Maaltijdservice Hulshout

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Hulshout voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Behoefte aan gemakkelijke maaltijden aan huis voor ouderen in Hulshout? Aan de hand van maaltijdbutler.be treft u gemakkelijk alle leveranciers in uw eigen gemeente. Tafeltje dekje, of een thuismaaltijd die u kunt eten wanneer u dat uitkomt: u maakt zelf de keuze. Al beschikbaar vanaf €5,05 p.p. Uitgebreid dineren met een maaltijd als Kipragout champignons en Penne carbonara? Maar is boodschappen doen/koken niet meer mogelijk? U kunt gelukkig lekker blijven eten. D.m.v. de maaltijddienst in Hulshout geniet u van gezonde gerechten, gemakkelijk bij u thuisbezorgd.

ProvincieAntwerpen
GemeenteHulshout
ReactieUniek voor senioren
Postcode2235
Prijs per maaltijd€5,82
Vaak gekozen maaltijdChili sin carne

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis in Hulshout

Tegenwoordig zijn er flink wat maaltijdendiensten die bezorgen in Hulshout. Denk dan aan veel gekozen bedrijven als Home Cuisine of Carrefour. Maar ook in de buurt zijn er verschillende instanties en vrijwilligersorganisaties. Elk bedrijf wordt bestempeld door een eigen menu en bestelvoorwaarden. Geholpen door deze pagina kan u de bezorgdiensten op uw gemak op een rijtje zetten. Het selecteren van een solide bezorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt derhalve leuker en makkelijker. Moeite met kiezen? Kijk dan eerst naar een aantrekkelijk proefpakket! Zijn er allergieën of dieetwensen zoals bijvoorbeeld vloeibare of andere verse dieetmaaltijden in Hulshout? Ook dan bent u welkom! Erg veel traiteurs voor bejaarden houden hier rekening mee.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers klaargemaakt, bomvol natuurlijke ingrediënten. Hierna worden de ingrediënten gekoeld naar onder 5⁰C. Door dit proces blijven structuur en smaak ongeschonden. Circa 5 tot 7 dagen houdbaar.

 • Altijd 200 gram groente
 • Rijk aan gezonde voedingsstoffen
 • Zonder conserveringsmiddelen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden bereid met verse producten en razendsnel ingevroren (shock-freeze). Vitamines en mineralen blijven in goede conditie. Ongeveer 6 maanden te bewaren. Iedere 7 dagen inkopen doen is dus niet noodzakelijk.

 • 1 levering per maand mogelijk
 • Bevatten belangrijke voedingsstoffen
 • Vlaamse Klassiekers

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel: warme maaltijden aan huis voor senioren in Hulshout. Een goede vervanger voor bijv. bejaarden die het eten niet meer kunnen opwarmen. Het eten wordt warm bezorgd. Doorgaans georganiseerd door lokale vrijwilligers.

 • Vanuit de pan op het bord
 • WMO mogelijkheden
 • Dagelijkse bezorging

Boodschappendienst

Diverse organisaties faciliteren daarnaast een premium boodschappendienst voor ouderen. Daarmee haalt men zonder moeite nuttige boodschappen zoals broodbeleg en sinaasappels. Meestal zonder bezorgkosten tot in de keuken.

 • Boodschappen doen niet meer nodig
 • Vaste bezorger en tijdstip
 • Ruim assortiment

Maaltijdendiensten in Hulshout vergelijken

Zo nu en dan eens genieten van een ambachtelijke diepvriesmaaltijd in Hulshout? Of heeft u liever echt 100% verse koelverse opwarmmaaltijden? Of geeft u de voorkeur aan een lokale organisatie gericht op tafeltje dekje (daghap), zodat het eten warm geleverd wordt? U kunt kiezen uit veel verschillende soorten maaltijden die passen bij uw uw voorkeuren en eventuele voedingsvoorschrift. Wat dacht u van Groenteburger Prei Gekookte Aardappelen of Dieet Kippenwit Mosterdsaus Prinsessen Aardappelen? Via onze vergelijker vergelijkt u de meest gekozen traiteurshops gespecialiseerd in maaltijdbedeling in de gemeente Hulshout. Onze tip: begin met een proefpakket. Steeds vaker kunt een voor een lage prijs ambachtelijke bereide gerechten met verse producten en zonder conserveringsmiddelenkeuren. U kunt via verschillende manieren bestellen. Uw bestelling wordt geleverd door uw eigen bezorger. Aanbieders werken niet met een doorlopende afneemverplichting.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Hulshout voor ouderen wijken nogal af. De prijs voor een gerecht hangt af van elementen als de maaltijdservice, het totale assortiment, en eventuele allergieën.

 • Dagverse maaltijd zoals Runderstoofpotje Stroganoff Snijbonen Krieltjes vindt u vaak al vanaf €5,65.
 • Vriesverse maaltijd als Witte Pens Met Rodekool En Puree is er al voor €4,4.
 • Een daghap aan huis als Hamburger Bbq Saus Appelmoes Gebakken Aardappel is er al vanaf €6,3.
Een verse maaltijd is niet het enigste: Wat te denken van Bouillon, extra groenten en om het compleet te maken Kaas als nagerecht. Heeft u een laag inkomen? Mogelijk kan u dan een subsidie of regeling treffen met de gemeente Hulshout voor een maaltijdservice aan huis.

Stats & Facts

Vaak bestelde bereide maaltijden

 • Kersenpannenkoek
 • Chili sin carne
 • Ossestaartsoep
 • Slavink in jus
 • Broccolisoep

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Hulshout regelen

 1. Inventariseer wensen

  Stel eerst vast welk soort kant-en-klaar maaltijd rijmt met uw situatie. Dagvers, koelvers, vriesvers of tafeltje dekje?

 2. Kies cateraar of traiteurwinkel

  Vergelijk de meest gekozen maaltijddiensten en bepaal uw voorkeuren. Let goed op het soort gerechten, keuze in bezorgdagen, en bereikbaarheid van klantenservice.

 3. Begin met het proefpakket

  De meeste maaltijdservices werken met een extra goedkoop proefpakket. U moet dan denken aan 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Hierdoor kunt u – zonder verdere verplichtingen – kennismaken met gespecialiseerde services.

 4. Vaste levermomenten

  Was de proefbestelling goed? Dat is fijn, nu kunt u wekelijks nog een bestelling doen. Steeds vaker kan dit per telefoon, door gerechten in te vullen, of via internet. De kant-en-klaar maaltijden worden dikwijls bezorgd tot in de keuken via een lokale leverancier in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Uit hoeveel recepten kan ik wekelijks kiezen?

Binnen het koelverse segment is er een wekelijks keuzemenu met plusminus 15 gerechten. Spreken we over diepvries, dan kunt u kiezen uit 80+ vaste menu’s. Bij tafeltje dekje gebruikt men een vast weekmenu. Meer en meer is zelf gerechten samenstellen ook een optie.

Kan ik kiezen voor speciale dieetmaaltijden?

Zeker. Landelijke maaltijdverstrekkers voorzien in een speciale menulijst voor mensen met een dieet. Neem nou Omelet in saus of Runderstoofpotje. Op die manier kan iedereen genieten van bezorgmaaltijden aan huis! Kan dit ook met mijn dieet? Neem contact op met uw maaltijdservice.

Geldt er een afnameverplichting?

Nee, er geldt geen vast abonnement voor thuismaaltijden. Er worden alleen maaltijden bezorgd indien u een bestelling heeft doorgegeven. Met behulp van de welbekende bestellijst kunt u snel en simpel – op meerdere manieren – de maaltijden inplannen.

Wanneer wordt er bezorgd?

De maaltijden worden gewoonlijk door een lokale bezorger iedere week op dezelfde dag/tijdstip afgeleverd. Bij koelvers: wekelijks. Vriesvers: elke 14 dagen.


Gezonde dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een verse maaltijd helpt mee aan uw algehele gesteldheid. Een lekkere en gezonde warme schotel is daarbij een voorwaarde. Diverse senioren of mensen met een beperking eten volgens een strikt dieet. Hierdoor onderscheiden we een aantal vormen van dieetmaaltijden voor thuis. U kunt denken aan zoutarm, lactosevrij, natriumarm, gemalen of koolhydraatarm, eiwitrijk, vloeibaar, vegetarisch: er kan meer dan u denkt bij eten bezorgen Hulshout. Is uw budget voor eten niet toereikend? Dan is er wellicht iets mogelijk bij de gemeente. Wat voorbeelden van een dieetmaaltijd aan huis:

 • Zoutarm: menu’s met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: een uitkomst wanneer er sprake is van een glutenvrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als als slikken & kauwen een probleem vormt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uitAlle plaatsen in deze gemeente