Maaltijdservice Wasmes

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Wasmes voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Op zoek naar gezonde maaltijden aan huis voor ouderen in Wasmes? Via www.maaltijdbutler.be treft u probleemloos alle leveranciers die aan huis leveren. Tafeltje dekje, of dagverse gerechten die een paar minuten in de microgolf gaan: dat kunt u zelf beslissen. Dit kan al vanaf €5,35 per persoon. Flink uitpakken met Garnalensoep of Gehaktbal, andijvie à la crème, aardappelpuree? Maar is koken/boodschappen doen (tijdelijk) onmogelijk? Er is een oplossing! Dankzij de maaltijdendienst in Wasmes beschikt u over uitstekende gerechten, kant-en-klaar aangeleverd.

ProvincieHenegouwen
GemeenteColfontaine
ErvaringGeen abonnement nodig
Postcode7340
Gemiddelde kosten€6,4
Nummer 1-maaltijdSnijbonen met een kipfilet

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Leveranciers van maaltijden aan huis in Wasmes

We zien meer en meer maaltijdendiensten in en rondom Wasmes. Neem veel gekozen firma’s als Home Cuisine en/of Wink. Maar ook in de buurt zijn er uitstekende leveranciers en slagerijen. Iedere optie wordt gekenmerkt door een eigen keuken en werkwijze m.b.t. bestellen en betalen. Dankzij de maaltijdservice-vergelijker kan u daarom de organisaties overzichtelijk op een aantal punten vergelijken. Uitkomen bij een geschikte bezorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden maken wij zodoende een stuk eenvoudiger. Twijfelt u nog? Profiteer nu van een goedkoop proefpakket bij de maaltijdservice. Spelen er speciale voorkeuren als onder andere zoutarme of andere verse dieetmaaltijden in Wasmes? Geen probleem! Een aanzienlijk deel van de traiteurs zijn “dieet-proof”.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden iedere dag bereid, met uitsluitend verse groenten. Nadien worden deze maaltijden snel teruggekoeld. Door deze handeling blijven voedingsstoffen en smaak intact. Maximaal 5 dagen houdbaar.

 • Ambachtelijk bereid
 • Rijke smaak en beleving
 • Weinig zout en vetten

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden vers bereid en direct middels de shock-freeze procedure ingevroren. Structuur en smaak blijven zo intact. Maximaal 3 maanden houdbaar. Continue bestellingen plaatsen is dan ook overbodig.

 • 1 levering per maand mogelijk
 • Kleine en grote porties
 • Veel verschillende menu’s

Warme maaltijden aan huis

Bij de dagschotel krijgt men: warme maaltijden aan huis voor senioren in Wasmes. Een goede vervanger voor bijv. ouderendie de kant-en-klaar maaltijd niet kunnen opwarmen. Er is geen verdere handeling nodig. Doorgaans gedaan door lokale vrijwilligers.

 • Gelijk bezorgd na het koken
 • Maximale versheid
 • Levering op vaste tijden

Boodschappendienst

Verscheideneservices faciliteren daarnaast een extra boodschappendienst voor chronisch zieken. In dat geval krijgt u direct verse of handige boodschappen als vuilniszakken en cola. Gewoonlijk zonder bezorgkosten wanneer u dat wil.

 • Direct alles in huis
 • Tot in de keuken geleverd
 • Koffie, fris, brood, zuivel etc.

Maaltijdendiensten in Wasmes vergelijken

Af en toe profiteren van een voedzame diepvriesmaaltijd in Wasmes? Of houdt u juist van een blijvende oplossing als koelverse bezorgmaaltijden? Of houdt u juist van een instelling gericht op tafeltje dekje (daghap), zodat u meteen kunt aanschuiven? We onderscheiden veel verschillende maaltijdservices die overeenstemmen met uw voorkeuren en menu voorkeuren. Neem nu Spaghetti Carbonara of Kervelsoep? Op deze pagina vergelijkt u een aantal leveranciers gespecialseerd in maaltijdbedeling in de gemeente Colfontaine. Iets om de gaten te houden is een proefpakket. Vaak kunnen ouderen via een proefbox complete bereide gerechten met dagverse artikelen en zonder conserveringsmiddelenuitproberen. Maaltijden bestellen doet u via de bestellijst, per telefoon of internet. De maaltijden worden bezorgd door een vaste bezorger. Er is geen sprake van een abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Wasmes voor ouderen zijn ontzettend divers. Het tarief voor een maaltijd is afhankelijk van onderdelen als de maaltijdservice, de mate van versheid, en andere extra services.

 • Dagverse maaltijd zoals Dieet Kippenwit Mosterdsaus Prinsessen Aardappelen wordt al bezorgd vanaf €6,2.
 • Diepvriesmaaltijd als Gemalen Kip Met Worteltjes En Aardappelpuree wordt al bezorgd vanaf €4,15.
 • Een aan-huis-geleverde dagschotel als Dieet Aardappelgratin Rundsgehakt Bladspinazie is er al vanaf €6,1.
De avondmaaltijd is niet waar het bij blijft. Ook Spinaziesoep, een gezonde salade en iets lichts zoals Banana split om het af te maken. Heeft u een laag inkomen? Soms kan u een subsidie of regeling treffen met de gemeente Colfontaine voor een maaltijdservice aan huis.

Kerngegevens

Beste bereide maaltijden

 • Kipvink in jus
 • Rundergoulash
 • Pastaschotel
 • Kip Andorra
 • Paëlla

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Wasmes aanvragen

 1. Inventariseer wensen

  Trek eerst na wat voor ouderenmaaltijd aansluit op uw eetpatroon. Warm bezorgd, koelvers of juist vriesvers?

 2. Maak een keuze voor een traiteur / cateraar

  Vergelijk aangeraden maaltijdservices en bekijk de beschikbaarheid. Check vooral de voedingswaarden, op welke manieren u kunt bestellen, en recensies van andere klanten.

 3. Start met een proefpakket

  De meeste maaltijd-verzorgers geven een spotgoedkoop proefpakket. Een dergelijke actie houdt bijvoorbeeld in 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Zodoende kunt u op een prettige manier kennismaken met bepaalde leveranciers.

 4. Elke week een levering

  Beviel het proefpakket? In dat geval kunt u moeiteloos nieuwe gerechten bestellen. Gewoonlijk doet u dat via een speciaal telefoonnummer, door maaltijden aan te kruisen, of met de tablet. De maaltijden voor ouderen worden steeds vaker bezorgd tot in de keuken via een regionale bezorger in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Uit hoeveel recepten kan ik wekelijks kiezen?

Bij dagvers / koelverse gerechten profiteert u van een menukaart met grofweg 25 maaltijden. Spreken we over diepvries, dan kunt u meestal kiezen uit 50 – 100 vaste menu’s. Bij tafeltje dekje treft men een speciaal dagmenu. Steeds vaker is zelf uw menu samenstellen een speciale feature.

Zijn er maaltijden voor mijn dieet?

Doorgaan wel. Veel services hanteren een speciale menulijst voor mensen met een dieet. Als bijv. Spitskoolschotel met cashewnoten en aardappelpuree met tuinkruiden of Gehaktsteak Aardappelgratin Met Broccoli. Zodoende kan iedereen gebruik maken van bezorgmaaltijden aan huis! Kan dit ook met mijn dieet? Neem contact op met uw eigen dienstverlener.

Moet ik een abonnement afsluiten?

Nee, er geldt geen abonnementsvorm voor thuismaaltijden. De gerechten kunnen alleen worden ontvangen als u een bestelling heeft doorgegeven. Door gebruik te maken van de unieke menukaart / lijst kan men direct en zonder moeite – digitaal, telefonisch of met pen en papier – uw wensen doorgeven.

Hoe verloopt de bezorging?

De kant-en-klaar maaltijden worden gewoonlijk door een vaste bezorger elke week op hetzelfde moment geleverd. Bij koelvers: elke week. Bij vriesvers spreken we van om de 14 dagen.


Speciale dieetmaaltijden voor ouderen aan huis

Een goede maaltijd heeft invloed op een optimale lichamelijke gesteldheid. Een verse warme schotel is heel belangrijk. Veel ouderen of beperkten hebben specifieke voorkeuren betreft voeding. Om die reden kun je bij steeds meer organisaties terecht voor dieetmaaltijden thuisbezorgd. Het gaat om lactosevrij, natriumarm, glutenvrij, zoutarm en niet te vergeten koolhydraatarm, eiwitrijk, vegetarisch, veganistisch: het assortiment is ontzettend veelzijdig bij eten bezorgen Wasmes. Heeft u een laag inkomen? Dan is er wellicht een kortingsregeling mogelijk (subsidie). Enkele voorbeelden van een dieetmaaltijd :

 • Zoutarm: maaltijden met < 0,3 gram zout per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: zeer nuttig bij een gluten- of tarwevrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer kauwen en slikken een probleem vormt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit