Maaltijdservice Fayt-Le-Franc

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Fayt-Le-Franc voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Interesse in geschikte maaltijden aan huis voor ouderen in Fayt-Le-Franc? Dankzij onze vergelijker bekijkt u gemakkelijk alle firma’s die leveren in uw plaats. Tafeltje dekje, of een diepvries maaltijd die u zelf moet opwarmen: u bepaalt het helemaal zelf. Nu al voor €4,35 per keer. Uitgebreid dineren met een maaltijd als Raapstelen stamppot met beenham en Varkensvlees, champignonsaus, broccoli, aardappelpuree peterselie-bieslook? Maar heeft u moeite met het doen van boodschappen en koken? Er is gelukkig een alternatief. Geholpen door de maaltijddienst in Fayt-Le-Franc smult u weer van de lekkerste gerechten, kant-en-klaar aangeleverd.

ProvincieHenegouwen
GemeenteHonnelles
RecensieMet dieetmaaltijden
Postcode7387
Gemiddelde kosten€6,54
Maaltijd-topperSpinaziestamppot, braadworst

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis geleverd in Fayt-Le-Franc

Tegenwoordig zijn er flink wat maaltijdendiensten die actief zijn in Fayt-Le-Franc. We hebben het over belangrijke bezorgers als HelloFresh of HelloFresh. Echter, ook heel lokaal bestaan er tal van instellingen en zorginstellingen. Elk bedrijf wordt bestempeld door een eigen productaanbod en bestel- en bezorgmogelijkheden. Dankzij onze tool kan u daarom de firma’s overzichtelijk vergelijken op allerlei onderdelen. Het uitzoeken van de best passende leverancier van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat op die manier wat overzichtelijker. Weet u niet of het wat voor u is? Start eens met eerst een proefpakket bij uw maaltijdservice. Is er sprake van bepaalde wensen zoals onder andere lactosevrije of andere verse dieetmaaltijden in Fayt-Le-Franc? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Legio traiteurs voor bejaarden zijn geschikt voor mensen met een dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden iedere dag bereid, vol verse producten en veel groenten. Nadien wordt de maaltijd gelijk gekoeld en in speciale verpakkingen gedaan. Door dit proces blijven geur, kleur en smaak beschermd. Een houdbaarheid van wel 6 dagen.

 • Met verse producten bereid
 • Ook voor vegetariërs en diëten
 • Geen ongezonde toevoegingen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden bereid met verse producten en razendsnel ingevroren (shock-freeze). Vitamines en mineralen blijven in goede conditie. Weken lang goed te houden. Elke week een bezorging is hier niet aan de orde.

 • Maandenlang te bewaren
 • Kleine en grote porties
 • Enorm veel keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel houdt in: warme maaltijden aan huis voor senioren in Fayt-Le-Franc. Perfect voor bijv. bejaarden die niet zelfstandig kunnen koken of opwarmen. Geschikt voor directe consumptie. Dikwijls afgehandeld door een lokale keuken.

 • Direct uit de keuken bezorgd
 • 100% vers
 • Vaste bezorger

Boodschappendienst

Verscheideneleveranciers beschikken over een premium boodschappendienst voor bejaarden. Hiermee koop men direct belangrijke boodschappen als halfvolle melk en tofu naturel. Doorgaans gratis afgeleverd op een vast tijdstip.

 • Volledig zelfstandig inkopen doen
 • Niet meer sjouwen met boodschappen
 • Uitgebreid assortiment

Maaltijdendiensten in Fayt-Le-Franc vergelijken

Incidenteel eens genieten van een smaakvolle diepvriesmaaltijd in Fayt-Le-Franc? Of houdt u juist van een structurele oplossing zoals koelverse maaltijden voor senioren? Of bent u meer op zoek naar een bedrijf die zich concentreert op tafeltje dekje (daghap), zodat het eten warm geleverd wordt? We onderscheiden talloze type aanbieders die rijmen met uw wensen voedingspatroon. Neem nu Varkensgebraad Orloff Wortelen En Aardappelgratin of Vlaamse Karbonaden Met Appelmoes En Aardappelen? Verderop vindt u een aantal leveranciers gespecialseerd in maaltijdbedeling in de streek Honnelles. Onze tip: begin met een proefpakket. Vaak kunt u tegen een zeer scherpe prijs voedzame bereide gerechten met dagverse artikelen en zonder conserveringsmiddelenkeuren. Maaltijden bestellen doet u via de bestellijst, per telefoon of internet. De maaltijden worden geleverd door een vaste bezorger. U zit niet vast aan een doorlopende overeenkomst.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Fayt-Le-Franc voor ouderen fluctueren ontzettend. De prijs wordt gevormd door bijvoorbeeld de organisatie, het aantal verwerkte maaltijden, en de bezorgmogelijkheden.

 • Dagverse maaltijd als Dieet Gehaktballetje Tomaat Prinsessen Aardappelen kunt u al laten bezorgen vanaf €6,25.
 • Een vriesverse maaltijd als Volkoren Penne Erwtjes Zoete Aardappelen Kaassaus kan je kopen vanaf €5,05.
 • Een daghap aan huis als Vis in fantasiesaus, rode bietjes, aardappelpuree bestelt u vanaf €5,85.
Het diner kan men aanvullen met onder andere Venkelsoep, iets te drinken en niet te vergeten een toetje als Chocolade ijs als nagerecht. Heeft u weinig financiële middelen? Mogelijk kan u dan een subsidie of tegemoetkoming indienden bij de gemeente Honnelles voor een maaltijdservice aan huis.

Cijfers en feiten

Populaire bereide maaltijden

 • Burpee Chicken
 • Groenteschotel
 • Pasta Venetia
 • Preiroomsoep
 • Tomatensoep

Plaatsen in deze regio


Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Fayt-Le-Franc aanvragen

 1. Wat zoekt u precies?

  Bedenk eerst wat voor thuismaaltijd klopt met uw voedingspatroon. Warm geleverd, vriesvers, of misschien koelvers?

 2. Selecteer een traiteurshop of cateringdienst

  Vergelijk aangeraden bezorgdiensten en selecteer er een. Bekijk met name het aanbod, bezorg- en betaalmogelijkheden, en natuurlijk ervaringen van andere senioren.

 3. Begin met het proefpakket

  De professionele dienstverleners werken met een scherp geprijsd proefpakket. U moet dan denken aan 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Op basis daarvan kunt u heel eenvoudig eens kennismaken met alle maaltijdservices.

 4. Bestellingen plaatsen

  Was de proefbestelling goed? In dat geval kan men zonder moeite nog een bestelling doen. Vaak kan dat per telefoon, met behulp van de menulijst, of via de iPad. De bezorgmaaltijden worden dikwijls bezorgd middels een behulpzame bezorger in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik zelf gerechten kiezen?

Wanneer u gaat voor koelvers, dan profiteert u van een menukaart met grofweg 20 gerechten. Bij diepvries is het assortiment beperkt tot 90+ maaltijden die het hele jaar vaststaan. Via het tafeltje dekje principe kiest u voor een vaste menulijst zonder al te veel keuze. Steeds vaker is vers op maat ook mogelijk.

Houdt de maaltijdservice rekening met mijn dieet?

Ja, steeds meer leveranciers werken met een speciale menulijst voor mensen met een dieet. Bijvoorbeeld Jachtschotel, rode kool, aardappelpuree en Zalmfilet, dillesaus, Parijse worteltjes, aardappelpuree. Hiermee krijgt iedereen geschikte seniorenmaaltijden aan huis! Voor meer info neem contact op met uw leverancier.

Abonnement of verplichte afname?

Nee, er geldt geen vast lidmaatschap voor thuismaaltijden. Er wordt alleen wat bij u thuisbezorgd wanneer u op welke wijze ook een bestelling hebt doorgegeven. Via de unieke menukaart / lijst kan men direct en zonder moeite – telefonisch, digitaal of ouderwets met pen en papier – de gerechten laten brengen.

Hoe verloopt de bezorging?

De maaltijden worden gewoonlijk door uw persoonlijke bezorger iedere week op dezelfde dag/tijdstip afgeleverd. Binnen het koelverse segment elke week. Bij vriesvers: om de 14 dagen.


Hoe zit het met dieetmaaltijden aan huis?

Gezond en vers eten bevordert uw vitaliteit en gezondheid. Een dagverse warme schotel is daarbij cruciaal. Sommige ouderen of beperkten volgen een dieet of hebben een allergie. Daardoor bieden een aantal organisaties dieetmaaltijden voor thuis. Het betreft lactosevrij, zoutarm, gemalen, natriumarm of juist vegetarisch, koolhydraatarm, veganistisch, eiwitrijk: de maaltijdservice is er voor iedereen bij eten bezorgen Fayt-Le-Franc. Is er sprake van een laag inkomen? Dan is er wellicht een kortingsregeling mogelijk (subsidie). Voorbeelden van een dergelijke dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: praktisch in het geval van een glutenvrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als als slikken & kauwen complicaties met zich mee brengt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit