Maaltijdservice Elverdinge

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Elverdinge voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Geïnteresseerd in gemakkelijke maaltijden aan huis voor ouderen in Elverdinge? Aan de hand van deze website doorzoekt u overzichtelijk alle services in uw regio! Maaltijden warm bezorgd, of een diepvries maaltijd die u kunt verwarmen met de oven of microgolf: u bepaalt het helemaal zelf. Al te verkrijgen vanaf €5,60 per maaltijd. Aanschuiven voor Gehaktbal, satésaus, sperziebonen, geb. aardappelen of Hutspot met hachee? Maar is zelf koken geen optie meer? Er is een oplossing! Door de maaltijdendienst in Elverdinge smult u weer van de lekkerste maaltijden, gemakkelijk bij u thuisbezorgd.

ProvincieWest Vlaanderen
GemeenteIeper
RecensieBetrouwbare levering
Postcode8906
Maaltijd prijs€5,7
Vaak bestelde maaltijdUiensoep

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis laten bezorgen in Elverdinge

Tegenwoordig zijn er flink wat maaltijdendiensten in de omgeving van Elverdinge. Neem populaire aanbieders als Delimeal of Ekomenu. Ook in de gemeente zelf zijn er allerlei organisaties en speciale eetpunten. Elke aanbieder wordt bestempeld door een eigen assortiment en procedures rondom bestellen en betaling. Aan de hand van deze website kan u daarom de leveranciers probleemloos met elkaar vergelijken. Het kiezen van een degelijke verstrekker van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is zo een stuk gemakkelijker. Zijn er nog twijfels? Profiteer nu van een goedkoop proefpakket bij de maaltijdservice. Heeft u maaltijdvoorkeuren als bijvoorbeeld gluten- en lactosevrije of andere verse dieetmaaltijden in Elverdinge? Ook dan bent u welkom! Flink wat traiteurs voor bejaarden houden hier rekening mee.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers klaargemaakt, met de meest verse ingrediënten. Daarna worden deze producten gekoeld naar onder 5⁰C. Hierdoor blijven geur, kleur en smaak beschermd. Een houdbaarheid van wel 6 dagen.

 • Ambachtelijk bereid
 • Smaakvol zoals thuis koken
 • Lekker en gezond, zonder e-nummers

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden na bereiding razendsnel ingevroren (shock-freeze). Kleur, smaak en geur raken niet bedorven. Maanden lang op te slaan. Een wekelijkse bezorging is niet altijd nodig.

 • 1 levering per maand mogelijk
 • Porties ruim voldoende
 • Enorm veel keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel betekent: warme maaltijden aan huis voor senioren in Elverdinge. Een uitkomst voor bijv. hulpbehoevenden waarbij ook opwarmen niet meer lukt. U kunt direct de maaltijd nuttigen. Veelvuldig afgehandeld door een gemeentelijke eetgelegenheid.

 • Maaltijden warm aangeleverd
 • Ondersteuning uit gemeente
 • Dagelijkse bezorging

Boodschappendienst

De meeste services faciliteren daarnaast een extra boodschappendienst voor bejaarden. In dat geval haalt u moeiteloos praktische of verse producten als desem naturel of oploskoffie. Normaal gratis mee bezorgd tot in de keuken.

 • Minder afhankelijkheid van familie
 • Op een vast moment in de week
 • Een volwaardige supermarkt

Maaltijdendiensten in Elverdinge vergelijken

Wilt u af en toe genieten van een handige diepvriesmaaltijd in Elverdinge? Of prefereert u een blijvende oplossing als koelverse maaltijden? Of neigt u meer naar een service met expertise op het gebied van tafeltje dekje (daghap), zodat het eten warm geleverd wordt? We onderscheiden flink wat opties die matchen met uw situatie en voedingsadvies. Neem nu Dieet Vlaamse Stoverij Appelmoes Aardappelen of Gemalen Varkensvlees Met Erwten En Aardappelpuree? Op maaltijdbutler.be vergelijkt u de meest gekozen traiteurshops gespecialiseerd in maaltijdbedeling in de gemeente Ieper. Onze tip: begin met een proefpakket. Vaak kunnen ouderen via een proefbox voedzame bereide gerechten met dagverse artikelen en zonder ongezonde toevoegingen beoordelen. Een bestelling plaatst u online of via de telefoon + bestellijst. De gerechten worden bezorgd door een vaste bezorger op een vast moment. Zij werken vaak niet met een abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Elverdinge voor ouderen zijn ontzettend divers. De prijs hangt af van bijvoorbeeld de leverancier, het productieproces, en eventuele dieetvoorkeuren.

 • Dagverse maaltijd zoals Boereworst Met Wortelstamppot kunt u al laten bezorgen vanaf €5,05.
 • Een vriesverse maaltijd als Kalkoen Sinaassaus Appelmoes Geb. Aardappelkubus is verkrijgbaar vanaf €5,25.
 • Een thuisbezorgde daghap als Schnitzel, sperziebonen, gebakken aardappelen kan je kopen vanaf €6,35.
Het eten kan uitgebreid worden. Bestel ook Czernina, een gezonde salade en iets fris zoals Chocolademousse achteraf. Beschikt u niet over voldoende geld? Mogelijk kan u dan een subsidie of tegemoetkoming indienden bij de gemeente Ieper voor een maaltijdservice aan huis.

Kerngegevens

Meest gekozen bereide maaltijden

 • Varkenssteak in jus
 • Geglaceerde wortel
 • Kip-groenteschotel
 • Witlof ovenschotel
 • Heldere uiensoep

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Elverdinge bestellen

 1. Wat zoekt u precies?

  Achterhaal eerst wat voor type maaltijdservice aansluit op uw omstandigheden. Tafeltje dekje, koelvers of vriesvers?

 2. Selecteer een cateringdienst of traiteur

  Vergelijk meest gekozen aanbieders en kies een geschikte. Bekijk met name de versheid van ingrediënten, de manier van bezorging, en de klantwaardering.

 3. Proefpakket bestellen

  De grote verstrekkers stunten met een extra goedkoop proefpakket. U moet dan denken aan 7 bezorgmaaltijden voor €35,00. Daardoor kunt u geheel vrijblijvend eens kennismaken met bekende verstrekkers.

 4. Bezorgafspraken maken

  Hebt u genoten van de proefmaaltijd? Dat is fijn, nu kunt u zonder moeite nog een bestelling doen. Meestal doet u dat via een speciaal telefoonnummer, door maaltijden aan te kruisen, of via internet. De seniorenmaaltijden worden gemiddeld genomen bezorgd tot in de keuken via een regionale bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik zelf gerechten kiezen?

Bij dagvers / koelverse gerechten profiteert u van een menukaart met ongeveer 20 gerechten. Gaat men voor diepvries, dan kunt u kiezen uit 50 – 100 vaste vaste gerechten. Bij tafeltje dekje krijgt men één maaltijd per dag. In sommige gevallen is zelf uw menu samenstellen ook een optie.

Zijn er ook dieetmaaltijden?

Doorgaan wel. Veel aanbieders komen u tegemoet met een speciale categorie met dieetmaaltijden. Onder andere Varkenslapje met mosterdjus, andijvie en gekookte aardappelen of Reepjes kippenvlees in jus. Daardoor zijn er voor alle ouderen bezorgmaaltijden aan huis! Past het ook bij mijn eetpatroon? Neem gerust contact op met uw maaltijdservice.

Geldt er een afnameverplichting?

Nee, de maaltijd-aanbieders werken niet met doorlopende afnemings-verplichting voor thuismaaltijden. Er wordt alleen aan huis geleverd indien u zelf een bestelling geplaatst heeft. Via een speciale menukaart kunt u snel en simpel – via het internet, door te bellen of aan de hand van de papieren lijst – de maaltijden inplannen.

Hoe verloopt de levering?

De maaltijden voor ouderen worden in de meeste gevallen door een vaste bezorger op een vast moment in de week bezorgd. Binnen het koelverse segment 1 of 2 keer per week. Bij vriesvers is dat maandelijks.


Verse dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een maaltijd met voldoende groenten heeft invloed op uw energie en levenslust. Een lekkere en gezonde warme schotel ligt hieraan ten grondslag. Sommige ouderen of invaliden hebben speciale dieetmaaltijden nodig. Op basis daarvan zijn er een aantal vormen van dieetmaaltijden voor thuis. Dit heeft te maken met lactosevrij, natriumarm, zoutarm, glutenvrij en niet te vergeten vloeibaar, vegetarisch, koolhydraatarm, veganistisch: vrijwel alles is mogelijk bij eten bezorgen Elverdinge. Is uw inkomen niet toereikend? Dan is er wellicht iets te regelen met de gemeente of overheid. Enkele voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met < 0,3 gram zout per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: biedt uitkomst als er iets speelt als een gluten- of tarwevrij dieet (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: zodra kauwen & slikken lastige situaties veroorzaakt.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit