Maaltijdservice Houtvenne

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Houtvenne voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Benieuwd naar bereide maaltijden aan huis voor ouderen in Houtvenne? Dankzij maaltijdbutler.be doorzoekt u probleemloos alle bedrijven in uw eigen gemeente. Een warme maaltijdvoorziening, of een kant-en-klaar maaltijd die u kunt verwarmen met de oven of microgolf: u kunt alle kanten op. Dit kan al vanaf €5,40 per gerecht. Genieten van Cordon Bleu met groenten of Kippensoep met vermicelli? Maar lukt het niet (meer) om voor uzelf boodschappen te doen en te koken? Er kan meer dan u denkt! Dankzij de maaltijdendienst in Houtvenne smult u weer van vers bereidde maaltijden, 100% vers thuisbezorgd.

ProvincieAntwerpen
GemeenteHulshout
ReactieGoede en snelle service
Postcode2235
Prijs per maaltijd€5,77
Geliefde maaltijdBoerenkool, rundergehakt

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Maaltijden aan huis voor één persoon in Houtvenne

Ze zijn niet meer weg te denken, maaltijdendiensten in en rondom Houtvenne. We hebben het over populaire bezorgers als Meal-Story of Vlotter. Echter, ook heel lokaal zijn er interessante partijen en restaurants. Elk bedrijf onderscheidt zich door z’n eigen keuken en werkwijze m.b.t. bestellen en betalen. Door middel van de maaltijdservice-vergelijker kan u daardoor de bezorgdiensten snel en makkelijk naast elkaar bekijken. Het kiezen van de best passende service voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat zodoende wat minder gecompliceerd. Twijfelt u nog? Kijk dan eerst naar een speciaal voordelig proefpakket via uw maaltijdservice. Spelen er bepaalde wensen als bijv. lactosebeperkte of andere verse dieetmaaltijden in Houtvenne? Ook dan bent u welkom! Opvallend veel traiteurs voor bejaarden passen zich hierop aan.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers gekookt, met de meest verse ingrediënten. Daarna wordt het gerecht snel afgekoeld en verpakt zonder lucht. Door dit proces blijven smaak en voedingswaarden beschermd. Circa 5 tot 7 dagen houdbaar.

 • 100% dagvers
 • Smaakvol zoals thuis koken
 • Zonder toevoegingen (kunstmatig)

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden vers bereid en direct middels shockfreeze snel en diep ingevroren. Mineralen, vitamines en smaak blijven in goede conditie. Meerdere maanden te bewaren. Continue bestellingen plaatsen hoeft dan ook vaak niet.

 • Groot en voordelig inkopen
 • Behoud van voedingswaarden en vitamines
 • Ruime keuze

Warme maaltijden aan huis

Via de dagschotel ontvangt u: warme maaltijden aan huis voor senioren in Houtvenne. Perfect voor bijv. gehandicapten die geen gebruik kunnen maken van de magnetronmaaltijden. Er is geen verdere handeling nodig. Normaliter afgehandeld door een plaatselijk restaurant.

 • Direct na bereiding geleverd
 • Vaak subsidie mogelijk
 • Individuele bezorgopties

Boodschappendienst

De meeste bedrijven hebben ook een handige boodschappendienst voor hulpbehoevenden. Hiermee koop u eenvoudig de supermarktartikelen als thee en volle melk. Dikwijls zonder extra kosten bezorgd door uw eigen bezorger.

 • Volledig zelfstandig inkopen doen
 • Vaste persoonlijke bezorger
 • Ruim assortiment

Maaltijdendiensten in Houtvenne vergelijken

Liefhebber van een ambachtelijke diepvriesmaaltijd in Houtvenne? Of bent u meer op zoek naar vers bereidde koelverse opwarmmaaltijden? Of bent u meer op zoek naar een service die zich heeft toegelegd op tafeltje dekje (daghap), met het voordeel dat het warm bezorgd wordt? Er zijn veel verschillende opties die aansluiten bij uw wensen voedingspatroon. Denk maar aan Dieet Gentse Waterzooi en Dieet Vispannetje Met Zalm Broccoli/Puree? Onderstaand vergelijkt u enkele beschikbare organisaties op het gebied van maaltijdbedeling in de gemeente Hulshout. Let ook goed op het proefpakket. Bij veel aanbieders kunt u extra voordelig heerlijke bereide gerechten met min. 200 gram groenten en weinig vet testen. Het invullen van de bestellijst kan op papier, telefonisch of online. Uw bestelling wordt bezorgd door een vaste bezorger. Daarnaast is het flexibel, leveranciers werken niet met een abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Houtvenne voor ouderen zijn erg wisselend. De prijs per maaltijd heeft te maken met elementen als de organisatie, herkomst ingrediënten, en of er rekening gehouden moet worden met diëten.

 • Dagverse maaltijd als Dieet Kalfsworst Bloemkool Aardappelen kunt u al laten bezorgen vanaf €6,2.
 • Diepvriesmaaltijd als Spirelli In Tomatensaus Met Ham En Kaas is er al voor €5,4.
 • Een bereide dagschotel voour ouderen als Lekkerbekje in kerrie-gembersaus. Meergroentenstamppot is beschikbaar vanaf €7,4.
De gerechten kunt u vaak uitbreiden met bijvoorbeeld Burgersoep, extra groenten en een dessert als Karnemelkse bloempap na. Heeft u moeite met de financiën? In sommige gevallen kunt u hiervoor om hulp vragen bij de gemeente Hulshout voor een maaltijdservice aan huis.

Stats & Facts

Populaire bereide maaltijden

 • Stamppot Hutspot met worst
 • Macaronischotel bolognese
 • Kalkoenmedaillons in saus
 • Gehakt in kappertjessaus
 • Kippenbout. Bonne femme

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Houtvenne aanvragen

 1. Start met uw maaltijd-zoektocht

  Ga eerst na welke vorm van een maaltijdservice klopt met uw eisen. Warm bezorgd, koelvers of juist vriesvers?

 2. Kies een cateringdienst of traiteurshop

  Vergelijk de aangesloten leveranciers en kies er een. Achterhaal altijd eerst het assortiment, de bestel en bezorgopties, en bereikbaarheid van klantenservice.

 3. Een proefpakket nemen

  De professionele dienstverleners bieden een aantrekkelijk proefpakket of maaltijdbox. Zo’n aanbieding kan betekenen 7 bezorgmaaltijden voor €35,00. Mede daarom kunt u op een prettige manier kennismaken met professionele verstrekkers.

 4. Maaltijden afnemen

  Was de proefbestelling goed? Zo ja, dan kunt u dagelijks een nieuwe bestelling doorgeven. Gewoonlijk kan dit via de telefoon, door de menukaart in te vullen, of email / internet. De maaltijden voor thuis worden doorgaans thuisbezorgd middels een persoonlijke bezorger in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Mag ik zelf mijn maaltijden kiezen?

Binnen het koelverse segment is er doorgaans een keuze menulijst van zo’n 25 menu’s. Als we het hebben over diepvries kunt u kiezen uit 75 – 125 vaste maaltijden. Bij tafeltje dekje gebruikt men een vaststaand menu per dag. Bij meer en meer leveranciers is vers op maat ook een optie.

Kan ik kiezen uit dieetmaaltijden?

Ja, steeds meer maaltijd-verzorgers hebben een uniek en ambachtelijk assortiment dieetmaaltijden. Als bijv. Kiprollade tutti frutti met kruidenjus, gekookte aardappelen, sperziebonen en Volkoren Penne Erwtjes Zoete Aardappelen Kaassaus. Op die manier kan iedereen gebruik maken van bezorgmaaltijden aan huis! Voor meer info neem contact op met uw eigen aanbieder.

Moet ik een abonnement afsluiten?

Nee, u zit nooit vast aan een verplicht abonnementsvorm voor thuismaaltijden. Er wordt alleen aan huis geleverd nadat u deze besteld heeft. Door middel van de standaard bestellijst kunt u iedere week zelfstandig – met de papieren lijst, online of telefonisch – een bestelling doorgeven.

Hoe gaat de levering in z’n werk?

De bezorgmaaltijden worden meestal door een vaste bezorgdienst op een terugkerend moment in de week geleverd. Bij koelvers: 1 a 2 keer per 7 dagen. Bij vriesverse gerechten maandelijks.


Warme dieetmaaltijden aan huis bezorgd

Een voedzame maaltijd is van belang voor uw vitaliteit en gezondheid. Een dagverse warme schotel mag dan ook niet ontbreken. Sommige ouderen of invaliden hebben behoefte aan dieetmaaltijden. Op basis daarvan kun je bij steeds meer organisaties terecht voor dieetmaaltijden aan huis. U kunt denken aan gemalen, lactosevrij, zoutarm, glutenvrij of wellicht eiwitrijk, koolhydraatarm, veganistisch, vloeibaar: iedereen kan terecht bij eten bezorgen Houtvenne. Heeft u onvoldoende financiële middelen? Dan kunt u mogelijk aankloppen bij overheid of gemeente. Enkele voorbeelden van een speciale dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: maaltijden met < 0,3 gram zout per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: een uitkomst bij een glutenintolerantie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als als slikken & kauwen lastig is geworden.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit