Maaltijdservice Hillegem

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Hillegem voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Meer weten over opwarm-maaltijden aan huis voor ouderen in Hillegem? Aan de hand van www.maaltijdbutler.be doorzoekt u gemakkelijk alle firma’s die aan huis leveren. Warm geleverd, of een koelvers gerecht die een paar minuten in de microgolf gaan: er is veel mogelijk. Al beschikbaar vanaf €4,15 per gerecht. Genieten van Dieet Wortelstamppot Met Rundsstoverij of Chicken Lunges? Maar heeft u moeite met het doen van boodschappen en koken? Er is gelukkig een alternatief. Door de maaltijdendienst in Hillegem krijgt u heerlijke maaltijden, die u gewoon zelf kunt opwarmen.

ProvincieOost Vlaanderen
GemeenteHerzele
Waarom bestellen?Ik kijk er weer naar uit
Postcode9550
Kosten maaltijd (gemiddeld)€5,02
Populaire maaltijdHeldere vermicellisoep

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis laten bezorgen in Hillegem

We zien een sterke groei in het aantal maaltijdendiensten in de omgeving van Hillegem. We hebben het over belangrijke partijen als 15Gram of 0. Maar ook op regionaal niveau zijn er prima initiatieven en slagerijen. Iedere organisatie heeft zo een heel eigen productaanbod en bestel-, betaal-, en bezorgopties. Door middel van deze website kan u de firma’s op uw gemak tegen elkaar afzetten. Het uitzoeken van een degelijke maaltijdservice voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is dan ook een stuk gemakkelijker. Eerst kijken of het wat is? Bestel in dat geval een extra betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Bestaan er menu-voorkeuren als vegetarische of andere verse dieetmaaltijden in Hillegem? Geen probleem! Flink wat traiteurs in België zijn “dieet-proof”.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers klaargemaakt, met altijd verse producten. Hierna wordt het eten snel afgekoeld en verpakt zonder lucht. Met deze techniek blijven geur, kleur en smaak in topconditie. Een houdbaarheid van wel 6 dagen.

 • Klaargemaakt met verse ingrediënten
 • Rijke smaak en beleving
 • Geen ongezonde toevoegingen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden na het koken ingevroren via de shock-freeze methode. Smaak, geur en mineralen blijven in goede conditie. Maanden lang op te slaan. Een wekelijkse bezorging is niet altijd nodig.

 • Half jaar houdbaar in de vriezer
 • Smaak en voedingsstoffen blijven behouden
 • Uitgebreid assortiment

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel: warme maaltijden aan huis voor senioren in Hillegem. Een uitkomst voor bijv. ouderenwaarbij ook opwarmen niet meer lukt. U kunt meteen aanschuiven! In de regel afgehandeld door lokale vrijwilligers.

 • Maaltijden warm aangeleverd
 • WMO mogelijkheden
 • Individuele bezorgopties

Boodschappendienst

Verscheideneleveranciers beschikken over een nuttige boodschappendienst voor ouderen. Daarmee koop u probleemloos praktische of verse producten als boterhamworst of afbakbroodjes. Dikwijls kosteloos afgeleverd door uw eigen bezorger.

 • Direct alles in huis
 • Geen zware boodschappen tillen
 • Groente, fruit, snacks etc.

Maaltijdendiensten in Hillegem vergelijken

Liefhebber van een gemakkelijke diepvriesmaaltijd in Hillegem? Of houdt u juist van een wekelijkse bezorgde koelverse thuismaaltijden? Of zoekt u een bedrijf die zich heeft toegelegd op tafeltje dekje (daghap), zodat het eten warm geleverd wordt? U kunt kiezen uit een groot aantal type aanbieders die rijmen met uw situatie en voedingsadvies. Genieten van de lekkerste gerechten als Gemalen Gehakt Met Prei En Aardappelpuree en Dieet Kippenblanket Roerbakgroenten Aardappelen? Via onze vergelijker ontdekt u enkele beschikbare organisaties op het gebied van maaltijdbedeling in en rondom Herzele. Bestel eerst eens een proefpakket. Vaak kan men voor aantrekkelijke prijzen de lekkerste bereide gerechten met dagverse artikelen en vrij van geur-, kleur-, en smaakstoffen proeven. Bestellen kan online, telefonisch of met de bestellijst. Uw bestelling wordt geleverd door een persoonlijke bezorger. Aanbieders werken niet met een vast lidmaatschap.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Hillegem voor ouderen lopen zeer uiteen. De prijs per maaltijd hangt namelijk af van zaken als het bedrijf, het productieproces, en andere extra services.

 • Dagverse maaltijd als Kalkoenroulade Fine Champagne Saus Met Kroketten is er al vanaf €6,1.
 • Een lekkere diepvriesmaaltijd als Vleesbrood Krieken En Aardappelen Met Peterselie kan je kopen vanaf €4,1.
 • Een daghap aan huis als Rundergehaktbal met jus en hutspot kan je kopen vanaf €6,45.
Het diner is vaak uit te breiden met o.a. Broccolisoep, iets te drinken en een dessert als Gortepap om het feest compleet te maken. Heeft u moeite met de financiën? Soms kan u een subsidie of tegemoetkoming indienden bij de gemeente Herzele voor een maaltijdservice aan huis.

Cijfers en feiten

Geliefde bereide maaltijden

 • Tortellini gevuld met kaas
 • Snijbonen met een kipfilet
 • Macaronischotel bolognese
 • Stukjes rundvlees in saus
 • Boerenkool, rundergehakt

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Hillegem bestellen

 1. Inventariseer behoeftes

  Trek eerst na wat voor type opwarmmaaltijd klopt met uw situatie. Dagvers, koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Vergelijk traiteurs en cateringdiensten

  Vergelijk populaire maaltijdvoorzieningen en bekijk de beschikbaarheid. Check vooral het assortiment, op welke manieren u kunt bestellen, en beoordelingen van huidige klanten.

 3. Bestel het proefpakket

  Het gros van de aanbieders geven een zeer betaalbaar proefpakket. Denk dan aan 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Zo kunt u zonder hoge kosten kennismaken met goede services.

 4. Vaste levermomenten

  Was de proefbestelling goed? Mooi, dan kan men zonder moeite nieuwe gerechten bestellen. Meestal kan dat per telefoon, door maaltijden aan te kruisen, of via de iPad. De (warme) maaltijden wordt veelal geleverd door een regionale bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Is er iets zoals een keuzemenu?

In het geval van koelverse maaltijden profiteert u van een menukaart met ongeveer 15 menu’s. Spreken we over diepvries, dan kan men kiezen uit 90+ vaste menu’s. Rondom tafeltje dekje is er sprake van één maaltijd per dag. Bij sommige aanbieders is zelf gerechten samenstellen een speciale feature.

Zijn er ook dieetmaaltijden?

Zeker. Landelijke leveranciers gebruiken een speciale menulijst voor mensen met een dieet. Bijvoorbeeld Gepaneerde kipschnitzel en Gepaneerde varkensschnitzel. Hierdoor zijn er voor alle bejaarden seniorenmaaltijden aan huis! Welke diëten zijn beschikbaar? Vraag het na bij de organisatie waar u klant bent.

Abonnement of verplichte afname?

Nee, u zit nooit vast aan een verplicht vast lidmaatschap voor thuismaaltijden. De gerechten kunnen alleen worden ontvangen wanneer men deze ook zelf besteld heeft. Door gebruik te maken van de standaard bestellijst kunt u wekelijks zelf – via het internet, door te bellen of aan de hand van de papieren lijst – een bestelling plaatsen.

Hoe gaat de bezorging in z’n werk?

De maaltijden voor ouderen worden normaliter door een lokale bezorger op een vast moment in de week bezorgd. Bij koelverse maaltijden om de 3 dagen. Bij vriesverse gerechten maandelijks.


Verse dieetmaaltijden aan huis geleverd

Een voedzame maaltijd vormt de basis voor een goede balans en energie. Een lekkere en gezonde warme schotel is essentieel. Sommige senioren of invaliden eten volgens een strikt dieet. Daardoor ontstonden er diverse mogelijkheden rondom dieetmaaltijden thuisbezorgd. Bijvoorbeeld natriumarm, lactosevrij, gemalen, glutenvrij en ook veganistisch, koolhydraatarm, vegetarisch, eiwitrijk: het assortiment is ontzettend veelzijdig bij eten bezorgen Hillegem. Heeft u een laag inkomen? Dan kunt u hiervoor informeren bij de gemeente of overheid. Wat voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: maaltijden met niet meer dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: praktisch als er iets speelt als een tarwe- of glutenallergie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: zodra slikken of kauwen complicaties met zich mee brengt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit