Maaltijdservice Zuidschote

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Zuidschote voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Interesse in gemakkelijke maaltijden aan huis voor ouderen in Zuidschote? Dankzij de maaltijdservice-vergelijker achterhaalt u snel en simpel alle organisaties in de buurt! Warme gerechten, of een koelverse maaltijd die alleen maar even de microgolf in hoeven: u maakt zelf de keuze. Al te verkrijgen vanaf €3,50 per gerecht. Aan tafel voor Chili con carne, gehakt, rijst en Speklapje met jus, sperziebonen en aardappelpuree? Maar is een supermarkt bezoeken koken niet goed mogelijk? U kunt gelukkig lekker blijven eten. D.m.v. de maaltijddienst in Zuidschote geniet u van gezonde maaltijden, kant-en-klaar aangeleverd.

ProvincieWest Vlaanderen
GemeenteIeper
RecensieWeinig retouren
Postcode8904
Gemiddelde kosten€5,69
Vaak bestelde maaltijdBiogarde

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Maaltijden aan huis voor één persoon in Zuidschote

We zien meer en meer maaltijdendiensten in Zuidschote. Neem populaire partijen als Yumbel en 0. Ook binnen de gemeente kunt u terecht bij uitstekende leveranciers en slagerijen. Elke partij wordt bestempeld door een heel eigen keuken en bestel- en bezorgmogelijkheden. Geholpen door www.maaltijdbutler.be kan u daardoor de leveranciers gemakkelijk op een aantal punten vergelijken. De keuze maken voor een solide bezorger van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden is derhalve wat aangenamer. Zijn er meerdere opties? Begin dan met een aantrekkelijk proefpakket! Is er sprake van bepaalde wensen als onder andere vloeibare of andere verse dieetmaaltijden in Zuidschote? Geen probleem! Een groot aantal traiteurs passen zich hierop aan.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers klaargemaakt, met altijd verse producten. Daarna wordt het eten gekoeld en goed verpakt. Door deze handeling blijven smaak en vitamines gewaarborgd. Maximaal 5 dagen houdbaar.

 • Meest verse maaltijden
 • Vol van smaak
 • Weinig zout en vetten

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden na het koken in zeer korte tijd ingevroren (shock-freeze). Vitamines en mineralen blijven in goede conditie. Maanden lang op te slaan. Continue bestellingen plaatsen hoeft dan ook vaak niet.

 • Direct inkopen voor hele maand
 • Bevatten belangrijke voedingsstoffen
 • Ruime keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel biedt: warme maaltijden aan huis voor senioren in Zuidschote. Perfect voor bijv. chronisch zieken die niet zelfstandig kunnen koken of opwarmen. Gerechten zijn direct op te eten. Dikwijls geïnitieerd door een meer lokale partij.

 • Warm thuisbezorgd
 • WMO mogelijkheden
 • Dagelijkse persoonlijk geleverd

Boodschappendienst

Verscheideneorganisaties hebben ook een handige boodschappendienst voor hulpbehoevenden. In dat geval haalt men eenvoudig de boodschappen zoals crackers en leverpastei. In algemene zin kosteloos afgeleverd door de vaste bezorger.

 • Volledig zelfstandig inkopen doen
 • Alles aan huis bezorgd
 • Duizenden producten

Maaltijdendiensten in Zuidschote vergelijken

Af en toe profiteren van een gemakkelijke diepvriesmaaltijd in Zuidschote? Of houdt u juist van een wekelijkse bezorgde koelverse bezorgmaaltijden? Of zoekt u een service die actief is op het gebied van tafeltje dekje (daghap) waarbij het eten warm geleverd wordt? U kunt kiezen uit flink wat menu’s die matchen met uw omstandigheden en mogelijke diëten. Wat te denken van Volkoren Penne Erwtjes Zoete Aardappelen Kaassaus of Spelt Risotto Tomatensaus, Groentemix? Onderstaand ontdekt u de meest populaire aanbieders van maaltijdbedeling in en rondom Ieper. Overweeg ook altijd het proefpakket. Bij veel aanbieders is er een proef-mogelijkheid. U kan de lekkerste bereide gerechten met veel voedingsstoffen en weinig kunstmatige toevoegingen uittesten. Het invullen van de bestellijst kan op papier, telefonisch of online. Het eten wordt geleverd door een persoonlijke bezorger. Zij werken vaak niet met een vast lidmaatschap.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Zuidschote voor ouderen lopen zeer uiteen. De prijs wordt samengesteld door bijvoorbeeld de aanbieder, het aantal maaltijden waar u uit kunt kiezen, en eventuele allergieën.

 • Dagverse maaltijd zoals Kipfilet Provencaal, Groentemix Met Krieltjes is er al voor €5,4.
 • Een vriesverse maaltijd als Veg. Balletjes Italiaanse Saus, Volkoren Penne bestelt u vanaf €3,95.
 • Een aan-huis-geleverde dagschotel als Alaska-koolvis in mosterdsaus is beschikbaar vanaf €5,8.
Het diner kunt u vaak uitbreiden met bijvoorbeeld Borsjtsj, iets te drinken en iets fris zoals Patbingsu om het feest compleet te maken. Heeft u moeite met de financiën? Soms kan men ondersteuning aanvragen via uw gemeente Ieper voor een maaltijdservice aan huis.

Belangrijke info

Top-5 bereide maaltijden

 • Spaghetti bolognese
 • Gekruide krieltjes
 • Hutspot met hachee
 • Bami babi pangang
 • Bami babi ketjap

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Zuidschote aanvragen

 1. Wat zijn de wensen?

  Stel eerst vast welke vorm van een maaltijdservice klopt met uw eetpatroon. Diepvries-, koelvers of tafeltje dekje?

 2. Selecteer een cateringdienst of traiteur

  Vergelijk gespecialiseerde maaltijddiensten en maak een keuze. Controleer goed het aanbod, de wijze van bezorgen, en de gemiddelde klantenbeoordeling.

 3. Een proefpakket nemen

  De belangrijkste maaltijdservices werken met een spotgoedkoop proefpakket. U kunt denken aan 3 bezorgmaaltijden voor €15,00. Hierdoor kunt u laagdrempelig kennismaken met alle leveranciers.

 4. Elke week een levering

  Bevalt het proefpakket? Mooi, dan kunt u zonder problemen nieuwe gerechten bestellen. Vaak kan dit via de telefoon, met behulp van de menulijst, of email / internet. De (warme) maaltijden wordt gewoonlijk bezorgd middels een vertrouwde bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Kan ik ook kiezen uit meerdere menu’s?

Bij dagvers / koelverse gerechten is er doorgaans een keuze menulijst met gemiddeld 15 maaltijden. Bij diepvries hebt u de keuze uit 70 – 150 vaste maaltijden. Kiest u voor tafeltje dekje? Dan heeft u te maken met een vaste maaltijd per dag, zonder keuze. Meer en meer is zelf uw bord samenstellen een speciale feature.

Kan ik kiezen uit dieetmaaltijden?

Vaak wel. Bijna alle dienstverleners bieden een groot aanbod aan dieetmaaltijden. Bijvoorbeeld Mexicaanse kipschotel, paprika, ananas, rijst of Kipgehaktballetjes in jus met stamppot prei. Hiermee zijn er voor iedereen gezonde en voedzame maaltijden aan huis! Past het ook bij mijn eetpatroon? Neem gerust contact op met uw eigen dienstverlener.

Is er een minimale afname?

Nee, er is geen sprake van een doorlopende overeenkomst voor thuismaaltijden. De gerechten kunnen alleen worden ontvangen wanneer u deze besteld heeft. Aan de hand van een speciale menukaart kan men op eigen houtje – via het internet, door te bellen of aan de hand van de papieren lijst – een bestelling plaatsen.

Wanneer wordt er bezorgd?

De microgolf-maaltijden worden meestal door uw persoonlijke bezorger op een vast moment in de week week thuisbezorgd. Bij koelvers is dat 1 a 2 keer per 7 dagen. In het geval van vriesvers: elke 14 dagen.


Gezonde dieetmaaltijden geleverd aan huis

Gezond en vers eten bevordert een goede balans en energie. Een lekkere en gezonde warme schotel is heel belangrijk. Sommige ouderen of beperkten hebben behoefte aan dieetmaaltijden. Hierom onderscheiden we een aantal vormen van dieetmaaltijden aan huis. We hebben het over zoutarm, gemalen, lactosevrij, natriumarm en ook eiwitrijk, vegetarisch, veganistisch, koolhydraatarm: er kan meer dan u denkt bij eten bezorgen Zuidschote. Heeft u moeite met de financiën? Dan is er wellicht iets te regelen met de gemeente of overheid. Voorbeelden van zo’n dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: menu’s met minder dan 0,3 gram zout per 100 gram.
 • Glutenvrij: een uitkomst bij een situatie als een glutenintolerantie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als kauwen en/of slikken een probleem geeft.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit