Maaltijdservice Saint-Médard

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Saint-Médard voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Meer weten over gezonde maaltijden aan huis voor ouderen in Saint-Médard? Via de maaltijdservice-vergelijker vindt u moeiteloos alle bezorgers die aan huis leveren. Warme gerechten, of opwarmmaaltijden die u kunt eten wanneer u dat uitkomt: u maakt zelf de keuze. En dat al vanaf €5,50 per gerecht. Genieten van Kabeljauw, dillesaus, sperziebonen, krieltjes of Vegetarische Italiaanse carre met vegetarische jus, gebakken aardappelen, wortelen met peterselie? Maar ondervindt u problemen bij boodschappen doen en koken? Er is gelukkig een alternatief. Dankzij de maaltijdendienst in Saint-Médard profiteert u van complete gerechten, die gratis aan huis geleverd worden.

ProvincieLuxemburg
GemeenteHerbeumont
ReactieVers uit de keuken
Postcode6887
Kosten maaltijd (gemiddeld)€5,46
Vaak gekozen maaltijdWitlofschotel met ham

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Maaltijden aan huis voor één persoon in Saint-Médard

Ze zijn niet meer weg te denken, maaltijdendiensten in de buurt van Saint-Médard. U kunt denken aan populaire bedrijven als Colruyt en/of 0. Ook binnen de gemeente ontwikkelen zich verschillende partijen en wijkrestaurants. Iedere optie biedt een “eigen” aanbod en procedures rondom bestellen en betaling. Door gebruik te maken van de maaltijdservice-vergelijker kan u daarom de bedrijven rustig met elkaar vergelijken. De keuze maken voor een goede verzorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt hierdoor een beetje makkelijker. Zijn er nog twijfels? Ga dan eerst voor een betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Spelen er bepaalde wensen zoals bijv. zoutarme of andere verse dieetmaaltijden in Saint-Médard? Er is een oplossing! Erg veel traiteurs voor bejaarden zijn geschikt voor mensen met een dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden zijn daadwerkelijk dagvers, met 100% verse ingrediënten. In de volgende stap worden deze maaltijden snel teruggekoeld. Door dit proces blijven voedingsstoffen en smaak gewaarborgd. Een houdbaarheid van wel 6 dagen.

 • Maximale versheid
 • Net zo lekker als zelf koken
 • Geen pakjes en zakjes

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden vers bereid en direct in zeer korte tijd ingevroren (shock-freeze). Smaak en gezonde vitaminen raken niet bedorven. Maximaal 3 maanden houdbaar. Elke week een bezorging hoeft dan ook vaak niet.

 • Tot half jaar houdbaar
 • Kleine en grote porties
 • NL en buitenlandse keuken

Warme maaltijden aan huis

Via de dagschotel ontvangt u: warme maaltijden aan huis voor senioren in Saint-Médard. Een redding voor bijv. hulpbehoevenden die niet zelfstandig kunnen koken of opwarmen. Het eten wordt warm bezorgd. In de regel afgehandeld door een lokale zorginstelling.

 • Vanuit de pan op het bord
 • WMO mogelijkheden
 • Vaste bezorgdienst

Boodschappendienst

Een aantal leveranciers beschikken over een premium boodschappendienst voor ouderen. In dat geval krijgt u gelijk belangrijke boodschappen als dieetproducten en snoeptomaatjes. Dikwijls kosteloos bezorgd wanneer u dat wil.

 • Direct alles in huis
 • Op een vast moment in de week
 • Groente, fruit, snacks etc.

Maaltijdendiensten in Saint-Médard vergelijken

Liefhebber van een gezonde diepvriesmaaltijd aan huis in Saint-Médard? Of neigt u meer naar echt 100% verse koelverse maaltijden? Of heeft u liever een instelling die zich concentreert op tafeltje dekje (daghap), zodat het eten warm geleverd wordt? Er zijn talloze soorten maaltijden die aansluiten bij uw wensenlijstje en menu voorkeuren. Wat te denken van Volkoren Penne Erwtjes Zoete Aardappelen Kaassaus of Hutsepot Met Rookworst En Spek? Onderstaand ziet u enkele beschikbare organisaties op het gebied van maaltijdbedeling in en nabij Herbeumont. Onze tip: begin met een proefpakket. Meestal kunnen ouderen via een proefbox heerlijke bereide gerechten met verse ingrediënten en vrij van geur-, kleur-, en smaakstoffen proeven. Maaltijden bestellen doet u via de bestellijst, per telefoon of internet. De menu’s worden bezorgt door vaak dezelfde persoon, op een vaste dag. Ook is het vrijblijvend, er is niet iets als een vast lidmaatschap.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Saint-Médard voor ouderen wijken nogal af. De prijs die u betaalt hangt af van zaken als de aanbieder, het type gerecht en de omvang van de bezorgservice.

 • Dagverse maaltijd zoals Gebraad Kruidige Saus Schorseneren Béchamel Kriel is er al voor €5,55.
 • Een vriesverse maaltijd als Runderstoofpot Champignonsaus Sperziebonen Puree kunt u al bestellen vanaf €4,5.
 • Een daghap aan huis als Vegetarische balletjes in saus wordt al bezorgd vanaf €7,2.
Het diner hoeft niet het enige te zijn. Neem ook Witlofsoep, iets te drinken en iets fris zoals Vanille ijs om mee af te sluiten. Heeft u te maken met geldproblemen? Wellicht kunt u een speciaal (kortings)tarief aanvragen bij de gemeente Herbeumont voor een maaltijdservice aan huis.

Informatie

Geliefde bereide maaltijden

 • Kipragout met Parijse wortelen
 • Pastaschotel: kip met broccoli
 • Runderlapje in champignonsaus
 • Couscous, kip, mergueze worst
 • Kippenbout à la bonne femme

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Saint-Médard aanvragen

 1. Beschrijf uw voorkeuren

  Trek eerst na welk soort opwarmmaaltijd rijmt met uw gesteldheid. Koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Vergelijk traiteurwinkels en cateraars

  Vergelijk aangeraden aanbieders en maak een keuze. Achterhaal altijd eerst het gerechten-aanbod, op welke manieren u kunt bestellen, en de klantwaardering.

 3. Een proefpakket nemen

  De professionele services geven een goedkoop of gratis proefpakket. Zo’n aanbieding kan betekenen 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Door hier gebruik van te maken kunt u zonder hoge kosten kennismaken met voordelige services.

 4. Vaste levermomenten

  Bevalt het proefpakket? Dan kan men gemakkelijkeen nieuwe bestelling doorgeven. In veel gevallen is dat mogelijk per telefoon, via de papieren bestellijst of met de computer. De kant-en-klaar maaltijden worden niet zelden bezorgd tot in de keuken via een regionale bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Uit hoeveel recepten kan ik wekelijks kiezen?

In het geval van koelverse maaltijden is er vaak een menulijst met om en nabij de 20 gerechten. Spreken we over diepvries, dan kan men kiezen uit 100+ vaste menu’s. Via het tafeltje dekje principe treft men een vast weekmenu. Soms is zelf uw bord samenstellen een optie die wordt aangeboden.

Zijn er ook speciale allergie- of dieetmaaltijden?

Vaak wel. Bijna alle aanbieders voorzien in een ruim assortiment dieetmaaltijden. Onder andere Andijviestamppot, speklapje of Halskarbonade met mosterdjus, rode bieten en gekookte aardappelen. Hierdoor zijn er voor alle ouderen gezonde en voedzame maaltijden aan huis! Voor meer info neem contact op met de organisatie waar u klant bent.

Zit ik vast aan een abonnement?

Nee, er is geen sprake van een contractvorm met een vaste levering voor thuismaaltijden. Er vindt alleen maar bezorging plaats in het geval men deze ook zelf besteld heeft. Aan de hand van de menulijsten kan men eenvoudig – met de papieren lijst, online of telefonisch – de gerechten inkopen.

Hoe verloopt de bezorging?

De maaltijden worden gewoonlijk door een vaste bezorger op een vast tijdstip afgeleverd. Bij koelvers is dat 1 a 2 keer per 7 dagen. Bij vriesvers spreken we van 2 keer per maand.


Verse dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een verse maaltijd heeft invloed op een goede balans en energie. Een verse warme schotel ligt hieraan ten grondslag. Diverse bejaarden of beperkten hebben speciale dieetmaaltijden nodig. Daardoor faciliteren steeds meer bedrijven dieetmaaltijden aan huis. Het gaat om lactosevrij, gemalen, zoutarm, natriumarm of wellicht veganistisch, koolhydraatarm, eiwitrijk, vloeibaar: de maaltijdservice is er voor iedereen bij eten bezorgen Saint-Médard. Voor ouderen met een laag inkomen is er wellicht iets te regelen met de gemeente of overheid. Voorbeelden van een dergelijke dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: maaltijden met max. 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: ideaal bij een glutenintolerantie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: in het geval dat kauwen & slikken complicaties met zich mee brengt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit