Maaltijdservice Herentals

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Herentals voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Behoefte aan verse maaltijden aan huis voor ouderen in Herentals? Dankzij deze website vergelijkt u moeiteloos alle organisaties in uw regio! Een maaltijd die warm wordt aangeleverd, of dagverse gerechten die nog even in de microgolf moeten: u maakt zelf de keuze. Verkrijgbaar vanaf €5,25 per keer. Ouderwets genieten van Kippenbout Met Appelmoes En Puree en Varkensvlees, champignonsaus, broccoli, aardappelpuree peterselie-bieslook? Maar vraagt boodschappen doen/koken/afwassen te veel inspanning? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Middels de maaltijdendienst in Herentals profiteert u van voedzame maaltijden, die gratis aan huis geleverd worden.

ProvincieAntwerpen
GemeenteHerentals
RecensieOok voor diëten
Postcode2200
Kosten maaltijd (gemiddeld)€5,79
Maaltijd-topperEieromelet in kaassaus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis in Herentals

Vandaag de dag kunnen we kiezen uit flink wat maaltijdendiensten in en rondom Herentals. Denk aan veel gekozen partijen als Meal-Story en/of 0. Ook binnen de gemeente kan men kiezen voor uitstekende aanbieders en sociale voorzieningen. Iedere partij levert z’n eigen productaanbod en mogelijkheden rondom bestellen en bezorgen. Aan de hand van onze tool kan u daardoor de organisaties gemakkelijk tegen elkaar afzetten. Het selecteren van een geschikte verzorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat op die manier leuker en makkelijker. Weet u niet of het wat voor u is? Begin dan met een extra betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Spelen er voorkeuren zoals bijvoorbeeld lactosevrije of andere verse dieetmaaltijden in Herentals? Dat is niet erg! Opvallend veel traiteurs voor bejaarden zijn geschikt voor mensen met een dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagelijks gekookt, met uitsluitend verse groenten. In de volgende stap wordt het gerecht gekoeld naar onder 5⁰C. Hierdoor blijven smaak en voedingswaarden onaangeroerd. Het is 1 week houdbaar.

 • Maximale versheid
 • Smaakvol zoals thuis koken
 • Geen ongezonde toevoegingen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden bereid met verse producten en op een speciale shock-freeze manier ingevroren. Smaak en gezonde vitaminen blijven gewaarborgd. Maanden lang op te slaan. Wekelijks een bezorger aan huis is dus niet noodzakelijk.

 • Tot half jaar houdbaar
 • Kleine en grote porties
 • Grote keuze uit gerechten

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel: warme maaltijden aan huis voor senioren in Herentals. Vaak toegepast door bijv. ouderendie geen gebruik kunnen maken van de magnetronmaaltijden. Geschikt voor directe consumptie. Normaliter georganiseerd door een plaatselijk restaurant.

 • Vanuit de pan op het bord
 • WMO mogelijkheden
 • Elke dag bezorgd

Boodschappendienst

Verschillende services hanteren ook een premium boodschappendienst voor gehandicapten. Hierdoor krijgt u probleemloos praktische of verse producten als rijstepap of filet americain. Niet zelden gratis bezorgd op een vooraf gekozen moment.

 • Langer zelfstandig blijven
 • Alles aan huis bezorgd
 • Uitgebreid assortiment

Maaltijdendiensten in Herentals vergelijken

Incidenteel eens genieten van een de lekkerste diepvriesmaaltijd in Herentals? Of houdt u juist van gezonde en lekkere koelverse thuismaaltijden? Of geeft u de voorkeur aan een lokale organisatie die zich concentreert op tafeltje dekje (daghap), zodat het eten warm geleverd wordt? We onderscheiden veel verschillende type aanbieders die voldoen aan uw voorkeuren en menu voorkeuren. Neem nu Groentesoep Met Balletjes of Blinde Vink Met Erwten En Wortelen En Puree? Hieronder vindt u de meest gekozen traiteurshops gespecialiseerd in maaltijdbedeling in de gemeente Herentals. Overweeg ook altijd het proefpakket. Steeds vaker kunnen ouderen via een proefbox verse bereide gerechten met lekker veel groenten en weinig kunstmatige toevoegingen beoordelen. U kunt via verschillende manieren bestellen. De gerechten worden bezorgd door een vaste bezorger. Zij werken vaak niet met een doorlopend abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Herentals voor ouderen variëren nogal. De prijs die u betaalt heeft te maken met elementen als de leverancier, de mate van versheid, en andere extra services.

 • Dagverse maaltijd zoals Boomstammetje Savooikool Pastinaakpuree is verkrijgbaar vanaf €6,15.
 • Vriesverse maaltijd als Dieet Hamburger Witloof Aardappelen is verkrijgbaar vanaf €5,3.
 • Een warme daghap voor senioren als Sucadelapje, sperziebonen, aardappelpuree is beschikbaar vanaf €5,7.
De gerechten kan men aanvullen met onder andere Komkommersoep, extra groenten en iets fris zoals Vanille ijs om het af te maken. Zijn kosten voor u een probleem? Soms kan u hiervoor om hulp vragen bij de gemeente Herentals voor een maaltijdservice aan huis.

Informatie

Vaak bestelde bereide maaltijden

 • Hamlapje in jus
 • Chili con carne
 • Gebakken rijst
 • Champignonsoep
 • Babi pangang

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Herentals aanvragen

 1. Wat zijn de wensen?

  Achterhaal eerst wat voor thuismaaltijd in lijn is met uw gesteldheid. Warm geleverd, vriesvers, of misschien koelvers?

 2. Selecteer een cateringdienst of traiteur

  Vergelijk aangesloten aanbieders en geef de voorkeur door. Kijk goed na de voedingswaarden, de wijze van bezorgen, en de klantwaardering.

 3. Probeer het proefpakket

  De meeste maaltijdservices geven een goedkoop of gratis proefpakket. Denk dan aan 3 bezorgmaaltijden voor €15,00. Zo kunt u op een hele aantrekkelijke manier eens kennismaken met gespecialiseerde verstrekkers.

 4. Wekelijks bestellen

  Hebt u genoten van de proefmaaltijd? Mooi, dan kan men dagelijks opnieuw bestellen. Doorgaans doet u dat via telefoon, met behulp van de menulijst, of met de computer. Uw bestelling wordt meestal thuisbezorgd middels een regionale bezorger in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Bestaat er de keuze uit maaltijden?

Bij dagvers / koelverse gerechten profiteert u van een menukaart met circa 20 maaltijden. Kiest u voor diepvries dan kan men kiezen uit 50 – 100 vaste maaltijden. Bij de tafeltje dekje service heeft u te maken met een vaststaand menu per dag. Meer en meer is zelf ingrediënten combineren ook een optie.

Kan ik kiezen voor gerechten die passen bij mijn dieet?

Ja, heel veel maaltijdservices voorzien in een speciaal ontwikkeld aanbod dieetmaaltijden. ZoalsGemalen Varkensvlees Met Erwten En Aardappelpuree en Kalkoenfilet in jus, spinazie a la crème en gekookte aardappelen. Hierdoor zijn er voor alle bejaarden opwarmmaaltijden aan huis! Voor meer info neem contact op met de organisatie waar u klant bent.

Geldt er een afnameverplichting?

Nee, leveranciers werken niet met een doorlopende afnemings-verplichting voor thuismaaltijden. Er wordt alleen wat bij u thuisbezorgd wanneer men deze ook zelf besteld heeft. Door middel van een speciale menukaart kunt u snel en simpel – met de papieren lijst, online of telefonisch – de gerechten laten brengen.

Hoe verloopt de bezorging?

De maaltijden worden in de meeste gevallen door een eigen bezorger op een vast moment in de week week thuisbezorgd. Bij koelverse maaltijden elke week 2 keer. Bij vriesvers is dat 1 – 2 keer per 4 weken.


Gezonde dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een maaltijd met voldoende groenten helpt mee aan een goede balans en energie. Een warme schotel in de avond mag dan ook niet ontbreken. Veel ouderen of invaliden hebben bepaalde dieetwensen. Op basis daarvan kun je bij steeds meer organisaties terecht voor dieetmaaltijden voor thuis. Het gaat om zoutarm, natriumarm, lactosevrij, glutenvrij of juist vloeibaar, veganistisch, vegetarisch, eiwitrijk: er is steeds meer mogelijk bij eten bezorgen Herentals. Is er sprake van een laag inkomen? Dan bekijk dan de mogelijkheden voor een subsidie. Voorbeelden van een dieetmaaltijd aan huis:

 • Zoutarm: menu’s met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: aan te raden bij glutensensitiviteit (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: in het geval dat kauwen & slikken lastige situaties veroorzaakt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uitAlle plaatsen in deze gemeente