor leuker en makkelijker. Eerst eens proberen? Bestel dan een speciaal voordelig proefpakket via uw maaltijdservice. Zijn er voorkeuren als o.a. vegetarische of andere verse dieetmaaltijden in Morkhoven? Er is gelukkig een alternatief. Flink wat traiteurs voor bejaarden houden hier rekening mee.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers klaargemaakt, met de meest verse ingrediënten. Nadien worden deze producten gekoeld en goed verpakt. Door dit proces blijven smaak en voedingswaarden beschermd. Te bewaren tot 1 week na levering.

 • Met verse producten bereid
 • Net zo lekker als zelf koken
 • Geen pakjes en zakjes

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers klaargemaakt en middels de shock-freeze procedure ingevroren. Structuur en smaak raken niet bedorven. Meerdere maanden te bewaren. Een wekelijkse bezorging hoef je niet te doen.

 • 1 levering per maand mogelijk
 • Bevatten belangrijke voedingsstoffen
 • Veel keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel houdt in: warme maaltijden aan huis voor senioren in Morkhoven. Perfect voor bijv. bejaarden die (tijdelijk) zelf geen eten kunnen verwarmen. U kunt meteen aanschuiven! Doorgaans op touw gezet door een plaatselijk restaurant.

 • Maaltijden warm aangeleverd
 • Ondersteuning uit gemeente
 • Dagelijkse bezorging

Boodschappendienst

Veel leveranciers bieden ook een handige boodschappendienst voor senioren. Zodoende krijgt u gelijk broodnodige boodschappen als huzarensalade of halfvolle vanille yoghurt. Vaak gratis bezorgd door uw eigen bezorger.

 • Niet afhankelijk van anderen
 • Vaste persoonlijke bezorger
 • Alles op voorraad

Maaltijdendiensten in Morkhoven vergelijken

Liefhebber van een complete diepvriesmaaltijd in Morkhoven? Of houdt u juist van een structurele oplossing zoals koelverse maaltijden? Of bent u meer op zoek naar een instelling gespecialiseerd in tafeltje dekje (daghap), kortom: een warme maaltijd aan huis? U kunt kiezen uit een hoop maaltijdservices die voldoen aan uw eisen en eventuele voedingsvoorschrift. Neem nu Dieet Hamburger Witloof Aardappelen of Dieet Visfilet Dillesaus Groenten Aardappelen? Aan de hand van deze website vindt u de grootste aanbieders van maaltijdbedeling in de omgeving Herentals. Let ook goed op het proefpakket. Vaak kunt u tegen een zeer scherpe prijs gezonde bereide gerechten met dagverse artikelen en vrij van geur-, kleur-, en smaakstoffen proeven. Bestellen kan zowel online, telefonisch als via de bestellijst. De gerechten worden geleverd door een vaste bezorgdienst, op een vast moment in de week. Zij werken vaak niet met een doorlopende afneemverplichting.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Morkhoven voor ouderen wijken nogal af. De prijs voor een gerecht komt tot stand door o.a. de aanbieder, het aantal verwerkte maaltijden, en eventuele dieetvoorkeuren.

 • Dagverse maaltijd als Zuurkoolstamppot Met Rookworst In Mosterdsaus is beschikbaar vanaf €5,5.
 • Diepvriesmaaltijd als Lasagne Met Linzen Tomaat & Quorn kunt u al laten bezorgen vanaf €5.
 • Een thuisbezorgde daghap als Rundersaucijsje met vleesjus, aardappelpuree, stoofpeertjes wordt al bezorgd vanaf €5,9.
De avondmaaltijd is niet waar het bij blijft. Ook Courgettesoep, een extra rauwkostsalade en iets fris zoals Advokaat ijs om mee af te sluiten. Zijn kosten voor u een probleem? Soms kan men een subsidie of tegemoetkoming indienden bij de gemeente Herentals voor een maaltijdservice aan huis.

Belangrijke info

Vaak bestelde bereide maaltijden

 • Macaronischotel bolognese
 • Kipstukjes in mosterdsaus
 • Volkoren macaronischotel
 • Cordon Bleu met groenten
 • Asperge beenham schotel

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Morkhoven bestellen

 1. Maak een maaltijd-indicatie

  Ga eerst na wat voor type ouderenmaaltijd klopt met uw wensenlijstje. Koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Kies een cateringdienst / traiteur

  Vergelijk de aangeraden maaltijdvoorzieningen en kies een geschikte. Kijk goed na de voedingswaarden, de wijze van bezorgen, en recensies van andere klanten.

 3. Proefpakket bestellen

  De populaire dienstverleners hanteren een goedkoop of gratis proefpakket. Zo’n aanbieding kan betekenen 3 bezorgmaaltijden voor €15,00. Zodoende kunt u – zonder verdere verplichtingen – kennismaken met bepaalde aanbieders.

 4. Wekelijks bestellen

  Was het proefpakket naar wens? Mooi, dan kunt u zonder problemen nieuwe gerechten bestellen. Bij veel aanbieders kan dat door even te bellen, met behulp van de menulijst, of met de computer. De menu’s worden gewoonlijk thuisbezorgd middels een vriendelijke bezorgservice in juli 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Bestaat er de keuze uit maaltijden?

Zodra u kiest voor koelvers, dan is er doorgaans een keuze menulijst van zo’n 15 gerechten. In het aanbod van diepvries is er een keus te maken uit 70 – 150 vaste maaltijden. Met een tafeltje dekje gebruikt men een vast weekmenu. Bij sommige aanbieders is zelf mixen en combineren een optie die wordt aangeboden.

Houdt de maaltijdservice rekening met mijn dieet?

Ja, de meeste aanbieders komen u tegemoet met een groot aanbod aan dieetmaaltijden. Zoals bijv. Kipschnitzel met boontjes en satesaus of Vissticks in botersaus, tutti frutti, gebakken aardappelen. Hierdoor krijgt iedereen geschikte seniorenmaaltijden aan huis! Voor meer info neem contact op met de organisatie waar u klant bent.

Is er sprake van een abonnement?

Nee, de maaltijd-aanbieders werken niet met vast abonnement voor thuismaaltijden. Er worden alleen maaltijden bezorgd als u telefonisch/online/menulijst iets besteld hebt. Door het invullen van de welbekende bestellijst kunt u wekelijks zelf – via het internet, door te bellen of aan de hand van de papieren lijst – uw wensen doorgeven.

Wanneer wordt er bezorgd?

De maaltijden worden in de meeste gevallen door een vaste bezorgdienst op een vast tijdstip geleverd. Bij koelvers spreken we van 1 a 2 keer per 7 dagen. Bij vriesvers is dat om de 2 weken.


Gezonde dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Verse voeding bevordert een optimale lichamelijke gesteldheid. Elke dag een warme schotel wordt dan ook van harte aanbevolen. Veel senioren of gehandicapten eten volgens een strikt dieet. Daarom kun je bij steeds meer organisaties terecht voor dieetmaaltijden aan huis. Denk aan natriumarm, lactosevrij, gemalen, zoutarm of misschien eiwitrijk, veganistisch, vegetarisch, vloeibaar: het assortiment is ontzettend veelzijdig bij eten bezorgen Morkhoven. Is uw inkomen niet toereikend? Dan kunt u wellicht maaltijden met korting bestellen. Wat voorbeelden van een dergelijke dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: handig bij een situatie als een tarwe- of glutenallergie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer slikken of kauwen een probleem geeft.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit