Maaltijdservice Hemiksem

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Hemiksem voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Meer weten over geschikte maaltijden aan huis voor ouderen in Hemiksem? Door gebruik te maken van maaltijdbutler.be bekijkt u gemakkelijk alle organisaties die aan huis leveren. Warme gerechten, of een diepvries maaltijd die een paar minuten in de microgolf gaan: het kan allemaal. Te bestellen vanaf €5,20 per maaltijd. Smullen van Bloemkoolsoep en Heldere vermicellisoep? Maar is zelf koken geen optie meer? Geen probleem! Dankzij de maaltijdendienst in Hemiksem hebt u toegang tot voedzame maaltijden, die gratis aan huis geleverd worden.

ProvincieAntwerpen
GemeenteHemiksem
ErvaringBezorging aan huis
Postcode2620
Gemiddelde kosten€6,19
Vaak gekozen maaltijdVistriologie in mosterdsaus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Vers bereidde maaltijden aan huis in Hemiksem

We zien meer en meer maaltijdendiensten in de regio van Hemiksem. Denk dan aan erkende bezorgers als Ekomenu of Intermarché. Ook binnen de gemeente ontwikkelen zich interessante leveranciers en vrijwilligersorganisaties. Iedere partij hanteert z’n eigen productaanbod en werkwijze m.b.t. bestellen en betalen. Via onze vergelijker kunt u dus de bezorgdiensten rustig vergelijken op allerlei onderdelen. De keuze maken voor de best passende verzorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat op die manier wat overzichtelijker. Zijn er meerdere opties? Bestel in dat geval een aantrekkelijk proefpakket! Heeft u menu-voorkeuren als lactosebeperkte of andere verse dieetmaaltijden in Hemiksem? Dat hoeft niet erg te zijn! Erg veel cateraars en traiteurs kunnen aangepast worden op uw wensen.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagelijks gekookt, met uitsluitend verse groenten. Later worden de ingrediënten snel afgekoeld en verpakt zonder lucht. Hierdoor blijven geur, kleur en smaak gegarandeerd. Te bewaren tot 1 week na levering.

 • Altijd 200 gram groente
 • Smaakvol zoals thuis koken
 • Geen geur- kleur-, en smaakstoffen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden vers bereid en direct op een speciale shock-freeze manier ingevroren. Mineralen, vitamines en smaak gaan zo niet verloren. 10 weken lang eetbaar. Een wekelijkse bezorging is dan ook overbodig.

 • Direct inkopen voor hele maand
 • Vol vitaminen en mineralen
 • Ruime keuze

Warme maaltijden aan huis

Via de dagschotel ontvangt u: warme maaltijden aan huis voor senioren in Hemiksem. Een uitkomst voor bijv. ouderendie geen maaltijden meer kunnen opwarmen. Het eten wordt warm bezorgd. In veel gevallen gedaan door een lokale zorginstelling.

 • Direct aanschuiven
 • WMO mogelijkheden
 • Dagelijkse persoonlijk geleverd

Boodschappendienst

Een aantal firma’s hanteren ook een extra boodschappendienst voor hulpbehoevenden. Hierdoor bestelt men eenvoudig nuttige boodschappen zoals toiletpapier of toiletpapier. In algemene zin gratis bezorgd tot in de keuken.

 • Minder afhankelijkheid van familie
 • Op een vast moment in de week
 • Uitgebreid assortiment

Maaltijdendiensten in Hemiksem vergelijken

Liefhebber van een de lekkerste diepvriesmaaltijd in Hemiksem? Of neigt u meer naar een structurele oplossing zoals koelverse maaltijden voor ouderen? Of bent u meer op zoek naar een service gericht op tafeltje dekje (daghap), zodat het eten warm geleverd wordt? Er zijn talloze opwarmmaaltijden die in lijn zijn met uw wensenlijstje voedingspatroon. Zelf maaltijden online bestellen als Gemalen Koolvis Met Broccoli En Kruidenpuree of Kabeljauw Garnaal-Bieslook Saus Venkeltomaatpuree? Hieronder ziet u een aantal relevante bedrijven die zich focussen op maaltijdbedeling in de gemeente Hemiksem. Eerst proberen? Dan is er het proefpakket. Vaak kunnen senioren d.m.v. een proefbestelling complete bereide gerechten met verse producten en weinig zout proeven. Maaltijden bestellen doet u via de bestellijst, per telefoon of internet. De menu’s worden geleverd door vaak dezelfde persoon, op een vaste dag. Ook is het vrijblijvend, er is niet iets als een vast contract.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Hemiksem voor ouderen verschillen onderling enorm. Het tarief voor een maaltijd heeft te maken met onderdelen als het bedrijf, het aantal maaltijden waar u uit kunt kiezen, en eventuele dieetvoorkeuren.

 • Dagverse maaltijd als Lasagne Met Linzen Tomaat & Quorn wordt al bezorgd vanaf €4,6.
 • Diepvriesmaaltijd als Gehaktsteak Aardappelgratin Met Broccoli is beschikbaar vanaf €4,6.
 • Een warme daghap voor senioren als Vegetarische rookworst met vegetarische jus, stamppot hutspot is er al vanaf €5,75.
De recepten is niet het enigste: Wat te denken van Schaaldierensoep, extra groenten en voor de volledigheid een Dame blanche achteraf. Beschikt u niet over voldoende geld? Dan kunt u mogelijk een speciaal (kortings)tarief aanvragen bij de gemeente Hemiksem voor een maaltijdservice aan huis.

Cijfers en feiten

Meest gekozen bereide maaltijden

 • Push Up Meatballs
 • Macaroni met kaas
 • Pasta kip madras
 • Spaghetti Napoli
 • Appelpannenkoek

Plaatsen in deze regio


Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Hemiksem regelen

 1. Maak een maaltijd-indicatie

  Trek eerst na welk type kant-en-klaar maaltijd rijmt met uw wensenlijstje. Koelvers, diepvries of warme maaltijden?

 2. Vergelijk traiteurs en cateraars

  Vergelijk professionele bezorgservices en selecteer er een. Check vooral de voedingswaarden, op welke manieren u kunt bestellen, en de klantwaardering.

 3. Bestel het proefpakket

  De meeste maaltijdservices stunten met een spotgoedkoop proefpakket. U kunt denken aan 3 bezorgmaaltijden voor €15,00. Hierdoor kunt u zonder hoge kosten kennismaken met geschikte aanbieders.

 4. Bestellingen plaatsen

  Smaakt de proefmaaltijd naar meer? Dat is fijn, nu kunt u probleemloos een nieuwe bestelling doorgeven. Steeds vaker doet u dat door even te bellen, door gerechten in te vullen, of online. De menu’s worden in algemene zin geleverd door een lokale leverancier in juli 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik ook kiezen uit meerdere menu’s?

Wanneer u gaat voor koelvers, dan is er vaak een menulijst met gemiddeld 25 maaltijden. Kiest u voor diepvries dan kan men kiezen uit 80+ vaste maaltijden. Bij tafeltje dekje treft men een vaste menulijst zonder al te veel keuze. Steeds vaker is zelf samenstellen een speciale feature.

Zijn er ook speciale allergie- of dieetmaaltijden?

Ja, de meeste leveranciers hebben een speciaal ontwikkeld aanbod dieetmaaltijden. Als o.a. Varkens-groenteschotel en Gemalen Kip Met Worteltjes En Aardappelpuree. Handig, want zo ontvangt men altijd goede opwarmmaaltijden aan huis! Ook voor uw dieet? Vraag het na bij vaste maaltijd-dienstverlener.

Geldt er een afnameverplichting?

Nee, u zit nooit vast aan een verplicht vast abonnement voor thuismaaltijden. Er worden alleen maaltijden bezorgd in het geval u zelf een bestelling geplaatst heeft. Door gebruik te maken van een speciale menukaart kan men eenvoudig – via het internet, door te bellen of aan de hand van de papieren lijst – een bestelling doorgeven.

Hoe verloopt de levering?

De gerechten worden gewoonlijk door een vaste bezorgdienst op een vast moment in de week bezorgd. Het koelverse aanbod 1 of 2 keer per week. Bij vriesvers is dat om de 2 weken.


Gezonde dieetmaaltijden geleverd aan huis

Een maaltijd met verse ingrediënten draagt bij aan uw lichamelijke gezondheid. Een verse warme schotel is daarbij van groot belang. Diverse bejaarden of gehandicapten eten volgens een bepaald dieet. Daarom faciliteren steeds meer bedrijven dieetmaaltijden thuisbezorgd. Bijvoorbeeld lactosevrij, zoutarm, glutenvrij, gemalen of misschien eiwitrijk, koolhydraatarm, vegetarisch, vloeibaar: de maaltijdservice is er voor iedereen bij eten bezorgen Hemiksem. Is uw inkomen niet toereikend? Dan is er wellicht iets te regelen met de gemeente of overheid. Wat voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met niet meer dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: zeer nuttig als u te maken heeft met een gluten- of tarwevrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: in het geval dat kauwen en slikken complicaties met zich mee brengt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit