Maaltijdservice Roeselare

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Roeselare voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Op zoek naar gemakkelijke maaltijden aan huis voor ouderen in Roeselare? Middels deze website achterhaalt u eenvoudig alle organisaties die aan huis leveren. Warme gerechten, of een bezorgmaaltijd die een paar minuten in de microgolf gaan: u bepaalt het helemaal zelf. Al beschikbaar vanaf €4,25 per maaltijd. Ouderwets genieten van Rundergehaktbal in jus of Kalkoenschnitzel met jus, gebakken wedges en sperziebonen? Maar lukt zelf koken niet meer? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Dankzij de maaltijdendienst in Roeselare smult u weer van voedzame gerechten, kant-en-klaar aangeleverd.

ProvincieWest Vlaanderen
GemeenteRoeselare
ReactieVers, warm en vol vitaminen
Postcode8800
Gemiddelde kosten€6,19
Nummer 1-maaltijdVistriologie in mosterdsaus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Maaltijden aan huis voor één persoon in Roeselare

Tegenwoordig zijn er flink wat maaltijdendiensten in en rondom Roeselare. Bijvoorbeeld veel gekozen organisaties als Home Cuisine of Viangro. Maar ook in de buurt zien we interessante initiatieven en zorginstellingen. Elke partij wordt gekenmerkt door een heel eigen aanbod en bestelvoorwaarden. Met behulp van onze vergelijker kan u daarom de organisaties probleemloos op een aantal punten vergelijken. Een keuze maken voor de beste verstrekker van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat op die manier een stuk eenvoudiger. Moeite met kiezen? Bestel in dat geval een goedkoop proefpakket bij de maaltijdservice. Zijn er dieetwensen zoals o.a. vegetarische of andere verse dieetmaaltijden in Roeselare? Ook dan bent u welkom! Veel traiteurs zijn ook geschikt voor ouderen met een allergie of dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden zijn daadwerkelijk dagvers, vol verse producten en veel groenten. Hierna wordt de maaltijd gekoeld en goed verpakt. Daardoor blijven smaak en voedingswaarden beschermd. Je kunt het 1 week bewaren.

 • Altijd 200 gram groente
 • Vol van smaak
 • Geen pakjes en zakjes

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden vers bereid en direct razendsnel ingevroren (shock-freeze). Kleur, smaak en geur blijven in goede conditie. Weken lang goed te houden. Een wekelijkse bezorging is dan ook overbodig.

 • Groot en voordelig inkopen
 • Kleine en grote porties
 • Grote keuze uit gerechten

Warme maaltijden aan huis

Bij de dagschotel krijgt men: warme maaltijden aan huis voor senioren in Roeselare. Vaak toegepast door bijv. bejaarden die niet zelfstandig kunnen koken of opwarmen. U kunt meteen aanschuiven! Meestal geïnitieerd door een gemeentelijke eetgelegenheid.

 • Vanuit de pan op het bord
 • 100% vers
 • Vaste bezorger

Boodschappendienst

Een aantal organisaties hanteren ook een handige boodschappendienst voor ouderen. Hiermee haalt men eenvoudig verse of handige boodschappen als slagroom en krentenbrood. Doorgaans gratis mee bezorgd met de maaltijden.

 • Minder afhankelijkheid van familie
 • Vaste persoonlijke bezorger
 • Ruim assortiment

Maaltijdendiensten in Roeselare vergelijken

Houdt u van een gezonde diepvriesmaaltijd aan huis in Roeselare? Of neigt u meer naar vers bereidde koelverse thuismaaltijden? Of houdt u juist van een service die zich heeft toegelegd op tafeltje dekje (daghap), kortom: een warme maaltijd aan huis? We onderscheiden verscheidene thuismaaltijden die rijmen met uw eisen en diëten/allergieën. Wat te denken van Boereworst Met Wortelstamppot of Bloemkoolsoep? Op maaltijdbutler.be vergelijkt u de erkende traiteurswinkels gericht op maaltijdbedeling in en rondom Roeselare. Overweeg ook altijd het proefpakket. Doorgaans is er een proef-mogelijkheid. U kan heerlijke bereide gerechten met dagverse artikelen en zonder conserveringsmiddelenproberen. Het invullen van de bestellijst kan op papier, telefonisch of online. Uw bestelling wordt bezorgd door vaak dezelfde persoon, op een vaste dag. Aanbieders werken niet met een doorlopend abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Roeselare voor ouderen fluctueren ontzettend. De prijs voor een gerecht heeft te maken met onderdelen als de maaltijdservice, het aantal verwerkte maaltijden, en de omvang van de bezorgservice.

 • Dagverse maaltijd als Gemalen Wortelpuree Met Rundsvlees bestelt u vanaf €4,6.
 • Vriesverse maaltijd als Gemalen Varkensvlees Met Erwten En Aardappelpuree wordt al bezorgd vanaf €4,8.
 • Een warme dagschotel als Lekkerbekje in dillesaus, worteltjes en doperwten mix en aardappelpuree is beschikbaar vanaf €5,85.
Het diner kan uitgebreid worden. Bestel ook Phở, een extra salade en een toetje als Natas do Céu als nagerecht. Is uw budget niet toereikend? Dan kunt u mogelijk hiervoor om hulp vragen bij de gemeente Roeselare voor een maaltijdservice aan huis.

Belangrijke info

Populaire bereide maaltijden

 • Aardappelpuree
 • Kervelroomsoep
 • Bloemkoolsoep
 • Kip tandoori
 • Spaghetti

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Roeselare regelen

 1. Beschrijf uw voorkeuren

  Kijk eerst na welke vorm van een thuismaaltijd aansluit op uw situatie. Diepvries-, koelvers of tafeltje dekje?

 2. Kies een cateringdienst of traiteurshop

  Vergelijk de aangeraden maaltijd-bedrijven en maak een keuze. Let goed op de versheid van ingrediënten, flexibiliteit in bestellen en bezorgen, en wat anderen zeggen over de dienstverlening.

 3. Het proefpakket laten bezorgen

  De belangrijkste maaltijdservices werken met een aantrekkelijk proefpakket of maaltijdbox. Zo’n aanbieding kan betekenen 3 bezorgmaaltijden voor €15,00. Mede daarom kunt u heel eenvoudig eens kennismaken met geschikte maaltijdservices.

 4. Bezorgafspraken maken

  Beviel het proefpakket? Gelukkig, nu kan men moeiteloos nog een bestelling doen. Bij veel aanbieders kan dit door even te bellen, met behulp van de menukaart, of met de tablet. Uw bestelling wordt doorgaans aan huis gebracht via een persoonlijke bezorger in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Bestaat er de keuze uit maaltijden?

Binnen het koelverse segment is er vaak een menulijst met pakweg 20 menu’s. Bij diepvries kunt u kiezen uit 70 – 150 vaste menu’s. Bij tafeltje dekje is er vaak een speciaal dagmenu. Soms is zelf een maaltijd samenstellen ook een optie.

Kan ik kiezen voor speciale dieetmaaltijden?

Vaak wel. Bijna alle dienstverleners hanteren een speciale categorie met dieetmaaltijden. Denk aan Zalmfilet in mosterdsaus en Braadworst in barbecuesaus. Op die manier kan iedereen gebruik maken van thuismaaltijden voor senioren! Past het ook bij mijn eetpatroon? Neem gerust contact op met uw bezorger.

Geldt er een afnameverplichting?

Nee, leveranciers werken niet met een vast abonnement voor thuismaaltijden. Er worden alleen maaltijden bezorgd in het geval u deze besteld heeft. Met behulp van de standaard bestellijst kunt u iedere week zelfstandig – online, telefonisch of op papier – de gerechten inkopen.

Wanneer wordt er bezorgd?

De bezorgmaaltijden worden meestal door uw eigen bezorger op een terugkerend moment in de week geleverd. Koelvers: om de 4 dagen. Bij vriesverse gerechten om de 2 weken.


Hoe zit het met dieetmaaltijden aan huis?

Een goede maaltijd bevordert een goede balans en energie. Een dagelijkse warme schotel is daarbij van groot belang. Veel senioren of invaliden volgen een dieet of hebben een allergie. Hierdoor zijn er een aantal vormen van dieetmaaltijden thuisbezorgd. Het gaat om natriumarm, glutenvrij, zoutarm, lactosevrij en niet te vergeten vloeibaar, koolhydraatarm, vegetarisch, veganistisch: de maaltijdservice is er voor iedereen bij eten bezorgen Roeselare. Heeft u moeite met de financiën? Dan kunt u mogelijk aankloppen bij overheid of gemeente. Enkele voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met niet meer dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: een uitkomst als u te maken heeft met een glutenvrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: op het moment dat kauwen en slikken lastige situaties veroorzaakt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uitAlle plaatsen in deze gemeente