Maaltijdservice Ressegem

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Ressegem voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Behoefte aan voedzame maaltijden aan huis voor ouderen in Ressegem? Door gebruik te maken van maaltijdbutler.be bekijkt u supersnel alle firma’s in uw eigen gemeente. Een maaltijd die warm wordt aangeleverd, of vriesverse maaltijden die een paar minuten in de microgolf gaan: er is veel mogelijk. En dat al vanaf €5,45 per gerecht. Ouderwets genieten van Runderboomstam met vleesjus, aardappelpuree, tuinbonen tuinkruiden of Pangafilet in Provencaalse saus. Parijse worteltjes. Aardappelpuree? Maar heeft u moeite met het doen van boodschappen en koken? Dat hoeft niet erg te zijn! Door de maaltijdendienst in Ressegem krijgt u ambachtelijke maaltijden, die gratis aan huis geleverd worden.

ProvincieOost Vlaanderen
GemeenteHerzele
Waarom bestellen?Snel geleverd
Postcode9551
Prijs per gerecht€5,07
Vaak bestelde maaltijdKippenbout. Bonne femme

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Maaltijden aan huis voor één persoon in Ressegem

We zien een sterke groei in het aantal maaltijdendiensten in Ressegem. Denk dan aan belangrijke firma’s als 15Gram en 15Gram. Echter, ook heel lokaal ontwikkelen zich verschillende initiatieven en speciale eetpunten. Elke organisatie onderscheidt zich door een “eigen” aanbod en bestel- en bezorgmogelijkheden. Middels onze tool kan u de bezorgdiensten snel en makkelijk naast elkaar bekijken. Uitkomen bij een geschikte bezorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is derhalve wat overzichtelijker. Twijfelt u nog? Start eens met eerst een proefpakket bij uw maaltijdservice. Spelen er bepaalde wensen als bijv. gemalen of andere verse dieetmaaltijden in Ressegem? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Flink wat cateraars en traiteurs passen zich hierop aan.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers gekookt, met altijd kakelverse ingrediënten. Daaropvolgend wordt de maaltijd snel afgekoeld en verpakt zonder lucht. Hierdoor blijven voedingsstoffen en smaak optimaal behouden. Tot wel 7 dagen te bewaren.

 • Met verse producten bereid
 • Net zo lekker als zelf koken
 • Zonder conserveringsmiddelen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden bereid met verse producten en razendsnel ingevroren (shock-freeze). Smaak en gezonde vitaminen blijven in goede conditie. Maanden lang op te slaan. Iedere 7 dagen inkopen doen is hier niet aan de orde.

 • Hoeven niet direct gegeten te worden
 • Vol vitaminen en mineralen
 • Maaltijden uit alle keukens

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel betekent: warme maaltijden aan huis voor senioren in Ressegem. Een redding voor bijv. bejaarden waarbij ook opwarmen niet meer lukt. Er is geen verdere handeling nodig. Normaal gedaan door een meer lokale partij.

 • Vanuit de pan op het bord
 • Extra hulp mogelijk
 • Individuele bezorgopties

Boodschappendienst

Veel aanbieders hebben ook een bruikbare boodschappendienst voor senioren. In dat geval haalt u direct de supermarktartikelen als huishoudelijke artikelen en rijstepap. Doorgaans gratis mee bezorgd op een vooraf gekozen moment.

 • Direct alles in huis
 • Niet meer sjouwen met boodschappen
 • Koffie, fris, brood, zuivel etc.

Maaltijdendiensten in Ressegem vergelijken

Incidenteel eens genieten van een heerlijke diepvriesmaaltijd in Ressegem? Of bent u meer op zoek naar een blijvende oplossing als koelverse maaltijden voor ouderen? Of prefereert u een aanbieder die actief is op het gebied van tafeltje dekje (daghap) waarbij het eten warm geleverd wordt? We onderscheiden meerdere mogelijkheden die matchen met uw omstandigheden en voedingsadvies. Zelf maaltijden online bestellen als Lamsslavink Bloemkool Bechamelsaus En Krieltjes of Gentse Waterzooi? Via onze vergelijker ontdekt u de meest gekozen traiteurshops gespecialiseerd in maaltijdbedeling in en rondom Herzele. Overweeg ook altijd het proefpakket. Doorgaans is er een proef-mogelijkheid. U kan vers bereidde bereide gerechten met verse ingrediënten en zonder ongezonde toevoegingen proberen. U kunt via verschillende manieren bestellen. Het eten wordt bezorgd door vaak dezelfde persoon, op een vaste dag. Ook is het vrijblijvend, er is niet iets als een vast lidmaatschap.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Ressegem voor ouderen lopen zeer uiteen. De prijs voor een gerecht hangt namelijk af van o.a. de organisatie, het soort maaltijd, en eventuele allergieën.

 • Dagverse maaltijd zoals Kervelsoep bestelt u vanaf €4,7.
 • Diepvriesmaaltijd als Dieet Rundstong Tomatensaus Puree vindt u vaak al vanaf €4,8.
 • De daghap voor ouderen als Rode kool met aardappel en gehaktbal in jus kunt u al bestellen vanaf €6,5.
De avondmaaltijd kan uitgebreid worden. Bestel ook Burgersoep, extra groenten en iets lichts zoals Chipolata mousse om het af te maken. Is uw budget niet toereikend? Wellicht kunt u hulp aanvragen bij de gemeente Herzele voor een maaltijdservice aan huis.

Kerngegevens

Geliefde bereide maaltijden

 • Spaghettischotel bolognese
 • Varkenshaasje in pepersaus
 • Ajam pangang, nasi goreng
 • Gepaneerde Alaska-koolvis
 • Kabeljauw in kruidensaus

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Ressegem regelen

 1. Inventariseer wensen

  Trek eerst na welk soort ouderenmaaltijd matcht met uw situatie. Koelvers, diepvries of warme maaltijden?

 2. Kies cateraar of traiteurwinkel

  Vergelijk de gespecialiseerde maaltijdservices en geef de voorkeur door. Let goed op de voedingswaarden, de bestel en bezorgopties, en beoordelingen van huidige klanten.

 3. Een proefpakket nemen

  De populaire aanbieders stunten met een zeer betaalbaar proefpakket. Vaak gaat het om 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Door hier gebruik van te maken kunt u – zonder verdere verplichtingen – kennismaken met bekende aanbieders.

 4. Bezorgafspraken maken

  Bevalt het proefpakket? In dat geval kan men wekelijks nog een bestelling doen. Bij veel aanbieders kan dit via de telefoon, via een menulijst, of via internet. De kant-en-klaar maaltijden worden gewoonlijk geleverd door een persoonlijke bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Mag ik zelf mijn maaltijden kiezen?

In het geval van koelverse maaltijden is er een wekelijks keuzemenu met ruwweg 20 menu’s. In het aanbod van diepvries kunt u kiezen uit 70+ maaltijden die het hele jaar vaststaan. Bij de tafeltje dekje service kiest u voor een daghap, zonder keuze. Bij meer en meer leveranciers is zelf mixen en combineren een extra dienst die afgenomen kan worden.

Kan ik kiezen voor speciale dieetmaaltijden?

Zeker. Landelijke aanbieders werken met een speciale menulijst voor mensen met een dieet. ZoalsAlaska-koolvis en Vegetarische balletjes in satésaus, bami goreng. Daardoor krijgt iedereen geschikte bezorgmaaltijden aan huis! Past het ook bij mijn eetpatroon? Neem gerust contact op met uw bezorger.

Ga ik een verplichting aan?

Nee, de maaltijd-aanbieders werken niet met abonnementsvorm voor thuismaaltijden. De gerechten kunnen alleen worden ontvangen zodra u telefonisch/online/menulijst iets besteld hebt. Door gebruik te maken van de menulijsten kunt u wekelijks zelf – telefonisch, digitaal of ouderwets met pen en papier – de maaltijden inplannen.

Hoe gaat de levering in z’n werk?

De verse maaltijden worden in de meeste gevallen door een vaste bezorgdienst op een vast moment in de week week thuisbezorgd. Het koelverse assortiment om de 3 dagen. Bij vriesverse maaltijden 1 of 2 keer per maand.


Speciale dieetmaaltijden voor ouderen aan huis

Een maaltijd met voldoende groenten bevordert uw energie en levenslust. Elke dag een warme schotel wordt dan ook van harte aanbevolen. Diverse senioren of gehandicapten hebben specifieke voorkeuren betreft voeding. Mede daardoor zijn er een aantal vormen van dieetmaaltijden aan huis bezorgd. Het betreft zoutarm, lactosevrij, glutenvrij, gemalen en niet te vergeten veganistisch, eiwitrijk, vegetarisch, koolhydraatarm: vrijwel alles is mogelijk bij eten bezorgen Ressegem. Heeft u een laag inkomen? Dan is er wellicht iets mogelijk bij de gemeente. Wat voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: maaltijden met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: biedt uitkomst in het geval van glutensensitiviteit (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: op het moment dat kauwen en/of slikken een probleem vormt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit