Maaltijdservice Bavegem

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Bavegem voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Geïnteresseerd in verse maaltijden aan huis voor ouderen in Bavegem? Geholpen door onze tool vindt u snel en simpel alle aanbieders die bij u thuisbezorgen. Een maaltijd die warm wordt aangeleverd, of een koelvers gerecht die nog even in de microgolf moeten: u bepaalt het helemaal zelf. Te bestellen vanaf €5,30 per gerecht. Aanschuiven voor Hachee met rodekool en witte rijst of Slavink met jus, doperwten met worteltjes en gekookte aardappelen? Maar lukt het niet (meer) om voor uzelf boodschappen te doen en te koken? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Geholpen door de maaltijddienst in Bavegem krijgt u complete gerechten, 100% vers thuisbezorgd.

ProvincieOost Vlaanderen
GemeenteSint-Lievens-Houtem
RecensieHoud me fit en vitaal
Postcode9520
Gemiddelde kosten€4,97
Nummer 1-maaltijdKoninginnesoep met kip

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Maaltijden aan huis voor één persoon in Bavegem

Tegenwoordig zijn er flink wat maaltijdendiensten in en rondom Bavegem. We hebben het over interessante bezorgers als Delhaize en HelloFresh. Ook in de gemeente zelf kan men kiezen voor uitstekende partijen en speciale eetpunten. Iedere partij heeft weer z’n eigen assortiment en bestelvoorwaarden. Aan de hand van deze pagina kan u de aanbieders eenvoudig op een aantal punten vergelijken. De keuze maken voor een relevante aanbieder van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat derhalve wat aangenamer. Eerst eens proberen? Begin dan met een betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Heeft u te maken met speciale voorkeuren als bijvoorbeeld vloeibare of andere verse dieetmaaltijden in Bavegem? Geen probleem! Een aanzienlijk deel van de traiteurs voor ouderen zijn “dieet-proof”.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers klaargemaakt, met 100% verse ingrediënten. Nadien worden ze direct teruggekoeld en speciaal verpakt. Hierdoor blijven geur, kleur en smaak optimaal behouden. Het is 1 week houdbaar.

 • Meest verse maaltijden
 • Rijke smaak en beleving
 • Geen ongezonde toevoegingen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden na bereiding middels de shock-freeze procedure ingevroren. Vitamines en mineralen blijven gewaarborgd. 10 weken lang eetbaar. Iedere 7 dagen inkopen doen hoef je niet te doen.

 • Direct inkopen voor hele maand
 • Kleine en grote porties
 • Grote keuze uit gerechten

Warme maaltijden aan huis

Via de dagschotel ontvangt u: warme maaltijden aan huis voor senioren in Bavegem. Een uitkomst voor bijv. bejaarden die geen maaltijden meer kunnen opwarmen. U kunt direct de maaltijd nuttigen. Normaal geïnitieerd door een lokale zorginstelling.

 • Warm thuisbezorgd
 • Ondersteuning uit gemeente
 • Individuele bezorgopties

Boodschappendienst

De meeste leveranciers beschikken over een handige boodschappendienst voor bejaarden. Hiermee koop u gelijk belangrijke boodschappen als slagroom of koffiepads. Vaak zonder extra kosten bezorgd op een vooraf gekozen moment.

 • Niet afhankelijk van anderen
 • Op een vast moment in de week
 • Alles op voorraad

Maaltijdendiensten in Bavegem vergelijken

Incidenteel eens genieten van een smaakvolle diepvriesmaaltijd in Bavegem? Of zoekt u een wekelijkse bezorgde koelverse maaltijden? Of heeft u liever een organisatie die zich focust op tafeltje dekje (daghap), zodat u meteen kunt aanschuiven? U kunt kiezen uit een groot aantal thuismaaltijden die rijmen met uw gesteldheid en eventuele voedingsvoorschrift. Denk maar aan Kip Kerriesaus Met Rijst of Gemalen Zalm In Vissaus Met Wortelen En Puree? Onderstaand vindt u de erkende traiteurswinkels gericht op maaltijdbedeling in de streek Sint-Lievens-Houtem. Bekijk goed het proefpakket. Vaak kunnen ouderen via een proefbox ambachtelijke bereide gerechten met veel voedingsstoffen en vrij van geur-, kleur-, en smaakstoffen testen. Bestellen kan online, telefonisch of met de bestellijst. De maaltijden worden bezorgd door een persoonlijke bezorger. U zit niet vast aan een doorlopende afneemverplichting.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Bavegem voor ouderen verschillen onderling enorm. De prijs die wordt gerekend komt tot stand door onderdelen als het bedrijf, herkomst ingrediënten, en eventuele allergieën.

 • Dagverse maaltijd als Witte Pens Met Rodekool En Puree vindt u vaak al vanaf €6,25.
 • Vriesverse maaltijd als Dieet Gentse Waterzooi is beschikbaar vanaf €4,7.
 • Een aan-huis-geleverde dagschotel als Erwtensoep kan je kopen vanaf €6,65.
De gerechten kan uitgebreid worden. Bestel ook Budae jjigae, iets te drinken en een dessert als Tiramisu mousse om mee af te sluiten. Zijn kosten voor u een probleem? Mogelijk kan u dan ondersteuning aanvragen via uw gemeente Sint-Lievens-Houtem voor een maaltijdservice aan huis.

Belangrijke info

Geliefde bereide maaltijden

 • Runderhachee met rode kool
 • Ajam pangang, nasi goreng
 • Pastaschotel met spinazie
 • Appelcompote met vanille
 • Ertwensoep met rookworst

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Bavegem aanvragen

 1. Inventariseer behoeftes

  Stel eerst vast welk type opwarmmaaltijd in overeenkomst is met uw leefpatroon. Warm bezorgd, koelvers of juist vriesvers?

 2. Maak een keuze voor een traiteur / cateraar

  Vergelijk de aangesloten maaltijddiensten en geef de voorkeur door. Check vooral het assortiment, keuze in bezorgdagen, en de gemiddelde klantenbeoordeling.

 3. Start met een proefpakket

  De belangrijkste maaltijd-verzorgers stunten met een goedkoop of gratis proefpakket. U moet dan denken aan 3 bezorgmaaltijden voor €15,00. Daardoor kunt u op een prettige manier kennismaken met aantrekkelijke maaltijd-verzorgers.

 4. Maaltijden afnemen

  Genoten van de proefmaaltijd? Vervolgens kunt u zonder problemen nog een bestelling doen. Dikwijls is dat mogelijk via een speciaal telefoonnummer, met behulp van de menulijst, of met de computer. De maaltijden voor thuis worden in algemene zin bezorgd middels een behulpzame bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik ook kiezen uit meerdere menu’s?

Zodra u kiest voor koelvers, dan is er vaak een menulijst met ruwweg 20 gerechten. Gaat men voor diepvries, dan kunt u meestal kiezen uit 90+ blijvende maaltijden. Kiest u voor tafeltje dekje? Dan treft men een vaste menulijst zonder al te veel keuze. Bij sommige aanbieders is zelf gerechten samenstellen een extra service die wordt aangeboden.

Zijn er maaltijden voor mijn dieet?

Praktisch alle maaltijdverstrekkers hanteren een groot aanbod aan dieetmaaltijden. Neem nou Gebakken zalmfilet met Normandische saus. Bladspinazie. Aardappelpuree met bieslook en Gepaneerde kipschnitzel. Handig, want zo krijgt iedereen geschikte warme maaltijden aan huis! Voor meer info neem contact op met vaste maaltijd-dienstverlener.

Ga ik een verplichting aan?

Nee, leveranciers werken niet met een contractvorm met een vaste levering voor thuismaaltijden. Er worden alleen maaltijden bezorgd wanneer men deze ook zelf besteld heeft. Middels een handige bestellijst kunt u iedere week zelfstandig – digitaal, telefonisch of met pen en papier – de gerechten laten brengen.

Wanneer wordt er bezorgd?

De gerechten worden in algemene zin door een vaste bezorger elke week op hetzelfde moment geleverd. Het koelverse aanbod wekelijks. Bij vriesverse gerechten 1 of 2 keer per maand.


Verse dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een verse maaltijd is van belang voor uw lichamelijke gezondheid. De warme schotel wordt dan ook van harte aanbevolen. Sommige bejaarden of hulpbehoevenden hebben speciale dieetmaaltijden nodig. Hierom ontstonden er diverse mogelijkheden rondom dieetmaaltijden voor thuis. We hebben het over glutenvrij, zoutarm, natriumarm, gemalen of wellicht eiwitrijk, koolhydraatarm, veganistisch, vloeibaar: vrijwel alles is mogelijk bij eten bezorgen Bavegem. Is er sprake van een laag inkomen? Dan kunt u mogelijk aankloppen bij overheid of gemeente. Voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met maximaal 0,3 gram zout (of 0,12 gram natrium) per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: een uitkomst in het geval van coeliakie / glutenvrije levensstijl.
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer kauwen en/of slikken lastige situaties veroorzaakt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit