Maaltijdservice Petit-Fays

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Petit-Fays voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Zoekt u gezonde maaltijden aan huis voor ouderen in Petit-Fays? Door gebruik te maken van maaltijdbutler.be vindt u supersnel alle bezorgers in uw eigen gemeente. Warm geleverd, of vriesverse maaltijden die een paar minuten in de microgolf gaan: de mogelijkheden zijn enorm. Al beschikbaar vanaf €3,90. Ouderwets genieten van Grootmoeders kippannetje of Lekkerbekje met vegetarische jus, gekookte aardappelen, sperziebonen? Maar vraagt boodschappen doen/koken/afwassen te veel inspanning? Er is gelukkig een alternatief. Middels de maaltijdendienst in Petit-Fays profiteert u van de lekkerste maaltijden, die u gewoon zelf kunt opwarmen.

ProvincieNamen
GemeenteBièvre
BeoordelingIk ben minder afhankelijk
Postcode5555
Gemiddelde menuprijs€6,98
Maaltijd-topperSpaghettischotel bolognese

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €22% KORTING
Proefpakket nu €32,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis in Petit-Fays

Tegenwoordig zijn er flink wat maaltijdendiensten in Petit-Fays. Bijvoorbeeld belangrijke organisaties als Viangro en Cora. Echter, ook heel lokaal kan men kiezen voor interessante instanties en verswinkels. Iedere organisatie heeft zo een heel eigen type maaltijd en werkwijze m.b.t. bestellen en betalen. Door middel van onze vergelijker kunt u de leveranciers overzichtelijk naast elkaar zetten. Het uitzoeken van een solide leverancier van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden maken wij derhalve wat overzichtelijker. Zijn er nog twijfels? Begin dan met een goedkoop proefpakket bij de maaltijdservice. Bestaan er dieetwensen zoals bijv. gluten- en lactosevrije of andere verse dieetmaaltijden in Petit-Fays? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Flink wat traiteurs in België zijn ook geschikt voor ouderen met een allergie of dieet.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers gekookt, met uitsluitend verse groenten. Hierna wordt de maaltijd direct teruggekoeld en speciaal verpakt. Hierdoor blijven smaak en voedingswaarden gegarandeerd. Circa 5 tot 7 dagen houdbaar.

 • Altijd volledig vers
 • Optimaal behoud van smaak en geur
 • Zonder kunstmatige toevoegingen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden vers bereid en direct middels de shock-freeze procedure ingevroren. Smaak, geur en mineralen blijven zo intact. Ongeveer 6 maanden te bewaren. Een wekelijkse bezorging hoeft dan ook vaak niet.

 • Half jaar houdbaar in de vriezer
 • Porties ruim voldoende
 • NL en buitenlandse keuken

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel houdt in: warme maaltijden aan huis voor senioren in Petit-Fays. Een redding voor bijv. hulpbehoevenden die (tijdelijk) zelf geen eten kunnen verwarmen. Geschikt voor directe consumptie. Veelvuldig geïnitieerd door een gemeentelijke eetgelegenheid.

 • Warm thuisbezorgd
 • 100% vers
 • Dagelijkse bezorging

Boodschappendienst

Een aantal leveranciers beschikken over een speciale boodschappendienst voor gehandicapten. Zo bestelt u moeiteloos belangrijke boodschappen als desem bol grof en volle yoghurt. Niet zelden zonder extra kosten bezorgd wanneer u dat wil.

 • Niet meer naar de supermarkt
 • Geen zware boodschappen tillen
 • Uitgebreid assortiment

Maaltijdendiensten in Petit-Fays vergelijken

Wilt u af en toe genieten van een ambachtelijke diepvriesmaaltijd in Petit-Fays? Of prefereert u een blijvende oplossing als koelverse maaltijden voor ouderen? Of prefereert u een service die zich concentreert op tafeltje dekje (daghap), zodat het eten warm geleverd wordt? Er zijn een hoop seniorenmaaltijden die rijmen met uw wensenlijstje voedingspatroon. Denk maar aan Groenteburger Prei Gekookte Aardappelen of Varkensreepjes Zoetzure Saus Met Groenten En Rijst? Verderop achterhaalt u de grootste aanbieders van maaltijdbedeling in en rondom Bièvre. Eerst proberen? Dan is er het proefpakket. Gewoonlijk kunnen ouderen via een proefbox heerlijke bereide gerechten met dagverse artikelen en weinig zout testen. Een bestelling plaatst u online of via de telefoon + bestellijst. De gerechten worden bezorgd door een vaste bezorgdienst, op een vast moment in de week. Ook is het vrijblijvend, er is niet iets als een vast lidmaatschap.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€6,89
Proefbox: €32,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Petit-Fays voor ouderen fluctueren ontzettend. De prijs per maaltijd heeft te maken met factoren als het bedrijf, de grootte van de keuken, en of er rekening gehouden moet worden met diëten.

 • Dagverse maaltijd als Vleesbrood Krieken En Aardappelen Met Peterselie kunt u al bestellen vanaf €6,05.
 • Vriesverse maaltijd als Gebraad Provencaalse Wijze Courgettemix Kriel is beschikbaar vanaf €4,3.
 • Een bereide dagschotel voour ouderen als Speklapjes met jus en preistamppot kan je kopen vanaf €7,05.
De gerechten kan men aanvullen met onder andere Kaassoep, een extra rauwkostsalade en iets fris zoals Roomijs om het af te maken. Heeft u te maken met geldproblemen? Soms kan u ondersteuning aanvragen via uw gemeente Bièvre voor een maaltijdservice aan huis.

Stats & Facts

Vaak gekozen bereide maaltijden

 • Gebakken kibbeling
 • Hutspot, rundvlees
 • Broccoli kaassaus
 • Babi ketjap, bami
 • Zalm in roomsaus

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Petit-Fays aanvragen

 1. Maak een maaltijd-indicatie

  Bedenk eerst wat voor soort thuismaaltijd rijmt met uw wensenlijstje. Vriesvers, koelvers of warm bezorgd?

 2. Maak een keuze voor een traiteur / cateraar

  Vergelijk meest gekozen maaltijd-bedrijven en bepaal uw voorkeuren. Bekijk met name de voedingswaarden, de bestel en bezorgopties, en de gemiddelde klantenbeoordeling.

 3. Proefpakket bestellen

  De populaire maaltijd-verzorgers verstrekken een voordelig proefpakket. Bijvoorbeeld 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Daardoor kunt u – zonder verdere verplichtingen – kennismaken met geschikte services.

 4. Bezorgafspraken maken

  Bevalt het proefpakket? Dan kunt u elke dag nog een bestelling doen. Meestal doet u dat via de telefoon, met behulp van de menukaart, of email / internet. De maaltijden voor ouderen worden gewoonlijk bezorgd middels een behulpzame bezorger in december 2023.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik kiezen uit maaltijden?

Bij koelverse gerechten kunt u zelf kiezen van een bestellijst met grofweg 20 gerechten. Kiest u voor diepvries dan kan men kiezen uit 50 – 100 vaste maaltijden. In het geval van tafeltje dekje heeft u te maken met een vast weekmenu. Meer en meer is zelf ingrediënten combineren een optie die wordt aangeboden.

Kan ik kiezen uit dieetmaaltijden?

Ja, steeds meer leveranciers werken met een groot aanbod aan dieetmaaltijden. Neem nou Hamburger, uiensaus, appelmoes, gebakken aardappelen of Appelcompote met vanille. Hierdoor kan iedereen genieten van gezonde en voedzame maaltijden aan huis! Voor meer info neem contact op met vaste maaltijd-dienstverlener.

Moet ik een abonnement afsluiten?

Nee, maaltijdservices hanteren meestal geen vast abonnement voor thuismaaltijden. U ontvangt alleen maaltijden thuis in het geval u een bestelling heeft doorgegeven. Via de welbekende bestellijst kunt u wekelijks zelf – op meerdere manieren – een bestelling plaatsen.

Hoe werkt de bezorging?

De maaltijden voor ouderen worden in de meeste gevallen door uw persoonlijke bezorger op een terugkerend moment in de week geleverd. Bij koelvers is dat elke week. Het vriesverse assortiment 2 keer per maand.


Warme dieetmaaltijden aan huis bezorgd

Een verse maaltijd bevordert uw energie en levenslust. Een lekkere en gezonde warme schotel is daarbij een voorwaarde. Veel bejaarden of gehandicapten eten volgens een bepaald dieet. Op basis daarvan bieden een aantal organisaties dieetmaaltijden aan huis. Bijvoorbeeld glutenvrij, natriumarm, zoutarm, lactosevrij en niet te vergeten vloeibaar, veganistisch, vegetarisch, eiwitrijk: de maaltijdservice is er voor iedereen bij eten bezorgen Petit-Fays. Voor ouderen met een laag inkomen is er wellicht iets mogelijk bij de gemeente. Enkele voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: maaltijden met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: biedt uitkomst bij bijvoorbeeld glutensensitiviteit (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als kauwen en slikken complicaties met zich mee brengt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit