Maaltijdservice Erquennes

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Erquennes voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Geïnteresseerd in opwarm-maaltijden aan huis voor ouderen in Erquennes? D.m.v. deze website achterhaalt u probleemloos alle firma’s die maaltijden thuisbezorgen. Tafeltje dekje, of kant-en-klaar maaltijden die u gemakkelijk zelf opwarmt: u maakt zelf de keuze. Dit kan al vanaf €4,70 per persoon. Ouderwets genieten van Vegetarische notenburger met vegetarische jus, gebakken aardappelen, wokgroenten of Slavink in jus? Maar is een supermarkt bezoeken koken niet goed mogelijk? Geen probleem! Door de maaltijdendienst in Erquennes profiteert u van complete gerechten, die u gewoon zelf kunt opwarmen.

ProvincieHenegouwen
GemeenteHonnelles
ErvaringAandacht en ambacht
Postcode7387
Prijs per maaltijd€6,53
Geliefde maaltijdAardappelpartjes rozemarijn

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Maaltijden aan huis voor één persoon in Erquennes

Er zijn nogal wat maaltijdendiensten die actief zijn in Erquennes. Neem bijv. grote leveranciers als Home Cuisine en/of Delhaize. Maar ook op regionaal niveau zijn er verschillende instanties en verswinkels. Iedere aanbieder levert zijn eigen manier van bereiding en voorwaarden. Aan de hand van onze tool kunt u dus de bezorgdiensten probleemloos met elkaar vergelijken. Uitkomen bij de best passende service voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt op die manier een beetje makkelijker. Eerst kijken of het wat is? Start eens met een goedkoop proefpakket bij de maaltijdservice. Bestaan er bepaalde wensen als o.a. gemalen of andere verse dieetmaaltijden in Erquennes? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Een aanzienlijk deel van de traiteurs en cateraars passen zich hierop aan.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden zijn daadwerkelijk dagvers, met 100% verse ingrediënten. Vervolgens worden ze teruggekoeld en luchtdicht verpakt. Om die reden blijven geur, kleur en smaak ongeschonden. Een houdbaarheid van wel 6 dagen.

 • Vers van het land
 • Ook voor vegetariërs en diëten
 • Lekker en gezond, zonder e-nummers

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden bereid met verse producten en shock-freeze ingevroren. Kleur, smaak en geur raken niet bedorven. Maximaal 3 maanden houdbaar. Een wekelijkse bezorging is dan ook overbodig.

 • Maandenlang te bewaren
 • Kleine en grote porties
 • Grote keuze uit gerechten

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel: warme maaltijden aan huis voor senioren in Erquennes. Een uitkomst voor bijv. bejaarden die de kant-en-klaar maaltijd niet kunnen opwarmen. Gerechten zijn direct op te eten. Doorgaans verzorgd door een meer lokale partij.

 • Vanuit de pan op het bord
 • Maximale versheid
 • Vaste bezorgdienst

Boodschappendienst

Verschillende bedrijven hebben daarnaast een extra boodschappendienst voor gehandicapten. Zodoende koop men moeiteloos nuttige boodschappen zoals zuivelproducten en huishoudelijke artikelen. Doorgaans gratis mee bezorgd op een vooraf gekozen moment.

 • Niet meer naar de supermarkt
 • Geen zware boodschappen tillen
 • Koffie, fris, brood, zuivel etc.

Maaltijdendiensten in Erquennes vergelijken

Zo nu en dan eens genieten van een voedzame diepvriesmaaltijd in Erquennes? Of heeft u liever echt 100% verse koelverse seniorenmaaltijden? Of heeft u liever een service die actief is op het gebied van tafeltje dekje (daghap), met het voordeel dat het warm bezorgd wordt? Er is de keuze uit verscheidene menu’s die in lijn zijn met uw gesteldheid en diëten/allergieën. Genieten van de lekkerste gerechten als Runderrollade Jus Bloemkool Bechamel Aardappelen en Dieet Aardappelgratin Rundsgehakt Bladspinazie? Via onze vergelijker vindt u een aantal leveranciers gespecialseerd in maaltijdbedeling in en rondom Honnelles. Bestel eerst eens een proefpakket. In veel gevallen kunt u tegen een zeer scherpe prijs de lekkerste bereide gerechten met verse ingrediënten en weinig zout uitproberen. Bestellen kan zowel online, telefonisch als via de bestellijst. De gerechten worden bezorgd door een persoonlijke bezorger. Er is geen sprake van een vast contract.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Erquennes voor ouderen wijken nogal af. De prijs die u betaalt komt tot stand door aspecten als de aanbieder, kwaliteit van ingrediënten, en andere extra services.

 • Dagverse maaltijd als Dieet Kippenbout Appelmoes Aardappelen kunt u al bestellen vanaf €6,15.
 • Een vriesverse maaltijd als Kaasburger Met Spinazie En Puree is verkrijgbaar vanaf €5,5.
 • De daghap voor ouderen als Kipfilet met kippenjus, spinazie en aardappelpuree kunt u al laten bezorgen vanaf €6,85.
De avondmaaltijd kan men aanvullen met onder andere Komkommersoep, een gezonde salade en een dessert als Aardbeien mousse om mee af te sluiten. Beschikt u niet over voldoende geld? In sommige gevallen kunt u vragen om een vergoeding of subsidie bij de gemeente Honnelles voor een maaltijdservice aan huis.

Stats & Facts

Meest gekozen bereide maaltijden

 • Gestoofde prei
 • Omelet in saus
 • Oosterse zalm
 • Appelcompote
 • Gele rijst

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Erquennes aanvragen

 1. Wat zijn de wensen?

  Check als eerst welke vorm van een seniorenmaaltijd rijmt met uw gesteldheid. Warm bezorgd, koelvers of juist vriesvers?

 2. Kies cateraar of traiteurwinkel

  Vergelijk aangeraden aanbieders en selecteer er een. Kijk goed na het type maaltijden, bezorg- en betaalmogelijkheden, en de klantwaardering.

 3. Het proefpakket laten bezorgen

  Het gros van de aanbieders stunten met een goedkoop of gratis proefpakket. Zo’n aanbieding kan betekenen 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Zodoende kunt u geheel vrijblijvend eens kennismaken met bepaalde services.

 4. Bezorgafspraken maken

  Smaakt de proefmaaltijd naar meer? Zo ja, dan kan men gemakkelijkeen nieuwe bestelling plaatsen. Meestal kan dit per telefoon, met behulp van de menukaart, of met de tablet. De maaltijden voor senioren worden doorgaans geleverd aan huis door een lokale leverancier in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Uit hoeveel recepten kan ik wekelijks kiezen?

Bij dagvers / koelverse gerechten kunt u gerechten kiezen op een lijst met pakweg 30 maaltijden. Binnen het diepvries-segment is het aanbod gelimiteerd tot 75 – 125 blijvende menu’s. Met een tafeltje dekje is er vaak een vast weekmenu. Bij meer en meer leveranciers is zelf ingrediënten combineren een speciale feature.

Zijn er ook dieetmaaltijden?

Ja, steeds meer dienstverleners werken met een ruim assortiment dieetmaaltijden. Als bijv. Kippensoep of Varkensfiletlapje met vleesjus, gebakken aardappelen, wortelen met doperwten. Hierdoor kan iedereen gebruik maken van opwarmmaaltijden aan huis! Past het ook bij mijn eetpatroon? Neem gerust contact op met de organisatie waar u klant bent.

Is er sprake van een abonnement?

Nee, er is geen sprake van een vast abonnement voor thuismaaltijden. De gerechten kunnen alleen worden ontvangen nadat u deze besteld heeft. Door middel van de menulijsten kan men eenvoudig – online, telefonisch of op papier – een bestelling plaatsen.

Hoe verloopt de levering?

De seniorenmaaltijden worden gewoonlijk door een lokale bezorger op een vast moment in de week bezorgd. Bij koelvers is dat 1 a 2 keer per 7 dagen. Bij vriesvers is dat 1 – 2 keer per 4 weken.


Verse dieetmaaltijden aan huis geleverd

Een voedzame maaltijd stimuleert uw algehele gesteldheid. Een warme schotel in de avond wordt dan ook van harte aanbevolen. Diverse ouderen of beperkten eten volgens een bepaald dieet. Mede daardoor zijn er verschillende vormen van dieetmaaltijden thuisbezorgd. U kunt denken aan natriumarm, gemalen, zoutarm, lactosevrij en niet te vergeten koolhydraatarm, eiwitrijk, veganistisch, vegetarisch: het assortiment is ontzettend veelzijdig bij eten bezorgen Erquennes. Voor ouderen met een laag inkomen bekijk dan de mogelijkheden voor een subsidie. Enkele voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met maximaal 0,3 gram zout (of 0,12 gram natrium) per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: praktisch bij glutensensitiviteit (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: zodra slikken en/of kauwen een probleem vormt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit