Maaltijdservice Herbeumont

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Herbeumont voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Zoekt u bereide maaltijden aan huis voor ouderen in Herbeumont? Door middel van deze pagina bekijkt u moeiteloos alle organisaties die leveren in uw plaats. Warme gerechten, of een opwarmmaaltijd die u gemakkelijk zelf opwarmt: er is veel mogelijk. Verkrijgbaar vanaf €4,70 p.p. Genieten van Halskarbonade met jus, doperwten met worteltjes en gekookte aardappelen en Lekkerbekje met vegetarische jus, gekookte aardappelen, sperziebonen? Maar Is boodschappen doen, koken én afwassen te inspannend voor u? Geen probleem! Dankzij de maaltijdendienst in Herbeumont geniet u van vers bereidde maaltijden, die u alleen maar even hoeft op te warmen.

ProvincieLuxemburg
GemeenteHerbeumont
ReactieEenvoudig te verwarmen
Postcode6887
Prijs per gerecht€5,12
Geliefde maaltijdProcureurlapje met groenten

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis geleverd in Herbeumont

Tegenwoordig zijn er flink wat maaltijdendiensten in de buurt van Herbeumont. Bijvoorbeeld erkende aanbieders als Colruyt en Champion. Ook in deze plaats zelf kan men kiezen voor tal van initiatieven en slagerijen. Iedere organisatie biedt zijn eigen type maaltijd en bestel- en bezorgmogelijkheden. Middels onze tool kunt u derhalve de bezorgdiensten snel en makkelijk op een aantal punten vergelijken. Het kiezen van de beste dienstverlener van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is zo een beetje makkelijker. Weet u niet of het wat voor u is? Ga dan eerst voor een goedkoop proefpakket bij de maaltijdservice. Zijn er in uw geval bepaalde voorkeuren als bijvoorbeeld gluten- en lactosevrije of andere verse dieetmaaltijden in Herbeumont? Er is gelukkig een alternatief. Legio cateraars en traiteurs zijn “dieet-proof”.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagelijks gekookt, bomvol natuurlijke ingrediënten. Later worden ze direct teruggekoeld en speciaal verpakt. Door dit proces blijven voedingswaarden onaangeroerd. Je kunt het 1 week bewaren.

 • Met verse producten bereid
 • Rijk aan gezonde voedingsstoffen
 • Zonder kunstmatige toevoegingen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na bereiding middels de shock-freeze procedure ingevroren. Mineralen, vitamines en smaak blijven optimaal behouden. Ongeveer 6 maanden te bewaren. Elke week bestellen is hier niet aan de orde.

 • Tot half jaar houdbaar
 • Vitamines en mineralen blijven behouden
 • Groot keuzemenu

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel: warme maaltijden aan huis voor senioren in Herbeumont. Een uitkomst voor bijv. senioren die de kant-en-klaar maaltijd niet kunnen opwarmen. Geschikt voor directe consumptie. Veelvuldig geregeld via een plaatselijk restaurant.

 • Vanuit de pan op het bord
 • 100% vers
 • Dagelijkse persoonlijk geleverd

Boodschappendienst

Een aantal firma’s beschikken over een praktische boodschappendienst voor senioren. Zo krijgt u gelijk de supermarktartikelen als leverworst en bananen. Normaal gratis bezorgd tot in de keuken.

 • Volledig zelfstandig inkopen doen
 • Op een vast moment in de week
 • Uitgebreid assortiment

Maaltijdendiensten in Herbeumont vergelijken

Incidenteel eens genieten van een uitstekende diepvriesmaaltijd in Herbeumont? Of bent u meer op zoek naar een blijvende oplossing als koelverse maaltijden voor ouderen? Of geeft u de voorkeur aan een aanbieder gericht op tafeltje dekje (daghap) voor uw ouders of iemand anders? U kunt kiezen uit een groot aantal thuismaaltijden die kloppen met uw gesteldheid en mogelijke diëten. Wat dacht u van Gehaktsteak Aardappelgratin Met Broccoli of Dieet Hamburger Viergroentenstamppot? Op maaltijdbutler.be vindt u de grootste aanbieders van maaltijdbedeling in de omgeving Herbeumont. Let ook goed op het proefpakket. Dikwijls kan men voor aantrekkelijke prijzen uitstekende bereide gerechten met min. 200 gram groenten en weinig koolhydraten testen. Maaltijden bestellen doet u via de bestellijst, per telefoon of internet. De maaltijden worden geleverd door vaak dezelfde persoon, op een vaste dag. Ook is het vrijblijvend, er is niet iets als een vast abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Herbeumont voor ouderen zijn erg wisselend. De prijs voor een gerecht wordt samengesteld door o.a. de maaltijdservice, het type gerecht en eventuele extra dienstverlening.

 • Dagverse maaltijd als Rundstong Madeirasaus Puree wordt al bezorgd vanaf €5,75.
 • Diepvriesmaaltijd als Pollak Botersaus Groentemix Aardappelkwartje wordt al bezorgd vanaf €3,95.
 • Een daghap aan huis als Aardappelpannenkoeken kan je kopen vanaf €6,1.
Het diner is niet waar het bij blijft. Ook Roomsoep, een lekker bijgerecht en voor de volledigheid een Banaan ijs na. Beschikt u niet over voldoende geld? Doorgaans kunt u ondersteuning aanvragen via uw gemeente Herbeumont voor een maaltijdservice aan huis.

Cijfers en feiten

Vaak gekozen bereide maaltijden

 • Stamppot boerenkool met worst
 • Kip, worteltjes, aardappelpuree
 • Varkensvlees met appel in saus
 • Chili con carne, gehakt, rijst
 • Spareribs met patat en salade

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Herbeumont regelen

 1. Start met uw maaltijd-zoektocht

  Bedenk eerst wat voor maaltijdservice in overeenkomst is met uw situatie. Tafeltje dekje, koelvers of diepvries?

 2. Selecteer cateringdienst of traiteur

  Vergelijk aangesloten maaltijd-bedrijven en bekijk de beschikbaarheid. Bekijk met name het soort gerechten, op welke manieren u kunt bestellen, en beoordelingen van huidige klanten.

 3. Probeer het proefpakket

  De meeste dienstverleners verstrekken een extra goedkoop proefpakket. Typische acties zijn 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Hierdoor kunt u zonder hoge kosten kennismaken met alle aanbieders.

 4. Een vaste leverdag

  Beviel het proefpakket? Dan kan men moeiteloos een nieuwe menulijst invullen. Dikwijls kan dit telefonisch, met behulp van de menulijst, of met de computer. De thuismaaltijden worden gemiddeld genomen thuisbezorgd middels een persoonlijke bezorger in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik kiezen uit maaltijden?

Zodra u kiest voor koelvers, dan is er een wekelijks keuzemenu van zo’n 25 gerechten. Binnen het diepvries-segment is het aanbod gelimiteerd tot 70 – 150 vaste vaste gerechten. Bij de tafeltje dekje service heeft u te maken met een vaste menulijst zonder al te veel keuze. Bij meer en meer leveranciers is zelf een maaltijd samenstellen een extra dienst die afgenomen kan worden.

Houdt de maaltijdservice rekening met mijn dieet?

Vaak wel. Bijna alle aanbieders gebruiken een speciaal afgestemd dieetmaaltijden recept. Zoals bijv. Runderlapje met jus, bloemkool en gekookte aardappelen en Nasi goreng speciaal, kip in satésaus. Handig, want zo krijgt iedereen geschikte opwarmmaaltijden aan huis! Voor meer info neem contact op met uw maaltijdservice.

Geldt er een afnameverplichting?

Nee, u zit nooit vast aan een verplicht vast abonnement voor thuismaaltijden. U ontvangt alleen maaltijden thuis wanneer u zelf een bestelling geplaatst heeft. Met behulp van een speciale menukaart kunt u wekelijks zelf – op meerdere manieren – uw wensen doorgeven.

Hoe werken de leveringen?

De menu’s worden in algemene zin door een vaste bezorger iedere week op dezelfde dag/tijdstip afgeleverd. Bij koelvers: elke 3/4 dagen. In het geval van vriesvers: 2 keer per maand.


Gezonde dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een maaltijd met verse ingrediënten is van belang voor een vitaal en energiek lichaam. Een warme schotel in de avond mag dan ook niet ontbreken. Veel ouderen of gehandicapten eten volgens een bepaald dieet. Daarom zijn er verschillende vormen van dieetmaaltijden aan huis. Dit heeft te maken met gemalen, natriumarm, lactosevrij, zoutarm en niet te vergeten koolhydraatarm, veganistisch, eiwitrijk, vegetarisch: de maaltijdservice is er voor iedereen bij eten bezorgen Herbeumont. Heeft u moeite met de financiën? Dan is er wellicht iets mogelijk bij de gemeente. Voorbeelden van een dieetmaaltijd :

 • Zoutarm: menu’s met niet meer dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: aan te raden als er iets speelt als coeliakie / glutenvrije levensstijl.
 • Gemalen/vloeibaar: op het moment dat slikken of kauwen lastig is geworden.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uitAlle plaatsen in deze gemeente