Maaltijdservice Cugnon

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Cugnon voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Geïnteresseerd in opwarm-maaltijden aan huis voor ouderen in Cugnon? Via deze pagina doorzoekt u eenvoudig alle leveranciers die aan huis leveren. Warm geleverd, of een vriesverse gerecht die u kunt eten wanneer u dat uitkomt: er is veel mogelijk. Al beschikbaar vanaf €5,15 per gerecht. Uitgebreid dineren met een maaltijd als Varkenslapje in jus en Rundertartaartje met jus. Sperziebonen. Gekookte aardappelen? Maar lukt het niet (meer) om voor uzelf boodschappen te doen en te koken? Er kan meer dan u denkt! Met behulp van de maaltijdendienst in Cugnon beschikt u over vers bereidde maaltijden, die gratis aan huis geleverd worden.

ProvincieLuxemburg
GemeenteBertrix
RecensieAandacht en ambacht
Postcode6880
Prijs per gerecht€5,43
Vaak bestelde maaltijdGebonden tomatensoep

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis in Cugnon

We zien meer en meer maaltijdendiensten die bezorgen in Cugnon. Denk aan veel gekozen partijen als Traiteur Goossens of Lidl. Maar ook op regionaal niveau ontstaan er allerlei instanties en sociale voorzieningen. Elk bedrijf levert zijn eigen menu en bestel-, betaal-, en bezorgopties. Met behulp van onze vergelijker kan u de leveranciers op uw gemak op een aantal punten vergelijken. Het uitkiezen van een geschikte service voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt zodoende een stuk eenvoudiger. Zijn er meerdere opties? Ga dan eerst voor een betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Is er sprake van voorkeuren zoals bijv. zoutarme of andere verse dieetmaaltijden in Cugnon? Er kan meer dan u denkt! Een aanzienlijk deel van de traiteurs voor senioren worden hierop aangepast.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers gekookt, met 100% verse ingrediënten. Vervolgens worden deze producten gelijk gekoeld en in speciale verpakkingen gedaan. Hierdoor blijven voedingswaarden intact. Het is 1 week houdbaar.

 • Altijd 200 gram groente
 • Rijke smaak en beleving
 • Geen kunstmatige toevoegingen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden vers klaargemaakt en in zeer korte tijd ingevroren (shock-freeze). Mineralen, vitamines en smaak gaan zo niet verloren. 10 weken lang eetbaar. Elke week een bezorging is dus niet noodzakelijk.

 • Groot en voordelig inkopen
 • Kleine en grote porties
 • NL en buitenlandse keuken

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel biedt: warme maaltijden aan huis voor senioren in Cugnon. Perfect voor bijv. senioren waarbij ook opwarmen niet meer lukt. Gerechten zijn direct op te eten. Veelvuldig georganiseerd door lokale vrijwilligers.

 • Gelijk bezorgd na het koken
 • Ondersteuning uit gemeente
 • Dagelijkse persoonlijk geleverd

Boodschappendienst

Een aantal organisaties bieden ook een speciale boodschappendienst voor gehandicapten. Zodoende koop u snel nuttige boodschappen zoals achterham of komijnekaas. Doorgaans gratis mee bezorgd door de vaste bezorger.

 • Langer zelfstandig blijven
 • Vaste persoonlijke bezorger
 • Een volwaardige supermarkt

Maaltijdendiensten in Cugnon vergelijken

Wilt u af en toe genieten van een uitstekende diepvriesmaaltijd in Cugnon? Of neigt u meer naar de meest verse koelverse maaltijden voor senioren? Of heeft u liever een organisatie gespecialiseerd in tafeltje dekje (daghap), met het voordeel dat het warm bezorgd wordt? We onderscheiden talloze bezorgmaaltijden die kloppen met uw eisen voedingspatroon. Genieten van de lekkerste gerechten als Kip Op Grootmoeders Wijze of Tagliatelle Met Kip En Bospaddestoelen? Hieronder ziet u enkele beschikbare organisaties op het gebied van maaltijdbedeling in de regio Bertrix. Bestel eerst eens een proefpakket. In veel gevallen kunt u tegen een zeer scherpe prijs uitstekende bereide gerechten met veel groenten en vrij van geur-, kleur-, en smaakstoffen testen. Maaltijden bestellen doet u via de bestellijst, per telefoon of internet. De menu’s worden geleverd door uw eigen bezorger. Er is geen sprake van een vast abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Cugnon voor ouderen lopen zeer uiteen. De prijs voor een gerecht wordt samengesteld door factoren als de aanbieder, kwaliteit van ingrediënten, en de bezorgmogelijkheden.

 • Dagverse maaltijd als Medaillon Champignonsaus Groenten Gebakken Aard. is er al voor €6,25.
 • Een diepvriesmaaltijd zoals Dieet Vlaamse Stoverij Appelmoes Aardappelen bestelt u vanaf €4,1.
 • Een warme daghap voor senioren als Varkensoester in honing-mosterdsaus. Tuinbonen à la crème. Gekookte aardappelen bestelt u vanaf €7,3.
De maaltijden is niet het enigste: Wat te denken van Vissoep, een extra salade en niet te vergeten een toetje als Karnemelkse bloempap om het af te maken. Heeft u te maken met geldproblemen? In sommige gevallen kunt u hiervoor om hulp vragen bij de gemeente Bertrix voor een maaltijdservice aan huis.

Feiten

Populaire bereide maaltijden

 • Rundvlees met gegrilde groente
 • Kip kerrie ananas met risotto
 • Couscous, kip, mergueze worst
 • Hamburger, ui en champignons
 • Jonge kabeljauw in roomsaus

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Cugnon regelen

 1. Inventariseer behoeftes

  Achterhaal eerst wat voor categorie ouderenmaaltijd in lijn is met uw eetpatroon. Warm bezorgd, koelvers of juist vriesvers?

 2. Vergelijk traiteurs en cateringdiensten

  Vergelijk de beschikbare bezorgservices en maak een keuze. Controleer goed het maaltijd-aanbod, bezorg- en betaalmogelijkheden, en beoordelingen van huidige klanten.

 3. Start met een proefpakket

  De bekende verstrekkers verstrekken een goedkoop of gratis proefpakket. U moet dan denken aan 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Daardoor kunt u op een prettige manier kennismaken met voordelige dienstverleners.

 4. Maaltijden afnemen

  Smaakt de proefmaaltijd naar meer? Zo ja, dan kan men gelijk nog een bestelling doen. Bij veel aanbieders kan dit via de telefoon, door gerechten in te vullen, of met de tablet. De maaltijden voor thuis worden meestal thuisbezorgd middels een vertrouwde bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Uit hoeveel recepten kan ik wekelijks kiezen?

In het geval van koelverse maaltijden kunt u zelf kiezen van een bestellijst met grofweg 25 maaltijden. In het aanbod van diepvries is er een keus te maken uit 70 – 150 maaltijden die het hele jaar vaststaan. Via het tafeltje dekje principe treft men een vaste maaltijd per dag, zonder keuze. Steeds vaker is zelf mixen en combineren een optie die wordt aangeboden.

Zijn er ook speciale allergie- of dieetmaaltijden?

Praktisch alle dienstverleners hanteren een groot aanbod aan dieetmaaltijden. Denk aan Vegetarische ragout met paddenstoelen, witte rijst, doperwten en Vegetarische balletjes in saus. Daardoor zijn er voor alle bejaarden gezonde en voedzame maaltijden aan huis! Ook voor uw dieet? Vraag het na bij vaste maaltijd-dienstverlener.

Geldt er een afnameverplichting?

Nee, er is geen sprake van een doorlopend abonnement voor thuismaaltijden. Er vindt alleen maar bezorging plaats wanneer u deze besteld heeft. Via een handige bestellijst kunt u wekelijks zelf – online, telefonisch of met een bestellijst – een bestelling plaatsen.

Wanneer wordt er bezorgd?

De menu’s worden in algemene zin door een regionale bezorger op een vast moment in de week week thuisbezorgd. Bij koelvers is dat om de 4 dagen. Bij vriesvers: om de 2 weken.


Verse dieetmaaltijden aan huis geleverd

Een voedzame maaltijd bevordert een vitaal en energiek lichaam. Een lekkere en gezonde warme schotel is daarbij van groot belang. Sommige bejaarden of mensen met een beperking hebben specifieke voorkeuren betreft voeding. Daarom ontstonden er diverse mogelijkheden rondom dieetmaaltijden voor thuis. We hebben het over zoutarm, lactosevrij, glutenvrij, natriumarm en niet te vergeten eiwitrijk, koolhydraatarm, vegetarisch, vloeibaar: er is steeds meer mogelijk bij eten bezorgen Cugnon. Heeft u een laag inkomen? Dan is er wellicht iets te regelen met de gemeente of overheid. Voorbeelden van een dieetmaaltijd :

 • Zoutarm: maaltijden met < 0,3 gram zout per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: ideaal in het geval van glutenvrije wensen (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als slikken of kauwen een probleem geeft.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit