Maaltijdservice Borsbeke

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Borsbeke voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Interesse in gemakkelijke maaltijden aan huis voor ouderen in Borsbeke? Aan de hand van maaltijdbutler.be treft u supersnel alle firma’s in de buurt! Een warme maaltijdservice, of een dagvers maaltijd die u kunt verwarmen met de oven of microgolf: u kunt alle kanten op. Nu al voor €5,00 per maal. Ouderwets genieten van Slavink in jus en Stoofpotje, andijvie à la crème, aardappelpuree? Maar Is boodschappen doen, koken én afwassen te inspannend voor u? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Geholpen door de maaltijddienst in Borsbeke profiteert u van gezonde maaltijden, 100% vers thuisbezorgd.

ProvincieOost Vlaanderen
GemeenteHerzele
RecensieVers, warm en vol vitaminen
Postcode9552
Prijs per maaltijd€5,08
Nummer 1-maaltijdPittige sperzieboontjes

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis geleverd in Borsbeke

Ze zijn niet meer weg te denken, maaltijdendiensten in Borsbeke. Neem bijv. belangrijke bedrijven als Dienstenthuis.be en/of Home Cuisine. Echter, ook heel lokaal zien we verscheidene initiatieven en slagerijen. Elke organisatie hanteert z’n eigen keuken en werkwijze m.b.t. bestellen en betalen. Dankzij www.maaltijdbutler.be kunt u dus de organisaties probleemloos op een aantal punten vergelijken. Het uitzoeken van de best passende leverancier van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt derhalve een beetje makkelijker. Zijn er meerdere opties? Start eens met een goedkoop proefpakket bij de maaltijdservice. Heeft u te maken met menu-voorkeuren zoals bijvoorbeeld glutenvrije of andere verse dieetmaaltijden in Borsbeke? Er kan meer dan u denkt! Veel traiteurs voor bejaarden passen zich hierop aan.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden elke dag bereid, bomvol natuurlijke ingrediënten. Daarna worden de ingrediënten gekoeld en goed verpakt. Daardoor blijven geur, kleur en smaak ongedeerd. Een houdbaarheid van wel 6 dagen.

 • Ambachtelijk bereid
 • Vol van smaak
 • Lekker en gezond, zonder e-nummers

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden vers gekookt en meteen op een speciale shock-freeze manier ingevroren. Structuur en smaak blijven optimaal behouden. Ongeveer 6 maanden te bewaren. Wekelijks een bezorger aan huis is geen verplichting.

 • Groot inslaan is mogelijk
 • Gezond en lekker
 • Ruime keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel betekent: warme maaltijden aan huis voor senioren in Borsbeke. Een uitkomst voor bijv. ouderendie niet zelfstandig kunnen koken of opwarmen. Gerechten zijn direct op te eten. Dikwijls afgehandeld door een lokale keuken.

 • Vanuit de pan op het bord
 • Vaak subsidie mogelijk
 • Levering op vaste tijden

Boodschappendienst

Een aantal bedrijven hebben daarnaast een premium boodschappendienst voor gehandicapten. Op die manier krijgt men probleemloos belangrijke boodschappen als cola en afbak kaas mais broodjes. Veelal kosteloos afgeleverd wanneer u dat wil.

 • Niet meer naar de supermarkt
 • Vaste bezorger en tijdstip
 • Een volwaardige supermarkt

Maaltijdendiensten in Borsbeke vergelijken

Zoekt u een voedzame diepvriesmaaltijd in Borsbeke? Of neigt u meer naar gezonde en lekkere koelverse maaltijden voor ouderen? Of heeft u liever een bedrijf die zich heeft toegelegd op tafeltje dekje (daghap), zodat het eten warm geleverd wordt? Er is de keuze uit meerdere menu’s die aansluiten bij uw omstandigheden en mogelijke diëten. Neem nu Spirelli In Tomatensaus Met Ham En Kaas of Groenteburger, Groene Groenten, Wortelsaus Spelt? Via onze vergelijker bekijkt u een aantal leveranciers gespecialseerd in maaltijdbedeling in de gemeente Herzele. Bekijk goed het proefpakket. In veel gevallen kunt u extra voordelig gezonde bereide gerechten met veel groenten en weinig koolhydraten uitproberen. Maaltijden bestellen doet u via de bestellijst, per telefoon of internet. De gerechten worden bezorgd door een lokale / regionale bezorger. Er geldt geen doorlopende overeenkomst.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Borsbeke voor ouderen lopen zeer uiteen. De prijs wordt samengesteld door o.a. de maaltijdservice, het soort maaltijd, en de omvang van de bezorgservice.

 • Dagverse maaltijd zoals Dieet Vol Au Vent Puree is verkrijgbaar vanaf €5,6.
 • Een diepvriesmaaltijd zoals Lamsslavink Bloemkool Bechamelsaus En Krieltjes wordt al bezorgd vanaf €3,5.
 • Een thuisbezorgde daghap als Cordon bleu, rozemarijn aardappel en Westlandse groente is beschikbaar vanaf €6,2.
Een verse maaltijd kan men aanvullen met onder andere Pureesoep, een stukje fruit en om het compleet te maken Spekkoek om mee af te sluiten. Beschikt u niet over voldoende geld? Soms kan men vragen om een vergoeding of subsidie bij de gemeente Herzele voor een maaltijdservice aan huis.

Feiten

Geliefde bereide maaltijden

 • Poffertjes met poedersuiker
 • Runderhachee met rode kool
 • Heldere boerengroentesoep
 • Pastaschotel met spinazie
 • Kibbeling met kruidendip

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Borsbeke regelen

 1. Wat zijn de wensen?

  Onderzoek allereerst welk soort kant-en-klaar maaltijd klopt met uw situatie. Diepvries-, koelvers of tafeltje dekje?

 2. Vergelijk traiteurs en cateringdiensten

  Vergelijk professionele bezorgdiensten en geef de voorkeur door. Let goed op het soort gerechten, de bestel en bezorgopties, en wat anderen zeggen over de dienstverlening.

 3. Bestel het proefpakket

  De bekende dienstverleners verstrekken een voordelig proefpakket. Een dergelijke actie houdt bijvoorbeeld in 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Zo kunt u op een hele aantrekkelijke manier eens kennismaken met bepaalde verstrekkers.

 4. Elke week een levering

  Smaakt de proefmaaltijd naar meer? Zo ja, dan kan men overzichtelijk een nieuwe bestelling doorgeven. Gewoonlijk doet u dat via telefoon, met behulp van de menulijst, of email / internet. De maaltijden voor ouderen worden in algemene zin tot in de keuken geleverd via een behulpzame bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik ook kiezen uit meerdere menu’s?

In het geval van koelverse maaltijden is er vaak een menulijst met grofweg 20 gerechten. In het aanbod van diepvries kunt u kiezen uit 100+ vaste menu’s. Bij tafeltje dekje krijgt men een vast weekmenu. Bij meer en meer leveranciers is zelf uw bord samenstellen een speciale feature.

Houdt de maaltijdservice rekening met mijn dieet?

Vaak wel. Bijna alle maaltijdservices bieden een groot aanbod aan dieetmaaltijden. Bijvoorbeeld Rundervink met mosterdsaus, Parijse worteltjes en gele rijst en Rode kool met appel. Op die manier kan iedereen genieten van warme maaltijden aan huis! Voor meer info neem contact op met de organisatie waar u klant bent.

Geldt er een afnameverplichting?

Nee, er geldt geen vast abonnement voor thuismaaltijden. U ontvangt alleen maaltijden thuis als men deze ook zelf besteld heeft. Door het invullen van een speciale menukaart kunt u iedere week zelfstandig – telefonisch, digitaal of ouderwets met pen en papier – de maaltijdservice bestellen.

Hoe verloopt de bezorging?

De gerechten worden gewoonlijk door uw eigen bezorger op een vast tijdstip afgeleverd. Bij koelverse maaltijden wekelijks. Bij vriesvers spreken we van maandelijks.


Gezonde dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een verse maaltijd is cruciaal voor een goede balans en energie. Een lekkere en gezonde warme schotel is daarbij van groot belang. Veel ouderen of gehandicapten eten volgens een strikt dieet. Hierdoor zijn er een aantal vormen van dieetmaaltijden thuisbezorgd. U kunt denken aan zoutarm, natriumarm, gemalen, lactosevrij of misschien vloeibaar, vegetarisch, koolhydraatarm, veganistisch: het assortiment is ontzettend veelzijdig bij eten bezorgen Borsbeke. Heeft u een laag inkomen? Dan kunt u hiervoor informeren bij de gemeente of overheid. Voorbeelden van een dieetmaaltijd :

 • Zoutarm: menu’s met niet meer dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: een uitkomst bij coeliakie / glutenvrije levensstijl.
 • Gemalen/vloeibaar: als slikken en/of kauwen lastige situaties veroorzaakt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit