Maaltijdservice Oombergen

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Oombergen voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Geïnteresseerd in opwarm-maaltijden aan huis voor ouderen in Oombergen? D.m.v. onze vergelijker vindt u snel en simpel alle aanbieders die leveren in uw plaats. Een maaltijd die warm wordt aangeleverd, of dagverse maaltijden die alleen maar even de microgolf in hoeven: dat kunt u zelf beslissen. En dat al vanaf €5,45 per maal. Aan tafel voor Gestoofde wortel of Kalfsgehaktbal met vleesjus, gebakken röstikos, prei à la crème? Maar is een supermarkt bezoeken koken niet goed mogelijk? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Via de maaltijddienst in Oombergen geniet u van complete maaltijden, die gratis aan huis geleverd worden.

ProvincieOost Vlaanderen
GemeenteSint-Lievens-Houtem
ReactieAlsof het zelf bereid is
Postcode9520
Gemiddelde menuprijs€4,98
Meest gekozen maaltijdGestoofde lamsschouder

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis in Oombergen

Ze zijn niet meer weg te denken, maaltijdendiensten die actief zijn in Oombergen. Neem bijv. belangrijke organisaties als Ekomenu en/of Vlotter. Echter, ook heel lokaal ontstaan er interessante instellingen en restaurants. Elke aanbieder hanteert een eigen menu en mogelijkheden rondom bestellen en bezorgen. Via deze website kunt u de leveranciers snel en makkelijk naast elkaar zetten. De keuze maken voor de beste maaltijdservice voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat zo wat aangenamer. Twijfelt u nog? Bestel dan een betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Zijn er allergieën of dieetwensen als bijvoorbeeld vloeibare of andere verse dieetmaaltijden in Oombergen? Dat hoeft niet erg te zijn! Opvallend veel traiteurs in België kunnen aangepast worden op uw wensen.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagelijks gekookt, met de meest verse ingrediënten. In de volgende stap wordt de maaltijd teruggekoeld en luchtdicht verpakt. Door deze handeling blijven voedingswaarden optimaal behouden. Een houdbaarheid van wel 6 dagen.

 • 100% dagvers
 • Ruime keuze in maaltijden
 • Geen ongezonde toevoegingen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden na het klaarmaken op een speciale shock-freeze manier ingevroren. Structuur en smaak blijven optimaal behouden. Maximaal 3 maanden houdbaar. Continue bestellingen plaatsen is dan ook overbodig.

 • Groot en voordelig inkopen
 • Eenvoudig op te warmen
 • Groot keuzemenu

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel staat voor: warme maaltijden aan huis voor senioren in Oombergen. Een redding voor bijv. hulpbehoevenden die de kant-en-klaar maaltijd niet kunnen opwarmen. Opwarmen niet nodig, gelijk aanschuiven! In veel gevallen geregeld via een plaatselijk restaurant.

 • Maaltijden warm aangeleverd
 • Extra hulp mogelijk
 • Levering op vaste tijden

Boodschappendienst

Verscheideneorganisaties hebben daarnaast een nuttige boodschappendienst voor ouderen. Daarmee haalt men eenvoudig de boodschappen zoals gekookte achterham en crackers. Normaal kosteloos bezorgd met de maaltijden.

 • Boodschappen doen niet meer nodig
 • Alles aan huis bezorgd
 • Een volwaardige supermarkt

Maaltijdendiensten in Oombergen vergelijken

Zo nu en dan eens genieten van een gezonde diepvriesmaaltijd aan huis in Oombergen? Of neigt u meer naar echt 100% verse koelverse maaltijden voor senioren? Of neigt u meer naar een service die zich focust op tafeltje dekje (daghap) waarbij het eten warm geleverd wordt? We onderscheiden talloze thuismaaltijden die kloppen met uw wensen en diëten/allergieën. Denk maar aan Spirelli In Tomatensaus Met Ham En Kaas of Lasagne Bolognese? Verderop bekijkt u de grootste aanbieders van maaltijdbedeling in de streek Sint-Lievens-Houtem. Onze tip: begin met een proefpakket. In veel gevallen kan men voor aantrekkelijke prijzen gezonde bereide gerechten met veel groenten en weinig koolhydraten proeven. Het invullen van de bestellijst kan op papier, telefonisch of online. De menu’s worden bezorgt door een vaste bezorger op een vast moment. Aanbieders werken niet met een abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Oombergen voor ouderen wijken nogal af. Het uiteindelijke tarief komt tot stand door aspecten als de maaltijdservice, het aanbod in gerechten, en de bezorgmogelijkheden.

 • Dagverse maaltijd als Penne Pesto Kip Wokgroenten vindt u vaak al vanaf €6.
 • Een vriesverse maaltijd als Scharrolletjes Dugléré Saus Erwten Spinazie Puree is beschikbaar vanaf €4,2.
 • De daghap voor ouderen als Gebakken aardappels is beschikbaar vanaf €7,05.
De recepten is niet waar het bij blijft. Ook Tom kha kai, iets te drinken en om het compleet te maken Schaafijs na. Zijn kosten voor u een probleem? Doorgaans kunt u ondersteuning aanvragen via uw gemeente Sint-Lievens-Houtem voor een maaltijdservice aan huis.

Kerngegevens

Vaak bestelde bereide maaltijden

 • Rundvlees in basilicumsaus
 • Heldere boerengroentesoep
 • Kip kerrie ananas schotel
 • Tomatensoep met balletjes
 • Kabeljauw in kruidensaus

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Oombergen bestellen

 1. Inventariseer behoeftes

  Trek eerst na welke vorm van een kant-en-klaar maaltijd aansluit op uw voedingspatroon. Warm geleverd, vriesvers, of misschien koelvers?

 2. Vergelijk traiteurwinkels en cateraars

  Vergelijk de populaire maaltijdservices en selecteer er een. Bekijk met name het maaltijd-aanbod, de bestel en bezorgopties, en bereikbaarheid van klantenservice.

 3. Het proefpakket laten bezorgen

  De bekende aanbieders geven een goedkoop of gratis proefpakket. Een dergelijke actie houdt bijvoorbeeld in 7 bezorgmaaltijden voor €35,00. Hierdoor kunt u heel eenvoudig eens kennismaken met gespecialiseerde aanbieders.

 4. Wekelijks bestellen

  Was de proefbestelling goed? Dat is fijn, nu kunt u gelijk een nieuwe bestelling plaatsen. Doorgaans is dat mogelijk via de telefoon, door gerechten in te vullen, of via de website. De gerechten worden in algemene zin aan huis gebracht via een lokale leverancier in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik ook kiezen uit meerdere menu’s?

Binnen het koelverse segment is er een wekelijks wisselend assortiment van zo’n 30 gerechten. Kiest u voor diepvries dan is het assortiment beperkt tot 90+ blijvende maaltijden. In het geval van tafeltje dekje treft men een vast weekmenu. Meer en meer is zelf uw menu samenstellen een extra service die wordt aangeboden.

Zijn er maaltijden voor mijn dieet?

Ja, steeds meer maaltijdservices komen u tegemoet met een speciaal afgestemd dieetmaaltijden recept. Onder andere Boerengehaktschotel en aardappelschijfjes met roomsaus of Halskarbonade met mosterdjus, rode bieten en gekookte aardappelen. Daardoor zijn er voor alle bejaarden bezorgmaaltijden aan huis! Voor meer info neem contact op met uw maaltijdservice.

Moet ik een abonnement afsluiten?

Nee, aanbieders hanteren geen doorlopende overeenkomst voor thuismaaltijden. Er vindt alleen maar bezorging plaats wanneer u op welke wijze ook een bestelling hebt doorgegeven. Aan de hand van een handige bestellijst kan men eenvoudig – telefonisch, digitaal of ouderwets met pen en papier – de gerechten inkopen.

Hoe werken de leveringen?

De gerechten worden meestal door een eigen bezorger elke week op hetzelfde moment geleverd. Bij koelverse maaltijden 2 wekelijks. Bij vriesvers spreken we van 2 keer per maand.


Hoe zit het met dieetmaaltijden aan huis?

Verse voeding is cruciaal voor een vitaal en energiek lichaam. Een lekkere en gezonde warme schotel mag dan ook niet ontbreken. Sommige senioren of mensen met een beperking volgen een dieet of hebben een allergie. Hierdoor faciliteren steeds meer bedrijven dieetmaaltijden aan huis bezorgd. We hebben het over lactosevrij, gemalen, zoutarm, glutenvrij en niet te vergeten veganistisch, vloeibaar, vegetarisch, eiwitrijk: bijna niets is te gek bij eten bezorgen Oombergen. Is uw budget voor eten niet toereikend? Dan kunt u hiervoor informeren bij de gemeente of overheid. Wat voorbeelden van een dieetmaaltijd aan huis:

 • Zoutarm: maaltijden met < 0,3 gram zout per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: biedt uitkomst bij coeliakie of een glutenintolerantie.
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer kauwen en slikken lastig is geworden.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit