Maaltijdservice Oizy

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Oizy voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Benieuwd naar bereide maaltijden aan huis voor ouderen in Oizy? Geholpen door onze tool ontdekt u probleemloos alle organisaties in uw regio! Warm geleverd, of een bezorgmaaltijd die u kunt verwarmen met de oven of microgolf: de mogelijkheden zijn enorm. Al beschikbaar vanaf €5,40 per maal. Aan tafel voor Drumstick met jus, boterbonen en aardappelpuree-bieslook of Procureur lapje met prei a la crème en aardappel? Maar lukt zelf koken niet meer? Geen probleem! Middels de maaltijdendienst in Oizy smult u weer van heerlijke maaltijden, eenvoudig op te warmen in de microgolf.

ProvincieNamen
GemeenteBièvre
RecensieIk ben weer zelfstandig
Postcode5555
Gemiddelde prijs€6,97
Maaltijd-topperTagliatelleschotel met kip

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis in Oizy

We zien meer en meer maaltijdendiensten in de regio van Oizy. Denk dan aan veel gekozen partijen als Smartmat en/of Cora. Maar ook in de buurt kan men kiezen voor interessante instanties en slagerijen. Elke leverancier heeft zo een eigen menu en bestel- en bezorgmogelijkheden. Door gebruik te maken van onze vergelijker kan u daardoor de bezorgers eenvoudig tegen elkaar afzetten. Een keuze maken voor een geschikte verstrekker van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden maken wij dan ook een beetje makkelijker. Zijn er nog twijfels? Bestel in dat geval eerst een proefpakket bij uw maaltijdservice. Zijn er dieetwensen zoals onder andere vegetarische of andere verse dieetmaaltijden in Oizy? Ook dan bent u welkom! Nogal wat traiteurs in België passen zich hierop aan.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden zijn daadwerkelijk dagvers, met uitsluitend verse groenten. Nadien wordt het gerecht snel teruggekoeld. Daardoor blijven smaak en voedingswaarden onaangeroerd. Maximaal 5 dagen houdbaar.

 • Altijd 200 gram groente
 • Smaakvol zoals thuis koken
 • Zonder kunstmatige toevoegingen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden bereid met verse producten en middels de shock-freeze procedure ingevroren. Smaak en gezonde vitaminen raken niet bedorven. Ongeveer 6 maanden te bewaren. Elke week bestellen hoeft dan ook vaak niet.

 • Direct inkopen voor hele maand
 • Optimaal behoud smaak, geur en vitamines
 • Enorm veel keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel: warme maaltijden aan huis voor senioren in Oizy. Perfect voor bijv. ouderendie niet zelfstandig kunnen koken of opwarmen. Opwarmen niet nodig, gelijk aanschuiven! In de regel afgehandeld door een gemeentelijke eetgelegenheid.

 • Maaltijden warm aangeleverd
 • Extra hulp mogelijk
 • Elke dag bezorgd

Boodschappendienst

Verscheidenebezorgers beschikken over een praktische boodschappendienst voor ouderen. Op die manier haalt u moeiteloos nuttige boodschappen zoals kipfilet of volle yoghurt. Normaal gratis mee bezorgd op een vast tijdstip.

 • Boodschappen doen niet meer nodig
 • Alles aan huis bezorgd
 • Duizenden producten

Maaltijdendiensten in Oizy vergelijken

Houdt u van een ambachtelijke diepvriesmaaltijd in Oizy? Of zoekt u de meest verse koelverse maaltijden voor senioren? Of zoekt u een leverancier die zich focust op tafeltje dekje (daghap), zodat het eten warm geleverd wordt? We onderscheiden verscheidene maaltijdservices die passen bij uw uw gesteldheid en eventuele voedingsvoorschrift. Genieten van de lekkerste gerechten als Dieet Kippenbout Appelmoes Aardappelen of Veg. Balletjes Italiaanse Saus, Volkoren Penne? Op deze pagina vindt u enkele beschikbare organisaties op het gebied van maaltijdbedeling in de omgeving Bièvre. Onze tip: begin met een proefpakket. Gewoonlijk kunnen senioren d.m.v. een proefbestelling gezonde bereide gerechten met verse producten en weinig kunstmatige toevoegingen uittesten. Het invullen van de bestellijst kan op papier, telefonisch of online. De gerechten worden geleverd door vaak dezelfde persoon, op een vaste dag. Daarnaast is het flexibel, leveranciers werken niet met een vast abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Oizy voor ouderen fluctueren ontzettend. De prijs per maaltijd wordt samengesteld door zaken als de leverancier, het productieproces, en de omvang van de bezorgservice.

 • Dagverse maaltijd zoals Kippenbout Archiduc Saus Met Kroketten wordt al bezorgd vanaf €5,65.
 • Diepvriesmaaltijd als Dieet Rundsvlees Fijne Kruiden Aardappelen is er al voor €3,75.
 • Een aan-huis-geleverde dagschotel als Vegetarische rookworst met vegetarische jus, stamppot hutspot kan je kopen vanaf €6,45.
De avondmaaltijd is vaak uit te breiden met o.a. Tom kha kai, een extra salade en een toetje als Rijstebrij achteraf. Heeft u een laag inkomen? Soms kan men hiervoor om hulp vragen bij de gemeente Bièvre voor een maaltijdservice aan huis.

Kerngegevens

Populaire bereide maaltijden

 • Gestoofde peertjes
 • Maaltijdpoffertjes
 • Zalm in dillesaus
 • Lasagna bolognese
 • Speklapje in jus

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Oizy aanvragen

 1. Wat zoekt u precies?

  Kijk eerst na welk soort ouderenmaaltijd aansluit op uw voedingspatroon. Diepvries-, koelvers of tafeltje dekje?

 2. Vergelijk traiteurs en cateraars

  Vergelijk de aangeraden leveranciers en geef de voorkeur door. Controleer goed het type maaltijden, keuze in bezorgdagen, en de klantwaardering.

 3. Start met een proefpakket

  De meeste aanbieders hebben een extra goedkoop proefpakket. U kunt denken aan 6 bezorgmaaltijden voor €30,00. Zodoende kunt u geheel vrijblijvend eens kennismaken met professionele verstrekkers.

 4. Maaltijden afnemen

  Was het proefpakket naar wens? Dan kan men eenvoudigeen nieuwe bestelling doorgeven. Dikwijls doet u dat via een speciaal telefoonnummer, met behulp van de menukaart, of met de tablet. De thuismaaltijden worden in de regel tot in de keuken geleverd via een vertrouwde bezorger in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik ook kiezen uit meerdere menu’s?

Bij de koelverse variant, dan kunt u zelf kiezen van een bestellijst met om en nabij de 15 maaltijden. Kiest u voor diepvries dan is het aanbod gelimiteerd tot 50 – 100 blijvende menu’s. In het geval van tafeltje dekje gebruikt men een vast weekmenu. In steeds meer gevallen is zelf uw menu samenstellen ook een optie.

Kan ik kiezen voor gerechten die passen bij mijn dieet?

Doorgaan wel. Veel leveranciers werken met een speciaal afgestemd dieetmaaltijden recept. Als o.a. Pittige Thaise soep en Hongaarse goulash. Doperwten. Witte rijst. Handig, want zo kan iedereen genieten van gezonde en voedzame maaltijden aan huis! Voor meer info neem contact op met vaste maaltijd-dienstverlener.

Is er een minimale afname?

Nee, de maaltijd-aanbieders werken niet met doorlopende afnemings-verplichting voor thuismaaltijden. Er vindt alleen maar bezorging plaats indien u op welke wijze ook een bestelling hebt doorgegeven. Met behulp van de wekelijks vernieuwde bestellijst kunt u iedere week zelfstandig – via het internet, door te bellen of aan de hand van de papieren lijst – de maaltijdservice bestellen.

Hoe gaat de levering in z’n werk?

De gerechten worden in algemene zin door uw eigen bezorger op een vast tijdstip geleverd. Bij koelverse maaltijden om de 3 dagen. Bij vriesvers spreken we van 1 – 2 keer per 4 weken.


Verse dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een maaltijd met voldoende groenten draagt bij aan uw energie en levenslust. De warme schotel wordt dan ook van harte aanbevolen. Diverse ouderen of gehandicapten volgen een dieet of hebben een allergie. Daarom bieden een aantal organisaties dieetmaaltijden voor thuis. Het gaat om natriumarm, glutenvrij, zoutarm, lactosevrij en ook vloeibaar, eiwitrijk, koolhydraatarm, vegetarisch: het assortiment is ontzettend veelzijdig bij eten bezorgen Oizy. Voor ouderen met een laag inkomen bekijk dan de mogelijkheden voor een subsidie. Enkele voorbeelden van een dieetmaaltijd :

 • Zoutarm: maaltijden met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: zeer nuttig wanneer er sprake is van glutensensitiviteit (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als als slikken & kauwen complicaties met zich mee brengt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit