Maaltijdservice Houyet

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Houyet voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Zoekt u bereide maaltijden aan huis voor ouderen in Houyet? Via maaltijdbutler.be ontdekt u overzichtelijk alle bezorgers in uw regio! Een warme maaltijdvoorziening, of koelverse maaltijden die u kunt eten wanneer u dat uitkomt: dat kunt u zelf beslissen. Dit kan al vanaf €4,10 per persoon. Flink uitpakken met Vegetarische zadenburger met vegetarische jus, witte rijst, wokgroenten of Varkensstooflap met jus, snijbonen en gekookte aardappelen? Maar gaat het koken u moeilijk? Er is gelukkig een alternatief. Middels de maaltijdendienst in Houyet ontvangt u verse gerechten, die u alleen maar even hoeft op te warmen.

ProvincieNamen
GemeenteHouyet
Waarom bestellen?Ben weer zelfstandig
Postcode5560
Prijs per gerecht€6,2
Geliefde maaltijdCouscous, kip, mergueze worst

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Warme maaltijden aan huis in Houyet

Er zijn ontzettend veel maaltijdendiensten die bezorgen in Houyet. Neem bijv. landelijke bezorgers als Foodbag of 15Gram. Maar ook op regionaal niveau ontwikkelen zich verscheidene leveranciers en verswinkels. Iedere organisatie onderscheidt zich door een eigen type maaltijd en bestel- en bezorgmogelijkheden. Dankzij maaltijdbutler.be kan u de organisaties probleemloos naast elkaar bekijken. Uitkomen bij een goede aanbieder van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat zo wat overzichtelijker. Zijn er meerdere opties? Bestel dan een aantrekkelijk proefpakket! Heeft u te maken met specifieke wensen zoals onder andere lactosebeperkte of andere verse dieetmaaltijden in Houyet? Ook dan bent u welkom! Opvallend veel cateraars en traiteurs worden hierop aangepast.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers klaargemaakt, bomvol natuurlijke ingrediënten. Daarna worden de ingrediënten gekoeld naar onder 5⁰C. Door deze handeling blijven geur, kleur en smaak intact. Je kunt het 1 week bewaren.

 • Maximale versheid
 • Net zo lekker als zelf koken
 • Geen geur- kleur-, en smaakstoffen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers klaargemaakt en razendsnel ingevroren (shock-freeze). Smaak, geur en mineralen blijven in goede conditie. Weken lang goed te houden. Elke week een bezorging is geen verplichting.

 • Groot inslaan is mogelijk
 • Eenvoudig op te warmen
 • Vlaamse Klassiekers

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel biedt: warme maaltijden aan huis voor senioren in Houyet. Vaak toegepast door bijv. bejaarden die het eten niet meer kunnen opwarmen. Opwarmen niet nodig, gelijk aanschuiven! In de regel geïnitieerd door een lokale keuken.

 • Gelijk bezorgd na het koken
 • Maximale versheid
 • Vaste bezorger

Boodschappendienst

Verscheidenebedrijven voorzien in een handige boodschappendienst voor chronisch zieken. Hierdoor koop u snel praktische of verse producten als knäckebröd of leverworst. In de regel gratis mee bezorgd door uw eigen bezorger.

 • Volledig zelfstandig inkopen doen
 • Vaste persoonlijke bezorger
 • Duizenden producten

Maaltijdendiensten in Houyet vergelijken

Houdt u van een de lekkerste diepvriesmaaltijd in Houyet? Of zoekt u een wekelijkse bezorgde koelverse maaltijden voor ouderen? Of bent u meer op zoek naar een leverancier die zich heeft toegelegd op tafeltje dekje (daghap) waarbij het eten warm geleverd wordt? We onderscheiden velerlei menu’s die kloppen met uw wensenlijstje voedingspatroon. Zelf maaltijden online bestellen als Dieet Visfilet Portugese Wijze Pasta Groenten of Kabeljauw Kreeftensaus Spinazie Koolrabi Aardappel? Via onze vergelijker vergelijkt u een aantal leveranciers gespecialseerd in maaltijdbedeling in de streek Houyet. Let ook goed op het proefpakket. Doorgaans kunt u extra voordelig ambachtelijke bereide gerechten met min. 200 gram groenten en vrij van geur-, kleur-, en smaakstoffen keuren. Het invullen van de bestellijst kan op papier, telefonisch of online. De maaltijden worden bezorgd door een persoonlijke bezorger. Zij werken vaak niet met een doorlopende afneemverplichting.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Houyet voor ouderen lopen zeer uiteen. De prijs die wordt gerekend heeft te maken met aspecten als de aanbieder, het type gerecht en de bezorgmogelijkheden.

 • Dagverse maaltijd als Pollak Botersaus Groentemix Aardappelkwartje bestelt u vanaf €5,4.
 • Vriesverse maaltijd als Lasagne Bolognese kan je kopen vanaf €3,75.
 • Een warme daghap voor senioren als Rundergoulash bestelt u vanaf €6,35.
De avondmaaltijd is niet het enigste: Wat te denken van Tom kha kai, een lekker bijgerecht en iets fris zoals Watergruwel achteraf. Zijn kosten voor u een probleem? Dan kunt u mogelijk ondersteuning aanvragen via uw gemeente Houyet voor een maaltijdservice aan huis.

Feiten

Geliefde bereide maaltijden

 • Eendenvlees in zoetzure saus
 • Aardappelpartjes rozemarijn
 • Gepaneerde varkensschnitzel
 • Babi ketjap, mihoen goreng
 • Boe­ren­kool­stoof met ei

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Houyet bestellen

 1. Wat zoekt u precies?

  Bedenk eerst welk soort kant-en-klaar maaltijd aansluit op uw gesteldheid. Warm bezorgd, koelvers of juist vriesvers?

 2. Selecteer een cateringdienst of traiteur

  Vergelijk de beschikbare maaltijdvoorzieningen en geef de voorkeur door. Check vooral het maaltijd-aanbod, de manier van bezorging, en natuurlijk ervaringen van andere senioren.

 3. Een proefpakket nemen

  De populaire maaltijdservices hanteren een zeer betaalbaar proefpakket. Vaak gaat het om 3 bezorgmaaltijden voor €15,00. Zodoende kunt u op een hele aantrekkelijke manier eens kennismaken met aantrekkelijke verstrekkers.

 4. Maaltijden afnemen

  Genoten van de proefmaaltijd? Mooi, dan kan men gelijk een nieuwe menulijst invullen. Bij veel aanbieders doet u dit via een speciaal telefoonnummer, door de menukaart in te vullen, of met de tablet. De gerechten worden meestal bezorgd middels een vertrouwde bezorger in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik zelf gerechten kiezen?

Wanneer u gaat voor koelvers, dan is er een wekelijks wisselend assortiment met ongeveer 30 maaltijden. Spreken we over diepvries, dan is het aanbod gelimiteerd tot 50 – 100 blijvende gerechten. In het geval van tafeltje dekje treft men een vast weekmenu. In steeds meer gevallen is zelf mixen en combineren een mogelijkheid.

Zijn er maaltijden voor mijn dieet?

Ja, heel veel leveranciers werken met een speciale categorie met dieetmaaltijden. ZoalsKabeljauw Kreeftensaus Spinazie Koolrabi Aardappel en Zalm in vissaus, wortelen een aardappelpuree. Op die manier ontvangt men altijd goede thuismaaltijden voor senioren! Kan dit ook met mijn dieet? Neem contact op met uw bezorger.

Is er sprake van een abonnement?

Nee, aanbieders hanteren geen contractvorm met een vaste levering voor thuismaaltijden. Er wordt alleen wat bij u thuisbezorgd wanneer u een bestelling heeft doorgegeven. Door gebruik te maken van de wekelijks vernieuwde bestellijst kunt u gemakkelijk – met de papieren lijst, online of telefonisch – de gerechten laten brengen.

Hoe verloopt de levering?

De microgolf-maaltijden worden normaliter door een regionale bezorger op een vast moment in de week bezorgd. Bij koelverse maaltijden elke 3/4 dagen. Het vriesverse aanbod om de 2 weken.


Warme dieetmaaltijden aan huis bezorgd

Een verse maaltijd draagt bij aan een goede balans en energie. Een verse warme schotel is essentieel. Sommige senioren of gehandicapten hebben speciale dieetmaaltijden nodig. Daardoor zijn er verschillende vormen van dieetmaaltijden voor thuis. Het gaat om natriumarm, gemalen, glutenvrij, zoutarm of vegetarisch, koolhydraatarm, veganistisch, vloeibaar: er is steeds meer mogelijk bij eten bezorgen Houyet. Voor ouderen met een laag inkomen kunt u mogelijk aankloppen bij overheid of gemeente. Voorbeelden van een dieetmaaltijd :

 • Zoutarm: maaltijden met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: biedt uitkomst bij een glutenvrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als kauwen en slikken lastige situaties veroorzaakt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uitAlle plaatsen in deze gemeente