Maaltijdservice Vlierzele

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Vlierzele voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Interesse in gemakkelijke maaltijden aan huis voor ouderen in Vlierzele? Via deze website achterhaalt u gemakkelijk alle leveranciers in uw regio! Maaltijden warm bezorgd, of een diepvries maaltijd die u kunt eten wanneer u dat uitkomt: het kan allemaal. Al beschikbaar vanaf €5,15 p.p. Uitgebreid dineren met een maaltijd als Hongaarse goulash, doperwtjes, rijst of Sucadelapje, sperziebonen, aardappelpuree? Maar lukt zelf koken niet meer? Er is gelukkig een alternatief. Middels de maaltijdendienst in Vlierzele profiteert u van voedzame maaltijden, eenvoudig op te warmen in de microgolf.

ProvincieOost Vlaanderen
GemeenteSint-Lievens-Houtem
ReactieEenvoudig aanmelden
Postcode9520
Maaltijd prijs€4,99
Nummer 1-maaltijdNasi Indisch rundvlees

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Warme maaltijden aan huis in Vlierzele

Ze zijn niet meer weg te denken, maaltijdendiensten die bezorgen in Vlierzele. Denk aan grote organisaties als Meal-Story en/of 0. Echter, ook heel lokaal zijn er tal van instanties en restaurants. Iedere organisatie hanteert een eigen menu en voorwaarden. Geholpen door www.maaltijdbutler.be kunt u de bezorgers overzichtelijk met elkaar vergelijken. Het uitkiezen van een relevante leverancier van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is zodoende wat overzichtelijker. Eerst eens proberen? Bestel in dat geval een goedkoop proefpakket bij de maaltijdservice. Bestaan er allergieën of dieetwensen als bijvoorbeeld vloeibare of andere verse dieetmaaltijden in Vlierzele? Er is gelukkig een alternatief. Best veel traiteurs voor bejaarden zijn ook geschikt voor ouderen met een allergie of dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers bereid, met altijd kakelverse ingrediënten. Later wordt het eten teruggekoeld en luchtdicht verpakt. Om die reden blijven smaak en vitamines intact. Het is 1 week houdbaar.

 • Verse seizoens ingrediënten
 • Ook voor vegetariërs en diëten
 • Geen geur- kleur-, en smaakstoffen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na bereiding razendsnel ingevroren (shock-freeze). Structuur en smaak blijven zo intact. Maanden lang op te slaan. Een wekelijkse bezorging is geen verplichting.

 • Groot en voordelig inkopen
 • Vitamines en mineralen blijven behouden
 • Groot keuzemenu

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel staat voor: warme maaltijden aan huis voor senioren in Vlierzele. Een prima oplossing voor bijv. gehandicapten die geen gebruik kunnen maken van de magnetronmaaltijden. Het eten wordt warm bezorgd. Vaak geïnitieerd door een gemeentelijke eetgelegenheid.

 • Vanuit de pan op het bord
 • WMO mogelijkheden
 • Levering op vaste tijden

Boodschappendienst

Diverse leveranciers faciliteren daarnaast een bruikbare boodschappendienst voor ouderen. Zodoende koop u direct de supermarktartikelen als ontbijtspek of desem bol grof. In algemene zin gratis mee bezorgd op een vast tijdstip.

 • Volledig zelfstandig inkopen doen
 • Vaste persoonlijke bezorger
 • Koffie, fris, brood, zuivel etc.

Maaltijdendiensten in Vlierzele vergelijken

Houdt u van een gezonde diepvriesmaaltijd aan huis in Vlierzele? Of zoekt u de meest verse koelverse bezorgmaaltijden? Of neigt u meer naar een bedrijf gespecialiseerd in tafeltje dekje (daghap), met het voordeel dat het warm bezorgd wordt? U kunt kiezen uit een hoop leveranciers die aansluiten bij uw gesteldheid voedingspatroon. Wat dacht u van Medaillon Blackwell Bloemkool, Broccoli Met Friet of Ardeensgebraad Italiaansesaus Gebak. Roseval Aard.? Onderstaand ontdekt u enkele beschikbare organisaties op het gebied van maaltijdbedeling in en nabij Sint-Lievens-Houtem. Overweeg ook altijd het proefpakket. Meestal kunnen senioren d.m.v. een proefbestelling smaakvolle bereide gerechten met verse producten en vrij van geur-, kleur-, en smaakstoffen beoordelen. U kunt via verschillende manieren bestellen. De gerechten worden bezorgd door een vaste bezorgdienst, op een vast moment in de week. U zit niet vast aan een doorlopende overeenkomst.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De prijzen van kant-en-klare maaltijden aan huis in Vlierzele voor ouderen lopen zeer uiteen. De prijs voor een gerecht wordt gevormd door elementen als de aanbieder, het productieproces, en de omvang van de bezorgservice.

 • Dagverse maaltijd als Dieet Vol Au Vent Puree is er al vanaf €4,65.
 • Een lekkere diepvriesmaaltijd als Kabeljauw Kreeftensaus Spinazie Koolrabi Aardappel is er al voor €4,55.
 • Een thuisbezorgde daghap als Kalkoenfiletstukjes met champignonroomsaus, rode bietjes en gekookte aardappelen kunt u al bestellen vanaf €5,85.
De maaltijden is niet het enigste: Wat te denken van Roomsoep, een lekker bijgerecht en iets lichts zoals Roomijs als afsluiter. Zijn kosten voor u een probleem? Soms kan men een subsidie of regeling treffen met de gemeente Sint-Lievens-Houtem voor een maaltijdservice aan huis.

Cijfers en feiten

Vaak gekozen bereide maaltijden

 • Kipfilet in piri piri saus
 • Kipfilet in piri piri saus
 • Groentesoep met balletjes
 • Kippensoep met vermicelli
 • Kibbeling met kruidendip

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Vlierzele aanvragen

 1. Wat zijn de wensen?

  Ga eerst na welke vorm van een bezorgmaaltijd in lijn is met uw leefpatroon. Warm geleverd, vriesvers, of misschien koelvers?

 2. Vergelijk traiteurs en cateringdiensten

  Vergelijk de aangesloten maaltijdservices en geef de voorkeur door. Achterhaal altijd eerst het maaltijd-aanbod, de wijze van bezorgen, en de gemiddelde klantenbeoordeling.

 3. Probeer het proefpakket

  Het gros van de verstrekkers verstrekken een voordelig proefpakket. Typische acties zijn 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Zo kunt u – zonder verdere verplichtingen – kennismaken met aantrekkelijke aanbieders.

 4. Bestellingen plaatsen

  Was de proefbestelling goed? Zo ja, dan kunt u snel en simpel een nieuwe bestelling plaatsen. Bij veel aanbieders is dat mogelijk door te bellen, via een menulijst, of email / internet. De maaltijden voor ouderen worden meestal geleverd door een lokale leverancier in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Uit hoeveel recepten kan ik wekelijks kiezen?

Binnen het koelverse segment kunt u gerechten kiezen op een lijst met pakweg 15 gerechten. Kiest u voor diepvries dan hebt u de keuze uit 75 – 125 vaste vaste gerechten. Via het tafeltje dekje principe krijgt men een vaste menulijst zonder al te veel keuze. Bij meer en meer leveranciers is vers op maat een speciale feature.

Zijn er maaltijden voor mijn dieet?

Praktisch alle maaltijdservices voorzien in een uniek en ambachtelijk assortiment dieetmaaltijden. Als o.a. Babi pangang met witte rijst en groenten en Gehaktbal, witlof, gekookte aardappelen, bieslook. Zodoende kan iedereen genieten van kant-en-klaar maaltijden aan huis! Vragen? Neem contact op met de organisatie waar u klant bent.

Geldt er een afnameverplichting?

Nee, aanbieders hanteren geen contractvorm met een vaste levering voor thuismaaltijden. Er vindt alleen maar bezorging plaats zodra u deze besteld heeft. Aan de hand van de welbekende bestellijst kan men direct en zonder moeite – met de papieren lijst, online of telefonisch – uw wensen doorgeven.

Hoe gaat de levering in z’n werk?

De microgolf-maaltijden worden meestal door een lokale bezorger op een vast tijdstip afgeleverd. In het geval van koelvers: om de 4 dagen. Binnen het vriesverse segment om de 14 dagen.


Speciale dieetmaaltijden voor ouderen aan huis

Een verse maaltijd helpt mee aan uw vitaliteit en gezondheid. Een verse warme schotel ligt hieraan ten grondslag. Veel bejaarden of gehandicapten volgen een dieet of hebben een allergie. Op basis daarvan faciliteren steeds meer bedrijven dieetmaaltijden voor thuis. Denk aan zoutarm, natriumarm, lactosevrij, glutenvrij en ook vegetarisch, koolhydraatarm, vloeibaar, eiwitrijk: er is steeds meer mogelijk bij eten bezorgen Vlierzele. Is uw inkomen niet toereikend? Dan is er wellicht een kortingsregeling mogelijk (subsidie). Wat voorbeelden van een dieetmaaltijd aan huis:

 • Zoutarm: menu’s met maximaal 0,3 gram zout (of 0,12 gram natrium) per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: zeer nuttig bij bijvoorbeeld glutenvrije wensen (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer slikken of kauwen lastige situaties veroorzaakt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit