Maaltijdservice Hoeilaart

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Hoeilaart voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Behoefte aan voedzame maaltijden aan huis voor ouderen in Hoeilaart? D.m.v. maaltijdbutler.be bekijkt u overzichtelijk alle bedrijven in uw eigen gemeente. Warme gerechten, of een koelvers gerecht die een paar minuten in de microgolf gaan: er is veel mogelijk. Te bestellen vanaf €5,30 p.p. Uitgebreid dineren met een maaltijd als Hollandse hachee, rode kool, gekookte aardappelen of Vegetarische balletjes arrabiatasaus. Bladspinazie. Tortelloni? Maar heeft u moeite met het doen van boodschappen en koken? Er is gelukkig een alternatief. Middels de maaltijdendienst in Hoeilaart ontvangt u smaakvolle maaltijden, die gratis aan huis geleverd worden.

ProvincieVlaams Brabant
GemeenteHoeilaart
RecensieVerrast door de smaak
Postcode1560
Kosten maaltijd (gemiddeld)€5,43
Nummer 1-maaltijdGrootmoeders kippannetje

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis in Hoeilaart

Er zijn ontzettend veel maaltijdendiensten die bezorgen in Hoeilaart. U kunt denken aan populaire partijen als Yumbel en Prego. Maar ook lokaal ontstaan er prima organisaties en wijkrestaurants. Elk bedrijf hanteert een eigen menu en bestelvoorwaarden. Door gebruik te maken van de maaltijdservice-vergelijker kunt u dus de bezorgers overzichtelijk naast elkaar bekijken. Het uitzoeken van een geschikte maaltijdservice voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is hierdoor een stuk gemakkelijker. Zijn er meerdere opties? Bestel in dat geval een goedkoop proefpakket bij de maaltijdservice. Spelen er dieetwensen als o.a. glutenvrije of andere verse dieetmaaltijden in Hoeilaart? Ook dan bent u welkom! Legio cateraars en traiteurs kunnen aangepast worden op uw wensen.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers bereid, met de meest verse ingrediënten. Vervolgens worden deze maaltijden direct teruggekoeld en speciaal verpakt. Zo blijven vitaminen en mineralen gegarandeerd. Maximaal 5 dagen houdbaar.

 • Vers van het land
 • Heerlijke en smaakvol
 • Geen ongezonde toevoegingen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden na het koken op een speciale shock-freeze manier ingevroren. Smaak, geur en mineralen blijven optimaal behouden. Maanden lang op te slaan. Iedere 7 dagen inkopen doen hoeft dan ook vaak niet.

 • Tot half jaar houdbaar
 • Kleine en grote porties
 • Enorm veel keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel biedt: warme maaltijden aan huis voor senioren in Hoeilaart. Een goede vervanger voor bijv. hulpbehoevenden die de kant-en-klaar maaltijd niet kunnen opwarmen. Het eten wordt warm bezorgd. Dikwijls geregeld via lokale vrijwilligers.

 • Direct uit de keuken bezorgd
 • 100% vers
 • Dagelijkse persoonlijk geleverd

Boodschappendienst

De meeste services hanteren ook een extra boodschappendienst voor ouderen. Zo bestelt u gelijk broodnodige boodschappen als chocoladevla en desem meergranen. Meestal kosteloos bezorgd op een vooraf gekozen moment.

 • Niet meer naar de supermarkt
 • Op een vast moment in de week
 • Groente, fruit, snacks etc.

Maaltijdendiensten in Hoeilaart vergelijken

Zo nu en dan eens genieten van een gezonde diepvriesmaaltijd aan huis in Hoeilaart? Of bent u meer op zoek naar echt 100% verse koelverse seniorenmaaltijden? Of geeft u de voorkeur aan een aanbieder die zich heeft toegelegd op tafeltje dekje (daghap) waarbij het eten warm geleverd wordt? We onderscheiden een hoop bezorgmaaltijden die passen bij uw uw situatie en eventuele voedingsvoorschrift. Neem nu Lamsslavink Bloemkool Bechamelsaus En Krieltjes of Lasagne Met Linzen Tomaat & Quorn? Verderop vergelijkt u enkele beschikbare organisaties op het gebied van maaltijdbedeling in de streek Hoeilaart. Iets om de gaten te houden is een proefpakket. Doorgaans kunnen senioren d.m.v. een proefbestelling gezonde bereide gerechten met verse producten en weinig zout proeven. U kunt via verschillende manieren bestellen. De gerechten worden bezorgd door uw eigen bezorger. Aanbieders werken niet met een vast abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Hoeilaart voor ouderen verschillen onderling enorm. De prijs per maaltijd wordt gevormd door bijvoorbeeld de leverancier, de mate van versheid, en andere extra services.

 • Dagverse maaltijd als Lamsnavarin Prinsessenbonen Gebak. Aardappelkubus is er al voor €6.
 • Diepvriesmaaltijd als Vlaamse Karbonaden Met Appelmoes En Aardappelen kunt u al laten bezorgen vanaf €3,7.
 • Een thuisbezorgde daghap als Wokgroenten teriyaki kunt u al laten bezorgen vanaf €5,9.
De avondmaaltijd is niet waar het bij blijft. Ook Veloutésoep, een gezonde salade en niet te vergeten een toetje als Soesje na. Heeft u een laag inkomen? Mogelijk kan u dan een speciaal (kortings)tarief aanvragen bij de gemeente Hoeilaart voor een maaltijdservice aan huis.

Stats & Facts

Vaak bestelde bereide maaltijden

 • Nasi kip saté
 • Garnalensoep
 • Beef Squats
 • Stamppot andijvie
 • Bruine bonensoep

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Hoeilaart regelen

 1. Maak een maaltijd-indicatie

  Check als eerst welk soort thuismaaltijd matcht met uw omstandigheden. Warm geleverd, vriesvers, of misschien koelvers?

 2. Maak een keuze voor een traiteur / cateraar

  Vergelijk de aangesloten bezorgservices en bepaal uw voorkeuren. Check vooral het soort gerechten, op welke manieren u kunt bestellen, en de klantwaardering.

 3. Bestel het proefpakket

  De professionele aanbieders stunten met een spotgoedkoop proefpakket. U kunt denken aan 7 bezorgmaaltijden voor €35,00. Daardoor kunt u op een prettige manier kennismaken met voordelige verstrekkers.

 4. Bestellingen plaatsen

  Genoten van de proefmaaltijd? Mooi, dan kunt u overzichtelijk een nieuwe menulijst invullen. Bij veel aanbieders doet u dat via de telefoon, met behulp van de menulijst, of met de computer. De menu’s worden meestal geleverd aan huis door een behulpzame bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Is er iets zoals een keuzemenu?

Wanneer u gaat voor koelvers, dan is er doorgaans een keuze menulijst van zo’n 30 gerechten. Bij diepvries is er een keus te maken uit 90+ blijvende gerechten. Kiest u voor tafeltje dekje? Dan is er vaak een vaststaand menu per dag. Meer en meer is zelf gerechten samenstellen een speciale feature.

Zijn er ook dieetmaaltijden?

Doorgaan wel. Veel maaltijdservices komen u tegemoet met een speciale menulijst voor mensen met een dieet. Onder andere Rundvlees hoy sin met atjar komkommer en bami goreng of Schnitzel pepersaus. Handig, want zo krijgt iedereen geschikte opwarmmaaltijden aan huis! Voor meer info neem contact op met vaste maaltijd-dienstverlener.

Is er een minimale afname?

Nee, er geldt geen doorlopende afnemings-verplichting voor thuismaaltijden. U ontvangt alleen maaltijden thuis nadat u op welke wijze ook een bestelling hebt doorgegeven. Met behulp van de unieke menukaart / lijst kan men op eigen houtje – via het internet, door te bellen of aan de hand van de papieren lijst – de maaltijden inplannen.

Hoe verloopt de bezorging?

De bezorgmaaltijden worden in de regel door een vaste bezorgdienst op een vast tijdstip afgeleverd. Binnen het koelverse segment wekelijks. In het geval van vriesvers: maandelijks.


Gezonde dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een verse maaltijd is van belang voor uw vitaliteit en gezondheid. Een verse warme schotel mag dan ook niet ontbreken. Diverse senioren of gehandicapten eten volgens een bepaald dieet. Op basis daarvan bieden een aantal organisaties dieetmaaltijden thuisbezorgd. Het gaat om zoutarm, lactosevrij, glutenvrij, natriumarm of misschien vloeibaar, eiwitrijk, vegetarisch, koolhydraatarm: iedereen kan terecht bij eten bezorgen Hoeilaart. Is er sprake van een laag inkomen? Dan is er wellicht iets te regelen met de gemeente of overheid. Enkele voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met minder dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: handig wanneer er sprake is van coeliakie of een glutenintolerantie.
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer als slikken & kauwen voor problemen zorgt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit