Maaltijdservice Mesnil-Eglise

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Mesnil-Eglise voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Meer weten over bereide maaltijden aan huis voor ouderen in Mesnil-Eglise? Middels www.maaltijdbutler.be vindt u gemakkelijk alle aanbieders in de buurt! Tafeltje dekje, of een kant-en-klaar maaltijd die een paar minuten in de microgolf gaan: er is veel mogelijk. Verkrijgbaar vanaf €5,45 per maal. Smullen van Rundvlees hoy sin. Thaise groentecurry. Nasi goreng en Verse worst in jus? Maar lukt het niet (meer) om voor uzelf boodschappen te doen en te koken? Er kan meer dan u denkt! Middels de maaltijdendienst in Mesnil-Eglise krijgt u de lekkerste maaltijden, kant-en-klaar aangeleverd.

ProvincieNamen
GemeenteHouyet
BeoordelingNiet duur, wel lekker
Postcode5560
Gemiddelde kosten€4,97
Vaak gekozen maaltijdKoolvisfilet in mosterdsaus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Maaltijden aan huis voor één persoon in Mesnil-Eglise

Vandaag de dag kunnen we kiezen uit flink wat maaltijdendiensten die bezorgen in Mesnil-Eglise. Neem bijv. interessante organisaties als Viangro of Prego. Maar ook lokaal ontwikkelen zich verscheidene instanties en sociale voorzieningen. Iedere partij hanteert een eigen aanbod en procedures rondom bestellen en betaling. Door middel van onze vergelijker kunt u de aanbieders probleemloos naast elkaar bekijken. Uitkomen bij een geschikte service voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt derhalve een stuk gemakkelijker. Twijfelt u nog? Kijk dan eerst naar eerst een proefpakket bij uw maaltijdservice. Spelen er allergieën of dieetwensen als kaliumbeperkte of andere verse dieetmaaltijden in Mesnil-Eglise? Er is een oplossing! Erg veel traiteurs voor senioren houden hier rekening mee.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagelijks gekookt, met uitsluitend verse groenten. Daarna worden deze maaltijden gekoeld en goed verpakt. Door deze handeling blijven smaak en voedingswaarden intact. Je kunt het 1 week bewaren.

 • Maximale versheid
 • De lekkerste seizoensgerechten
 • Zonder toevoegingen (kunstmatig)

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers klaargemaakt en ingevroren via de shock-freeze methode. Vitamines en mineralen blijven zo intact. 10 weken lang eetbaar. Wekelijks een bezorger aan huis is geen verplichting.

 • Half jaar houdbaar in de vriezer
 • Vitamines en mineralen blijven behouden
 • Veel keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel betekent: warme maaltijden aan huis voor senioren in Mesnil-Eglise. Een redding voor bijv. senioren die geen gebruik kunnen maken van de magnetronmaaltijden. Gerechten zijn direct op te eten. Dikwijls geïnitieerd door een lokale zorginstelling.

 • Warm thuisbezorgd
 • Ondersteuning uit gemeente
 • Levering op vaste tijden

Boodschappendienst

Diverse services hebben daarnaast een speciale boodschappendienst voor chronisch zieken. Op die manier krijgt u eenvoudig de boodschappen zoals keukenpapier of karnemelk. In de regel gratis bezorgd door de vaste bezorger.

 • Langer zelfstandig blijven
 • Niet meer sjouwen met boodschappen
 • Uitgebreid assortiment

Maaltijdendiensten in Mesnil-Eglise vergelijken

Liefhebber van een de lekkerste diepvriesmaaltijd in Mesnil-Eglise? Of neigt u meer naar echt 100% verse koelverse maaltijden voor ouderen? Of heeft u liever een lokale organisatie die zich heeft toegelegd op tafeltje dekje (daghap), zodat u meteen kunt aanschuiven? Er zijn verscheidene type aanbieders die rijmen met uw eisen en eventuele dieet. Denk maar aan Medaillon Champignonsaus Groenten Gebakken Aard. of Dieet Kalkoenblanket Oude Wijze Broccoli? Op maaltijdbutler.be vindt u enkele beschikbare organisaties op het gebied van maaltijdbedeling in en nabij Houyet. Bestel eerst eens een proefpakket. Dikwijls is er een proef-mogelijkheid. U kan de lekkerste bereide gerechten met min. 200 gram groenten en zonder conserveringsmiddelenproberen. U kunt via verschillende manieren bestellen. De menu’s worden bezorgt door vaak dezelfde persoon, op een vaste dag. Aanbieders werken niet met een abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Mesnil-Eglise voor ouderen wijken nogal af. Het tarief voor een maaltijd hangt namelijk af van factoren als de maaltijdservice, het productieproces, en eventuele extra dienstverlening.

 • Dagverse maaltijd zoals Kip Op Grootmoeders Wijze kunt u al laten bezorgen vanaf €6,3.
 • Een diepvriesmaaltijd zoals Hutsepot Met Rookworst En Spek is verkrijgbaar vanaf €3,95.
 • De daghap voor ouderen als Varkensfilet in jus, spruitjes en aardappelpuree is beschikbaar vanaf €7,2.
Een verse maaltijd kan uitgebreid worden. Bestel ook Minestronesoep, iets te drinken en voor de volledigheid een Sorbet om mee af te sluiten. Is uw budget niet toereikend? Wellicht kunt u hulp aanvragen bij de gemeente Houyet voor een maaltijdservice aan huis.

Kerngegevens

Vaak bestelde bereide maaltijden

 • Verse worst in jus
 • Runderlapje in jus
 • Nasi babi pangang
 • Braadworst in jus
 • Kipfilet in saus

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Mesnil-Eglise aanvragen

 1. Maak een maaltijd-indicatie

  Stel eerst vast welk soort opwarmmaaltijd klopt met uw eisen. Warm bezorgd, koelvers of juist vriesvers?

 2. Kies een cateringdienst of traiteurshop

  Vergelijk professionele bezorgservices en maak een keuze. Bekijk met name de versheid van ingrediënten, de manier van bezorging, en natuurlijk ervaringen van andere senioren.

 3. Proefpakket bestellen

  De belangrijkste verstrekkers bieden een aantrekkelijk proefpakket of maaltijdbox. Denk dan aan 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Hierdoor kunt u op een hele aantrekkelijke manier eens kennismaken met professionele maaltijdservices.

 4. Vaste levermomenten

  Smaakt de proefmaaltijd naar meer? Vervolgens kunt u overzichtelijk nieuwe gerechten bestellen. Doorgaans doet u dat telefonisch, door de menukaart in te vullen, of online. De gerechten worden meestal tot in de keuken geleverd via een lokale leverancier in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Bestaat er de keuze uit maaltijden?

Binnen het koelverse segment profiteert u van een menukaart met ruwweg 20 menu’s. Binnen het diepvries-segment hebt u de keuze uit 100+ blijvende menu’s. Met een tafeltje dekje kiest u voor een daghap, zonder keuze. Steeds vaker is zelf samenstellen ook een optie.

Zijn er maaltijden voor mijn dieet?

Ja, steeds meer maaltijdverstrekkers gebruiken een ruim assortiment dieetmaaltijden. Als bijv. Varkensslavink met vleesjus, gekookte aardappelen, doperwten of Kalkoenmedaillons in saus. Hiermee ontvangt men altijd goede kant-en-klaar maaltijden aan huis! Past het ook bij mijn eetpatroon? Neem gerust contact op met vaste maaltijd-dienstverlener.

Abonnement of verplichte afname?

Nee, de maaltijd-aanbieders werken niet met doorlopend abonnement voor thuismaaltijden. Er worden alleen maaltijden bezorgd indien u deze besteld heeft. Aan de hand van de menulijsten kunt u iedere week zelfstandig – via het internet, door te bellen of aan de hand van de papieren lijst – een bestelling doorgeven.

Wanneer wordt er bezorgd?

De menu’s worden in algemene zin door een regionale bezorger iedere week op dezelfde dag/tijdstip afgeleverd. Het koelverse aanbod 1 of 2 keer per week. Bij vriesvers: 1 – 2 keer per 4 weken.


Verse dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een verse maaltijd bevordert uw algehele gesteldheid. Een dagverse warme schotel is daarbij een voorwaarde. Veel ouderen of gehandicapten eten volgens een bepaald dieet. Op basis daarvan bieden een aantal organisaties dieetmaaltijden voor thuis. Dit heeft te maken met natriumarm, zoutarm, glutenvrij, lactosevrij of eiwitrijk, veganistisch, vloeibaar, koolhydraatarm: er is steeds meer mogelijk bij eten bezorgen Mesnil-Eglise. Is er sprake van een laag inkomen? Dan is er wellicht iets mogelijk bij de gemeente. Voorbeelden van een dieetmaaltijd aan huis:

 • Zoutarm: menu’s met niet meer dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: handig bij een situatie als een gluten- of tarwevrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: op het moment dat kauwen of slikken een probleem geeft.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit