Maaltijdservice Limal

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Limal voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Zoekt u geschikte maaltijden aan huis voor ouderen in Limal? Via maaltijdbutler.be ontdekt u supersnel alle organisaties in uw eigen gemeente. Een warme maaltijdvoorziening, of dagverse gerechten die u zelf moet opwarmen: dat kunt u zelf beslissen. En dat al vanaf €5,40. Flink uitpakken met Broccolisoep of Doperwtenpuree? Maar is boodschappen doen/koken niet meer mogelijk? U kunt gelukkig lekker blijven eten. Middels de maaltijdendienst in Limal ontvangt u smaakvolle maaltijden, die u alleen maar even hoeft op te warmen.

ProvincieWaals Brabant
GemeenteWavre
Waarom bestellen?Vetbeperkt
Postcode1300
Maaltijd prijs€4,98
Populaire maaltijdSlavink in jus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Verse maaltijden aan huis in Limal

Vandaag de dag kunnen we kiezen uit flink wat maaltijdendiensten in de buurt van Limal. We hebben het over landelijke bezorgers als Foodbag en/of Delhaize. Maar ook in de buurt zijn er verscheidene organisaties en slagerijen. Elke service onderscheidt zich door een eigen menu en bestel-, betaal-, en bezorgopties. Door gebruik te maken van maaltijdbutler.be kan u de bedrijven gemakkelijk op een aantal punten vergelijken. Het kiezen van een geschikte service voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden wordt dan ook wat overzichtelijker. Zijn er nog twijfels? Profiteer nu van een extra betaalbaar proefpakket bij de maaltijdservice. Is er sprake van specifieke wensen als o.a. zoutarme of andere verse dieetmaaltijden in Limal? Dat hoeft geen obstakel te vormen. Legio traiteurs voor senioren zijn “dieet-proof”.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden elke dag bereid, met de meest verse ingrediënten. Daaropvolgend wordt het gerecht gekoeld en goed verpakt. Hierdoor blijven vitaminen en mineralen gewaarborgd. Maximaal 5 dagen houdbaar.

 • Meest verse ingrediënten
 • Smaakvol zoals thuis koken
 • Zonder kunstmatige toevoegingen

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na bereiding razendsnel ingevroren (shock-freeze). Vitamines en mineralen raken niet bedorven. 10 weken lang eetbaar. Een wekelijkse bezorging is dus niet noodzakelijk.

 • Tot half jaar houdbaar
 • Porties ruim voldoende
 • Veel keuze

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel: warme maaltijden aan huis voor senioren in Limal. Vaak toegepast door bijv. bejaarden die de kant-en-klaar maaltijd niet kunnen opwarmen. Het eten wordt warm bezorgd. Normaal afgehandeld door een plaatselijk restaurant.

 • Direct uit de keuken bezorgd
 • Mogelijke subsidie
 • Vaste bezorgdienst

Boodschappendienst

De meeste bezorgers hanteren ook een handige boodschappendienst voor hulpbehoevenden. Zodoende bestelt u snel verse of handige boodschappen als chocolade vla en hagelslag. Dikwijls gratis mee bezorgd door uw eigen bezorger.

 • Niet afhankelijk van anderen
 • Alles aan huis bezorgd
 • Ruim assortiment

Maaltijdendiensten in Limal vergelijken

Incidenteel eens genieten van een heerlijke diepvriesmaaltijd in Limal? Of houdt u juist van een structurele oplossing zoals koelverse maaltijden voor senioren? Of prefereert u een bedrijf die zich focust op tafeltje dekje (daghap) waarbij het eten warm geleverd wordt? Er is de keuze uit flink wat mogelijkheden die matchen met uw eisen en eventuele voedingsvoorschrift. U kunt denken aan Kip Op Grootmoeders Wijze of Dieet Gehaktballetje Tomaat Prinsessen Aardappelen? Onderstaand vindt u een aantal leveranciers gespecialseerd in maaltijdbedeling in en rondom Wavre. Let ook goed op het proefpakket. Bij veel aanbieders kunnen ouderen via een proefbox complete bereide gerechten met lekker veel groenten en weinig kunstmatige toevoegingen proberen. Het invullen van de bestellijst kan op papier, telefonisch of online. De gerechten worden bezorgd door een lokale / regionale bezorger. Er geldt geen doorlopende afneemverplichting.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Limal voor ouderen fluctueren ontzettend. De prijs voor een gerecht hangt af van zaken als de leverancier, de grootte van de keuken, en of er rekening gehouden moet worden met diëten.

 • Dagverse maaltijd zoals Groentesoep Met Balletjes is verkrijgbaar vanaf €6,25.
 • Vriesverse maaltijd als Macaroni Ham Kaassaus is verkrijgbaar vanaf €5,2.
 • Een daghap aan huis als Vegetarische zadenburger met vegetarische jus, gekookte aardappelen, wokgroenten bestelt u vanaf €7,2.
De gerechten is niet waar het bij blijft. Ook Okrosjka, extra groenten en een toetje als Crema catalana om het feest compleet te maken. Beschikt u niet over voldoende geld? In sommige gevallen kunt u vragen om een vergoeding of subsidie bij de gemeente Wavre voor een maaltijdservice aan huis.

Gegevens

Beste bereide maaltijden

 • Vissoep
 • Kip, sperziebonen, aardappelpuree
 • Stamppot Hete bliksem met stroop
 • Paprikasoep
 • Braadworst met witte kool

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Limal aanvragen

 1. Maak een maaltijd-indicatie

  Stel eerst vast wat voor maaltijdservice matcht met uw gesteldheid. Tafeltje dekje, koelvers of diepvries?

 2. Maak een keuze voor een traiteur / cateraar

  Vergelijk de beschikbare bezorgdiensten en selecteer er een. Let met name op het assortiment, de wijze van bezorgen, en natuurlijk ervaringen van andere senioren.

 3. Een proefpakket nemen

  Het gros van de leveranciers werken met een goedkoop of gratis proefpakket. Vaak gaat het om 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Daardoor kunt u zonder hoge kosten kennismaken met professionele verstrekkers.

 4. Een vaste leverdag

  Was het proefpakket naar wens? Dan kunt u snel en simpel een nieuwe menulijst invullen. Bij veel aanbieders is dat mogelijk via een speciaal telefoonnummer, door gerechten in te vullen, of via de iPad. De bezorgmaaltijden worden doorgaans thuisbezorgd middels een vertrouwde bezorger in juni 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Mag ik zelf mijn maaltijden kiezen?

Bij koelverse gerechten krijgt u meestal te maken met een bestellijst van zo’n 30 menu’s. Binnen het diepvries-segment is het assortiment beperkt tot 70 – 150 vaste maaltijden. Rondom tafeltje dekje is er vaak een speciaal dagmenu. Bij meer en meer leveranciers is zelf samenstellen een optie die wordt aangeboden.

Kan ik kiezen uit dieetmaaltijden?

Ja, steeds meer dienstverleners komen u tegemoet met een speciale menulijst voor mensen met een dieet. Onder andere Lekkerbekje, doperwten,wortelen, gebakken aardappelen of Aardappelpannenkoeken. Hierdoor zijn er voor iedereen thuismaaltijden voor senioren! Kan dit ook met mijn dieet? Neem contact op met vaste maaltijd-dienstverlener.

Is er sprake van een abonnement?

Nee, aanbieders hanteren geen abonnementsvorm voor thuismaaltijden. Er wordt alleen aan huis geleverd nadat u op welke wijze ook een bestelling hebt doorgegeven. Via de welbekende bestellijst kunt u gemakkelijk – digitaal, telefonisch of met pen en papier – de gerechten inkopen.

Hoe werkt de bezorging?

De bezorgmaaltijden worden in algemene zin door een vaste bezorger elke week op hetzelfde moment geleverd. Het koelverse aanbod 2 wekelijks. Bij vriesvers spreken we van 2 keer per maand.


Warme dieetmaaltijden aan huis bezorgd

Een voedzame maaltijd vormt de basis voor uw lichamelijke gezondheid. Een warme schotel in de avond wordt dan ook van harte aanbevolen. Veel senioren of beperkten hebben behoefte aan dieetmaaltijden. Op basis daarvan bieden een aantal organisaties dieetmaaltijden aan huis. Dit heeft te maken met glutenvrij, zoutarm, lactosevrij, gemalen en ook veganistisch, vegetarisch, vloeibaar, eiwitrijk: vrijwel alles is mogelijk bij eten bezorgen Limal. Heeft u een laag inkomen? Dan kunt u wellicht maaltijden met korting bestellen. Voorbeelden van een dieetmaaltijd :

 • Zoutarm: maaltijden met < 0,3 gram zout per 100 gram eten.
 • Glutenvrij: een uitkomst bij een situatie als coeliakie of een glutenintolerantie.
 • Gemalen/vloeibaar: wanneer kauwen & slikken een probleem geeft.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit