Maaltijdservice Ciergnon

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Ciergnon voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Interesse in gemakkelijke maaltijden aan huis voor ouderen in Ciergnon? Middels onze vergelijker ontdekt u supersnel alle bedrijven die aan huis leveren. Warm geleverd, of koelverse gerechten die alleen maar even de microgolf in hoeven: u kunt alle kanten op. En dat al vanaf €4,05 per persoon. Genieten van 2 gehaktballen, uienjus, prei, gekookte aardappelen of Boeuf Bourguignon, parijse worteltjes, aardappelen? Maar ondervindt u problemen bij boodschappen doen en koken? Geen probleem! Dankzij de maaltijdendienst in Ciergnon hebt u toegang tot vers bereidde gerechten, die gratis aan huis geleverd worden.

ProvincieNamen
GemeenteHouyet
BeoordelingVoor mij de uitkomst
Postcode5560
Gemiddelde kosten€6,99
Meest gekozen maaltijdHutspot, gesneden rundvlees

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Maaltijden aan huis voor één persoon in Ciergnon

We zien een sterke groei in het aantal maaltijdendiensten in Ciergnon. Neem grote leveranciers als HelloFresh of Colruyt. Ook binnen de gemeente zijn er allerlei instanties en vrijwilligersorganisaties. Elke organisatie wordt bestempeld door z’n eigen aanbod en mogelijkheden rondom bestellen en bezorgen. Dankzij onze vergelijker kan u de firma’s rustig met elkaar vergelijken. Uitkomen bij een geschikte service voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt dan ook een stuk eenvoudiger. Moeite met kiezen? Start eens met een speciaal voordelig proefpakket via uw maaltijdservice. Bestaan er speciale voorkeuren zoals kaliumbeperkte of andere verse dieetmaaltijden in Ciergnon? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Steeds meer cateraars en traiteurs worden hierop aangepast.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden zijn daadwerkelijk dagvers, bomvol natuurlijke ingrediënten. Hierna wordt de maaltijd snel teruggekoeld. Zo blijven voedingswaarden in topconditie. Een houdbaarheid van wel 6 dagen.

 • Maximale versheid
 • Heerlijke en smaakvol
 • Geen kunstmatige toevoegingen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden na bereiding in zeer korte tijd ingevroren (shock-freeze). Vitamines en mineralen blijven optimaal behouden. Ongeveer 6 maanden te bewaren. Een wekelijkse bezorging is geen verplichting.

 • 1 levering per maand mogelijk
 • Vitamines en mineralen blijven behouden
 • Ruime keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel: warme maaltijden aan huis voor senioren in Ciergnon. Een goede vervanger voor bijv. bejaarden die de kant-en-klaar maaltijd niet kunnen opwarmen. Geschikt voor directe consumptie. Normaliter gedaan door een meer lokale partij.

 • Direct uit de keuken bezorgd
 • WMO mogelijkheden
 • Dagelijkse persoonlijk geleverd

Boodschappendienst

Verschillende firma’s hebben daarnaast een praktische boodschappendienst voor senioren. Daarmee haalt u eenvoudig verse of handige boodschappen als hopjesvla of snoeptomaatjes. Niet zelden zonder bezorgkosten door de vaste bezorger.

 • Niet afhankelijk van anderen
 • Niet meer sjouwen met boodschappen
 • Alles op voorraad

Maaltijdendiensten in Ciergnon vergelijken

Wilt u af en toe genieten van een handige diepvriesmaaltijd in Ciergnon? Of geeft u de voorkeur aan een blijvende oplossing als koelverse seniorenmaaltijden? Of houdt u juist van een bedrijf gericht op tafeltje dekje (daghap) voor uw ouders of iemand anders? Er is de keuze uit flink wat soorten maaltijden die overeenstemmen met uw gesteldheid en mogelijke allergieën. Zelf maaltijden online bestellen als Gebraad Kruidige Saus Schorseneren Béchamel Kriel of Boereworst Rode Kool Aardappel Peterselie? Onderstaand treft u de erkende traiteurswinkels gericht op maaltijdbedeling in de streek Houyet. Overweeg ook altijd het proefpakket. Dikwijls kunt u extra voordelig smaakvolle bereide gerechten met dagverse artikelen en vrij van geur-, kleur-, en smaakstoffen proeven. Bestellen kan telefonisch, maar ook online. De menu’s worden geleverd door een lokale / regionale bezorger. Zij werken vaak niet met een vast contract.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Ciergnon voor ouderen variëren nogal. De prijs wordt samengesteld door zaken als de aanbieder, het aantal verwerkte maaltijden, en eventuele allergieën.

 • Dagverse maaltijd als Boereworst Met Wortelstamppot kunt u al bestellen vanaf €6,25.
 • Vriesverse maaltijd als Rundstong Madeirasaus Puree kan je kopen vanaf €4,05.
 • De daghap voor ouderen als Varkensgebraad Orloff Wortelen En Aardappelgratin kan je kopen vanaf €7,2.
De avondmaaltijd kunt u vaak uitbreiden met bijvoorbeeld Thaise soep, extra groenten en een dessert als Bananenvla om mee af te sluiten. Heeft u moeite met de financiën? In sommige gevallen kunt u een subsidie of tegemoetkoming indienden bij de gemeente Houyet voor een maaltijdservice aan huis.

Feiten

 • Provincie: Namen
 • Gemeente: Houyet
 • Centrale postcode: 5560

Meest gekozen bereide maaltijden

 • Gebakken krieltjes
 • Gehakt in roomsaus
 • Witlof a la creme
 • Stamppot andijvie
 • Bruine bonensoep

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Ciergnon bestellen

 1. Inventariseer wensen

  Trek eerst na welk type bezorgmaaltijd aansluit op uw eisen. Koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Vergelijk traiteurs en cateringdiensten

  Vergelijk de gespecialiseerde bezorgservices en kies een geschikte. Kijk goed na het maaltijd-aanbod, op welke manieren u kunt bestellen, en bereikbaarheid van klantenservice.

 3. Bestel het proefpakket

  De populaire maaltijd-verzorgers werken met een aantrekkelijk proefpakket of maaltijdbox. U moet dan denken aan 7 bezorgmaaltijden voor €35,00. Op basis daarvan kunt u op een prettige manier kennismaken met alle maaltijdservices.

 4. Bezorgafspraken maken

  Bevalt het proefpakket? Dat is fijn, nu kan men dagelijks nieuwe gerechten bestellen. Gewoonlijk kan dat via telefoon, door maaltijden aan te kruisen, of via de website. De thuismaaltijden worden in algemene zin geleverd aan huis door een regionale bezorger in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik kiezen uit maaltijden?

Bij dagvers / koelverse gerechten is er doorgaans een keuze menulijst van zo’n 15 menu’s. Gaat men voor diepvries, dan is het assortiment beperkt tot 50 – 100 vaste menu’s. Rondom tafeltje dekje gebruikt men één maaltijd per dag. In steeds meer gevallen is vers op maat een mogelijkheid.

Kan ik kiezen voor speciale dieetmaaltijden?

Praktisch alle dienstverleners werken met een groot aanbod aan dieetmaaltijden. Zoals bijv. Slavink in jus, rode kool en kriel met peterselie of Gekruide krieltjes. Daardoor krijgt iedereen geschikte seniorenmaaltijden aan huis! Kan dit ook met mijn dieet? Neem contact op met de organisatie waar u klant bent.

Is er sprake van een abonnement?

Nee, er geldt geen contractvorm met een vaste levering voor thuismaaltijden. De maaltijden worden uitsluitend bezorgd op het moment dat men dit via telefoon, online of bestellijst heeft doorgegeven. Middels de menulijsten kan men eenvoudig – digitaal, telefonisch of met pen en papier – de gerechten inkopen.

Hoe gaat de levering in z’n werk?

De maaltijden voor ouderen worden vaak door uw eigen bezorger op een vast tijdstip afgeleverd. Koelvers: wekelijks. Binnen het vriesverse segment 1 of 2 keer per maand.


Gezonde dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een gewoon goede maaltijd vormt het fundament van een goede balans en energie. Elke dag een warme schotel is heel belangrijk. Diverse senioren of mensen met een beperking eten volgens een strikt dieet. Daarom kun je bij steeds meer organisaties terecht voor dieetmaaltijden thuisbezorgd. Bijvoorbeeld gemalen, glutenvrij, lactosevrij, natriumarm of wellicht vegetarisch, veganistisch, vloeibaar, eiwitrijk: de maaltijdservice is er voor iedereen bij eten bezorgen Ciergnon. Is uw inkomen niet toereikend? Dan kunt u hiervoor informeren bij de gemeente of overheid. Voorbeelden van een speciale dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: zeer nuttig als er iets speelt als een tarwe- of glutenallergie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: zodra slikken en/of kauwen steeds moeilijker gaat.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit