Maaltijdservice Zerkegem

Gezonde kant-en-klaar bezorgmaaltijden in Zerkegem voor ouderen

BEKIJK PROEFPAKKET AANBIEDING

Interesse in opwarm-maaltijden aan huis voor ouderen in Zerkegem? Door gebruik te maken van onze vergelijker ontdekt u supersnel alle bezorgers die leveren in uw plaats. Tafeltje dekje, of koelverse gerechten die u kunt eten wanneer u dat uitkomt: het kan allemaal. Te bestellen vanaf €5,30 per maaltijd. Aanschuiven voor Stamppot boerenkool en Dieet Aardappelgratin Rundsgehakt Bladspinazie? Maar is koken en boodschappen doen lastig voor u? Er is gelukkig een alternatief. Via de maaltijddienst in Zerkegem ontvangt u heerlijke gerechten, die u gewoon zelf kunt opwarmen.

ProvincieWest Vlaanderen
GemeenteJabbeke
ReactieGeen kunstmatige toevoegingen
Postcode8490
Kosten maaltijd (gemiddeld)€6,61
Populaire maaltijdRundvlees in tijmsaus

Aanbieding Aanbod Informatie Bestellen
delimeal Vriesvers
Uitstekende klantenservice
MET €13% KORTING
Proefpakket nu €37,50
BEKIJK AANBIEDING

Maaltijden aan huis voor één persoon in Zerkegem

We zien meer en meer maaltijdendiensten in de omgeving van Zerkegem. U kunt denken aan interessante bezorgers als Dienstenthuis.be en/of Viangro. Ook in de gemeente zelf bestaan er prima leveranciers en slagerijen. Iedere leverancier heeft zo een eigen productaanbod en bestel-, betaal-, en bezorgopties. Geholpen door onze vergelijker kan u de bezorgdiensten gemakkelijk tegen elkaar afzetten. De keuze maken voor de best passende service voor (warme) maaltijden aan huis voor bejaarden vergaat zodoende een stuk eenvoudiger. Eerst kijken of het wat is? Kijk dan eerst naar een speciaal voordelig proefpakket via uw maaltijdservice. Zijn er in uw geval dieetwensen zoals bijv. gemalen of andere verse dieetmaaltijden in Zerkegem? Er is een oplossing! Een aanzienlijk deel van de traiteurs voor bejaarden zijn “dieet-proof”.

Koelverse maaltijd

Koelverse maaltijden worden elke dag bereid, vol verse producten en veel groenten. Daaropvolgend worden deze maaltijden teruggekoeld en luchtdicht verpakt. Om die reden blijven voedingsstoffen en smaak onaangeroerd. Tot wel 7 dagen te bewaren.

 • Altijd volledig vers
 • Ook voor vegetariërs en diëten
 • Weinig zout en vetten

Diepvriesmaaltijd

Diepvriesmaaltijden worden na het klaarmaken op een speciale shock-freeze manier ingevroren. Mineralen, vitamines en smaak blijven zo erg lang goed. Voor meerdere maanden houdbaar. Een wekelijkse bezorging is geen verplichting.

 • Direct inkopen voor hele maand
 • Gezond en lekker
 • Uitgebreid assortiment

Warme maaltijden aan huis

Dagschotel biedt: warme maaltijden aan huis voor senioren in Zerkegem. Een prima oplossing voor bijv. hulpbehoevenden die de kant-en-klaar maaltijd niet kunnen opwarmen. Er is geen verdere handeling nodig. In de regel op touw gezet door een lokale keuken.

 • Vanuit de pan op het bord
 • Maximale versheid
 • Individuele bezorgopties

Boodschappendienst

Veel firma’s faciliteren daarnaast een speciale boodschappendienst voor gehandicapten. Zo haalt men probleemloos praktische of verse producten als groenteburger of aardbeienjam. Dikwijls gratis mee bezorgd door uw eigen bezorger.

 • Minder afhankelijkheid van familie
 • Vaste bezorger en tijdstip
 • Een volwaardige supermarkt

Maaltijdendiensten in Zerkegem vergelijken

Af en toe profiteren van een gemakkelijke diepvriesmaaltijd in Zerkegem? Of neigt u meer naar een wekelijkse bezorgde koelverse maaltijden? Of heeft u liever een aanbieder die zich concentreert op tafeltje dekje (daghap), zodat u meteen kunt aanschuiven? We onderscheiden relatief veel soorten maaltijden die aansluiten bij uw gesteldheid voedingspatroon. Wat te denken van Groenteburger Prei Gekookte Aardappelen of Dieet Gentse Waterzooi? Op deze pagina ontdekt u de grootste aanbieders van maaltijdbedeling in en nabij Jabbeke. Let ook goed op het proefpakket. Doorgaans kunnen ouderen via een proefbox voedzame bereide gerechten met veel groenten en weinig kunstmatige toevoegingen beoordelen. Maaltijden bestellen doet u via de bestellijst, per telefoon of internet. Uw bestelling wordt geleverd door uw eigen bezorger. Zij werken vaak niet met een doorlopend abonnement.

Snel proefmaaltijden bestellen?

Een proefbestelling plaatsen voor gezonde gerechten


Aanbod Gem. Prijs Beoordeling Informatie
delimeal Koelvers
Vriesvers
€7,19
Proefbox: €37,50
Bekijken
crowd-cooks Koelvers
Vriesvers
€9,99 Bekijken
fresheo Koelvers
Vriesvers
€9,34 Bekijken
oh-my-guts Koelvers
Vriesvers
€9,95 Bekijken
mealhero Koelvers
Vriesvers
€8,08 Bekijken
yumbel Koelvers
Vriesvers
€13,50 Bekijken
o-sofit Koelvers
Vriesvers
€10,50 Bekijken
foodmaker Koelvers
Vriesvers
€7,50 Bekijken
home-cuisine Koelvers
Vriesvers
€6,75 Bekijken

Wat zijn de kosten van de bereide maaltijden?

De tarieven van kant-en-klare maaltijden aan huis in Zerkegem voor ouderen verschillen onderling enorm. Het tarief voor een maaltijd heeft te maken met factoren als de organisatie, de mate van versheid, en eventuele dieetvoorkeuren.

 • Dagverse maaltijd als Dieet Varkensvlees Broccolimix Puree vindt u vaak al vanaf €4,55.
 • Vriesverse maaltijd als Champignonroomsoep vindt u vaak al vanaf €4,05.
 • Een daghap aan huis als Omelet in champignonsaus kan je kopen vanaf €5,75.
De recepten is niet waar het bij blijft. Ook Koninginnensoep, een lekker bijgerecht en niet te vergeten een toetje als Vanille ijs als afsluiter. Is uw budget niet toereikend? In sommige gevallen kunt u hiervoor om hulp vragen bij de gemeente Jabbeke voor een maaltijdservice aan huis.

Cijfers en feiten

Beste bereide maaltijden

 • Kaaskroketjes
 • Broccolisoep
 • Groentesoep
 • Kerriesoep
 • Hongaarse goulash, doperwtjes, rijst

Vandaag nog eten bestellen?

Voordelig maaltijden bestellen voor thuis


Benodigde tijd: 10 minuten

Maaltijden levering aan huis in Zerkegem aanvragen

 1. Wat zoekt u precies?

  Check als eerst wat voor type maaltijdservice in overeenkomst is met uw eetpatroon. Vriesvers, koelvers of warm bezorgd?

 2. Vergelijk traiteurs en cateraars

  Vergelijk de aangeraden bezorgdiensten en maak een keuze. Kijk goed na het assortiment, de wijze van bezorgen, en natuurlijk ervaringen van andere senioren.

 3. Probeer het proefpakket

  De meeste verstrekkers hebben een zeer betaalbaar proefpakket. Bijvoorbeeld 4 bezorgmaaltijden voor €20,00. Zodoende kunt u geheel vrijblijvend eens kennismaken met aantrekkelijke leveranciers.

 4. Wekelijks bestellen

  Bevalt het proefpakket? Dan kan men dagelijks een nieuwe menulijst invullen. Steeds vaker doet u dit via een speciaal telefoonnummer, via de papieren bestellijst of online. De maaltijden voor thuis worden steeds vaker aan huis gebracht via een lokaal gezicht / bezorger in mei 2024.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Is er iets zoals een keuzemenu?

Zodra u kiest voor koelvers, dan is er doorgaans een keuze menulijst met plusminus 30 maaltijden. Als we het hebben over diepvries hebt u de keuze uit 80+ maaltijden die het hele jaar vaststaan. Met een tafeltje dekje heeft u te maken met een vaststaand menu per dag. Meer en meer is zelf gerechten samenstellen een extra dienst die afgenomen kan worden.

Zijn er ook speciale allergie- of dieetmaaltijden?

Doorgaan wel. Veel maaltijdverstrekkers hanteren een speciale categorie met dieetmaaltijden. Als o.a. Visschotel met wortel en gebakken aardappel of Boerengehaktschotel. Handig, want zo zijn er voor iedereen thuismaaltijden voor senioren! Past het ook bij mijn eetpatroon? Neem gerust contact op met uw eigen aanbieder.

Ga ik een verplichting aan?

Nee, maaltijdservices hanteren meestal geen doorlopende overeenkomst voor thuismaaltijden. Er wordt alleen wat bij u thuisbezorgd op het moment dat u zelf een bestelling geplaatst heeft. Door gebruik te maken van de unieke menukaart / lijst kunt u wekelijks zelf – digitaal, telefonisch of met pen en papier – de maaltijdservice bestellen.

Wanneer wordt er bezorgd?

De seniorenmaaltijden worden in algemene zin door een vaste bezorgdienst op een terugkerend moment in de week geleverd. Koelvers: elke week. Bij vriesvers spreken we van 1 of 2 keer per maand.


Verse dieetmaaltijden aan huis laten bezorgen

Een maaltijd met voldoende groenten is cruciaal voor uw lichamelijke gezondheid. Een dagverse warme schotel is essentieel. Diverse bejaarden of gehandicapten volgen een dieet of hebben een allergie. Mede daardoor ontstonden er diverse mogelijkheden rondom dieetmaaltijden thuisbezorgd. Denk aan lactosevrij, gemalen, glutenvrij, natriumarm of vloeibaar, eiwitrijk, veganistisch, vegetarisch: bijna niets is te gek bij eten bezorgen Zerkegem. Voor ouderen met een laag inkomen is er wellicht iets te regelen met de gemeente of overheid. Voorbeelden van een dieetmaaltijd:

 • Zoutarm: gerechten met niet meer dan 0,3 gram zout of 0,12 gram natrium per 100 gram.
 • Glutenvrij: perfect bij een situatie als een glutenintolerantie (coeliakie).
 • Gemalen/vloeibaar: als slikken of kauwen lastig is geworden.

Gelijk een proefpakket proberen?

Probeer de maaltijdservice goedkoop uit