Maaltijdservice Sint-Antelinks

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Sint-Antelinks voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Op zoek naar opwarm-maaltijden aan huis voor ouderen in Sint-Antelinks? Door middel van deze pagina achterhaalt u moeiteloos alle leveranciers in uw eigen gemeente. Warme gerechten, of een bezorgmaaltijd die een paar minuten in de microgolf gaan: het kan allemaal. Dit kan al vanaf €3,60 per keer. Smullen van Groenteburger, Groene Groenten, Wortelsaus Spelt of Sucadelapje met jus. Tuinbonen met ui en tijm. Aardappelgratin Mediteraans? Maar is boodschappen doen/koken niet meer mogelijk? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Door de maaltijdendienst in Sint-Antelinks beschikt u over gezonde gerechten, 100% vers thuisbezorgd.

ProvincieOost Vlaanderen
GemeenteHerzele
BeoordelingModerne hoogwaardige keuken
Postcode9550
Gemiddelde prijs€5,03
Populaire maaltijdGebonden rundvleessoep

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis laten bezorgen in Sint-Antelinks

Er zijn ontzettend veel maaltijdendiensten die bezorgen in Sint-Antelinks. U kunt denken aan erkende bedrijven als Colruyt of Meal-Story. Ook in deze plaats zelf ontwikkelen zich verschillende aanbieders en slagerijen. Iedere organisatie wordt gekenmerkt door een “eigen” aanbod en bestel-, betaal-, en bezorgopties. Dankzij onze vergelijker kunt u dus de services snel en makkelijk op een rijtje zetten. Het uitzoeken van de beste dienstverlener van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is hierdoor een stuk eenvoudiger. Moeite met kiezen? Begin dan met een aantrekkelijk proefpakket! Zijn er in uw geval allergieën of dieetwensen als kaliumbeperkte of andere verse dieetmaaltijden in Sint-Antelinks? Geen probleem! Flink wat traiteurs voor senioren worden hierop aangepast.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden iedere dag bereid, bomvol natuurlijke ingrediënten. In de volgende stap wordt het eten snel afgekoeld en verpakt zonder lucht. Daardoor blijven structuur en smaak in topconditie. Een houdbaarheid van wel 6 dagen.

 • Maximale versheid
 • Net zo lekker als zelf koken
 • Geen ongezonde toevoegingen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na bereiding in zeer korte tijd ingevroren (shock-freeze). Belangrijke voedingsstoffen blijven zo intact. Weken lang goed te houden. Een wekelijkse bezorging is dus niet noodzakelijk.

 • Groot en voordelig inkopen
 • Vol vitaminen en mineralen
 • Veel verschillende menu’s

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel betekent: warme maaltijden aan huis voor senioren in Sint-Antelinks. Een goede vervanger voor bijv. gehandicapten waarbij ook opwarmen niet meer lukt. Gerechten zijn direct op te eten. In de regel geïnitieerd door lokale vrijwilligers.

 • Maaltijden warm aangeleverd
 • 100% vers
 • Vaste bezorger

Boodschappendienst

Een aantal bedrijven hebben daarnaast een nuttige boodschappendienst voor senioren. Zodoende krijgt u gelijk broodnodige boodschappen als filterzakjes en katenspek. Veelal kosteloos bezorgd op een vast tijdstip.

 • Volledig zelfstandig inkopen doen
 • Tot in de keuken geleverd
 • Een volwaardige supermarkt

Maaltijdendiensten in Sint-Antelinks vergelijken

Af en toe profiteren van een ambachtelijke diepvriesmaaltijd in Sint-Antelinks? Of zoekt u gezonde en lekkere koelverse seniorenmaaltijden? Of geeft u de voorkeur aan een aanbieder die zich concentreert op tafeltje dekje (daghap), met het voordeel dat het warm bezorgd wordt? We onderscheiden velerlei soorten maaltijden die passen bij uw uw omstandigheden voedingspatroon. U kunt denken aan Runderrollade Jus Bloemkool Bechamel Aardappelen of Spelt Risotto Tomatensaus, Groentemix? Verderop vergelijkt u een aantal relevante bedrijven die zich focussen op maaltijdbedeling in en nabij Herzele. Iets om de gaten te houden is een proefpakket. Bij veel aanbieders kunt u extra voordelig heerlijke bereide gerechten met veel groenten en weinig koolhydraten uitproberen. Een bestelling plaatst u online of via de telefoon + bestellijst. De menu’s worden geleverd door een persoonlijke bezorger. Zij werken vaak niet met een vast contract.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Sint-Antelinks voor ouderen zijn ontzettend divers. Het tarief voor een maaltijd wordt gevormd door aspecten als de organisatie, het aantal verwerkte maaltijden, en eventuele extra dienstverlening.

 • Dagverse maaltijd als Boereworst Rode Kool Aardappel Peterselie is er al voor €6,2.
 • Een vriesverse maaltijd als Dieet Vispannetje Met Zalm Broccoli/Puree is beschikbaar vanaf €4,3.
 • Een warme dagschotel als Kip tikka masala, kruidenrijst met doperwten wordt al bezorgd vanaf €7,25.
Het diner is vaak uit te breiden met o.a. Vissoep, een stukje fruit en een toetje als Baba au rhum als afsluiter. Beschikt u niet over voldoende geld? Doorgaans kunt u een subsidie of regeling treffen met de gemeente Herzele voor een maaltijdservice aan huis.

Feiten

Beste bereide maaltijden

 • Snijbonen met een kipfilet
 • Stamppot Hutspot met worst
 • Bami goreng met rundvlees
 • Kalkoenmedaillons in saus
 • Spinaziestamppot, omelet

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Sint-Antelinks regelen

 1. Beschrijf uw voorkeuren

  Stel eerst vast wat voor soort kant-en-klaar maaltijd rijmt met uw voedingspatroon. Koelvers, diepvries of warme maaltijden?

 2. Selecteer een cateringdienst of traiteur

  Vergelijk de beschikbare maaltijdservices en bepaal uw voorkeuren. Kijk goed na de versheid van ingrediënten, bezorg- en betaalmogelijkheden, en natuurlijk ervaringen van andere senioren.

 3. Probeer het proefpakket

  De bekende aanbieders bieden een goedkoop of gratis proefpakket. Vaak gaat het om 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Door hier gebruik van te maken kunt u op een hele aantrekkelijke manier eens kennismaken met gespecialiseerde services.

 4. Een vaste leverdag

  Was het proefpakket naar wens? Zo ja, dan kunt u moeiteloos een nieuwe menulijst invullen. In veel gevallen is dat mogelijk via een speciaal telefoonnummer, met behulp van de menulijst, of met de tablet. De (warme) maaltijden wordt veelal geleverd aan huis door een persoonlijke bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Uit hoeveel recepten kan ik wekelijks kiezen?

Bij de koelverse variant, dan is er doorgaans een keuze menulijst van zo’n 20 gerechten. Spreken we over diepvries, dan kunt u kiezen uit 100+ vaste menu’s. Rondom tafeltje dekje kiest u voor een vast weekmenu. Meer en meer is zelf een maaltijd samenstellen een extra service die wordt aangeboden.

Zijn er ook speciale allergie- of dieetmaaltijden?

Ja, heel veel maaltijdservices werken met een speciaal ontwikkeld aanbod dieetmaaltijden. Onder andere Varkensgeschnetzeltes in specerijenjus. Koolrabi met kruiden. Aardappelschotel met spek en ui en Spaghetti Napoli. Hiermee kan iedereen genieten van opwarmmaaltijden aan huis! Kan dit ook met mijn dieet? Neem contact op met vaste maaltijd-dienstverlener.

Ga ik een verplichting aan?

Nee, maaltijdservices hanteren meestal geen vast lidmaatschap voor thuismaaltijden. Er vindt alleen maar bezorging plaats indien men dit via telefoon, online of bestellijst heeft doorgegeven. Door gebruik te maken van de standaard bestellijst kunt u iedere week zelfstandig – digitaal, telefonisch of met pen en papier – de maaltijdservice bestellen.

Hoe werkt de bezorging?

De seniorenmaaltijden worden in de meeste gevallen door uw persoonlijke bezorger iedere week op dezelfde dag/tijdstip afgeleverd. Bij koelverse maaltijden 1 of 2 keer per week. Vriesvers: om de 14 dagen.


Gezonde dieetmaaltijden geleverd aan huis

Een voedzame maaltijd bevordert uw vitaliteit en gezondheid. Een lekkere en gezonde warme schotel wordt dan ook van harte aanbevolen. Diverse bejaarden of beperkten eten volgens een bepaald dieet. Hierdoor ontstonden er diverse mogelijkheden rondom dieetmaaltijden aan huis. Het gaat om lactosevrij, zoutarm, glutenvrij, natriumarm en ook eiwitrijk, veganistisch, koolhydraatarm, vegetarisch: iedereen kan terecht bij eten bezorgen Sint-Antelinks. Is uw budget voor eten niet toereikend? Dan kunt u wellicht maaltijden met korting bestellen. Voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: maaltijden met niet meer dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: een uitkomst bij bijvoorbeeld een glutenvrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: in het geval dat kauwen of slikken complicaties met zich mee brengt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit