Maaltijdservice Waregem

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Waregem voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Interesse in opwarm-maaltijden aan huis voor ouderen in Waregem? Aan de hand van de maaltijdservice-vergelijker vindt u snel en simpel alle bezorgers die aan huis leveren. Warm geleverd, of dagverse gerechten die nog even in de microgolf moeten: het kan allemaal. Al beschikbaar vanaf €5,15 per persoon. Flink uitpakken met Runderboomstam met vleesjus, aardappelpuree, tuinbonen tuinkruiden of Kippendijrolletje met kippenjus. Groentestoverij amandel-rozijn. Gekookte aardappelen? Maar lukt het niet (meer) om voor uzelf boodschappen te doen en te koken? Er is een oplossing! Dankzij de maaltijdendienst in Waregem krijgt u de lekkerste gerechten, die u gewoon zelf kunt opwarmen.

ProvincieWest Vlaanderen
GemeenteWaregem
ReactieSnel geleverd
Postcode8790
Gemiddelde kosten€6,18
Maaltijd-topperKip-groenteschotel

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis in Waregem

Tegenwoordig zijn er flink wat maaltijdendiensten in de regio van Waregem. Bijvoorbeeld interessante organisaties als 15Gram en/of Colruyt. Echter, ook heel lokaal bestaan er allerlei leveranciers en verswinkels. Elke optie wordt gekenmerkt door z’n eigen keuken en bestelvoorwaarden. Dankzij onze vergelijker kunt u dus de firma’s probleemloos naast elkaar zetten. Het uitkiezen van een relevante verzorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden maken wij derhalve wat minder gecompliceerd. Weet u niet of het wat voor u is? Ga dan eerst voor eerst een proefpakket bij uw maaltijdservice. Bestaan er menu-voorkeuren zoals bijv. lactosevrije of andere verse dieetmaaltijden in Waregem? Er is een oplossing! Veel traiteurs en cateraars worden hierop aangepast.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden zijn daadwerkelijk dagvers, met uitsluitend verse groenten. In de volgende stap wordt het gerecht teruggekoeld en luchtdicht verpakt. Door deze handeling blijven smaak en voedingswaarden intact. Het is 1 week houdbaar.

 • Altijd volledig vers
 • Smaakvol zoals thuis koken
 • Zonder kunstmatige toevoegingen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden na het koken ingevroren via de shock-freeze methode. Smaak en gezonde vitaminen blijven in goede conditie. Maanden lang op te slaan. Elke week bestellen is dan ook overbodig.

 • Hoeven niet direct gegeten te worden
 • Optimaal behoud smaak, geur en vitamines
 • Uitgebreid assortiment

Warme maaltijden aan huis

Bij de dagschotel krijgt men: warme maaltijden aan huis voor senioren in Waregem. Een redding voor bijv. gehandicapten waarbij ook opwarmen niet meer lukt. Opwarmen niet nodig, gelijk aanschuiven! Veelvuldig geïnitieerd door een lokale keuken.

 • Direct uit de keuken bezorgd
 • Maximale versheid
 • Vaste bezorger

Boodschappendienst

Meerdere leveranciers beschikken over een nuttige boodschappendienst voor gehandicapten. In dat geval haalt u direct verse of handige boodschappen als ontbijtproducten en afbak pistolet meergranen. Niet zelden gratis afgeleverd op een vooraf gekozen moment.

 • Volledig zelfstandig inkopen doen
 • Op een vast moment in de week
 • Uitgebreid assortiment

Maaltijdendiensten in Waregem vergelijken

Af en toe profiteren van een ambachtelijke diepvriesmaaltijd in Waregem? Of geeft u de voorkeur aan een wekelijkse bezorgde koelverse seniorenmaaltijden? Of neigt u meer naar een leverancier met expertise op het gebied van tafeltje dekje (daghap) voor uw ouders of iemand anders? U kunt kiezen uit meerdere maaltijdservices die rijmen met uw wensen en eventuele dieet. Wat te denken van Gemalen Rundsvlees Met Rode Kool En Aardappelpuree of Pollak Botersaus Groentemix Aardappelkwartje? Verderop treft u de grootste aanbieders van maaltijdbedeling in en nabij Waregem. Iets om de gaten te houden is een proefpakket. In veel gevallen kunnen ouderen via een proefbox vers bereidde bereide gerechten met min. 200 gram groenten en vrij van geur-, kleur-, en smaakstoffen beoordelen. U kunt via verschillende manieren bestellen. Het eten wordt geleverd door een lokale / regionale bezorger. Aanbieders werken niet met een abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Waregem voor ouderen zijn ontzettend divers. De prijs hangt af van onderdelen als de aanbieder, de grootte van de keuken, en eventuele allergieën.

 • Dagverse maaltijd als Dieet Rundstong Tomatensaus Puree kunt u al bestellen vanaf €5,75.
 • Een lekkere diepvriesmaaltijd als Dieet Rundsvlees Spruiten Kookaardappelen kunt u al bestellen vanaf €3,9.
 • Een warme daghap voor senioren als Rundermedaillons in pepersaus. Bonne femme bestelt u vanaf €5,6.
De maaltijden is niet waar het bij blijft. Ook Harira, extra groenten en om het compleet te maken Zabaglione als afsluiter. Heeft u weinig financiële middelen? Soms kan men een subsidie of regeling treffen met de gemeente Waregem voor een maaltijdservice aan huis.

Kerngegevens

Meest gekozen bereide maaltijden

 • Minestronesoep
 • Wild Crunches
 • Kreeftensoep
 • Thaise curry
 • Snijbonen

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Waregem bestellen

 1. Beschrijf uw voorkeuren

  Bedenk eerst wat voor soort thuismaaltijd matcht met uw situatie. Diepvries-, koelvers of tafeltje dekje?

 2. Kies een cateringdienst of traiteurshop

  Vergelijk aangesloten maaltijdservices en bekijk de beschikbaarheid. Let goed op het type maaltijden, de wijze van bezorgen, en de klantwaardering.

 3. Begin met het proefpakket

  De belangrijkste verstrekkers hebben een spotgoedkoop proefpakket. Een dergelijke actie houdt bijvoorbeeld in 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Hierdoor kunt u heel eenvoudig eens kennismaken met professionele verstrekkers.

 4. Maaltijden afnemen

  Bevalt het proefpakket? Mooi, dan kan men wekelijks een nieuwe bestelling doorgeven. Steeds vaker kan dat via de telefoon, door de menukaart in te vullen, of met de tablet. Uw bestelling wordt doorgaans geleverd door een behulpzame bezorger in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Uit hoeveel recepten kan ik wekelijks kiezen?

Bij dagvers / koelverse gerechten is er vaak een menulijst met ruwweg 25 maaltijden. Kiest u voor diepvries dan hebt u de keuze uit 100+ vaste maaltijden. Met een tafeltje dekje treft men een vaste maaltijd per dag, zonder keuze. Meer en meer is vers op maat een mogelijkheid.

Kan ik kiezen uit dieetmaaltijden?

Doorgaan wel. Veel leveranciers werken met een groot aanbod aan dieetmaaltijden. Als bijv. Runderstooflapje met jus. Rodekool met appeltjes. Aardappelpuree of Vegetarische rookworst met vegetarische jus, stamppot andijvie. Op die manier zijn er voor alle ouderen kant-en-klaar maaltijden aan huis! Vragen? Neem contact op met uw eigen dienstverlener.

Ga ik een verplichting aan?

Nee, leveranciers werken niet met een vast lidmaatschap voor thuismaaltijden. De gerechten kunnen alleen worden ontvangen zodra u zelf een bestelling geplaatst heeft. Aan de hand van de unieke menukaart / lijst kunt u wekelijks zelf – op meerdere manieren – uw wensen doorgeven.

Wanneer wordt er bezorgd?

De opwarmmaaltijden worden in de meeste gevallen door uw eigen bezorger op een terugkerend moment in de week geleverd. Binnen het koelverse segment elke week. In het geval van vriesvers: maandelijks.


Speciale dieetmaaltijden voor ouderen aan huis

Een voedzame maaltijd vormt het fundament van uw vitaliteit en gezondheid. Een lekkere en gezonde warme schotel is daarbij van groot belang. Sommige ouderen of mensen met een beperking hebben specifieke voorkeuren betreft voeding. Hierdoor zijn er verschillende vormen van dieetmaaltijden voor thuis. We hebben het over natriumarm, lactosevrij, glutenvrij, zoutarm en niet te vergeten veganistisch, koolhydraatarm, eiwitrijk, vegetarisch: iedereen kan terecht bij eten bezorgen Waregem. Is uw budget voor eten niet toereikend? Dan is er wellicht iets te regelen met de gemeente of overheid. Voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met < 0,3 gram zout per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: perfect bij bijvoorbeeld glutensensitiviteit (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: in het geval dat als slikken & kauwen complicaties met zich mee brengt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uitAlle plaatsen in deze gemeente