Maaltijdservice Autreppe

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Autreppe voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Geïnteresseerd in gezonde maaltijden aan huis voor ouderen in Autreppe? Dankzij deze website achterhaalt u gemakkelijk alle services in uw regio! Warm geleverd, of kant-en-klaar maaltijden die u gemakkelijk zelf opwarmt: dat kunt u zelf beslissen. Al beschikbaar vanaf €5,00 per keer. Uitgebreid dineren met een maaltijd als Gehaktschijf met appelcompote en Omelet champignon in Provencaalse saus. Parijse worteltjes. Aardappelpuree? Maar is koken/boodschappen doen (tijdelijk) onmogelijk? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Geholpen door de maaltijddienst in Autreppe smult u weer van gezonde gerechten, kant-en-klaar aangeleverd.

ProvincieHenegouwen
GemeenteHonnelles
ErvaringLekkerste seizoensmaaltijden
Postcode7387
Kosten maaltijd (gemiddeld)€6,52
Populaire maaltijdGehaktballetjes in satésaus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis laten bezorgen in Autreppe

Tegenwoordig zijn er flink wat maaltijdendiensten in Autreppe. We hebben het over populaire aanbieders als Viangro of Yumbel. Ook in de gemeente zelf ontwikkelen zich verscheidene instanties en vrijwilligersorganisaties. Iedere partij hanteert een heel eigen type maaltijd en mogelijkheden rondom bestellen en bezorgen. Middels onze tool kan u daardoor de bedrijven gemakkelijk op een aantal punten vergelijken. Uitkomen bij een relevante bezorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is zodoende een beetje makkelijker. Moeite met kiezen? Kijk dan eerst naar een goedkoop proefpakket bij de maaltijdservice. Bestaan er dieetwensen als onder andere glutenvrije of andere verse dieetmaaltijden in Autreppe? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Best veel traiteurs voor senioren kunnen aangepast worden op uw wensen.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers klaargemaakt, met de meest verse ingrediënten. Nadien worden deze producten teruggekoeld en luchtdicht verpakt. Door dit proces blijven geur, kleur en smaak ongeschonden. Het is 1 week houdbaar.

 • Ambachtelijk bereid
 • Rijk aan gezonde voedingsstoffen
 • Geen pakjes en zakjes

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers gekookt en meteen middels de shock-freeze procedure ingevroren. Kleur, smaak en geur blijven zo intact. Meerdere maanden te bewaren. Elke week een bezorging is niet altijd nodig.

 • Half jaar houdbaar in de vriezer
 • Eenvoudig op te warmen
 • Maaltijden uit alle keukens

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel houdt in: warme maaltijden aan huis voor senioren in Autreppe. Een redding voor bijv. chronisch zieken waarbij ook opwarmen niet meer lukt. Geschikt voor directe consumptie. In de regel georganiseerd door een plaatselijk restaurant.

 • Direct na bereiding geleverd
 • WMO mogelijkheden
 • Dagelijkse persoonlijk geleverd

Boodschappendienst

De meeste bedrijven faciliteren daarnaast een premium boodschappendienst voor bejaarden. Zo bestelt men direct de boodschappen zoals cake of magere kwark. Niet zelden zonder bezorgkosten door uw eigen bezorger.

 • Boodschappen doen niet meer nodig
 • Alles aan huis bezorgd
 • Een volwaardige supermarkt

Maaltijdendiensten in Autreppe vergelijken

Zo nu en dan eens genieten van een ambachtelijke diepvriesmaaltijd in Autreppe? Of neigt u meer naar de meest verse koelverse maaltijden? Of geeft u de voorkeur aan een bedrijf die zich heeft toegelegd op tafeltje dekje (daghap), kortom: een warme maaltijd aan huis? U kunt kiezen uit veel verschillende maaltijdservices die passen bij uw uw eisen en voedingsadvies. Wat te denken van Champignonroomsoep of Kalfsblanket Oude Wijze Met Aardappelen Peterselie? Hieronder treft u een aantal leveranciers gespecialseerd in maaltijdbedeling in de streek Honnelles. Onze tip: begin met een proefpakket. Doorgaans kunt een voor een lage prijs smaakvolle bereide gerechten met verse producten en weinig vet proeven. Het invullen van de bestellijst kan op papier, telefonisch of online. De gerechten worden geleverd door een vaste bezorger op een vast moment. Ook is het vrijblijvend, er is niet iets als een doorlopend abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Autreppe voor ouderen verschillen onderling enorm. De prijs die u betaalt hangt af van zaken als de aanbieder, het productieproces, en eventuele allergieën.

 • Dagverse maaltijd als Witloof Met Ham En Kaassaus Met Puree is beschikbaar vanaf €4,9.
 • Diepvriesmaaltijd als Zuurkoolstamppot Met Rookworst In Mosterdsaus is er al voor €4,7.
 • Een warme daghap voor senioren als Asperge beenham schotel is beschikbaar vanaf €6,85.
De avondmaaltijd hoeft niet het enige te zijn. Neem ook Miyeok guk, een stukje fruit en om het compleet te maken Aardbeien ijs na. Heeft u weinig financiële middelen? Wellicht kunt u hiervoor om hulp vragen bij de gemeente Honnelles voor een maaltijdservice aan huis.

Informatie

Top-5 bereide maaltijden

 • Ossestaartsoep
 • Slavink in jus
 • Kaaskroketjes
 • Broccolisoep
 • Kerriesoep

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Autreppe regelen

 1. Beschrijf uw voorkeuren

  Ga eerst na welk soort ouderenmaaltijd klopt met uw wensen. Diepvries-, koelvers of tafeltje dekje?

 2. Vergelijk traiteurs en cateringdiensten

  Vergelijk professionele bezorgdiensten en bekijk de beschikbaarheid. Let goed op het soort gerechten, de manier van bezorging, en de gemiddelde klantenbeoordeling.

 3. Een proefpakket nemen

  De professionele verstrekkers hebben een scherp geprijsd proefpakket. Typische acties zijn 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Hierdoor kunt u laagdrempelig kennismaken met bepaalde verstrekkers.

 4. Een vaste leverdag

  Genoten van de proefmaaltijd? In dat geval kan men direct nog een bestelling doen. Vaak doet u dit door even te bellen, door gerechten in te vullen, of email / internet. De maaltijden voor ouderen worden vaak aan huis gebracht via een vriendelijke bezorgservice in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Is er iets zoals een keuzemenu?

Bij de koelverse variant, dan is er vaak een menulijst met circa 25 maaltijden. Bij diepvries is er een keus te maken uit 100+ vaste vaste gerechten. Via het tafeltje dekje principe is er vaak een speciaal dagmenu. In steeds meer gevallen is zelf gerechten samenstellen een mogelijkheid.

Zijn er maaltijden voor mijn dieet?

Praktisch alle dienstverleners bieden een ruim assortiment dieetmaaltijden. Als o.a. Vegetarische zadenburger met vegetarische jus, gekookte aardappelen, wokgroenten of Rundvlees hoy sin. Thaise groentecurry. Nasi goreng. Zodoende ontvangt men altijd goede kant-en-klaar maaltijden aan huis! Vragen? Neem contact op met uw leverancier.

Abonnement of verplichte afname?

Nee, u zit nooit vast aan een verplicht vast lidmaatschap voor thuismaaltijden. Er worden alleen maaltijden bezorgd nadat men dit via telefoon, online of bestellijst heeft doorgegeven. Door het invullen van de welbekende bestellijst kunt u iedere week zelfstandig – online, telefonisch of op papier – de gerechten inkopen.

Hoe werken de leveringen?

De maaltijden worden meestal door een vaste bezorger iedere week op dezelfde dag/tijdstip afgeleverd. Bij koelvers is dat wekelijks. Bij vriesvers spreken we van 1 of 2 keer per maand.


Verse dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een voedzame maaltijd bevordert een optimale lichamelijke gesteldheid. Een lekkere en gezonde warme schotel wordt dan ook van harte aanbevolen. Veel bejaarden of beperkten eten volgens een bepaald dieet. Daardoor bieden een aantal organisaties dieetmaaltijden thuisbezorgd. Het gaat om zoutarm, natriumarm, lactosevrij, gemalen of vegetarisch, eiwitrijk, koolhydraatarm, vloeibaar: het assortiment is ontzettend veelzijdig bij eten bezorgen Autreppe. Voor ouderen met een laag inkomen is er wellicht een kortingsregeling mogelijk (subsidie). Voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met max. 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: een uitkomst als er iets speelt als glutensensitiviteit (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: in het geval dat kauwen en slikken een probleem geeft.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit