Maaltijdservice Westmeerbeek

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Westmeerbeek voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Meer weten over gemakkelijke maaltijden aan huis voor ouderen in Westmeerbeek? Geholpen door deze website vindt u supersnel alle aanbieders die leveren in uw plaats. Tafeltje dekje, of kant-en-klaar maaltijden die u zelf moet opwarmen: het kan allemaal. Al te verkrijgen vanaf €3,70 per keer. Aanschuiven voor Varkenshaasje in pepersaus of Erwtensoep? Maar is koken/boodschappen doen (tijdelijk) onmogelijk? Geen probleem! Middels de maaltijdendienst in Westmeerbeek smult u weer van vers bereidde maaltijden, die gratis aan huis geleverd worden.

ProvincieAntwerpen
GemeenteHulshout
RecensiePrecies zoals verwacht
Postcode2235
Gemiddelde kosten€5,78
Nummer 1-maaltijdSpinaziestamppot, omelet

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Warme maaltijden aan huis in Westmeerbeek

We zien een sterke groei in het aantal maaltijdendiensten die bezorgen in Westmeerbeek. We hebben het over erkende bezorgers als Yumbel of Colruyt. Maar ook op regionaal niveau bestaan er uitstekende partijen en restaurants. Elke optie heeft weer een “eigen” menu en procedures rondom bestellen en betaling. Via www.maaltijdbutler.be kan u daarom de bezorgdiensten eenvoudig met elkaar vergelijken. Het kiezen van een relevante bezorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt dan wat overzichtelijker. Eerst eens proberen? Ga dan eerst voor een aantrekkelijk proefpakket! Zijn er in uw geval bepaalde wensen als bijv. eiwitrijke of andere verse dieetmaaltijden in Westmeerbeek? Dat hoeft niet erg te zijn! Flink wat traiteurs voor ouderen kunnen aangepast worden op uw wensen.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden iedere dag bereid, met de meest verse ingrediënten. Later worden ze direct teruggekoeld en speciaal verpakt. Hierdoor blijven smaak en vitamines beschermd. Tot wel 7 dagen te bewaren.

 • Meest verse ingrediënten
 • Smaakvol zoals thuis koken
 • Lekker en gezond, zonder e-nummers

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na het koken shock-freeze ingevroren. Smaak, geur en mineralen blijven zo intact. Maximaal 3 maanden houdbaar. Iedere 7 dagen inkopen doen is niet altijd nodig.

 • Hoeven niet direct gegeten te worden
 • Porties ruim voldoende
 • Groot keuzemenu

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel houdt in: warme maaltijden aan huis voor senioren in Westmeerbeek. Een goede vervanger voor bijv. hulpbehoevenden die niet zelfstandig kunnen koken of opwarmen. Het eten wordt warm bezorgd. In de regel georganiseerd door een meer lokale partij.

 • Gelijk bezorgd na het koken
 • Extra hulp mogelijk
 • Vaste bezorgdienst

Boodschappendienst

Veel bezorgers voorzien in een handige boodschappendienst voor senioren. Zo krijgt men moeiteloos nuttige boodschappen zoals druiven en jam. Niet zelden zonder extra kosten bezorgd op een vast tijdstip.

 • Niet meer naar de supermarkt
 • Vaste persoonlijke bezorger
 • Uitgebreid assortiment

Maaltijdendiensten in Westmeerbeek vergelijken

Zoekt u een voedzame diepvriesmaaltijd in Westmeerbeek? Of bent u meer op zoek naar een wekelijkse bezorgde koelverse maaltijden? Of prefereert u een service met expertise op het gebied van tafeltje dekje (daghap), kortom: een warme maaltijd aan huis? Er zijn talloze opties die matchen met uw voorkeuren en mogelijke diëten. Zelf maaltijden online bestellen als Kaasburger Met Spinazie En Puree en Gemalen Kip Met Worteltjes En Aardappelpuree? Onderstaand vindt u de erkende traiteurswinkels gericht op maaltijdbedeling in de gemeente Hulshout. Bestel eerst eens een proefpakket. Doorgaans kunnen ouderen via een proefbox uitstekende bereide gerechten met veel voedingsstoffen en zonder conserveringsmiddelenproberen. Bestellen kan telefonisch, maar ook online. Het eten wordt bezorgd door een vaste bezorger op een vast moment. Ook is het vrijblijvend, er is niet iets als een vast contract.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Westmeerbeek voor ouderen zijn ontzettend divers. De prijs die u betaalt hangt af van bijvoorbeeld de maaltijdservice, kwaliteit van ingrediënten, en of er rekening gehouden moet worden met diëten.

 • Dagverse maaltijd zoals Volkoren Penne Erwtjes Zoete Aardappelen Kaassaus is beschikbaar vanaf €6,5.
 • Een lekkere diepvriesmaaltijd als Dieet Kippenbout Perziken Puree kunt u al bestellen vanaf €4,6.
 • Een warme daghap voor senioren als Gestoofde prei wordt al bezorgd vanaf €6,6.
De maaltijden kunt u vaak uitbreiden met bijvoorbeeld Samgyetang, een lekker bijgerecht en iets fris zoals Croquembouche als nagerecht. Heeft u een laag inkomen? Soms kan u een subsidie of tegemoetkoming indienden bij de gemeente Hulshout voor een maaltijdservice aan huis.

Stats & Facts

Vaak gekozen bereide maaltijden

 • Stamppot Witlof met gehakt
 • Bami goreng met rundvlees
 • Kippenvlees in kerriesaus
 • Schnitzel mexico schotel
 • Pittige sperzieboontjes

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Westmeerbeek aanvragen

 1. Start met uw maaltijd-zoektocht

  Trek eerst na welke vorm van een maaltijdservice in overeenkomst is met uw voedingspatroon. Koelvers, diepvries of warme maaltijden?

 2. Maak een keuze voor een traiteur / cateraar

  Vergelijk meest gekozen bezorgservices en bepaal uw voorkeuren. Controleer goed het type maaltijden, op welke manieren u kunt bestellen, en natuurlijk ervaringen van andere senioren.

 3. Proefpakket bestellen

  De meeste dienstverleners hebben een spotgoedkoop proefpakket. Denk dan aan 2 bezorgmaaltijden voor €10,00. Door hier gebruik van te maken kunt u op een hele aantrekkelijke manier eens kennismaken met bekende dienstverleners.

 4. Vaste levermomenten

  Beviel het proefpakket? In dat geval kunt u eenvoudignog een bestelling doen. Doorgaans doet u dat per telefoon, door maaltijden aan te kruisen, of via internet. De (warme) maaltijden wordt steeds vaker thuisbezorgd middels een persoonlijke bezorger in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Uit hoeveel recepten kan ik wekelijks kiezen?

Binnen het koelverse segment kunt u zelf kiezen van een bestellijst van zo’n 15 menu’s. Spreken we over diepvries, dan is het aanbod gelimiteerd tot 50 – 100 blijvende gerechten. Bij tafeltje dekje heeft u te maken met een vaste maaltijd per dag, zonder keuze. In sommige gevallen is zelf een maaltijd samenstellen ook een optie.

Kan ik kiezen voor speciale dieetmaaltijden?

Vaak wel. Bijna alle services hanteren een ruim assortiment dieetmaaltijden. ZoalsBoeren kippenragout en aardappelpuree met tuinkruiden of Gehaktbal, prei a la crème en krieltjes met peterselie. Zo zijn er voor alle ouderen warme maaltijden aan huis! Kan dit ook met mijn dieet? Neem contact op met uw maaltijdservice.

Zit ik vast aan een abonnement?

Nee, aanbieders hanteren geen doorlopende afnemings-verplichting voor thuismaaltijden. De gerechten kunnen alleen worden ontvangen in het geval u zelf een bestelling geplaatst heeft. Via de unieke menukaart / lijst kan men direct en zonder moeite – via het internet, door te bellen of aan de hand van de papieren lijst – de maaltijden inplannen.

Hoe werkt de bezorging?

De maaltijden worden in de meeste gevallen door een eigen bezorger op een vast moment in de week week thuisbezorgd. Koelvers: 1 of 2 keer per week. Het vriesverse aanbod maandelijks.


Warme dieetmaaltijden aan huis bezorgd

Een goede maaltijd heeft invloed op een vitaal en energiek lichaam. Een lekkere en gezonde warme schotel is essentieel. Diverse bejaarden of invaliden eten volgens een bepaald dieet. Hierdoor bieden een aantal organisaties dieetmaaltijden aan huis bezorgd. Dit heeft te maken met zoutarm, glutenvrij, natriumarm, lactosevrij of wellicht veganistisch, koolhydraatarm, vegetarisch, eiwitrijk: het assortiment is ontzettend veelzijdig bij eten bezorgen Westmeerbeek. Is er sprake van een laag inkomen? Dan kunt u mogelijk aankloppen bij overheid of gemeente. Voorbeelden van een speciale dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met minder dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: perfect in het geval van coeliakie / glutenvrije levensstijl.
 • Gemalen/vloeibaar: als als slikken & kauwen lastige situaties veroorzaakt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit