Maaltijdservice Steenhuize-Wijnhuize

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Steenhuize-Wijnhuize voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Benieuwd naar voedzame maaltijden aan huis voor ouderen in Steenhuize-Wijnhuize? Aan de hand van www.maaltijdbutler.be vindt u gemakkelijk alle services in uw regio! Maaltijden warm bezorgd, of een koelvers gerecht die u gemakkelijk zelf opwarmt: dat kunt u zelf beslissen. Al te verkrijgen vanaf €4,65 per keer. Genieten van Snijbonen met een kipfilet of Kipfilet met vleesjus, witte rijst, wokgroenten? Maar is boodschappen doen/koken niet meer mogelijk? Geen probleem! Met behulp van de maaltijdendienst in Steenhuize-Wijnhuize hebt u toegang tot de lekkerste gerechten, kant-en-klaar aangeleverd.

ProvincieOost Vlaanderen
GemeenteHerzele
BeoordelingHonderden tevreden klanten
Postcode9550
Gemiddelde prijs€5,05
Nummer 1-maaltijdAsperge beenham schotel

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Leveranciers van maaltijden aan huis in Steenhuize-Wijnhuize

We zien meer en meer maaltijdendiensten die actief zijn in Steenhuize-Wijnhuize. Neem belangrijke partijen als Marley Spoon of Viangro. Maar ook lokaal kan men kiezen voor uitstekende partijen en wijkrestaurants. Elke organisatie biedt een eigen menu en bestel- en bezorgmogelijkheden. Door gebruik te maken van maaltijdbutler.be kunt u de bezorgdiensten gemakkelijk op een rijtje zetten. Het uitkiezen van een geschikte dienstverlener van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is op die manier een stuk gemakkelijker. Eerst kijken of het wat is? Profiteer nu van eerst een proefpakket bij uw maaltijdservice. Spelen er maaltijdvoorkeuren zoals vegetarische of andere verse dieetmaaltijden in Steenhuize-Wijnhuize? Ook dan bent u welkom! Flink wat traiteurs en cateraars zijn “dieet-proof”.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers bereid, met de meest verse ingrediënten. Hierna wordt het gerecht direct teruggekoeld en speciaal verpakt. Hierdoor blijven vitaminen en mineralen ongeschonden. Maximaal 5 dagen houdbaar.

 • Vers van het land
 • Net zo lekker als zelf koken
 • Lekker en gezond, zonder e-nummers

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden bereid met verse producten en op een speciale shock-freeze manier ingevroren. Smaak, geur en mineralen blijven zo erg lang goed. Voor meerdere maanden houdbaar. Elke week bestellen is dan ook overbodig.

 • 1 levering per maand mogelijk
 • Vitamines en mineralen blijven behouden
 • Uitgebreid assortiment

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel: warme maaltijden aan huis voor senioren in Steenhuize-Wijnhuize. Een uitkomst voor bijv. hulpbehoevenden die de kant-en-klaar maaltijd niet kunnen opwarmen. Het eten wordt warm bezorgd. Vaak gedaan door een lokale keuken.

 • Direct na bereiding geleverd
 • 100% vers
 • Vaste bezorger

Boodschappendienst

Verschillende organisaties faciliteren daarnaast een speciale boodschappendienst voor senioren. In dat geval koop men probleemloos verse of handige boodschappen als koffiecreamer of ontbijtproducten. Meestal gratis afgeleverd tot in de keuken.

 • Minder afhankelijkheid van familie
 • Op een vast moment in de week
 • Alles op voorraad

Maaltijdendiensten in Steenhuize-Wijnhuize vergelijken

Af en toe profiteren van een voedzame diepvriesmaaltijd in Steenhuize-Wijnhuize? Of neigt u meer naar een structurele oplossing zoals koelverse seniorenmaaltijden? Of houdt u juist van een service die actief is op het gebied van tafeltje dekje (daghap), zodat u meteen kunt aanschuiven? Er is de keuze uit een hoop maaltijdservices die passen bij uw uw omstandigheden en menu voorkeuren. U kunt denken aan Dieet Blinde Vink Puree Met Prei of Kip Kerriesaus Met Rijst? Aan de hand van deze website bekijkt u een aantal leveranciers gespecialseerd in maaltijdbedeling in de omgeving Herzele. Bestel eerst eens een proefpakket. Gewoonlijk kunnen senioren d.m.v. een proefbestelling heerlijke bereide gerechten met lekker veel groenten en weinig kunstmatige toevoegingen testen. Het invullen van de bestellijst kan op papier, telefonisch of online. Het eten wordt geleverd door uw eigen bezorger. U zit niet vast aan een vast lidmaatschap.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Steenhuize-Wijnhuize voor ouderen fluctueren ontzettend. De prijs die u betaalt wordt samengesteld door o.a. de leverancier, het aantal verwerkte maaltijden, en andere extra services.

 • Dagverse maaltijd als Kipgyros Rijst is beschikbaar vanaf €5,7.
 • Een vriesverse maaltijd als Gemalen Rundsvlees Met Rode Kool En Aardappelpuree kunt u al bestellen vanaf €5,1.
 • Een aan-huis-geleverde dagschotel als Rookworst met stamppot boerenkool bestelt u vanaf €7,05.
De maaltijden is vaak uit te breiden met o.a. Bruinebonensoep, een lekker bijgerecht en niet te vergeten een toetje als Anmitsu om het af te maken. Beschikt u niet over voldoende geld? Soms kan men ondersteuning aanvragen via uw gemeente Herzele voor een maaltijdservice aan huis.

Belangrijke info

Vaak bestelde bereide maaltijden

 • Kip piri piri, pilav rijst
 • Stamppot prei met roomkaas
 • Macaronischotel bolognese
 • Kipstukjes in mosterdsaus
 • Cordon Bleu met groenten

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Steenhuize-Wijnhuize regelen

 1. Maak een maaltijd-indicatie

  Kijk eerst na wat voor soort ouderenmaaltijd past bij uw gesteldheid. Warm bezorgd, koelvers of juist vriesvers?

 2. Vergelijk traiteurwinkels en cateraars

  Vergelijk de aangesloten maaltijddiensten en geef de voorkeur door. Kijk goed na het type maaltijden, de manier van bezorging, en recensies van andere klanten.

 3. Bestel het proefpakket

  De professionele verstrekkers verstrekken een voordelig proefpakket. Zo’n aanbieding kan betekenen 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Mede daarom kunt u – zonder verdere verplichtingen – kennismaken met voordelige maaltijd-verzorgers.

 4. Bezorgafspraken maken

  Smaakt de proefmaaltijd naar meer? Vervolgens kan men probleemloos een nieuwe bestelling plaatsen. Gewoonlijk kan dat telefonisch, via een menulijst, of via de iPad. De kant-en-klaar maaltijden worden in algemene zin thuisbezorgd middels een behulpzame bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Uit hoeveel recepten kan ik wekelijks kiezen?

Binnen het koelverse segment is er vaak een menulijst van zo’n 30 menu’s. In het aanbod van diepvries kunt u meestal kiezen uit 70+ vaste vaste gerechten. Kiest u voor tafeltje dekje? Dan treft men een daghap, zonder keuze. In sommige gevallen is zelf uw menu samenstellen een optie die wordt aangeboden.

Zijn er ook dieetmaaltijden?

Zeker. Landelijke aanbieders komen u tegemoet met een ruim assortiment dieetmaaltijden. Als o.a. Paëlla of Omeletstukjes in pangangsaus, sajoer lodeh en bami goreng. Handig, want zo kan iedereen genieten van seniorenmaaltijden aan huis! Past het ook bij mijn eetpatroon? Neem gerust contact op met vaste maaltijd-dienstverlener.

Is er een minimale afname?

Nee, de maaltijd-aanbieders werken niet met doorlopend abonnement voor thuismaaltijden. Er worden alleen maaltijden bezorgd als u op welke wijze ook een bestelling hebt doorgegeven. Door middel van een handige bestellijst kunt u gemakkelijk – op meerdere manieren – de maaltijdservice bestellen.

Hoe gaat de bezorging in z’n werk?

De maaltijden voor ouderen worden in de regel door uw eigen bezorger iedere week op dezelfde dag/tijdstip afgeleverd. Het koelverse assortiment wekelijks. In het geval van vriesvers: om de 14 dagen.


Gezonde dieetmaaltijden geleverd aan huis

Gezond en vers eten draagt bij aan een goede balans en energie. Een verse warme schotel ligt hieraan ten grondslag. Sommige ouderen of mensen met een beperking hebben specifieke voorkeuren betreft voeding. Mede daardoor onderscheiden we een aantal vormen van dieetmaaltijden aan huis bezorgd. Bijvoorbeeld zoutarm, gemalen, glutenvrij, lactosevrij of misschien vegetarisch, vloeibaar, eiwitrijk, koolhydraatarm: de maaltijdservice is er voor iedereen bij eten bezorgen Steenhuize-Wijnhuize. Voor ouderen met een laag inkomen bekijk dan de mogelijkheden voor een subsidie. Enkele voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: perfect als u te maken heeft met glutensensitiviteit (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: zodra slikken en kauwen een probleem geeft.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit