Maaltijdservice Bierges

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Bierges voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Interesse in verse maaltijden aan huis voor ouderen in Bierges? Door middel van www.maaltijdbutler.be doorzoekt u snel en simpel alle leveranciers die leveren in uw plaats. Tafeltje dekje, of diepvriesmaaltijden die alleen maar even de microgolf in hoeven: dat kunt u zelf beslissen. Al te verkrijgen vanaf €4,95 per keer. Genieten van Slavink met andijvie a la crème gek aard jus of Hamburger, uiensaus, appelmoes, gebakken aardappelen? Maar lukt het niet (meer) om voor uzelf boodschappen te doen en te koken? Er is een oplossing! Via de maaltijddienst in Bierges hebt u toegang tot verse gerechten, die u alleen maar even hoeft op te warmen.

ProvincieWaals Brabant
GemeenteWavre
BeoordelingVakkundige chefkoks
Postcode1301
Gemiddelde menuprijs€4,99
Populaire maaltijdRundergehaktballetjes in saus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Leveranciers van maaltijden aan huis in Bierges

Ze zijn niet meer weg te denken, maaltijdendiensten in de regio van Bierges. Denk dan aan landelijke firma’s als Foodbag en/of Okay. Ook binnen de gemeente bestaan er verscheidene instanties en vrijwilligersorganisaties. Iedere optie wordt bestempeld door z’n eigen keuken en bestel-, betaal-, en bezorgopties. Met behulp van onze tool kunt u dus de aanbieders op uw gemak vergelijken op allerlei onderdelen. Het uitkiezen van een relevante dienstverlener van (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden maken wij zo leuker en makkelijker. Twijfelt u nog? Begin dan met een extra betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Zijn er in uw geval specifieke wensen als bijv. gluten- en lactosevrije of andere verse dieetmaaltijden in Bierges? Ook dan bent u welkom! Veel traiteurs voor ouderen houden hier rekening mee.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden dagvers gekookt, vol verse producten en veel groenten. Hierna worden deze producten teruggekoeld en luchtdicht verpakt. Zo blijven structuur en smaak gewaarborgd. Het is 1 week houdbaar.

 • Meest verse maaltijden
 • Heerlijke en smaakvol
 • Zonder kunstmatige toevoegingen

Diepvriesmaaltijden

Diepvriesmaaltijden worden bereid met verse producten en in zeer korte tijd ingevroren (shock-freeze). Belangrijke voedingsstoffen blijven in goede conditie. 10 weken lang eetbaar. Een wekelijkse bezorging is dus niet noodzakelijk.

 • Direct inkopen voor hele maand
 • Porties ruim voldoende
 • Veel keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel biedt: warme maaltijden aan huis voor senioren in Bierges. Een prima oplossing voor bijv. chronisch zieken die niet zelfstandig kunnen koken of opwarmen. U kunt meteen aanschuiven! Meestal geregeld via een lokale zorginstelling.

 • Direct aanschuiven
 • WMO mogelijkheden
 • Dagelijkse bezorging

Boodschappendienst

Verschillende services bieden ook een praktische boodschappendienst voor senioren. Zodoende krijgt men eenvoudig verse of handige boodschappen als wilde tomaten mix of boter. Veelal zonder extra kosten bezorgd door uw eigen bezorger.

 • Niet meer naar de supermarkt
 • Geen zware boodschappen tillen
 • Uitgebreid assortiment

Maaltijdendiensten in Bierges vergelijken

Zoekt u een uitstekende diepvriesmaaltijd in Bierges? Of geeft u de voorkeur aan echt 100% verse koelverse maaltijden? Of heeft u liever een lokale organisatie gericht op tafeltje dekje (daghap), met het voordeel dat het warm bezorgd wordt? Er zijn meerdere soorten maaltijden die in lijn zijn met uw voorkeuren en eetpatroon. Genieten van de lekkerste gerechten als Blinde Vink Bloemkool-Broccoli Kaassaus En Puree of Groenteburger, Groene Groenten, Wortelsaus Spelt? Onderstaand treft u de erkende traiteurswinkels gericht op maaltijdbedeling in en rondom Wavre. Onze tip: begin met een proefpakket. Dikwijls kunnen ouderen via een proefbox gezonde bereide gerechten met dagverse artikelen en vrij van geur-, kleur-, en smaakstoffen proeven. Bestellen kan online, telefonisch of met de bestellijst. De maaltijden worden bezorgd door een lokale / regionale bezorger. Ook is het vrijblijvend, er is niet iets als een doorlopend abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De kosten van kant-en-klare maaltijden aan huis in Bierges voor ouderen zijn ontzettend divers. Het tarief voor een maaltijd heeft te maken met elementen als de aanbieder, kwaliteit van ingrediënten, en de omvang van de bezorgservice.

 • Dagverse maaltijd zoals Dieet Rundsvlees Fijne Kruiden Aardappelen is beschikbaar vanaf €5,1.
 • Een vriesverse maaltijd als Ardeensgebraad Italiaansesaus Gebak. Roseval Aard. wordt al bezorgd vanaf €4,45.
 • Een daghap aan huis als Boeuf stroganoff, witte rijst, sperziebonen bestelt u vanaf €5,55.
De gerechten is niet waar het bij blijft. Ook Thukpa, een extra salade en iets fris zoals Gortepap achteraf. Heeft u een laag inkomen? Doorgaans kunt u een speciaal (kortings)tarief aanvragen bij de gemeente Wavre voor een maaltijdservice aan huis.

Cijfers en feiten

Beste bereide maaltijden

 • Macaroni
 • Penne, champignonragout, broccoli
 • Groenteburger, prei, aardappelen
 • Kip tikka massala, basmatirijst
 • Koolvis met spinazieroom

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Bierges bestellen

 1. Maak een maaltijd-indicatie

  Ga eerst na wat voor categorie thuismaaltijd past bij uw situatie. Koelvers, diepvries of warme maaltijden?

 2. Selecteer een traiteurshop of cateringdienst

  Vergelijk gespecialiseerde maaltijdservices en selecteer er een. Bekijk met name het maaltijd-aanbod, de wijze van bezorgen, en natuurlijk ervaringen van andere senioren.

 3. Een proefpakket nemen

  De bekende maaltijd-verzorgers geven een goedkoop of gratis proefpakket. Typische acties zijn 5 bezorgmaaltijden voor €25,00. Zodoende kunt u op een prettige manier kennismaken met alle dienstverleners.

 4. Bezorgafspraken maken

  Smaakt de proefmaaltijd naar meer? Dat is fijn, nu kan men wekelijks weer nieuwe gerechten bestellen. In veel gevallen kan dat via telefoon, via een menulijst, of via de website. De maaltijden worden standaard geleverd aan huis door een vertrouwde bezorger in juli 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Is er iets zoals een keuzemenu?

Bij dagvers / koelverse gerechten kunt u gerechten kiezen op een lijst met om en nabij de 30 gerechten. Kiest u voor diepvries dan kunt u meestal kiezen uit 80+ vaste vaste gerechten. Bij de tafeltje dekje service is er vaak één maaltijd per dag. In sommige gevallen is vers op maat een mogelijkheid.

Kan ik kiezen uit dieetmaaltijden?

Vaak wel. Bijna alle dienstverleners bieden een ruim assortiment dieetmaaltijden. Neem nou Kip tikka massala, basmatirijst of Macaroni-gehakt schotel. Daardoor kan iedereen gebruik maken van seniorenmaaltijden aan huis! Voor meer info neem contact op met de organisatie waar u klant bent.

Geldt er een afnameverplichting?

Nee, leveranciers werken niet met een doorlopende afnemings-verplichting voor thuismaaltijden. De maaltijden worden uitsluitend bezorgd indien u een bestelling heeft doorgegeven. Middels de menulijsten kunt u iedere week zelfstandig – digitaal, telefonisch of met pen en papier – een bestelling plaatsen.

Hoe verloopt de bezorging?

De menu’s worden in de meeste gevallen door een vaste bezorger op een vast tijdstip geleverd. Bij koelverse maaltijden 1 of 2 keer per week. Het vriesverse aanbod om de 2 weken.


Gezonde dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een gewoon goede maaltijd stimuleert uw energie en levenslust. Een verse warme schotel is heel belangrijk. Diverse bejaarden of invaliden hebben specifieke voorkeuren betreft voeding. Op basis daarvan ontstonden er diverse mogelijkheden rondom dieetmaaltijden thuisbezorgd. U kunt denken aan natriumarm, glutenvrij, zoutarm, lactosevrij en ook koolhydraatarm, veganistisch, vloeibaar, vegetarisch: er is steeds meer mogelijk bij eten bezorgen Bierges. Is er sprake van een laag inkomen? Dan kunt u wellicht maaltijden met korting bestellen. Voorbeelden van een dieetmaaltijd :

 • Zoutarm: gerechten met niet meer dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: biedt uitkomst als er iets speelt als een glutenintolerantie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: in het geval dat als slikken & kauwen lastig is geworden.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit