Maaltijdservice Gits

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Gits voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Interesse in verse maaltijden aan huis voor ouderen in Gits? Middels onze vergelijker ontdekt u eenvoudig alle organisaties in uw regio! Een warme maaltijdvoorziening, of een kant-en-klaar maaltijd die nog even in de microgolf moeten: er is veel mogelijk. Al te verkrijgen vanaf €3,50. Aan tafel voor Kip tandoori of Spinazie à la crème met champignons? Maar is koken/boodschappen doen (tijdelijk) onmogelijk? Er is een oplossing! D.m.v. de maaltijddienst in Gits hebt u toegang tot verse gerechten, 100% vers thuisbezorgd.

ProvincieWest Vlaanderen
GemeenteHooglede
BeoordelingAlsof het zelf bereid is
Postcode8830
Gemiddelde prijs€5,53
Vaak bestelde maaltijdGehakt in kappertjessaus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Vers bereidde maaltijden aan huis in Gits

Ze zijn niet meer weg te denken, maaltijdendiensten in de omgeving van Gits. Denk dan aan interessante aanbieders als Viangro en/of 0. Echter, ook heel lokaal zijn er uitstekende organisaties en zorginstellingen. Iedere organisatie heeft weer zijn eigen assortiment en mogelijkheden rondom bestellen en bezorgen. Met behulp van de maaltijdservice-vergelijker kan u daardoor de firma’s snel en makkelijk naast elkaar zetten. Een keuze maken voor de beste maaltijdservice voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is derhalve een stuk gemakkelijker. Zijn er nog twijfels? Kijk dan eerst naar een extra betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Zijn er bepaalde voorkeuren zoals o.a. veganistische of andere verse dieetmaaltijden in Gits? Dat hoeft niet erg te zijn! Flink wat traiteurs voor senioren zijn “dieet-proof”.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers gekookt, met 100% verse ingrediënten. Vervolgens worden ze snel teruggekoeld. Hierdoor blijven smaak en vitamines intact. Maximaal 5 dagen houdbaar.

 • Klaargemaakt met verse ingrediënten
 • Heerlijke en smaakvol
 • Weinig zout en vetten

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden na het koken razendsnel ingevroren (shock-freeze). Kleur, smaak en geur blijven in goede conditie. Ongeveer 6 maanden te bewaren. Elke week een bezorging hoef je niet te doen.

 • Half jaar houdbaar in de vriezer
 • Bevatten belangrijke voedingsstoffen
 • Vlaamse Klassiekers

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel: warme maaltijden aan huis voor senioren in Gits. Ideaal voor bijv. chronisch zieken die geen gebruik kunnen maken van de magnetronmaaltijden. Gerechten zijn direct op te eten. Normaal afgehandeld door een gemeentelijke eetgelegenheid.

 • Vanuit de pan op het bord
 • Maximale versheid
 • Elke dag bezorgd

Boodschappendienst

Veel firma’s voorzien in een nuttige boodschappendienst voor senioren. Zodoende koop men gelijk verse of handige boodschappen als vegan gehakt en karnemelk. Meestal kosteloos bezorgd met de maaltijden.

 • Niet meer naar de supermarkt
 • Op een vast moment in de week
 • Een volwaardige supermarkt

Maaltijdendiensten in Gits vergelijken

Af en toe profiteren van een gemakkelijke diepvriesmaaltijd in Gits? Of houdt u juist van de meest verse koelverse maaltijden? Of houdt u juist van een organisatie gespecialiseerd in tafeltje dekje (daghap), met het voordeel dat het warm bezorgd wordt? U kunt kiezen uit velerlei leveranciers die voldoen aan uw eisen en menu voorkeuren. U kunt denken aan Dieet Kippenblanket Roerbakgroenten Aardappelen of Tagliatelle Met Kip En Bospaddestoelen? Verderop vergelijkt u een aantal leveranciers gespecialseerd in maaltijdbedeling in en rondom Hooglede. Bestel eerst eens een proefpakket. Meestal kunnen senioren d.m.v. een proefbestelling verse bereide gerechten met min. 200 gram groenten en weinig vet uittesten. Maaltijden bestellen doet u via de bestellijst, per telefoon of internet. De menu’s worden geleverd door vaak dezelfde persoon, op een vaste dag. Daarnaast is het flexibel, leveranciers werken niet met een vast abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Gits voor ouderen fluctueren ontzettend. De prijs is afhankelijk van o.a. de maaltijdservice, het aantal maaltijden waar u uit kunt kiezen, en of er rekening gehouden moet worden met diëten.

 • Dagverse maaltijd zoals Spirelli In Tomatensaus Met Ham En Kaas is er al voor €5,6.
 • Een vriesverse maaltijd als Kaasburger Met Spinazie En Puree bestelt u vanaf €3,95.
 • Een warme daghap voor senioren als Speklapjes met jus, rode bieten met zilveruitjes en aardappelpuree kunt u al bestellen vanaf €5,65.
Het eten kan men aanvullen met onder andere Venkelsoep, een gezonde salade en niet te vergeten een toetje als Taart als afsluiter. Heeft u te maken met geldproblemen? Dan kunt u mogelijk vragen om een vergoeding of subsidie bij de gemeente Hooglede voor een maaltijdservice aan huis.

Belangrijke info

Populaire bereide maaltijden

 • Gebakken kibbeling
 • Hutspot, rundvlees
 • Broccoli kaassaus
 • Babi ketjap, bami
 • Zalm in roomsaus

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Gits aanvragen

 1. Beschrijf uw voorkeuren

  Stel eerst vast wat voor type maaltijdservice in overeenkomst is met uw wensenlijstje. Tafeltje dekje, koelvers of diepvries?

 2. Selecteer een cateringdienst of traiteur

  Vergelijk de professionele maaltijdvoorzieningen en kies er een. Bekijk met name de voedingswaarden, bezorg- en betaalmogelijkheden, en bereikbaarheid van klantenservice.

 3. Probeer het proefpakket

  De belangrijkste maaltijdservices bieden een goedkoop of gratis proefpakket. Vaak gaat het om 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Hierdoor kunt u geheel vrijblijvend eens kennismaken met voordelige aanbieders.

 4. Elke week een levering

  Genoten van de proefmaaltijd? Gelukkig, nu kan men snel en simpel een nieuwe bestelling doorgeven. Gewoonlijk doet u dat via de telefoon, met behulp van de menukaart, of online. De (warme) maaltijden wordt gewoonlijk geleverd door een behulpzame bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Mag ik zelf mijn maaltijden kiezen?

Bij dagvers / koelverse gerechten is er een wekelijks keuzemenu met om en nabij de 15 menu’s. Gaat men voor diepvries, dan hebt u de keuze uit 90+ vaste vaste gerechten. In het geval van tafeltje dekje treft men een vaste menulijst zonder al te veel keuze. Steeds vaker is zelf een maaltijd samenstellen ook een optie.

Zijn er maaltijden voor mijn dieet?

Ja, steeds meer aanbieders komen u tegemoet met een speciaal afgestemd dieetmaaltijden recept. Onder andere Kipburger, bloemkool, groentesaus, gebakken aardappelen of Gemalen Koolvis Met Broccoli En Kruidenpuree. Hierdoor kan iedereen genieten van bezorgmaaltijden aan huis! Voor meer info neem contact op met uw bezorger.

Is er sprake van een abonnement?

Nee, de maaltijd-aanbieders werken niet met doorlopende afnemings-verplichting voor thuismaaltijden. De gerechten kunnen alleen worden ontvangen wanneer u op welke wijze ook een bestelling hebt doorgegeven. Aan de hand van de unieke menukaart / lijst kunt u snel en simpel – via het internet, door te bellen of aan de hand van de papieren lijst – de maaltijdservice bestellen.

Wanneer wordt er bezorgd?

De seniorenmaaltijden worden in algemene zin door uw eigen bezorger op een vast tijdstip geleverd. Bij koelverse maaltijden wekelijks. In het geval van vriesvers: 2 keer per maand.


Gezonde dieetmaaltijden geleverd aan huis

Een gewoon goede maaltijd vormt de basis voor uw energie en levenslust. Een warme schotel in de avond mag dan ook niet ontbreken. Veel ouderen of invaliden hebben specifieke voorkeuren betreft voeding. Op basis daarvan zijn er verschillende vormen van dieetmaaltijden aan huis bezorgd. Het betreft zoutarm, lactosevrij, gemalen, glutenvrij of veganistisch, vegetarisch, vloeibaar, koolhydraatarm: er kan meer dan u denkt bij eten bezorgen Gits. Voor ouderen met een laag inkomen kunt u wellicht maaltijden met korting bestellen. Voorbeelden van een dieetmaaltijd :

 • Zoutarm: gerechten met < 0,3 gram zout per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: een uitkomst bij glutensensitiviteit (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als kauwen & slikken lastig is geworden.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit