Maaltijdservice Jehonville

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Jehonville voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Meer weten over bereide maaltijden aan huis voor ouderen in Jehonville? Middels www.maaltijdbutler.be vergelijkt u overzichtelijk alle aanbieders in uw regio! Maaltijden warm bezorgd, of opwarmmaaltijden die nog even in de microgolf moeten: dat kunt u zelf beslissen. Dit kan al vanaf €5,45. Flink uitpakken met Zweedse gehaktballetjes met tuinbonen en rösti rondjes of Lamsvlees in saus? Maar heeft u moeite met het doen van boodschappen en koken? Er is een oplossing! Dankzij de maaltijdendienst in Jehonville beschikt u over heerlijke maaltijden, kant-en-klaar aangeleverd.

ProvincieLuxemburg
GemeenteBertrix
ErvaringMet dieetmaaltijden
Postcode6880
Prijs per gerecht€5,44
Vaak gekozen maaltijdGebonden goulashsoep

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Warme maaltijden aan huis in Jehonville

Vandaag de dag kunnen we kiezen uit flink wat maaltijdendiensten in de regio van Jehonville. U kunt denken aan grote organisaties als Foodbag of 0. Ook binnen de gemeente kan men kiezen voor tal van aanbieders en speciale eetpunten. Ieder bedrijf heeft weer een “eigen” manier van bereiding en bestelvoorwaarden. Dankzij www.maaltijdbutler.be kunt u de services eenvoudig vergelijken op allerlei onderdelen. Een keuze maken voor een goede bezorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt op die manier een stuk gemakkelijker. Eerst eens proberen? Bestel in dat geval een extra betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Heeft u te maken met bepaalde voorkeuren als veganistische of andere verse dieetmaaltijden in Jehonville? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Opvallend veel traiteurs voor ouderen houden hier rekening mee.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden zijn daadwerkelijk dagvers, vol verse producten en veel groenten. Vervolgens worden de ingrediënten direct teruggekoeld en speciaal verpakt. Hierdoor blijven voedingswaarden onaangeroerd. Je kunt het 1 week bewaren.

 • Klaargemaakt met verse ingrediënten
 • Smaakvol zoals thuis koken
 • Zonder toevoegingen (kunstmatig)

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na bereiding shock-freeze ingevroren. Kleur, smaak en geur blijven zo erg lang goed. Meerdere maanden te bewaren. Een wekelijkse bezorging hoef je niet te doen.

 • Tot half jaar houdbaar
 • Behoud van voedingswaarden en vitamines
 • Enorm veel keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel staat voor: warme maaltijden aan huis voor senioren in Jehonville. Een prima oplossing voor bijv. senioren die (tijdelijk) zelf geen eten kunnen verwarmen. Er is geen verdere handeling nodig. Vaak verzorgd door lokale vrijwilligers.

 • Direct uit de keuken bezorgd
 • WMO mogelijkheden
 • Dagelijkse persoonlijk geleverd

Boodschappendienst

Verscheidenebedrijven faciliteren daarnaast een bruikbare boodschappendienst voor gehandicapten. Zodoende krijgt men gelijk praktische of verse producten als melk of abrikozenjam. Meestal zonder bezorgkosten op een vast tijdstip.

 • Niet afhankelijk van anderen
 • Niet meer sjouwen met boodschappen
 • Koffie, fris, brood, zuivel etc.

Maaltijdendiensten in Jehonville vergelijken

Incidenteel eens genieten van een heerlijke diepvriesmaaltijd in Jehonville? Of prefereert u een wekelijkse bezorgde koelverse bezorgmaaltijden? Of prefereert u een bedrijf die zich concentreert op tafeltje dekje (daghap) voor uw ouders of iemand anders? Er zijn meerdere maaltijdservices die aansluiten bij uw voorkeuren en diëten/allergieën. U kunt denken aan Lasagne Bolognese of Ardeensgebraad Italiaansesaus Gebak. Roseval Aard.? Op deze pagina vergelijkt u een aantal leveranciers gespecialseerd in maaltijdbedeling in de streek Bertrix. Let ook goed op het proefpakket. In veel gevallen kunt een voor een lage prijs gezonde bereide gerechten met min. 200 gram groenten en weinig vet testen. Maaltijden bestellen doet u via de bestellijst, per telefoon of internet. De maaltijden worden bezorgd door een vaste bezorgdienst, op een vast moment in de week. Daarnaast is het flexibel, leveranciers werken niet met een doorlopende overeenkomst.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Jehonville voor ouderen zijn erg wisselend. De prijs per maaltijd hangt af van aspecten als de maaltijdservice, kwaliteit van ingrediënten, en eventuele dieetvoorkeuren.

 • Dagverse maaltijd zoals Medaillon Champignonsaus Groenten Gebakken Aard. is er al voor €6,05.
 • Vriesverse maaltijd als Boereworst Rode Kool Aardappel Peterselie bestelt u vanaf €4,6.
 • Een warme dagschotel als Lekkerbekje, doperwten,wortelen, gebakken aardappelen is beschikbaar vanaf €6,7.
Het diner kunt u vaak uitbreiden met bijvoorbeeld Erwtensoep, een gezonde salade en een toetje als Vruchtensalade als nagerecht. Heeft u te maken met geldproblemen? Soms kan u vragen om een vergoeding of subsidie bij de gemeente Bertrix voor een maaltijdservice aan huis.

Belangrijke info

Vaak gekozen bereide maaltijden

 • Draadjesvlees in rode wijnsaus
 • Witlofschotel met ham en kaas
 • Rundergehaktballetjes in saus
 • Linzensoep met bleekselderij
 • Vegetarische roerbakstukjes

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Jehonville regelen

 1. Inventariseer behoeftes

  Achterhaal eerst welk soort bezorgmaaltijd aansluit op uw situatie. Tafeltje dekje, koelvers of diepvries?

 2. Vergelijk traiteurs en cateringdiensten

  Vergelijk de aangeraden maaltijd-bedrijven en bepaal uw voorkeuren. Let goed op het type maaltijden, de manier van bezorging, en bereikbaarheid van klantenservice.

 3. Start met een proefpakket

  Het gros van de maaltijdservices verstrekken een aantrekkelijk proefpakket of maaltijdbox. Bijvoorbeeld 7 bezorgmaaltijden voor €35,00. Door hier gebruik van te maken kunt u op een prettige manier kennismaken met voordelige verstrekkers.

 4. Maaltijden afnemen

  Was het proefpakket naar wens? Dan kunt u snel en simpel opnieuw bestellen. In veel gevallen doet u dat via een speciaal telefoonnummer, door gerechten in te vullen, of via de iPad. Het eten wordt in de regel thuisbezorgd middels een lokale leverancier in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Is er iets zoals een keuzemenu?

Bij dagvers / koelverse gerechten is er doorgaans een keuze menulijst met pakweg 25 menu’s. Bij diepvries hebt u de keuze uit 90+ blijvende gerechten. Via het tafeltje dekje principe gebruikt men een daghap, zonder keuze. Bij meer en meer leveranciers is zelf samenstellen een speciale feature.

Zijn er maaltijden voor mijn dieet?

Vaak wel. Bijna alle aanbieders gebruiken een speciaal ontwikkeld aanbod dieetmaaltijden. Onder andere Hachee. Rode bietjes met zilveruitjes. Aardappelpuree met tuinkruiden of Rundergehaktbal met vleesjus, gekookte aardappelen, rode kool met appel. Zodoende zijn er voor alle ouderen seniorenmaaltijden aan huis! Welke diëten zijn beschikbaar? Vraag het na bij uw leverancier.

Geldt er een afnameverplichting?

Nee, er geldt geen doorlopende overeenkomst voor thuismaaltijden. Er worden alleen maaltijden bezorgd nadat u telefonisch/online/menulijst iets besteld hebt. Door middel van de standaard bestellijst kunt u snel en simpel – online, telefonisch of op papier – de maaltijdservice bestellen.

Hoe verloopt de levering?

De seniorenmaaltijden worden gewoonlijk door een vaste bezorger op een terugkerend moment in de week geleverd. Bij koelverse maaltijden 1 of 2 keer per week. Bij vriesvers spreken we van om de 14 dagen.


Verse dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een maaltijd met voldoende groenten bevordert een goede balans en energie. Een verse warme schotel wordt dan ook van harte aanbevolen. Diverse ouderen of mensen met een beperking volgen een dieet of hebben een allergie. Mede daardoor zijn er een aantal vormen van dieetmaaltijden voor thuis. Denk aan natriumarm, gemalen, zoutarm, lactosevrij en ook eiwitrijk, koolhydraatarm, veganistisch, vloeibaar: het assortiment is ontzettend veelzijdig bij eten bezorgen Jehonville. Is uw inkomen niet toereikend? Dan kunt u hiervoor informeren bij de gemeente of overheid. Voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: een uitkomst bij een tarwe- of glutenallergie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer slikken en/of kauwen een probleem vormt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit