Maaltijdservice Sint-Lievens-Esse

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Sint-Lievens-Esse voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Op zoek naar gemakkelijke maaltijden aan huis voor ouderen in Sint-Lievens-Esse? Middels www.maaltijdbutler.be doorzoekt u moeiteloos alle bedrijven die maaltijden thuisbezorgen. Een warme maaltijdvoorziening, of een opwarmmaaltijd die u zelf moet opwarmen: de mogelijkheden zijn enorm. Te bestellen vanaf €4,60 per persoon. Uitgebreid dineren met een maaltijd als Babi pangang, rijstfantasie of Hachee. Rode bietjes met zilveruitjes. Aardappelpuree met tuinkruiden? Maar heeft u moeite met het doen van boodschappen en koken? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Geholpen door de maaltijddienst in Sint-Lievens-Esse smult u weer van uitstekende maaltijden, die u gewoon zelf kunt opwarmen.

ProvincieOost Vlaanderen
GemeenteHerzele
RecensieVele tevreden klanten
Postcode9550
Gemiddelde menuprijs€5,04
Meest gekozen maaltijdKip kantonees, rijstmix

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis geleverd in Sint-Lievens-Esse

Er zijn ontzettend veel maaltijdendiensten in de omgeving van Sint-Lievens-Esse. Denk aan grote leveranciers als Smartmat en/of 0. Ook in de gemeente zelf bestaan er prima initiatieven en restaurants. Elke organisatie wordt bestempeld door een eigen type maaltijd en voorwaarden. Dankzij www.maaltijdbutler.be kunt u derhalve de bezorgdiensten eenvoudig naast elkaar bekijken. Uitkomen bij een geschikte leverancier van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt op die manier een beetje makkelijker. Twijfelt u nog? Begin dan met een betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Heeft u te maken met bepaalde wensen als o.a. vegetarische of andere verse dieetmaaltijden in Sint-Lievens-Esse? Er is gelukkig een alternatief. Veel traiteurs voor senioren kunnen aangepast worden op uw wensen.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagelijks gekookt, met uitsluitend verse groenten. Nadien wordt het eten teruggekoeld en luchtdicht verpakt. Zo blijven geur, kleur en smaak ongedeerd. Het is 1 week houdbaar.

 • Maximale versheid
 • Rijk aan gezonde voedingsstoffen
 • Zonder toevoegingen (kunstmatig)

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers klaargemaakt en in zeer korte tijd ingevroren (shock-freeze). Smaak, geur en mineralen blijven in goede conditie. 10 weken lang eetbaar. Elke week een bezorging is geen verplichting.

 • Half jaar houdbaar in de vriezer
 • Smaak en voedingsstoffen blijven behouden
 • Uitgebreid assortiment

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel: warme maaltijden aan huis voor senioren in Sint-Lievens-Esse. Ideaal voor bijv. chronisch zieken die geen maaltijden meer kunnen opwarmen. Er is geen verdere handeling nodig. Dikwijls verzorgd door een lokale zorginstelling.

 • Gelijk bezorgd na het koken
 • Mogelijke subsidie
 • Vaste bezorger

Boodschappendienst

De meeste bedrijven bieden ook een praktische boodschappendienst voor gehandicapten. Hiermee haalt men zonder moeite belangrijke boodschappen als beschuit of tomaten. In algemene zin gratis afgeleverd tot in de keuken.

 • Direct alles in huis
 • Vaste bezorger en tijdstip
 • Een volwaardige supermarkt

Maaltijdendiensten in Sint-Lievens-Esse vergelijken

Incidenteel eens genieten van een gemakkelijke diepvriesmaaltijd in Sint-Lievens-Esse? Of prefereert u vers bereidde koelverse maaltijden voor ouderen? Of zoekt u een instelling gespecialiseerd in tafeltje dekje (daghap), ofwel warme maaltijden aan huis? Er zijn relatief veel opwarmmaaltijden die matchen met uw omstandigheden en menu voorkeuren. Denk maar aan Dieet Vlaamse Stoverij Appelmoes Aardappelen of Dieet Visfilet Portugese Wijze Pasta Groenten? Via onze vergelijker ontdekt u de erkende traiteurswinkels gericht op maaltijdbedeling in de gemeente Herzele. Let ook goed op het proefpakket. Doorgaans kunnen ouderen via een proefbox uitstekende bereide gerechten met veel voedingsstoffen en weinig vet proeven. Bestellen kan online, telefonisch of met de bestellijst. Uw bestelling wordt geleverd door een vaste bezorger op een vast moment. Ook is het vrijblijvend, er is niet iets als een vast contract.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Sint-Lievens-Esse voor ouderen fluctueren ontzettend. De prijs per maaltijd hangt namelijk af van factoren als de organisatie, het aantal maaltijden waar u uit kunt kiezen, en andere extra services.

 • Dagverse maaltijd als Lamsnavarin Prinsessenbonen Gebak. Aardappelkubus is verkrijgbaar vanaf €5,95.
 • Een lekkere diepvriesmaaltijd als Pollak Botersaus Groentemix Aardappelkwartje kunt u al bestellen vanaf €3,9.
 • Een warme dagschotel als Penne Pesto Kip Wokgroenten bestelt u vanaf €6,75.
Het eten is niet waar het bij blijft. Ook Champignonsoep, een extra rauwkostsalade en om het compleet te maken Sundae om het af te maken. Heeft u moeite met de financiën? In sommige gevallen kunt u hulp aanvragen bij de gemeente Herzele voor een maaltijdservice aan huis.

Kerngegevens

Top-5 bereide maaltijden

 • Babi ketjap, mihoen goreng
 • Stamppot Witlof met gehakt
 • Boe­ren­kool­stoof met ei
 • Kippenvlees in kerriesaus
 • Risotto, bospaddestoelen

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Sint-Lievens-Esse aanvragen

 1. Inventariseer behoeftes

  Bedenk eerst welk type kant-en-klaar maaltijd aansluit op uw gesteldheid. Vriesvers, koelvers of warm bezorgd?

 2. Kies uit de traiteurwinkels en cateraars

  Vergelijk de professionele maaltijdservices en kies een geschikte. Controleer goed het maaltijd-aanbod, op welke manieren u kunt bestellen, en recensies van andere klanten.

 3. Een proefpakket nemen

  De bekende services bieden een aantrekkelijk proefpakket of maaltijdbox. Vaak gaat het om 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Hierdoor kunt u laagdrempelig kennismaken met bekende dienstverleners.

 4. Een vaste leverdag

  Smaakt de proefmaaltijd naar meer? Gelukkig, nu kan men supersnel weer nieuwe gerechten bestellen. Bij veel aanbieders doet u dat telefonisch, door gerechten in te vullen, of via de website. De menu’s worden standaard geleverd door een lokaal gezicht / bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik zelf gerechten kiezen?

Zodra u kiest voor koelvers, dan is er vaak een menulijst van zo’n 15 menu’s. Binnen het diepvries-segment kunt u kiezen uit 50 – 100 vaste vaste gerechten. Met een tafeltje dekje is er vaak een speciaal dagmenu. Bij meer en meer leveranciers is vers op maat een extra service die wordt aangeboden.

Houdt de maaltijdservice rekening met mijn dieet?

Ja, de meeste aanbieders hanteren een speciale categorie met dieetmaaltijden. Zoals bijv. Kalkoen in pomodorisaus, sperziebonen en gekookte aardappelen of Hachee met rodekool en witte rijst. Zodoende zijn er voor alle ouderen seniorenmaaltijden aan huis! Voor meer info neem contact op met uw eigen dienstverlener.

Is er een minimale afname?

Nee, aanbieders hanteren geen vast abonnement voor thuismaaltijden. Er worden alleen maaltijden bezorgd als men dit via telefoon, online of bestellijst heeft doorgegeven. Door het invullen van de welbekende bestellijst kunt u snel en simpel – online, telefonisch of met een bestellijst – de gerechten laten brengen.

Wanneer wordt er bezorgd?

De opwarmmaaltijden worden in de meeste gevallen door een lokale bezorger op een terugkerend moment in de week geleverd. Het koelverse assortiment wekelijks. Het vriesverse assortiment maandelijks.


Verse dieetmaaltijden aan huis geleverd

Verse voeding is cruciaal voor uw lichamelijke gezondheid. Een verse warme schotel ligt hieraan ten grondslag. Veel bejaarden of gehandicapten volgen een dieet of hebben een allergie. Om die reden zijn er een aantal vormen van dieetmaaltijden aan huis bezorgd. Dit heeft te maken met zoutarm, lactosevrij, natriumarm, gemalen of vloeibaar, veganistisch, eiwitrijk, koolhydraatarm: het assortiment is ontzettend veelzijdig bij eten bezorgen Sint-Lievens-Esse. Voor ouderen met een laag inkomen kunt u hiervoor informeren bij de gemeente of overheid. Wat voorbeelden van een dieetmaaltijd :

 • Zoutarm: menu’s met max. 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: praktisch bij een situatie als glutensensitiviteit (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: op het moment dat als slikken & kauwen lastig is geworden.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit