Maaltijdservice Letterhoutem

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Letterhoutem voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Op zoek naar opwarm-maaltijden aan huis voor ouderen in Letterhoutem? Met behulp van deze pagina vergelijkt u gemakkelijk alle bedrijven die bij u thuisbezorgen. Een warme maaltijdvoorziening, of een vriesvers maaltijd die u kunt eten wanneer u dat uitkomt: u bepaalt het helemaal zelf. En dat al vanaf €4,65 per keer. Aanschuiven voor Pasta kip madras en Boerenkool, rundergehakt? Maar is koken/boodschappen doen (tijdelijk) onmogelijk? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Dankzij de maaltijdendienst in Letterhoutem profiteert u van ambachtelijke maaltijden, die u alleen maar even hoeft op te warmen.

ProvincieOost Vlaanderen
GemeenteSint-Lievens-Houtem
Waarom bestellen?Goed, vers en lekker
Postcode9521
Gemiddelde kosten€5,01
Vaak bestelde maaltijdKruudmoes met gortepap

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis in Letterhoutem

Ze zijn niet meer weg te denken, maaltijdendiensten in de buurt van Letterhoutem. Bijvoorbeeld belangrijke partijen als Vlotter en/of Delimeal. Echter, ook heel lokaal kan men kiezen voor verscheidene leveranciers en wijkrestaurants. Iedere partij wordt gekenmerkt door een eigen productaanbod en werkwijze m.b.t. bestellen en betalen. Door gebruik te maken van maaltijdbutler.be kunt u de bezorgdiensten gemakkelijk naast elkaar zetten. Het uitkiezen van een degelijke service voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt zo leuker en makkelijker. Zijn er meerdere opties? Begin dan met een speciaal voordelig proefpakket via uw maaltijdservice. Zijn er in uw geval bepaalde wensen zoals bijvoorbeeld zoutarme of andere verse dieetmaaltijden in Letterhoutem? Er is gelukkig een alternatief. Meer en meer traiteurs en cateraars passen zich hierop aan.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers klaargemaakt, met altijd verse producten. Vervolgens worden de ingrediënten gekoeld naar onder 5⁰C. Door dit proces blijven smaak en voedingswaarden gewaarborgd. Het is 1 week houdbaar.

 • 100% dagvers
 • Rijke smaak en beleving
 • Weinig zout en vetten

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers gekookt en meteen ingevroren via de shock-freeze methode. Vitamines en mineralen blijven optimaal behouden. Voor meerdere maanden houdbaar. Iedere 7 dagen inkopen doen is dus niet noodzakelijk.

 • Lang houdbaar
 • Behoud van voedingswaarden en vitamines
 • NL en buitenlandse keuken

Warme maaltijden aan huis

Bij de dagschotel krijgt men: warme maaltijden aan huis voor senioren in Letterhoutem. Een redding voor bijv. senioren die het eten niet meer kunnen opwarmen. Opwarmen niet nodig, gelijk aanschuiven! Normaliter gedaan door een plaatselijk restaurant.

 • Vanuit de pan op het bord
 • Maximale versheid
 • Individuele bezorgopties

Boodschappendienst

Meerdere firma’s faciliteren daarnaast een premium boodschappendienst voor ouderen. Zo haalt u snel praktische of verse producten als afbakbroodjes en runderrookvlees. Meestal kosteloos afgeleverd met de maaltijden.

 • Boodschappen doen niet meer nodig
 • Geen zware boodschappen tillen
 • Duizenden producten

Maaltijdendiensten in Letterhoutem vergelijken

Liefhebber van een complete diepvriesmaaltijd in Letterhoutem? Of zoekt u een blijvende oplossing als koelverse maaltijden voor senioren? Of houdt u juist van een instelling met expertise op het gebied van tafeltje dekje (daghap) voor uw ouders of iemand anders? Er zijn velerlei maaltijdservices die voldoen aan uw wensen en menu voorkeuren. Wat dacht u van Dieet Blinde Vink Puree Met Prei of Dieet Vlaamse Stoverij Appelmoes Aardappelen? Op maaltijdbutler.be ziet u de meest populaire aanbieders van maaltijdbedeling in en rondom Sint-Lievens-Houtem. Bekijk goed het proefpakket. In veel gevallen kunnen senioren d.m.v. een proefbestelling verse bereide gerechten met verse producten en zonder conserveringsmiddelenproeven. Maaltijden bestellen doet u via de bestellijst, per telefoon of internet. De gerechten worden bezorgd door een vaste bezorger op een vast moment. Er geldt geen doorlopend abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Letterhoutem voor ouderen zijn ontzettend divers. De prijs voor een gerecht is afhankelijk van onderdelen als het bedrijf, kwaliteit van ingrediënten, en de bezorgmogelijkheden.

 • Dagverse maaltijd zoals Bulgur Met Geitenkaas, Broccoli & Bloemkool wordt al bezorgd vanaf €4,55.
 • Een vriesverse maaltijd als Medaillon Blackwell Bloemkool, Broccoli Met Friet kunt u al bestellen vanaf €4,15.
 • Een daghap aan huis als Gekruide speklap is er al vanaf €6,3.
De avondmaaltijd kan men aanvullen met onder andere Tom kha kai, een stukje fruit en niet te vergeten een toetje als Vanille mousse als afsluiter. Beschikt u niet over voldoende geld? Soms kan men een subsidie of regeling treffen met de gemeente Sint-Lievens-Houtem voor een maaltijdservice aan huis.

Cijfers en feiten

Geliefde bereide maaltijden

 • Braadworst in barbecuesaus
 • Tortellini gevuld met kaas
 • Tomatensoep met balletjes
 • Spaghetti Bolognese, kaas
 • Broccoli rollade schotel

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Letterhoutem regelen

 1. Beschrijf uw voorkeuren

  Ga eerst na welke vorm van een seniorenmaaltijd klopt met uw eisen. Koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Selecteer een traiteurshop of cateringdienst

  Vergelijk aangeraden maaltijdservices en bekijk de beschikbaarheid. Let goed op het assortiment, bezorg- en betaalmogelijkheden, en bereikbaarheid van klantenservice.

 3. Start met een proefpakket

  De professionele maaltijdservices verstrekken een voordelig proefpakket. Een dergelijke actie houdt bijvoorbeeld in 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Zo kunt u geheel vrijblijvend eens kennismaken met voordelige services.

 4. Wekelijks bestellen

  Was het proefpakket naar wens? In dat geval kan men eenvoudigeen nieuwe bestelling plaatsen. Doorgaans doet u dat per telefoon, door gerechten in te vullen, of email / internet. De kant-en-klaar maaltijden worden doorgaans geleverd aan huis door een regionale bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Bestaat er de keuze uit maaltijden?

Bij dagvers / koelverse gerechten is er vaak een menulijst met grofweg 20 menu’s. Spreken we over diepvries, dan is het aanbod gelimiteerd tot 80+ blijvende gerechten. Kiest u voor tafeltje dekje? Dan kiest u voor een vaststaand menu per dag. Meer en meer is zelf mixen en combineren ook mogelijk.

Kan ik kiezen voor gerechten die passen bij mijn dieet?

Ja, steeds meer services hebben een speciaal afgestemd dieetmaaltijden recept. ZoalsVegetarische balletjes arrabiatasaus. Bladspinazie. Tortelloni of Vegetarische balletjes in satésaus met gebakken ei en nasi goreng. Daardoor krijgt iedereen geschikte bezorgmaaltijden aan huis! Kan dit ook met mijn dieet? Neem contact op met de organisatie waar u klant bent.

Abonnement of verplichte afname?

Nee, maaltijdservices hanteren meestal geen abonnementsvorm voor thuismaaltijden. De gerechten kunnen alleen worden ontvangen wanneer men dit via telefoon, online of bestellijst heeft doorgegeven. Middels de welbekende bestellijst kan men op eigen houtje – via het internet, door te bellen of aan de hand van de papieren lijst – de gerechten laten brengen.

Hoe werken de leveringen?

De verse maaltijden worden gewoonlijk door een lokale bezorger iedere week op dezelfde dag/tijdstip afgeleverd. Het koelverse assortiment 1 a 2 keer per 7 dagen. Vriesvers: 2 keer per maand.


Verse dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een goede maaltijd is cruciaal voor een optimale lichamelijke gesteldheid. Een warme schotel in de avond ligt hieraan ten grondslag. Sommige ouderen of hulpbehoevenden hebben behoefte aan dieetmaaltijden. Mede daardoor zijn er verschillende vormen van dieetmaaltijden thuisbezorgd. Het gaat om zoutarm, gemalen, natriumarm, lactosevrij of veganistisch, koolhydraatarm, vegetarisch, eiwitrijk: bijna niets is te gek bij eten bezorgen Letterhoutem. Is er sprake van een laag inkomen? Dan bekijk dan de mogelijkheden voor een subsidie. Voorbeelden van een dieetmaaltijd :

 • Zoutarm: maaltijden met niet meer dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: zeer nuttig als er iets speelt als een glutenintolerantie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: in het geval dat kauwen of slikken lastig is geworden.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit