Maaltijdservice Athis

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Athis voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Interesse in gemakkelijke maaltijden aan huis voor ouderen in Athis? Met behulp van deze website vindt u overzichtelijk alle firma’s die maaltijden thuisbezorgen. Warm geleverd, of een kant-en-klaar maaltijd die u gemakkelijk zelf opwarmt: de mogelijkheden zijn enorm. Nu al voor €3,90 per gerecht. Smullen van Babi ketjap, mihoen goreng of Halskarbonade in jus. Witlof met bacon. Krieltjes? Maar is een supermarkt bezoeken koken niet goed mogelijk? Er is gelukkig een alternatief. D.m.v. de maaltijddienst in Athis hebt u toegang tot de lekkerste gerechten, gemakkelijk bij u thuisbezorgd.

ProvincieHenegouwen
GemeenteHonnelles
ErvaringPersoonlijk en herkenbaar
Postcode7387
Prijs per maaltijd€6,51
Vaak bestelde maaltijdKippenbout à la bonne femme

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Maaltijden aan huis voor één persoon in Athis

Er zijn nogal wat maaltijdendiensten in en rondom Athis. Neem bijv. landelijke partijen als Smartmat of Yumbel. Maar ook in de buurt ontstaan er interessante aanbieders en vrijwilligersorganisaties. Elke aanbieder heeft zo een “eigen” menu en bestel- en bezorgmogelijkheden. Door gebruik te maken van maaltijdbutler.be kan u de bezorgers probleemloos naast elkaar bekijken. De keuze maken voor een relevante service voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat zo wat minder gecompliceerd. Zijn er nog twijfels? Ga dan eerst voor een extra betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Zijn er in uw geval specifieke wensen als bijv. lactosebeperkte of andere verse dieetmaaltijden in Athis? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Meer en meer cateraars en traiteurs zijn ook geschikt voor ouderen met een allergie of dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden zijn daadwerkelijk dagvers, met uitsluitend verse groenten. Hierna wordt het eten direct teruggekoeld en speciaal verpakt. Door deze handeling blijven smaak en voedingswaarden beschermd. Tot wel 7 dagen te bewaren.

 • Meest verse maaltijden
 • Ook voor vegetariërs en diëten
 • Weinig zout en vetten

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden vers klaargemaakt en shock-freeze ingevroren. Vitamines en mineralen blijven optimaal behouden. Ongeveer 6 maanden te bewaren. Wekelijks een bezorger aan huis is dus niet noodzakelijk.

 • Maandenlang te bewaren
 • Kleine en grote porties
 • NL en buitenlandse keuken

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel: warme maaltijden aan huis voor senioren in Athis. Vaak toegepast door bijv. gehandicapten die geen maaltijden meer kunnen opwarmen. Geschikt voor directe consumptie. Normaal georganiseerd door een plaatselijk restaurant.

 • Gelijk bezorgd na het koken
 • WMO mogelijkheden
 • Individuele bezorgopties

Boodschappendienst

Meerdere bezorgers hebben daarnaast een speciale boodschappendienst voor ouderen. Op die manier bestelt men probleemloos de supermarktartikelen als vleeswaren of zeewier burger. Normaal kosteloos afgeleverd op een vooraf gekozen moment.

 • Direct alles in huis
 • Geen zware boodschappen tillen
 • Uitgebreid assortiment

Maaltijdendiensten in Athis vergelijken

Liefhebber van een handige diepvriesmaaltijd in Athis? Of bent u meer op zoek naar een wekelijkse bezorgde koelverse bezorgmaaltijden? Of neigt u meer naar een instelling gespecialiseerd in tafeltje dekje (daghap) waarbij het eten warm geleverd wordt? Er zijn veel verschillende bezorgmaaltijden die matchen met uw eisen en diëten/allergieën. U kunt denken aan Gebraad Kruidige Saus Schorseneren Béchamel Kriel of Pollak Botersaus Groentemix Aardappelkwartje? Verderop vindt u de meest populaire aanbieders van maaltijdbedeling in en rondom Honnelles. Bestel eerst eens een proefpakket. Meestal is er een proef-mogelijkheid. U kan smaakvolle bereide gerechten met dagverse artikelen en weinig zout keuren. Bestellen kan online, telefonisch of met de bestellijst. De gerechten worden bezorgd door een lokale / regionale bezorger. Aanbieders werken niet met een vast abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Athis voor ouderen verschillen onderling enorm. Het tarief voor een maaltijd wordt gevormd door bijvoorbeeld het bedrijf, het soort maaltijd, en de bezorgmogelijkheden.

 • Dagverse maaltijd als Pollak Botersaus Groentemix Aardappelkwartje vindt u vaak al vanaf €5,6.
 • Een vriesverse maaltijden zoals Hamburger Bbq Saus Appelmoes Gebakken Aardappel kunt u al bestellen vanaf €4,9.
 • Een daghap aan huis als Rundergehaktbal met jus en hutspot is er al vanaf €6,75.
Het eten is niet het enigste: Wat te denken van Waterkerssoep, een extra salade en voor de volledigheid een Poire belle Hélène als nagerecht. Zijn kosten voor u een probleem? Doorgaans kunt u ondersteuning aanvragen via uw gemeente Honnelles voor een maaltijdservice aan huis.

Stats & Facts

Populaire bereide maaltijden

 • Aardappelrösti
 • Kipvink in jus
 • Doperwtensoep
 • Pastaschotel
 • Linzensoep

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Athis bestellen

 1. Start met uw maaltijd-zoektocht

  Stel eerst vast welke vorm van een thuismaaltijd rijmt met uw wensen. Koelvers, diepvries of warme maaltijden?

 2. Vergelijk traiteurs en cateraars

  Vergelijk aangesloten leveranciers en kies een geschikte. Achterhaal altijd eerst het type maaltijden, de wijze van bezorgen, en natuurlijk ervaringen van andere senioren.

 3. Probeer het proefpakket

  De populaire services geven een zeer betaalbaar proefpakket. Bijvoorbeeld 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Door hier gebruik van te maken kunt u op een prettige manier kennismaken met bepaalde maaltijd-verzorgers.

 4. Bezorgafspraken maken

  Bevalt het proefpakket? Dan kan men snel en simpel een nieuwe menulijst invullen. Meestal doet u dit telefonisch, door maaltijden aan te kruisen, of via de iPad. De seniorenmaaltijden worden dikwijls thuisbezorgd middels een lokale leverancier in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik ook kiezen uit meerdere menu’s?

Zodra u kiest voor koelvers, dan is er vaak een menulijst met ruwweg 30 menu’s. Spreken we over diepvries, dan is het aanbod gelimiteerd tot 70+ blijvende gerechten. Bij tafeltje dekje heeft u te maken met één maaltijd per dag. Bij meer en meer leveranciers is zelf mixen en combineren een optie die wordt aangeboden.

Zijn er ook speciale allergie- of dieetmaaltijden?

Zeker. Landelijke leveranciers bieden een speciaal afgestemd dieetmaaltijden recept. Zoals bijv. Zuurkoolstamppot Met Rookworst In Mosterdsaus of Sukadelapje in jus, stoofpeertjes en gekookte aardappelen. Handig, want zo ontvangt men altijd goede bezorgmaaltijden aan huis! Vragen? Neem contact op met vaste maaltijd-dienstverlener.

Abonnement of verplichte afname?

Nee, aanbieders hanteren geen vast lidmaatschap voor thuismaaltijden. De maaltijden worden uitsluitend bezorgd zodra u telefonisch/online/menulijst iets besteld hebt. Via de unieke menukaart / lijst kan men op eigen houtje – via het internet, door te bellen of aan de hand van de papieren lijst – de maaltijdservice bestellen.

Wanneer wordt er geleverd?

De maaltijden voor ouderen worden meestal door een regionale bezorger iedere week op dezelfde dag/tijdstip afgeleverd. Het koelverse aanbod elke week. Binnen het vriesverse segment 1 – 2 keer per 4 weken.


Gezonde dieetmaaltijden geleverd aan huis

Een maaltijd met verse ingrediënten bevordert uw lichamelijke gezondheid. De warme schotel is daarbij cruciaal. Veel senioren of mensen met een beperking eten volgens een strikt dieet. Op basis daarvan bieden een aantal organisaties dieetmaaltijden aan huis bezorgd. U kunt denken aan gemalen, lactosevrij, zoutarm, glutenvrij of misschien veganistisch, vegetarisch, eiwitrijk, koolhydraatarm: er is steeds meer mogelijk bij eten bezorgen Athis. Is er sprake van een laag inkomen? Dan is er wellicht een kortingsregeling mogelijk (subsidie). Voorbeelden van een dergelijke dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met niet meer dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: handig wanneer er sprake is van coeliakie / glutenvrije levensstijl.
 • Gemalen/vloeibaar: zodra slikken en/of kauwen lastig is geworden.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit